funk Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Χθες το βραδυ ειχα και το πρωτο reboot... Νατα μας, βρε παιδακι μου stock rom εισαι επειδη σου πειραξα λιγο τον κερνελ κανεις ετσι..? Εβγαλα φωτο με φλας και εκανα αμεσως swipe αριστερα για να μπω στην εκθεση και εκει "τεντωσε".. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αν δε μπω recovery να φλασάρω νοιώθω λίγο ημιτελής :D Πάντως με τον r53 είδα αδικαιολογητη υψηλή θερμοκρασία κοντά 35°C χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο (λίγο πλοήγηση και tapatalk).. Το περίεργο είναι ότι μου το έχει κάνει 2 φορές μόνο :confused: Κατά τα άλλα ο κερνελ τα πάει πολύ καλά και ιδιαίτερα στην διαχείριση ενέργειας Εγώ πάλι νομίζω ότι η r53 είναι χειρότερη από την r34 που είχα. Τα ξημερώματα το έβγαλα από την πρίζα, μέσα στο 1ο λεπτό η ένδειξη της μπαταρίας έπεσε στο 99% και μετά από κάνα μισάωρο στο internet το άφησα στις 5:30 στο 82%. Σήμερα στις 11:00 χωρίς να το ακουμπήσω, ήταν στο 68%!! Θα τον κρατήσω για άλλη μία φόρτιση και αν συνεχίσει, θα γυρίσω σε r34. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Κοιτα τα wakelocks σου, εγω ειδα το βραδυ να πεφτει 3-4%. Δες τι φταιει πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Εγώ πάλι νομίζω ότι η r53 είναι χειρότερη από την r34 που είχα. Τα ξημερώματα το έβγαλα από την πρίζα, μέσα στο 1ο λεπτό η ένδειξη της μπαταρίας έπεσε στο 99% και μετά από κάνα μισάωρο στο internet το άφησα στις 5:30 στο 82%. Σήμερα στις 11:00 χωρίς να το ακουμπήσω, ήταν στο 68%!! Θα τον κρατήσω για άλλη μία φόρτιση και αν συνεχίσει, θα γυρίσω σε r34. Όντως δεν φταίει ο κερνελ αλλά πιθανότατα κάποια εφαρμογή που σου ξυπνά την συσκευή χωρίς λόγο. Εγώ είμαι στο 87% με 45 λεπτά οθόνη και 4 ώρες αναμονή.. Επίσης σε αναμονη είδα τις τελευταίες 2 μέρες ότι δεν χάνει σχεδόν καθόλου. Νομίζω ότι και σε 34 να γυρίσεις θα δεις παρόμοια συμπεριφορά γιατί δεν φταίει ο κέρνελ. Edited January 26, 2013 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Κοιτα τα wakelocks σου, εγω ειδα το βραδυ να πεφτει 3-4%. Δες τι φταιει πρωτα. Και πώς γίνεται αυτό; :O Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια ποτέ 2.5 χρόνια τώρα, που έχω Android. Πάντως οι εφαρμογές που τρέχουν στο κινητό είναι ίδιες με αυτές που είχα από την 1η ημέρα που έχω τη συσκευή, οπότε δε νομίζω κάποια από αυτές έτσι ξαφνικά να άρχισε να ρουφάει τόση μπαταρία, ενώ έτυχε να το κάνει από τη στιγμή που άλλαξα kernel. Εκτός και αν είναι ο συνδιασμός νέου kernel και νέας rom.. Εdit: Τα stats του Display στο Battery Settings μηδενίζουν όταν φορτίζεις το κινητό; Τώρα που έλεγξα, γράφει 1h:28mins. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Μπορει να ειναι χιλια δυο. Βαλε καποιο monitoring app. Aυτο δεν ειναι κακο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats&hl=el Να υποθεσω τοτε οτι εχεις κλειστα τα updates στα apps σου. Αλλιως δε μπορει να ειναι αυτα που ειχες απο τη πρωτη μερα. Επισης, μηπως εχεις touch control? Edited January 26, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μπορει να ειναι χιλια δυο. Βαλε καποιο monitoring app. Aυτο δεν ειναι κακο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats&hl=el Να υποθεσω τοτε οτι εχεις κλειστα τα updates στα apps σου. Αλλιως δε μπορει να ειναι αυτα που ειχες απο τη πρωτη μερα. Επισης, μηπως εχεις touch control? Ναι, τα updates στο Play είναι κλειστά. Μου βγαίνει μήνυμα ότι έχω ενημερώσεις και τις κάνω χειροκίνητα. Στο Running Apps tab οι εφαρμογές που τρέχουν δείχνει να είναι οι κλασικές που είναι πάντα ανοιχτές Όχι δεν έχω το touch control. Δεν έχω κάνει προσθήκη εφαρμογών σχεδόν από την αρχή (εκτός από κάποια παιχνίδια της Gameloft που τα τερμάτισα και δεν τα έχω εγκατεστημένα πλέον) που έχω το κινητό (αλήθεια η εφαρμογή είδες να τρώει μπαταρία; ). Θα το κοιτάξω πώς θα πάει το υπόλοιπο της ημέρας, θα το φορτίσω και αν έχω την ίδια κατανάλωση ξανά, γυρνάω στο r34 να δω πώς θα πάει και μ' εκείνον. Θα ενημερώσω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 To θεμα ειναι οτι κανεις updates, οχι πως τα κανεις. :lol::lol: Το να γυρισεις πισω δεν ειναι σωστη επιλογη στη περιπτωση που δεν ειναι γενικο προβλημα του kernel. Ουτε το κινητο σου ειναι πιο δυστροπο απο τα υπολοιπα. Απλα δες τι φταιει και απομονωσε το. Ναι, το touch control σε ιdle ειδα να τρωει πιο πολυ μπαταρια και ειναι λογικο. Εχω φθασει και τα ~8% σε ενα βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εγώ με την xenon hd end r28 είμαι πολύ ικανοποιημενος... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εγώ με την xenon hd end r28 είμαι πολύ ικανοποιημενος... Δηλαδη απο screentime που εισαι περιπου? Και απο smooth? Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Κι εγω απο σημερα πισω στην r34. Η 53 εχει εντονο lag και λιγο αυξημενη θερμοκρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 /proc/last_kmsg και στειλτο στο franco. Αυξησες το threshold να δεις αν φτιαχνει? Εχει patch η 53 που βγαζωντας τη χανεις περισσοτερα απο οσα κερδιζεις, βρες τι φταιει και διορθωνεται ευκολα. Δεν αξιζει να πας τοσο πισω οταν απλα μπορεις να πειραξεις το χρονισμο και να κρατησεις τα υπολοιπα. Σχολια για lag δεν ειδα στο συνολο των χρηστων οποτε κατι αλλο θα ειναι. Αυξημενη θερμοκρασια σημαινει ποσους βαθμους? Επισης, οσοι διαμαρτυρεστε για lag καντε ενα cpu bining να δουμε τι σας λεει. Ειμαι fast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Κανένα lag δεν είδα στην r53. Όλα μου φαίνονται όπως στις προηγούμενες εκδόσεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Στο θεμα θερμοκρασιας, ενω παιζει σε αναμονη απο 20 μεχρι 25 βαθμους, ητανε στους 32 με 35. Ειναι αρκετη διαφορα. Οσο για το lag, ητανε αρκετα εμφανες, και παντα γυριζω σε stock πριν παω στο οποιονδηποτε αλλο kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 32 με 35 δεν ειναι προβλημα θερμοκρασιας. Αν ειναι λειτουργικο το θεμα,ειναι απλα γιατι ειναι πιο επιθετικο το στησιμο του kernel. Στους 65 εχεις throttle, αν θες μπορεις να ρυθμισεις και το threshold το οποιο ειναι θεμα προτιμησης και ακρως παραμετροποιησιμο, οποτε δε μπορεις να το πεις...προβλημα. Lag προβληματα δεν φαινεται να υπαρχουν γενικως με αυτο το kernel, οποτε ψαξου αλλου. Προσωπικα δεν εχω ουτε με lag, ουτε με θερμοκρασιες, ακριβως τις ιδιες εχω. :confused: Δεν εχει επισης νοημα να περνας σε stock και μετα παλι στο update, δεν εχει διαφορα στα αρχεια που αντικαθιστανται, ουτε στην cache. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Σε συνέχεια των χτεσινών μηνυμάτων σχετικά με τη μπαταρία και τον kernel r53, από τις 12 και κάτι τα μεσάνυχτα που φόρτισε και το αποσύνδεσα από το φορτιστή, σήμερα το πρωί στις 10 παρά είχε φτάσει το 94%. Χτες μάλλον κάτι είχε φάει 'σκάλωμα'. :) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 να φανταστω οτι με λιγο σκαλισμα επεσε με τη μια στο 80% ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 touch control v 1.3 με κάθε update νομίζω ότι γίνεται και πιο γρήγορο:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 touch control v 1.3 με κάθε update νομίζω ότι γίνεται και πιο γρήγορο:) Αυτο ειναι για την ευαισθησια της οθονης...?!?! Λογικα θα εχω το Ν4 σε λιγες μερες στα χερια μου.... απο που το κατεβασες...?!?! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Αυτο ειναι για την ευαισθησια της οθονης...?!?! Λογικα θα εχω το Ν4 σε λιγες μερες στα χερια μου.... απο που το κατεβασες...?!?! :) όχι, είναι για το κλείδωμα - ξεκλείδωμα από την οθόνη, από το playstore Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 για καποιο λογο μου φαινεται πιο κουραστικο αυτο...εχει μηπως λειτουργια σα του νοκια, με διπλο ταπ στην οθονη? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Εχει και επιλογη με διπλο ταπ. Εγω αυτο χρησιμοποιω και ειναι αψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 να φανταστω οτι με λιγο σκαλισμα επεσε με τη μια στο 80% ? Δεν το πρόσεξα αν έπεσε με τη μία στο 80%, αλλά έχοντας υπόψη ότι σήμερα έκανα γύρω στα 150χλμ όπου το σήμα συνήθως παίζει από 3G σε 2G, μετά αρκετή χρήση internet με data σε καφετέρια και στο γήπεδο, πλέον είμαι στο 59%. Καμία σχέση με την 1η μέρα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmanous Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 καλησπέρα μόλις παρέλαβα και εγω το τηλεφωνάκι και είμαι σε διαδικασία ρυθμίσεων μια ερώτηση υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε σελίδeς απο το stock homescreen και το google bar?? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 καλησπέρα μόλις παρέλαβα και εγω το τηλεφωνάκι και είμαι σε διαδικασία ρυθμίσεων μια ερώτηση υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε σελίδeς απο το stock homescreen και το google bar?? thanx Με γεια σου. Νομίζω ότι με stock launcher δεν μπορείς να προσθαφαιρέσεις σελίδες, αλλά δεν είμαι σίγουρος μιας και από την πρώτη στιγμή είμαι με Nova Launcher Prime. Με άλλους, 3rd party launchers από το Market γίνεται (όπως αυτός που έχω εγώ). Κανονικά ούτε το Google Search (αυτό νομίζω ότι εννοείς με το Google bar) μπορείς, αλλά όταν είχαμε ICS (σε άλλες συσκευές φυσικά), μπορούσες να πας στα Settings -> Apps και να κάνεις Disable το Google Search, οπότε μετά από ένα reboot έφευγε από τη Homescreen σου το Search. Δεν γνωρίζω αν γίνεται και τώρα με την JB, αλλά αν γίνεται και το κάνεις, έχε υπόψη ότι έτσι δεν θα σου δουλεύει το Search μιας και θα το έχεις κάνει disable. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts