giannisj5 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 πιο κολπακι? πατώντας *#*#4636#*# στο πληκτρολόγιο ανοίγει ένα μενού που ξεκλειδώνει το LTE (4G) Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Full screen toggle. Btw εκανα το κολπακι για LTE μιας και ειχα την ευκαιρια και ειναι μεγαλη η διαφορα... Βεβαια το σημα ειναι αδυναμο πολλες φορες. Είναι αδύναμο γτ δεν έχεις 4G στη περιοχή; πχ Αθήνα που πιάνει θα δουλεύει κομπλέ; επίσης μετά από επανεκκίνηση υπάρχει ακόμα ή θέλει πάλι ξεκλείδωμα; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) πατώντας *#*#4636#*# στο πληκτρολόγιο ανοίγει ένα μενού που ξεκλειδώνει το LTE (4G) μετα πατας κληση ? γτ λεει ο κωδικασ ussd εκτελειται αλλα μετα μ γραφει μη εγκυρος κωδικας. ακυρο το βρηκα απλα στο κωδικο που εγραψες θελει ενα αστερισκο στο τελος.. μπηκα αλλα δεν ειδα καπου που να αναφερει κατι για lte. Edited March 25, 2013 by ntrekos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) μετα πατας κληση ? γτ λεει ο κωδικασ ussd εκτελειται αλλα μετα μ γραφει μη εγκυρος κωδικας. ακυρο το βρηκα απλα στο κωδικο που εγραψες θελει ενα αστερισκο στο τελος.. μπηκα αλλα δεν ειδα καπου που να αναφερει κατι για lte. εχει μια επιλογη μεσα στις ρυθμισεις... Edited March 25, 2013 by giannisj5 Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoserr Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια εχει δοκιμασει κανεις την r111 ; Παράθεση LG NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Σε 4.2.2 δε δουλευει το κολπακι με το LTE!! To επιλεγεις και σε γυριζει στην αρχικη ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Σε 4.2.2 δε δουλευει το κολπακι με το LTE!! To επιλεγεις και σε γυριζει στην αρχικη ρυθμιση. Δεν εχει τιποτα για εμας δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια εχει δοκιμασει κανεις την r111 ; Σήμερα θα την βάλω, είναι πολύ καλή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια εχει δοκιμασει κανεις την r111 ; Πριν απο λίγο τον πέρασα και φορτίζει τώρα.δεν έχει σημαντικές διάφορες σε σχεση με τον 110 ισως μόνο το οτι επανέφερε το headphone gain.κατά τα αλλά ίδια μπαταρία λέει αρα τέλεια! Με 110 έβγαλα 4 φορές 5 ώρες οθόνη με κανονική χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Πριν απο λίγο τον πέρασα και φορτίζει τώρα.δεν έχει σημαντικές διάφορες σε σχεση με τον 110 ισως μόνο το οτι επανέφερε το headphone gain.κατά τα αλλά ίδια μπαταρία λέει αρα τέλεια! Με 110 έβγαλα 4 φορές 5 ώρες οθόνη με κανονική χρήση Kαι γω με 110 εβγαλα 5 ωρες με κανονικη χρηση.Απιστευτο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Επιλέγουμε lte/gsm/CDMAauto ? Η κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Σε 4.2.2 δε δουλευει το κολπακι με το LTE!! To επιλεγεις και σε γυριζει στην αρχικη ρυθμιση. Mια χαρα δουλευει, 4.2.2 εχω. Επισης αν εισαστε Ελλαδα δεν εχει νοημα να ενεργοποιησετε κατι. Είναι αδύναμο γτ δεν έχεις 4G στη περιοχή; πχ Αθήνα που πιάνει θα δουλεύει κομπλέ; επίσης μετά από επανεκκίνηση υπάρχει ακόμα ή θέλει πάλι ξεκλείδωμα; Δεν θα δουλευει πουθενα στην Ελλαδα, ουτε Ευρωπη, οποτε μην ασχολεισαι. Για να απαντησω οχι, δε θελει παλι ενεργοποιηση. Παντως μετα απο μια ημερα το εβγαλα, καλο αλλα το σημα δε μας τα ελεγε καλα και η μπαταρια αρκετη διαφορα. Edited March 25, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 οντως δεν εχει νοημα ουτε εδω αθηνα ,στη περιοχη που μενω στο σπιτι μου εχω full H σημα και σε 100 μετρα απο το σπιτι μ δυσκολα πιανω 3g. ακομα καλα καλα δεν δουλευει το 3g και θελουμε και lte. !!!! καλο να υπαρχει (και αποδειδεγμενα υπαρχει) αλλα δεν αξιζει η χρησιμοποιηση του ακομα.. (προσωπικη γνωμη παντα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημέρα, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει, ας ρίξει μια ματιά στα screenshots που πήρα με το BatterBaterryStats καθώς και το .txt να μου πει τί είναι αυτό που προκάλεσε drain 16% από τις 1:00 μέως και τις 9:00, χωρίς να ακουμπήσω το κινητό. Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω. :O Ευχαριστώ. Ps. Οι τελευταίες εκδόσεις του BBS δεν έχουν επιλογή για 'Since Screen Off', όπως αυτές που υπήρχαν πριν βγουν οι 4.2.2 rom; Δεν τη βρίσκω!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Σήμερα θα την βάλω, είναι πολύ καλή που το ξερεις οτι ειναι καλη χωρις να την δοκιμασεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 που το ξερεις οτι ειναι καλη χωρις να την δοκιμασεις?? Είχα την προηγούμενη γιαυτό και το είπα. Πολύ μικρή διαφορά έχει με την 111,την οποία την πέρασα χτες. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ενα παραξενο συμβαν συνεβει σημερα μολις τωρα... το πρωι εβαλα το nexus να φορτισει κ πριν απο περιπου μια ωρα το εβγαλα απο το φορτιστη αφου πρωτα ειχα τσεκαρει οτι ειχε φορτησει πληρως.. τωρα που το ξανακοιταξα ειχε 7% μπαταρια!!! δεν ειμαι ροοτ το κινητο ειναι μαμα οπως το πηρα.. το μονο που του προσθεσα σημερα ειναι κατι ημερολογια στο ημερολογιο το gmail με γιορτες οπως ειχα και στο iphone που ειχα τιποτα αλλο..:wacko: Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το ίδιο επαθα και εγώ σήμερα πρωι...τι εφαρμογές πέρασες τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το ίδιο επαθα και εγώ σήμερα πρωι...τι εφαρμογές πέρασες τελευταία; δεν περασα καμμια εφαρμογη.. το μονο που περασα ειναι στο google calendar 3 εορτολογια..σε μορφη .ics λες να φταιει αυτο? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Να πω την αλήθεια σε εμένα μου το έκανε αυτό προχτες...ενω το είχα φορτισμένο κ είχε υπολοιπο περιπου 84% ξαφνικα έπεσε στο 14 μετα από λιγες ώρες...πράγμα ασυνήθιστο κ χωρίς τρελή χρηση...!! Άλλαξαν φορτιστή..έκανε περιπου 4.4.30 ώρες μέχρι να φόρτιση πλήρως.... Μέχρι τώρα δεν μου το έχει ξανακάνει... Ίσως λέω είναι κάποιο θέμα με τον φορτιστή?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 τι να πω δεν ξερω μηπως να δοκιμασω να φορτισω απο τον υπολογιστη? χωρις την πριζα? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δοκίμασε άλλον φορτιστής αν εχεις απο αλλη συσκευή..!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δοκίμασε άλλον φορτιστής αν εχεις απο αλλη συσκευή..!!! τωρα φοριζει κανονικα εχει φτασει στο 56% λεω να το αφησω να φτασει στο 100 και αν το ξανακανει θα το δοκιμασω με τον αλλο φορτιστη. εχω του iphone .. εβγαλα τα εορτολογια να δοκιμασω μηπως ειναι αυτα... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγώ δεν έβαλα εορτολογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγώ δεν έβαλα εορτολογια ισως λοιπον φταιει ο φορτιστης ?? ουτε που θελω να πιστυω πως ειναι hardware problem...με την μπαταρια μου.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts