Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,εχει μια φιλη το κινητο και οταν παει να το κλειδωσει δεν ακουγεται καν ο ηχος κλειδωματος και η οθονη σβηνει για λιγο και ξανα αναβει καπακι.με 2 λογια μενει παντα ανοιχτη και ρουφαει την μπαταρια.εχει συμβει σε καποιον αλλο?αν κανω καμια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων παιζει να στρωσει η να το στειλω για service?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αγαπητέ φίλε,συγγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα κολλημάτων.Το συγκεκριμένο τηλέφωνο με την 4.1.2 κυριολεκτώντας του έχω κάνει πολύ σκληρή χρήση και δεν κατάφερα να το κάνω ούτε καν να λαγκάρει,ούτε να κολλήσει.Είχα το 9070,αλλά μετά την αναβάθμιση έτρωγε τέτοια κολλήματα, που αναγκάστηκα να το εγκαταλείψω.Τι να σου πω ;έτυχε,δε νομίζω,διότι και δυο φίλοι μου που πήραν το mini δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Τι να πω. Εγώ πάντως απογοητεύτηκα από τη Samsung γιατί όπως είπα με ενοχλεί το bloatware καθώς και η έλλειψη αναβαθμίσεων. Το επόμενο μου κινητό δεν πρόκειται να είναι Samsung..

Edited by silverag

Και στο σέρβις αυτό μου είπαν. Μου είπαν πρώτα να κάνω διαμόρφωση την κάρτα μνήμης επειδή δεν την είχα στο κινητό όταν τους το άφησα και αν συνεχίσει να αλλάξω μπαταρία επειδή είναι φουσκωμένη αλλά δεν πιστεύω ρε παιδιά ότι είναι τόσο πολύ φουσκωμένη ώστε να κλείνει με μέτρια χρήση στα 5 λεπτά. Κι αν τη πάρω κι εξακολουθησει το πρόβλημα θα έχω δώσει τσάμπα 25 ευρώ?

Και στο σέρβις αυτό μου είπαν. Μου είπαν πρώτα να κάνω διαμόρφωση την κάρτα μνήμης επειδή δεν την είχα στο κινητό όταν τους το άφησα και αν συνεχίσει να αλλάξω μπαταρία επειδή είναι φουσκωμένη αλλά δεν πιστεύω ρε παιδιά ότι είναι τόσο πολύ φουσκωμένη ώστε να κλείνει με μέτρια χρήση στα 5 λεπτά. Κι αν τη πάρω κι εξακολουθησει το πρόβλημα θα έχω δώσει τσάμπα 25 ευρώ?

Φίλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε η γυναίκα μου μπαταρία ήταν;)

Αλήθεια? Κι εμένα μου φαινόταν απίθανο :p

Να την πάρω από το eshop η παίζει να μην είναι γνήσια? Εσύ από που την πήρες?

Αλήθεια? Κι εμένα μου φαινόταν απίθανο :p

Να την πάρω από το eshop η παίζει να μην είναι γνήσια? Εσύ από που την πήρες?

Απο το service samsung στη Θεσσαλονίκη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 19€ με 6 μήνες εγγύηση;)

εδω και δεκα μερες περιπου εχω το εξης προβλημα στο galaxy s3 mini:

για να μπορεσω να φορτισω την μπαταρια θα πρεπει να κλεισω το κινητο, να βγαλω και να ξαναβαλω την μπαταρια και να το φορτισω τοτε. Αν εχω το κινητο ανοικτο και βαλω φορτιστη, δεν φορτιζει. Αυτο το προβλημα το αντιμετωπιζω σε καθε φορτιση και οχι σποραδικα. Το ειχα παει στο Γερμανο και μου ειπαν οτι η μπαταρια ειναι μια χαρα!!!

υπ οψιν ειχα αλλαξει μπαταρια πριν απο περιπου 3 4 μηνες γιατι η προηγουμενη τα ειχε φτυσει (το κινητο το χρησιμοποιω αρκετα...)

Εχω δοκιμασει 4 5 φορτιστες και με ολους εχω το ιδιο προβλημα.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Edited by gasgounis

τι προβλημα? σταματαει η φορτιση? δεν ξεκιναει καν? φορτιζει αργα? γινε πιο συγκεκριμενος...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Δεν φορτιζει καθολου... Αν το κλεισω και βγαλω μπαταρια, το κολπο αυτο παντα πιανει. Τυχαια το δοκιμασα και αναγκαστικα το συνεχιζω

Δεν φορτιζει καθολου... Αν το κλεισω και βγαλω μπαταρια, το κολπο αυτο παντα πιανει. Τυχαια το δοκιμασα και αναγκαστικα το συνεχιζω

εχεις 2η μπαταρια? αν εχει κανενας φιλος σου, ζητα του να δοκιμασεις. Μου φαινεται να ειναι απο αυτο.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Eπαναφορά δοκίμασες ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

update:

δοκιμασα με αλλη μπαταρια και το προβλημα παραμενει. Δεν αλλαξε κατι...

Εχετε καμια αλλη ιδεα?

Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα στο ΣΚ, δυσκολο πιο πριν.

ΠΑντως επειδη μου εχει σπασει τα νευρα, εχω αρχισει και χαζευω για νεα συσκευη...

Edited by gasgounis

Έχω πάρει δύο s3 mini (σφραγισμένα καινούργια) για την γυναίκα μου και την κόρη μου.

Στο ένα απο τα δύο η μπαταρία παρέδωσε πνεύμα στους 10 μήνες. Μιλάμε για απείραχτο κινητό χωρίς root κλπ. Το δεύτερο κινητό είναι 3 μηνών. Θα δείξει... αυτό που μάλλον περιμένω.

Η μπαταρία την είδα που ήταν φουσκωμένη (υποτίθεται σε φυσιολογικά πλαίσια) πριν λίγες ημέρες, οπότε και άρχισε το κινητό να κάνει κόλπα και ταυτόχρονα εμπόδιζε το άνετο κλείσιμο του πίσω καλύματος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο φουσκωμένη ήταν σε σύγκριση με την καινούργια. Μόλις έβαλα την καινούργια, το κάλυμα έκλεισε σχεδόν μόνο του και το κουμπί power κινείται πλέον ελεύθερα που πριν ψιλομάγκωνε.

Φανταστείτε κατάσταση... Σε ένα κινητό δουλεμένο τέλεια σε γυναικεία χέρια χωρίς πολλά πολλά.

Είχα το galaxy s2 και του είχα αλλάξει κυριολεκτικά τα φώτα σε απίστευτο βαθμό, μέχρι που ζεμάταγε κυριολεκτικά η μπαταρία άπειρες φορές με χοντρούς πειραματισμούς για δύο χρόνια και η μπαταρία ήταν άψογη. Και σε εμφάνιση, αλλά και σε κατάσταση και διάρκεια.

Με αυτά που διαβάζω και με αυτό που είδα, δεν μπορώ παρά να υποθέσω ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον κωδικό μπαταρίας.

Ναι ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό. Κάτι διάβασα ότι ταιριάζει η μπαταρία του galaxy ace 2 ισχύει? Είμαι τώρα σε αναζήτηση μπαταρίας και δεν ξέρω τι να κάνω

Ναι ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό. Κάτι διάβασα ότι ταιριάζει η μπαταρία του galaxy ace 2 ισχύει? Είμαι τώρα σε αναζήτηση μπαταρίας και δεν ξέρω τι να κάνω

Και εγώ αυτή πήγα να πάρω γιατί δεν μπορούσα να βρω, αλλά μου είπαν από το κατάστημα ότι δεν είναι καλό γιατί δεν την φορτίζει σωστά και ποτέ έως το 100%.

Καλύτερα κάνε υπομονή να βρείς την ίδια.

Και μπήκα να ρωτήσω για μπαταρία!

Το δικό μου κάνει τα εξής. Γράφει στάθμη μπαταρίας ότι να 'ναι. Μπορεί να το έχω μόλις βγάλει από πλήρη φόρτιση και να γράψει μετά από ένα λεπτό 2%. Στην συνέχεια να το βάλω στον φορτιστή και γράψει αμέσως 46%. Κάποιες φορές και όταν φτάνει να λέει 1-2% κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις. Ελπίζω πως το πρόβλημα οφείλεται στην μπαταρία. Κάποια γνώμη πάνω σε αυτό;

Και αν τελικά οφείλεται στην μπαταρία, έχετε να προτείνετε κάποια; Να μην διαφέρει σε όγκο από την εργοστασιακή, αλλά να έχει περισσότερο mAh. Βρήκα στο eBay αυτή δεν γνωρίζω όμως από ποιότητες. Προτιμώ από Ευρώπη ώστε να φτάσει γρηγορότερα.

Και μπήκα να ρωτήσω για μπαταρία!

Το δικό μου κάνει τα εξής. Γράφει στάθμη μπαταρίας ότι να 'ναι. Μπορεί να το έχω μόλις βγάλει από πλήρη φόρτιση και να γράψει μετά από ένα λεπτό 2%. Στην συνέχεια να το βάλω στον φορτιστή και γράψει αμέσως 46%. Κάποιες φορές και όταν φτάνει να λέει 1-2% κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις. Ελπίζω πως το πρόβλημα οφείλεται στην μπαταρία. Κάποια γνώμη πάνω σε αυτό;

Και αν τελικά οφείλεται στην μπαταρία, έχετε να προτείνετε κάποια; Να μην διαφέρει σε όγκο από την εργοστασιακή, αλλά να έχει περισσότερο mAh. Βρήκα στο eBay αυτή δεν γνωρίζω όμως από ποιότητες. Προτιμώ από Ευρώπη ώστε να φτάσει γρηγορότερα.

Πας σίγουρα για μπαταρία...

Επειδή το έψαξα πάρα πολύ και επειδή κυκλοφορούν πολλές μαιμού στο ebay ακόμα και σαν Samsung, καλύτερα για μένα να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω και να πας να πάρεις από αξιόπιστο μαγαζί εδώ στην Ελλάδα μια γνήσια. Εγώ σε νησί που είναι και λίγο τσιμπημένες οι τιμές την πήρα 24 ευρώ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Πας σίγουρα για μπαταρία...

Επειδή το έψαξα πάρα πολύ και επειδή κυκλοφορούν πολλές μαιμού στο ebay ακόμα και σαν Samsung, καλύτερα για μένα να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω και να πας να πάρεις από αξιόπιστο μαγαζί εδώ στην Ελλάδα μια γνήσια. Εγώ σε νησί που είναι και λίγο τσιμπημένες οι τιμές την πήρα 24 ευρώ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Να μην πάρω μία με περισσότερο mAh; Οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές στα 7+ ευρώ. Δεν είναι ότι θα τα κλαις μετά. Απλά είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει, μην πάρω την πρώτη που θα βρω μπροστά μου.

Κι εμένα το ίδιο μου κάνει, το πήγα και στην Samsung και μου είπαν μπαταρία, το πιθανότερο είναι ότι θες μπαταρία κοίτα κι αν έχει φουσκώσει. Το θέμα είναι ρε παιδιά αξίζει να δώσουμε 20 ευρώ για την αυθεντική ενώ δεν είναι καλής ποιότητας?

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)