Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Για να δω και τον matrix που λέτε..

Έχει κάποια δική του εφαρμογή ή παίζουμε με trickster; Ένα search που έκανα δε βρήκα κάτι.

Σε πρώτη εντύπωση έχει λίγο καλύτερο scrolling από semaphore.

Edited by noisex

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, εδώ και λίγη ώρα πέρασα και εγώ τον matrix, για να δούμε τι θα δούμε και εδώ.....

Πάντως το touch control δουλεύει μια χαρά :-)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ πάντως μία βδομάδα που έχω βάλει ματριξ με gpu oc κανένα πρόβλημα...και από μπαταρία ότι καλύτερο...να βάλετε στο governor wheatley

Εγώ πάντως μία βδομάδα που έχω βάλει ματριξ με gpu oc κανένα πρόβλημα...και από μπαταρία ότι καλύτερο...να βάλετε στο governor wheatley

Γίνε αν θες πιο αναλυτικός

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

λοιπον...απο μπαταρια ειμαι υπερευχαριστημενος!μου κραταει μια μερα ολοκληρα σε διαφορα τεστ ειτε με 3g ειτε με wifi(και μιαμιση στο wifι).ειναι γρηγορος χωρις το παραμικρο lug!αυτα τα λεω παντα σε σεχεση με αλλους κερνελ και παντα με στοκ ρομ!περα απο την χρηση ομως στο antutu ειναι ο μονος που χτυπαω 17500-18500.ο αμεσος καλυτερος κερνρλ για μενα ειναι ο airkernel.

και γω τον εβαλα χθες το βραδυ,για να δουμε..

χωρις πολλα πολλα,σε 9 ωρες εκτος φορτιστη,και 25 λεπτα οθονη,87% υπολοιπο μπαταριας

Vamos Aris

Πάλι δε μας είπες με ποια Rom. Πραγματικά ότι και να γράφετε αν δεν αναφέρετε Rom δε μου λέει τίποτα.

Τώρα πάλι την έκδοση με το gpu oc δε το πιάνω. Προφανώς σου δίνει τη δυνατότητα αλλά ποιός και γιατί να το κάνει;

Έβαλα την κανονική.

Πάντως δεν μου άρεσε που σε 3 ώρες που το είχα αφήσει idle έπεσε 3% η μπαταρία.

Και ο 2ος πυρήνας ενεργοποιείται σε ηρεμία για λίγο.

Edited by noisex

Πάλι δε μας είπες με ποια Rom. Πραγματικά ότι και να γράφετε αν δεν αναφέρετε Rom δε μου λέει τίποτα.

Τώρα πάλι την έκδοση με το gpu oc δε το πιάνω. Προφανώς σου δίνει τη δυνατότητα αλλά ποιός και γιατί να το κάνει;

Έβαλα την κανονική.

αν λες για μενα το εχω γραψει πολλες φορες...λοιπον αλλη μια....ΣΤΟΚ!οσο για oc τι δεν καταλαβαινεις....overclocked για παιχνιδια...τωρα ποιος και γιατι το κανει....:happy:

Εντάξει. Δε μπορώ να το θυμάμαι. Δε νομίζω να το θυμάται κι άλλος εκτός από σένα. Κι εγώ έχω γράψει πολλές φορές οτι φοράω paranoid αλλά προσπαθώ να το ξαναγράφω όταν δίνω τέτοιου είδους πληροφορίες. Δεν είναι δα και κόπος.

Να δοκιμάσουμε λίγο mui τί λέτε;

Ακόμα beta η miui.μετα το νεο radio διαπιστωνω οτι στην αναμονή δεν καίει μπαταρία όπως πριν. Προβλήματα με σήμα δεν είχα πριν.συνεχιζω τις δοκιμες να δω αν ισχύει αυτό που λεω
Δημήτρης

Ναι τώρα το είδα. Νόμιζα είχε βγάλει official release. Άκυρο. Έτσι κι αλλιώς έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, που δε ξέρω κατά πόσο θα μας βολέψουν. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από την V4 που είχα δει στο Xperia.

@prioxxx Το 56 εννοείς; Για δες. Γιατί κάποιοι λένε οτι τους έβαλε σε μπελάδες.

Εγώ μόλις γύρισα σε Franco διότι με όλους τους άλλους που δοκίμασα είχα ένα ελαφρύ lag στα keyboards μου. Περισσότερο στο Swype. Επίσης επειδή πάνω από όλα με ενδιαφέρει το scrolling στο falcon, πώς να το κάνουμε; Είναι καλύτερος εκεί. Ελπίζω να μην έχω τρομερό battery drain.

Ναι τώρα το είδα. Νόμιζα είχε βγάλει official release. Άκυρο. Έτσι κι αλλιώς έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, που δε ξέρω κατά πόσο θα μας βολέψουν. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από την V4 που είχα δει στο Xperia.

@prioxxx Το 56 εννοείς; Για δες. Γιατί κάποιοι λένε οτι τους έβαλε σε μπελάδες.

Εγώ μόλις γύρισα σε Franco διότι με όλους τους άλλους που δοκίμασα είχα ένα ελαφρύ lag στα keyboards μου. Περισσότερο στο Swype. Επίσης επειδή πάνω από όλα με ενδιαφέρει το scrolling στο falcon, πώς να το κάνουμε; Είναι καλύτερος εκεί. Ελπίζω να μην έχω τρομερό battery drain.

έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας :lol::lol:

δεν υπάρχει 56 ή 52 που έχει αναφερθεί παραπάνω, μόνο 54 .

Swype δουλευω και εγώ, μέχρι στιγμής με 54 δεν έχω δει κανένα lag

έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας :lol::lol:

δεν υπάρχει 56 ή 52 που έχει αναφερθεί παραπάνω, μόνο 54 .

Swype δουλευω και εγώ, μέχρι στιγμής με 54 δεν έχω δει κανένα lag

Το ότι τα

έχουμε μπλέξει είναι το μόνο σίγουρο. Lag, στο keyboard, εννοούσα με τους semaphore και matrix. Με ράδιο δεν έχω ασχοληθεί. Είμαι με 48.

γενικα οι τελευταιοι φρανκο τα πηγαινουν καλα με τη μπαταρια

Για να δούμε.. Έχει γίνει και λίγο κουραστικό αυτό το "βάλε το ένα-βάλε το άλλο" και τελικά όλα, πάνω-κάτω, τα ίδια είναι.

Ασχετο,υπηρχε ενα παιδι εδω περα ο οποιος θα ανοιγε ολο το κινητο για να φτιαξει το θεμα με την υπερθερμανση.Τελικα τι εγινε?Χαθηκε...

ΥΓ.To νεο radio ειναι το 54!Αυτο εβαλα.

Δημήτρης

Ασχετο,υπηρχε ενα παιδι εδω περα ο οποιος θα ανοιγε ολο το κινητο για να φτιαξει το θεμα με την υπερθερμανση.Τελικα τι εγινε?Χαθηκε...

ΥΓ.To νεο radio ειναι το 54!Αυτο εβαλα.

Και πώς ακριβώς θα το έφτιαχνε;;

Θα έβαζε.. υδρόψυξη;; :-)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια κανα λινκ για το νεο ραδιο που λετε? Εψαξα απο το κινητο αλλα δεν βρηκα καποιο λινκ

Εχει σχεση ο κερνελ ή η ρομ για το αν μπορουμε να περασουμε το .54?

Παιδια κανα λινκ για το νεο ραδιο που λετε? Εψαξα απο το κινητο αλλα δεν βρηκα καποιο λινκ

Εχει σχεση ο κερνελ ή η ρομ για το αν μπορουμε να περασουμε το .54?

Από εδώ κατέβασε το.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087227

Διάβασα ότι το 54 δίνει πολύ καλές ταχύτητες στο κατέβασμα, αλλά είναι πιο αργό σε ping και αποκρισιμοτητα

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)