n1ck0s Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εγώ με Franco 34 είμαι και είμαι σταθερά ανάλογα με το πόσα τηλ κάνω από 3-4 ώρες ενεργής οθόνης σε ένα 24ωρο... Επίσης φοράω την xenon hd το τελευταίο 20 ήμερο... Βλέπω πολλούς με την έκδοση r34. Γιατί όχι την πιο πρόσφατη r71; Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ή απλά η r34 είναι πιο δοκιμασμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 βγηκε καινούριος franco τον δούλεψε κανεις? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Βλέπω πολλούς με την έκδοση r34. Γιατί όχι την πιο πρόσφατη r71; Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ή απλά η r34 είναι πιο δοκιμασμένη; Μια δοκιμή θα σε πείσει... Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος με τον 34 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μια δοκιμή θα σε πείσει... Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος με τον 34 Νικόλα κι εγώ ότι κι αν δοκίμασα πάλι σε 34 γύρισα.. Ο τελευταίος του ειχε κάτι με τα χρώματα που απλά δεν μου άρεσε καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Νικόλα κι εγώ ότι κι αν δοκίμασα πάλι σε 34 γύρισα.. Ο τελευταίος του ειχε κάτι με τα χρώματα που απλά δεν μου άρεσε καθόλου Το διάβασα και αποφάσισα να μην τον βάλω... Από ότι ακούω σήμερα από xda μεριά ο 71 αφήνει σε όλους τους τομείς καλά σχόλια... Ίσως αύριο τον δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Το διάβασα και αποφάσισα να μην τον βάλω... Από ότι ακούω σήμερα από xda μεριά ο 71 αφήνει σε όλους τους τομείς καλά σχόλια... Ίσως αύριο τον δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις... Μόλις τον πέρασα, σιγά μην περίμενα :-P Καλός δείχνει, χωρίς lag και τα χρώματά του δεν είναι σαν το μαύρο το χάλι του 70. Κάτι διάβασα στο xda οτι εχει πάντα on τους 2 πυρήνες οπότε έχει φύγει το όποιο lag.. Καλά πάει λίγο που τον δοκίμασα, να δούμε και την μπαταρία από αυριο (ας μεταφερθούν αυτά τα μηνύματα στις Τροποποιήσεις καλύτερα αγαπητοί mods) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μόλις τον πέρασα, σιγά μην περίμενα :-P Καλός δείχνει, χωρίς lag και τα χρώματά του δεν είναι σαν το μαύρο το χάλι του 70. Κάτι διάβασα στο xda οτι εχει πάντα on τους 2 πυρήνες οπότε έχει φύγει το όποιο lag.. Καλά πάει λίγο που τον δοκίμασα, να δούμε και την μπαταρία από αυριο (ας μεταφερθούν αυτά τα μηνύματα στις Τροποποιήσεις καλύτερα αγαπητοί mods) τι ειναι αυτα που περνατε ρε παιδια/? γιατι δεν τα πιανουμε εμεις οι <μπουφοι>:lol::p:lol::p Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 τι ειναι αυτα που περνατε ρε παιδια/? γιατι δεν τα πιανουμε εμεις οι <μπουφοι>:lol::p:lol::p Όχι και μπουφοι!! Μιλάμε για kernels, είναι ουσιαστικά ο πυρήνας της συσκευής που διαχειριζεται απόδοση και οικονομία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Όχι και μπουφοι!! Μιλάμε για kernels, είναι ουσιαστικά ο πυρήνας της συσκευής που διαχειριζεται απόδοση και οικονομία :) και αυτο για να το περασει κανεις πρεπει να εχει κανει root..? εγω νομιζα οτι ειναι για καλυτερη διαχιρειση των χρωμματον τις οθονης..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 και αυτο για να το περασει κανεις πρεπει να εχει κανει root..? εγω νομιζα οτι ειναι για καλυτερη διαχιρειση των χρωμματον τις οθονης..!! Ναι root οπωσδήποτε! Ναι και τα χρώματα αλλά κυρίως αίσθηση και μπαταρία! Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι φοράμε franco μιας και είναι η χρυσή τομή μεταξύ απόδοσης και διάρκειας μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Tο app του franco μολις εβαλε και gamma control. Εκτος του οτι προχθες εκανα undervolt για fast cpu bining, σημερα εχω και σωστα χρωματα. Halfbreed all the way. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μόλις τον πέρασα, σιγά μην περίμενα :-P Καλός δείχνει, χωρίς lag και τα χρώματά του δεν είναι σαν το μαύρο το χάλι του 70. Κάτι διάβασα στο xda οτι εχει πάντα on τους 2 πυρήνες οπότε έχει φύγει το όποιο lag.. Καλά πάει λίγο που τον δοκίμασα, να δούμε και την μπαταρία από αυριο (ας μεταφερθούν αυτά τα μηνύματα στις Τροποποιήσεις καλύτερα αγαπητοί mods) Αύριο αργά μόλις γυρίσεις από την δουλειά δώσε λεπτομέρειες ειδικά σε μπαταρία... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 δεν εχω καποιο μεγαλο παραπονο απο τη μπαταρια,αλλα λεω να δοκιμασω τον 34ρη φρανκο ετσι για το γμτ..να φανταστω το ιδιο ευκολη ειναι η επιστροφη στον στοκ κερνελ σωστα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 εγω ξαναφλασαρα αλλα παλι τιποτα. και δε βρηκα κατι στο xda thread της ρομ που φοραω Απεγκατέστησα το Facebook, το εγκατέστησα από το Market και πλέον έχω ειδοποιήσεις (και με ringtone) και σε replies φίλων μου σε δικά μου post, αλλά και σε pm. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 επισης,πως απενεργοποιουμε τον αυτοματο συγχρονισμο?στην 2.3 υπηρχε επιλογη κανονικα μεσα στα accounts,τωρα οχι,υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Απεγκατέστησα το Facebook, το εγκατέστησα από το Market και πλέον έχω ειδοποιήσεις (και με ringtone) και σε replies φίλων μου σε δικά μου post, αλλά και σε pm. Χμ...θα το δοκιμάσω, γιατί το ίδιο δοκίμασα στο messenger αλλά δεν άλλαξε κάτι. Οπως και τον 71, για να δούμε... Εχεις κανείς πρόβλημα σύνδεσης στην XenonHD με το GTalk και το Google+;; Από όταν την έβαλα δεν λέει να συνδεθεί, λέει δεν βρέθηκε διακομιστής και είναι μονίμως offline. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Χμ...θα το δοκιμάσω, γιατί το ίδιο δοκίμασα στο messenger αλλά δεν άλλαξε κάτι. Οπως και τον 71, για να δούμε... Εχεις κανείς πρόβλημα σύνδεσης στην XenonHD με το GTalk και το Google+;; Από όταν την έβαλα δεν λέει να συνδεθεί, λέει δεν βρέθηκε διακομιστής και είναι μονίμως offline. Μου το έκανε και εμένα στις προηγούμενες εκδόσεις... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Απεγκατέστησα το Facebook, το εγκατέστησα από το Market και πλέον έχω ειδοποιήσεις (και με ringtone) και σε replies φίλων μου σε δικά μου post, αλλά και σε pm. λες να παιζει ρολο το οτι επανεφερα απο backup; αν και πριν δουλευαν ολα. παντως το ξαναφλασαρα με την τελευταια nightly cyanogen και περιμενω να δω τι θα γινει. μεχρι τωρα το skype δουλευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Εδώ και λίγη ώρα με τον r72... Δείχνει παρα πολύ καλός και Franko!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Χμ...θα το δοκιμάσω, γιατί το ίδιο δοκίμασα στο messenger αλλά δεν άλλαξε κάτι. Οπως και τον 71, για να δούμε... Εχεις κανείς πρόβλημα σύνδεσης στην XenonHD με το GTalk και το Google+;; Από όταν την έβαλα δεν λέει να συνδεθεί, λέει δεν βρέθηκε διακομιστής και είναι μονίμως offline. Problem NOT solved...πάμε για αλλαγή ρομ. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 λες να παιζει ρολο το οτι επανεφερα απο backup; αν και πριν δουλευαν ολα. παντως το ξαναφλασαρα με την τελευταια nightly cyanogen και περιμενω να δω τι θα γινει. μεχρι τωρα το skype δουλευει μια χαρα! Kι εγώ όταν δεν είχα ειδοποιήσεις, είχα επαναφέρει την εφαρμογή με το Titanium Backup. Τώρα που την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα από το Market, όλα καλά. Μάλλον αυτό έφταιγε, όπως και με την άλλη εφαρμογή που έχω γράψει, την Sportmate. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 να ρωτήσω παιδιά αν περάσω την μαμα ρομ χανω το root Και κλειδώνει και το bootloader? για να μην κανω πατατα το λεω... Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 να ρωτήσω παιδιά αν περάσω την μαμα ρομ χανω το root Και κλειδώνει και το bootloader? για να μην κανω πατατα το λεω... Χάνεις το ρουτ (υπάρχει και μαμά ρουταρισμενη βέβαια) αλλά ο bootloader δεν κλειδώνει. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά έχει περάσει κανείς την εφαρμογή Pimp My ROM και αν ναι έχει δει κάπου διαφορές και που ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Για να επανέλθω και να δώσω περισσότερα στοιχεία για τον Franco r72... Είναι ότι καλύτερο σε κερνελ μέχρι Τώρα στο n4... Η δε μπαταρία πιάνει πλέον 5+ ώρες 3-4 είχα μέχρι τώρα με τον 28 end 34 ***************/**×********************* Edit Δοκίμασε κάνεις pa 3.0??? Ακούγονται πολύ καλά σχόλια στο xda... Επίσης για όποιον ξέρει η συγκεκριμένη ρομ παίρνει όλους τους κερνελ που κυκλοφορούν οι μόνο τον δικό της??? Edited February 13, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts