narta Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Συχνά φλασάρω απλά τις συσκευές μου δεν κρατάω πολύ lol.. Το θέμα είναι ποτέ έρχεται η φθορά, μετά από πόσα "γραψε-σβησε", αφού ξέρω άτομα με Desire hd που πραγματικά τα έχουν λιώσει στο φλασάρισμα τόσα χρόνια τώρα ;) Μαζι σου το ιδιο κανω, αλλα η ποιοτητα των Toshiba που χρησιμοποιει η συσκευη δεν ειναι η καλυτερη ;) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδιά έχουμε κάποιο app που να μετράει την χωρητικότητα της μπαταρίας real time? Έχω το Nova Battery Tester αλλά δεν υποστηρίζει το νεξους ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Google maps navigation (πλοηγηση) για την Ελλαδα δεν υπαρχει? Χρησιμοποιειτε καποιο αλλο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 'Οι δεν υπάρχει ακόμα. Για φωνητική εγώ χρησιμοποιώ το Waze πάααααρα πολύ και το Navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μολις βρηκα το sygic και το navigon. Θα πρεπει να βαλω καποιo για Ελλαδα που να δουλευει και off line. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Google maps navigation (πλοηγηση) για την Ελλαδα δεν υπαρχει? Χρησιμοποιειτε καποιο αλλο προγραμμα? υπάρχει.απλά πρεπει να κατεβάσεις το ενεργοποιημένο maps http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1439538 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δηλώνω μεγάλος fan της XenonHD! Μόλις την πέρασα μετά από καιρό και πραγματικά είναι πολύ όμορφη, γρήγορη και σχεδόν με όλα τα διαθέσιμα mods (ίσως και όλα αφού έχω τις έχω δοκιμάσει σχεδόν ολες). Εκτός από franco έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο από kernels?? Η XenonHD από ότι βλέπω φορά faux και θα τον αφήσω αύριο να τον δοκιμάσω γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορος από franco.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 υπάρχει.απλά πρεπει να κατεβάσεις το ενεργοποιημένο maps http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1439538 Ευχαριστω για το πολυ χρησιμο ποστ. Moλις το εκανα, ολα οκ. Μενει να βαλω και φωνητικες οδηγιες πλεον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μολις βρηκα το sygic και το navigon. Θα πρεπει να βαλω καποιo για Ελλαδα που να δουλευει και off line. Δεν χρησιμοποιώ τα Google Maps γιατί πρέπει να είσαι online. Από εποχής Omnia με WinMo χρησιμοποιούσα iGO & Sygic, και αυτά χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και στο Android. Οι δυο παραπάνω πλοηγοί μαζί με το Navigon και ίσως και το NDrive θεωρούνται οι καλύτεροι. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δηλώνω μεγάλος fan της XenonHD! Μόλις την πέρασα μετά από καιρό και πραγματικά είναι πολύ όμορφη, γρήγορη και σχεδόν με όλα τα διαθέσιμα mods (ίσως και όλα αφού έχω τις έχω δοκιμάσει σχεδόν ολες). Εκτός από franco έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο από kernels?? Η XenonHD από ότι βλέπω φορά faux και θα τον αφήσω αύριο να τον δοκιμάσω γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορος από franco.. Ποια έκδοση πέρασες? Την έχω κατεβάσει και σκέφτομαι να τη βάλω Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δεν χρησιμοποιώ τα Google Maps γιατί πρέπει να είσαι online. Από εποχής Omnia με WinMo χρησιμοποιούσα iGO & Sygic, και αυτά χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και στο Android. Οι δυο παραπάνω πλοηγοί μαζί με το Navigon και ίσως και το NDrive θεωρούνται οι καλύτεροι. ;) Δεν χρειαζεται να εισαι online. Και με street view για US και UK το βλεπω πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ποια έκδοση πέρασες? Την έχω κατεβάσει και σκέφτομαι να τη βάλω Το τελευταίο update από 20/1/2013 πέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το τελευταίο update από 20/1/2013 πέρασα οταν πατας στο link Βγαζει κατι ονοματα πιο διαλέγεις??? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 οταν πατας στο link Βγαζει κατι ονοματα πιο διαλέγεις??? Μα φυσικά το Mako που είναι το όνομα της συσκευής μας ;) http://d-h.st/users/iceandfire/?fld_id=9438#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μα φυσικά το Mako που είναι το όνομα της συσκευής μας ;) http://d-h.st/users/iceandfire/?fld_id=9438#files ωραια το σωστό κατέβασα. thx men Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Βγηκε update για το Touch Control που υποστηριζει και franco kernel stable αλλα και test! Το τσεκαρα και δουλευει αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Βγηκε update για το Touch Control που υποστηριζει και franco kernel stable αλλα και test! Το τσεκαρα και δουλευει αψογα! Έχω την αίσθηση ότι και το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα έχουν γίνει πιο smooth τώρα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Βγηκε update για το Touch Control που υποστηριζει και franco kernel stable αλλα και test! Το τσεκαρα και δουλευει αψογα! Eιναι οντως ωραια εφαρμογη (η επι πληρωμη, η free δεν γνωριζω) και ουτε εγω εχω θεμα με r51. Επιτελους ξεκλειδωμα απτην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ο faux που είχε η XenonHD προεγκατεστημενο ενώ μου έδινε την εντύπωση ότι ήταν λιγάκι πιο γρήγορος δυστυχώς καταπίνει μπαταρία σαν λιοντάρι σε μαντρί.. Οπότε πίσω σε franco και περιμένω επιτέλους ένα update γιατί φόρτωσα άσχημα και θυμήθηκα μέρες στοκ που δεν μου έβγαζε πάνω από 3 ώρες οθόνη η συσκευή (αυτόματη φωτεινότητα και μόνο wifi, στο 3G πέφτει και δάκρυ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπερα σας, αν θυμαμαι καλα καποιο παιδι σε παλαιοτερο post ειχε πει οτι εξαφανιζεται το navigation bar με nova launcher..τετοια ρυθμιση παντως δεν βρηκα. Το χει καταφερει κανεις σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπερα σας, αν θυμαμαι καλα καποιο παιδι σε παλαιοτερο post ειχε πει οτι εξαφανιζεται το navigation bar με nova launcher..τετοια ρυθμιση παντως δεν βρηκα. Το χει καταφερει κανεις σας? Μέσω custom rom που επιτρέπει να αλλάξεις το nav bar height γίνεται αυτό.. Μετά βάζεις τον lmt launcher που βρίσκεις στο xda με ένα search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μέσω custom rom που επιτρέπει να αλλάξεις το nav bar height γίνεται αυτό.. Μετά βάζεις τον lmt launcher που βρίσκεις στο xda με ένα search Βασικα δεν θελω να το εξαφανισω εντελως, απλα εκει που χρειαζεται (browsing, videos, κανενα παιχνιδακι), ειμαι root..εχω την modacco rom. Θα ψαξω για το lmt, δεν το χω ξανακουσει βασικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 η μειωση του μεγεθους των soft keys γινεται μεσω καποιας ρομ μονο?ποια το κανει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 η μειωση του μεγεθους των soft keys γινεται μεσω καποιας ρομ μονο?ποια το κανει? Xylon, XenonHD, RasbeanJelly, AOKP... Επίσης και αν δεν απατώμαι υπάρχει και mod που μπορείς να περάσεις το nav bar στο dpi που εσύ θες (δηλαδή το ύψος/μέγεθος των nav buttons)... Ψάξε λιγάκι στο xda να δεις τι σου ταιριάζει πιο πολύ :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Xylon, XenonHD, RasbeanJelly, AOKP... Επίσης και αν δεν απατώμαι υπάρχει και mod που μπορείς να περάσεις το nav bar στο dpi που εσύ θες (δηλαδή το ύψος/μέγεθος των nav buttons)... Ψάξε λιγάκι στο xda να δεις τι σου ταιριάζει πιο πολύ :happy: Τελικά φιλαράκι είχες απόλυτο δίκιο για την xenon hd... Απλά εξαιρετική με τον r28... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts