RyDeR Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πλακα πλακα θα δοκιμασω και εγω λιγο undervolt ετσι για το καλο... Εχουμε stable ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καπως υπολειτουργουνε τα data παλι σημερα.. Δεν ξερω αν κατι παιζει με το δικτυο της κοσμοτε εδω στην Περαια αλλα τοσες δευτερες στην λαικη μια χαρα δουλευε... blade εσυ τι δικτυο εχεις; Κι εμένα κάτι παίζει με data από χθες, αλλά είμαι με vofafone Θεσσαλονίκη. Μα το πρόβλημα είναι με το wifi! Τώρα θα περάσω και γω και θα σας πω! Μερικοί έχουν πρόβλημα και με 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Οσον αφορά τον κερνελ 134 εχεις δίκιο.επίσης μου φάνηκε καλός κ ο 143 σε μπαταρία.όποιος αλλάξει radio ας πει αν βλέπει αλλαγές. Εχω εγώ 134 και 54 radio.θα τεσταρω τώρα στον καφέ με 3g και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Είχαμε και μίτινγκ σήμερα! Εγώ δε πιάνω 4 ώρες με wifi καλά καλά! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εχω εγώ 134 και 54 radio.θα τεσταρω τώρα στον καφέ με 3g και θα ενημερώσω. Τώρα θα περάσω radio με 146.για να δουμε..στον φιλο που θέλει σταθερο uv ας κανει -100 για αρχή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) στο 50% η μπαταρια με σεμα 1.2 και bb 52 , ουτε μια ωρα οθονη,5 ωρες μετα την αποσυνδεση απο τον φορτιστη Edited June 3, 2013 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 στο 50% η μπαταρια με σεμα 1.2 και bb 52 , ουτε μια ωρα οθονη,5 ωρες μετα την αποσυνδεση απο τον φορτιστη Το better battery stats τι σου δειχνει; Τοσο drain κατι αλλο το προξενει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αν καταλαβαινεις κάτι... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αν καταλαβαινεις κάτι... δωσε και τα partial wakelocks Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πέρασα και εγώ την τελευταία nightly CM, gapss, sema 1.2 και έκανα και τα wipes ώστε να είμαι κομπλέ. Δεν τα είχα κάνει, είχα περάσει κατευθείαν τον semaphore πάνω απο τον franko. Με την ευκαιρία του update της rom και το kernel ξαναπέρασα και τα gapps. Baseband μια απο αυτές τις μέρες να δώ τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Δε φαίνονται πολλά, μάλλον πρέπει να ποσταρω log. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 4980 wakes έχει αυτό το RILJ, τη στιγμή που το δικό μου έχει 170. Αυτο στην κάνει την δουλειά. Πρέπει πρώτα όμως να βρούμε τι είναι αυτό το RILJ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Δε φαίνονται πολλά, μάλλον πρέπει να ποσταρω log. Εχεις την τελευταια PA? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 εχω στοκ deoxeded ρομ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 εχω στοκ deoxeded ρομ RIL ειναι το baseband εχεις θεμα με το σημα σου! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 διαβασα αυτο αλλα το ειχα ηδη τσεκαρισμενο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 διαβασα αυτο αλλα το ειχα ηδη τσεκαρισμενο Δεν νομιζω το baseband να εχει σχεση με το Location...φλασαρε .54 η δοκιμασε αλλο κερνελ..στοκ ειναι η φρανκο..το ειδα το προβλημα χτες στο threat της PA! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 γραφω στη προηγουμενη σελιδα τι ειμαι,τσεκαρε Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 γραφω στη προηγουμενη σελιδα τι ειμαι,τσεκαρε Νομιζα ειπες 52 γιαυτο..αλλα ειδα μετα οτι παει 48-54!!anyway κατι παιζει με το σημα σου..τωρα σε κερνελ σε baseband..δεν ξερω...και δεν νομιζω να εχεις ATT και να μενεις στο brooklyn γιατι εκει ειχαν το προβλημα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 καλησπέρα και καλώς σας βρήκα σε αυτή την μερία του φόρουμ. Για να φτιάξω τα χρώματα της οθόνης ποιά είναι η καλύτερη λύση? franco kernel και display control? faux kernel+faux clock? Υπάρχει λύση χωρίς root? Δεν θα σας κουράσω, είμαι έμπειρος χρήστης.... SGS1, SGS2, SGS3, GNEX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 οποιο και να χρησιμοποιησεις το ιδιο θα ειναι.αν σκοπευεις να παιζεις με κερνελς βαλε του φρανκο,ειναι λιγο ακριβουτσικη,αλλα οκ,εχει κανει καλη δουλεια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 καλησπέρα και καλώς σας βρήκα σε αυτή την μερία του φόρουμ. Για να φτιάξω τα χρώματα της οθόνης ποιά είναι η καλύτερη λύση? franco kernel και display control? faux kernel+faux clock? Υπάρχει λύση χωρίς root? Δεν θα σας κουράσω, είμαι έμπειρος χρήστης.... SGS1, SGS2, SGS3, GNEX. Δεν υπάρχει λύση χωρίς root. Εγώ θα πρότεινα semaphore και semaphore manager για αρχή που είναι δωρεάν. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232898 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Το προβλημα μου είναι οτι η συσκευη πρέπει να είναι unroot για να δουλέψει το good for enterprise. Εβαλα τον Franco, το εφτιαξα όπως ήθελα, και μόλις έκανα unroot τα έχασα όλα.... γκρρρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 παιζει ναναι το πρωτο που θελει να μην εισαι root :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 χε χε, έλα ντέ! Η οθόνη πάντως με το calibration ήταν φανταστική, εάν μπορούσα να το κάνω να κρατήσει τα settings.... Eλπίζω η 4.3 να έχει καλύτερο calibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts