Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Για εσάς που παραπονιέστε για κολλήματα με τον semaphore ενώ είχατε franco πιο πριν, κάντε dirty flash τη rom και μετά βάλτε semaphore. Ο franco kernel πειράζει και άλλα αρχεία κατά την εγκατάστασή του γι'αυτό και έχετε προβλήματα όταν βάζετε άλλο kernel από πάνω. Χρησιμοποιώ semaphore εδώ και πολύ καιρό και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, άψογος kernel.

αυτο ακριβως

περιμενουμε να μας πειτε αν το κανατε πριν τον περασετε

Vamos Aris

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι διαφορά έχουν οι AOSP απο τις AOKP;

Θα χάσω ΟΛΑ τα δεδομένα μου με την εγκατάσταση;

Επίσης, ο τελευταίος franko, είναι οκ;

Όταν αλλάζεις Rom, ναι τα χάνεις όλα.

Ο Franco 143 παίζει νορμάλ σε μένα.

Διαφορές βέβαια δεν βλέπω από την σταθερή έκδοση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λέτε να βάλω και εγώ semaphore; Απο μπαταρία πως πάει σε σχέση με franco;

Μακρυά..!! Βάλε Φράνκο σίγουρα πραγματα.. Τον δοκίμασα εγώ κ μου κόλλησε το κινητό 3 φορες..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Όπως λέγαμε φορούσα semaphore χωρίς κανένα πρόβλημα. Τον είχα φορέσει μετά από τελείως καθαρό install.

Χθες βράδυ είπα να ρίξω μια ματιά στον νέο Franco. Πριν από λίγο τον πέταξα και ξαναγύρισα στον semaphore. Είναι τραγική η κατανάλωση της μπαταρίας. Σε Wi-Fi, να χαζεύω tapatalk ή falcon pro και να πέφτει με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς! Μια μονάδα ανά 3-5 λεπτά χρήσης το πολύ! Στον semaphore, με την ίδια χρήση, κάνει 10-15 λεπτά να πέσει μονάδα.

Το θέμα αλλαγής kernel μετά από Franco νομίζω οτι δεν υφίσταται στις τελευταίες εκδόσεις. Επανήλθα από αυτόν σε semaphore και δε φαίνεται να έχω θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Όπως λέγαμε φορούσα semaphore χωρίς κανένα πρόβλημα. Τον είχα φορέσει μετά από τελείως καθαρό install.

Χθες βράδυ είπα να ρίξω μια ματιά στον νέο Franco. Πριν από λίγο τον πέταξα και ξαναγύρισα στον semaphore. Είναι τραγική η κατανάλωση της μπαταρίας. Σε Wi-Fi, να χαζεύω tapatalk ή falcon pro και να πέφτει με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς! Μια μονάδα ανά 3-5 λεπτά χρήσης το πολύ! Στον semaphore, με την ίδια χρήση, κάνει 10-15 λεπτά να πέσει μονάδα.

Το θέμα αλλαγής kernel μετά από Franco νομίζω οτι δεν υφίσταται στις τελευταίες εκδόσεις. Επανήλθα από αυτόν σε semaphore και δε φαίνεται να έχω θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Κάνε μας και μία συγκριση αφού τους έχεις πρόσφατους από θέμα scrolling, ταχύτητας κλπ κλπ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μόνο με φλασαρισμα και προσωπική χρήση για μια δυο μέρες θα καταλάβεις τι γίνεται. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να έχει στήσει διαφορετικά το τηλέφωνο του. Δεν βγαίνει άκρη λέγοντας ότι ένας κολλάει ο άλλος δεν παίζεται. Δοκίμασε και βλέπεις.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Χμμ.. Να σας πω..

Σε ότι αφορά ταχύτητα-απόκριση συσκευής δε βλέπω διάφορα μεταξύ των 2.

Η γενικότερη αίσθηση όμως είναι διαφορετική. Ο Franco σε όλες του τις δουλειές έχει μια πιο τραχιά αίσθηση. Ο semaphore διατηρεί αυτό το πιο smooth που είναι κοντά στον στοκ. Σε αυτό παίζει κι ένα ρόλο η ρύθμιση της δόνησης που είναι σε υψηλότερα επίπεδα στον πρώτο.

Το scrolling τώρα εγώ το "μετράω" με το falcon pro που θεωρώ οτι είναι η πιο απαιτητική εφαρμογή σε αυτόν τον τομέα. Εδώ βγάζοντας από τη σύγκριση τον 143 του Franco, που θεωρώ πλήρως αποτυχημένο build (όχι μόνο λόγο μπαταρίας αλλά έχει χαλάσει και το scrolling), του δίνω ένα προβάδισμα με τον 142. Έχει καλύτερο scrolling ναι. Εξαρτάται όμως και τι εφαρμογές τρέχεις. Θέλω να πω αν δεν είχα το falcon μπορεί και να μη το παρατηρούσα.

Όλα αυτά υποκειμενικά πάντα. Διαφέρει από συσκευή σε συσκευή, στήσιμο, Rom και άποψη. Παρεμπιπτόντως είμαι με pa.

Edited by noisex

Παιδια εγω οπως εχω ξαναγραψει semaphore δεν αλλαζω για κανενα λογο..απο την 0.5 εκδοση τον εχω και καθε φορα βελτιωνεται αισθητα

εγω εβαλα τον ματριξ χτες και παιδια ειναι πολυ καλος....και απο μπαταρια και smoothness τοσο στο scrolling οσο και στο touch....να πω οτι κατεβασα την εκδοση με την oc gpu!!!

Μόνο με φλασαρισμα και προσωπική χρήση για μια δυο μέρες θα καταλάβεις τι γίνεται. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να έχει στήσει διαφορετικά το τηλέφωνο του. Δεν βγαίνει άκρη λέγοντας ότι ένας κολλάει ο άλλος δεν παίζεται. Δοκίμασε και βλέπεις.

+1000

Όπως επίσης θα ήταν χρήσιμο να γράφετε με ποια Rom δοκιμάσατε τον τάδε kernel.

Παιδια εγω οπως εχω ξαναγραψει semaphore δεν αλλαζω για κανενα λογο..απο την 0.5 εκδοση τον εχω και καθε φορα βελτιωνεται αισθητα

Πραγματικά είναι πάρα πολύ καλός και δε βλέπω το λόγο να μην υποστηρίξουμε την προσπάθεια του συμπατριώτη μας. Ειδικά στη διαχείριση ενέργειας. Για να πω την αλήθεια με έχει χαλάσει το γεγονός ότι πλήρωσα την εφαρμογή του Franco. Θα προτιμούσα να έχω κάνει donate το ποσό στον Στράτο, που στη τελική δε ζήτησε και κάτι. Η εφαρμογή του, που συνεργάζεται με τον kernel, είναι free.

εγω εβαλα τον ματριξ χτες και παιδια ειναι πολυ καλος....και απο μπαταρια και smoothness τοσο στο scrolling οσο και στο touch....να πω οτι κατεβασα την εκδοση με την oc gpu!!!

Βάζεις ιδέες τώρα...

Βάζεις ιδέες τώρα...

δεν χανεις και τιποτα....χεχεχχεεχε....ααα επισης ειμαι με στοκ ρομ και στο antutu 18535!!!ειναι οτι καλυτερο μου εχει βγαλει το antutu παντα με στοκ ρομ και διαφορους κενελ που εχω δοκιμασει...

Edited by hgemwn

Έβαλα cm nightly με franco kernel αλλά δεν ενεργοποιούνται για κανένα λόγο τα δεδομένα. Μου βγάζει το Η+ για μερικά δευτερόλεπτα και κλείνει πάλι. Με data roaming και national data roaming ενεργοποιημένα κατάφερα να μπώ για λίγο. Γνωρίζει κανείς κάτι;

Έβαλα cm nightly με franco kernel αλλά δεν ενεργοποιούνται για κανένα λόγο τα δεδομένα. Μου βγάζει το Η+ για μερικά δευτερόλεπτα και κλείνει πάλι. Με data roaming και national data roaming ενεργοποιημένα κατάφερα να μπώ για λίγο. Γνωρίζει κανείς κάτι;

το ιδιο προβλημα και εγω παλι με CM...! το ιδιο προβλημα αναφερει και ενας τυπος στο επισημο thread απο οτι καταλαβα εχει στοκ ρομ... περιεργο.. 2 μερες τωρα data ανοιγω data δεν βλεπω.. εχω cosmote..η εκαναν τιποτα στην τελευταια nightly που δεν νομιζω να παιζει για εχω μια 3 ημερων και χτες και σημερα μου βγαζει προβλημα ή η cosmote εχει φαει ηττα ή ειναι ηλεκτρομαγνητικη καταιγιδα τι να πω... :P

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ιδιο προβλημα και εγω παλι με CM...! το ιδιο προβλημα αναφερει και ενας τυπος στο επισημο thread απο οτι καταλαβα εχει στοκ ρομ... περιεργο.. 2 μερες τωρα data ανοιγω data δεν βλεπω.. εχω cosmote..η εκαναν τιποτα στην τελευταια nightly που δεν νομιζω να παιζει για εχω μια 3 ημερων και χτες και σημερα μου βγαζει προβλημα ή η cosmote εχει φαει ηττα ή ειναι ηλεκτρομαγνητικη καταιγιδα τι να πω... :P

Και εγώ Cosmote.

Ο αδερφός μου με το DHD μου μια χαρά μπαίνει παντού την ίδια ώρα που μιλάμε.

Και εγώ Cosmote.

Ο αδερφός μου με το DHD μου μια χαρά μπαίνει παντού την ίδια ώρα που μιλάμε.

το DHD που αναφερεις τι ειναι...; εχεις κανενα αλλο smartphone/dump να κανουμε την συγκριση..;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να δοκιμάσω τον kernel του semaphore, τώρα έχω franko. Εχω πάρει backup, μέσα από την εφαρμογή του, τον stock kernel. Αν κάνω επαναφορά και μετά βάλω τον semaphore θα είναι εντάξει;

χμ...εγω ειμαι αυτος μαλλον που λες και εγω με cosmote...

sorry για το offtopic απλα ειδα το ποστ και ειπα να απαντησω μιας και αυτο δε το ειχα σκεφτει...

Eδώ και 2 ώρες πέρασα τον semaphore , προερχόμενος από franco έκανα wipe cashe - wipe dalvik , φλάσαρα το κέρνελ μετά, ξανά wipe cashe & dalvik και όλα οκ....όχι, δεν είναι όλα οκ......το touch control δεν δουλευει και όχι απλά δεν δουλευει αλλά δημιουργεί και προβλημα στην συσκευή με απανωτά restart, ανοίγει η superuser αλλά δεν δίνει δικαιώματα πρόσβασης με επακόλουθο τα συνεχόμενα restart και η πλάκα είναι ότι δικαιώματα πρόσβασης δεν δίνει μόνο σε αυτή την εφαρμογή.

Κατά τα άλλα όλα οκ από πλευράς wifi δεδομένων κλπ

ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι με carbon 1.7

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδια εγω κατεβασα φρανκο και τρεχω τον τελευταιο stable που ειναι ενα μηνα παλιος. εκανα βλακεια..; να παρω backup αυτον με απο την εφαρμογη του και να τρεξω τον τελευταιο...?

[sIGPIC][/sIGPIC]

χμ...εγω ειμαι αυτος μαλλον που λες και εγω με cosmote...

sorry για το offtopic απλα ειδα το ποστ και ειπα να απαντησω μιας και αυτο δε το ειχα σκεφτει...

Eμένα αυτή την ώρα έφτιαξε. Και με την Carbon το έκανε.

Πλέον τρέχω και Semaphore kernel για δοκιμή. Έχουμε τίποτα optimal settings για το app του να παίξουμε;

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)