Jump to content

Huawei G600

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε κάποια γνώμη για το εν λόγο;

Στα "χαρτιά" φαίνεται πολύ καλό και η τιμή του τουλάχιστον στην Ελλάδα πολύ καλή!!

Gsmarena

Price, G600

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εκ πρώτης όψεως πάντως, μια χαρά φαίνεται.

Κάπου διάβασα ότι έχει qHD οθόνη. Αυτό πρακτικά τί σημαίνει δλδ, ολίγη από HD;;

Επίσης, δεν βρήκα πουθενά αναφορά για το sar της συσκευής.

Εκ πρώτης όψεως πάντως, μια χαρά φαίνεται.

Κάπου διάβασα ότι έχει qHD οθόνη. Αυτό πρακτικά τί σημαίνει δλδ, ολίγη από HD;;

Επίσης, δεν βρήκα πουθενά αναφορά για το sar της συσκευής.

qHD ειναι η αναλυση 960x540

Να δουμε κι αν θα το φερει επισημα η αντιπροσωπεια εδω.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

qHD ειναι η αναλυση 960x540

Να δουμε κι αν θα το φερει επισημα η αντιπροσωπεια εδω.

Α ok, μάλιστα, ευχαριστώ για την πληροφορία.

το μεγαλύτερο μείον απ'ότι βλέπω είναι η ραμ του κινητού

ευτυχώς εχει 768 να λέμε και όχι 512:rolleyes:

Πάντως δεν έχω καταλάβει πως γίνεται τα καινούργια Huawei να μην μπορούν να γράψουν 720p βίντεο όταν τα παλιότερα μπορούσαν:wacko::confused:(X5 Pro, Ascend P1-1080p/30fps.....)

Το G600 το είχα βάλει στο μάτι αλλά μόνο FWGA βίντεο,το G330 νομίζω VGA γράφει μόνο,δεν μπορώ να καταλάβω διπήρυνα και δε μπορούν....ομοίως στα Sony πέρσι στα 199 το NeoV έγραφε 720p φέτος το Xperia J στα 200-279 γράφει μόνο VGA.....;)-κάθε πέρσι και καλύτερα στα κινητά πλέον ή μας δουλεύουν πλέον χοντρά...;):mad:

http://img803.imageshack.us/img803/2193/76019277.jpg

Edited by rostropol

Η ελειψη ληψης βιντεο hd ειναι τραγικη,παρολου που εχω hd recorder ποτε δεν την εχω την μηχανη μαζι μου,με το ταπεινο Χ5 που εχω μαζι μου παντα και δεν εχει και την καλυτερη καμερα μετα την τελευταια αναβαθμιση που τραβαει στα 30 καρε εχω τραβηξει απιστευτα βιντεο στο βουνο που παω,ο κυριοτερος λογος που θα αλαζα το Χ5 θα ηταν εαν εβγαινε ενα προσιτο τηλ. με λιγο μεγαλυτερη οθονη(4,3) και καλυτερη ληψη βιντεο!

Πάντως δεν έχω καταλάβει πως γίνεται τα καινούργια Huawei να μην μπορούν να γράψουν 720p βίντεο όταν τα παλιότερα μπορούσαν:wacko::confused:(X5 Pro, Ascend P1-1080p/30fps.....)

Το G600 το είχα βάλει στο μάτι αλλά μόνο FWGA βίντεο,το G330 νομίζω VGA γράφει μόνο,δεν μπορώ να καταλάβω διπήρυνα και δε μπορούν....ομοίως στα Sony πέρσι στα 199 το NeoV έγραφε 720p φέτος το Xperia J στα 200-279 γράφει μόνο VGA.....;)-κάθε πέρσι και καλύτερα στα κινητά πλέον ή μας δουλεύουν πλέον χοντρά...;):mad:

Ειναι θεμα του SoC που εχουν επιλεξει για τα φετινα G330 και G600. Επελεξαν Snapdragon S4 αλλα την πιο φτηνη επιλογη του. Ο MSM8225 της Qualcomm ερχεται με την Adreno 203 για GPU που σε βιντεο σηκωνει μεχρι 480p. Το ιδιο ακριβως θεμα υπαρχει και με το φετινο HTC Desire X που φοραει το ιδιο τσιπ. Το Χ5 (και το Neo V) μπορει να εχουν τον προσπερσινο Snapdragon S2 μονου πυρηνα που ειναι αισθητα πιο αργος, αλλα για GPU εχουν Adreno 205.

To xperia J ειναι ακομα πιο πισω σε τσιπ. Φοραει τον S1 με Adreno 200.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Ειναι θεμα του SoC που εχουν επιλεξει για τα φετινα G330 και G600. Επελεξαν Snapdragon S4 αλλα την πιο φτηνη επιλογη του. Ο MSM8225 της Qualcomm ερχεται με την Adreno 203 για GPU που σε βιντεο σηκωνει μεχρι 480p. Το ιδιο ακριβως θεμα υπαρχει και με το φετινο HTC Desire X που φοραει το ιδιο τσιπ. Το Χ5 (και το Neo V) μπορει να εχουν τον προσπερσινο Snapdragon S2 μονου πυρηνα που ειναι αισθητα πιο αργος, αλλα για GPU εχουν Adreno 205.

To xperia J ειναι ακομα πιο πισω σε τσιπ. Φοραει τον S1 με Adreno 200.

Ακριβώς όπως και το zte blade3.Οπότε κάθε πέρσυ και καλύτερα :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...