ovelix5 Δημοσιεύτηκε December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2012 Έχουμε κάποια γνώμη για το εν λόγο; Στα "χαρτιά" φαίνεται πολύ καλό και η τιμή του τουλάχιστον στην Ελλάδα πολύ καλή!! Gsmarena Price, G600 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Το βρισκω λιγο ακριβο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 το μεγαλύτερο μείον απ'ότι βλέπω είναι η ραμ του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εκ πρώτης όψεως πάντως, μια χαρά φαίνεται. Κάπου διάβασα ότι έχει qHD οθόνη. Αυτό πρακτικά τί σημαίνει δλδ, ολίγη από HD;; Επίσης, δεν βρήκα πουθενά αναφορά για το sar της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εκ πρώτης όψεως πάντως, μια χαρά φαίνεται. Κάπου διάβασα ότι έχει qHD οθόνη. Αυτό πρακτικά τί σημαίνει δλδ, ολίγη από HD;; Επίσης, δεν βρήκα πουθενά αναφορά για το sar της συσκευής. qHD ειναι η αναλυση 960x540 Να δουμε κι αν θα το φερει επισημα η αντιπροσωπεια εδω. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 qHD ειναι η αναλυση 960x540 Να δουμε κι αν θα το φερει επισημα η αντιπροσωπεια εδω. Α ok, μάλιστα, ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 το μεγαλύτερο μείον απ'ότι βλέπω είναι η ραμ του κινητού ευτυχώς εχει 768 να λέμε και όχι 512:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Πάντως δεν έχω καταλάβει πως γίνεται τα καινούργια Huawei να μην μπορούν να γράψουν 720p βίντεο όταν τα παλιότερα μπορούσαν:wacko::confused:(X5 Pro, Ascend P1-1080p/30fps.....) Το G600 το είχα βάλει στο μάτι αλλά μόνο FWGA βίντεο,το G330 νομίζω VGA γράφει μόνο,δεν μπορώ να καταλάβω διπήρυνα και δε μπορούν....ομοίως στα Sony πέρσι στα 199 το NeoV έγραφε 720p φέτος το Xperia J στα 200-279 γράφει μόνο VGA.....;)-κάθε πέρσι και καλύτερα στα κινητά πλέον ή μας δουλεύουν πλέον χοντρά...;):mad: http://img803.imageshack.us/img803/2193/76019277.jpg Edited December 7, 2012 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Η ελειψη ληψης βιντεο hd ειναι τραγικη,παρολου που εχω hd recorder ποτε δεν την εχω την μηχανη μαζι μου,με το ταπεινο Χ5 που εχω μαζι μου παντα και δεν εχει και την καλυτερη καμερα μετα την τελευταια αναβαθμιση που τραβαει στα 30 καρε εχω τραβηξει απιστευτα βιντεο στο βουνο που παω,ο κυριοτερος λογος που θα αλαζα το Χ5 θα ηταν εαν εβγαινε ενα προσιτο τηλ. με λιγο μεγαλυτερη οθονη(4,3) και καλυτερη ληψη βιντεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Πάντως δεν έχω καταλάβει πως γίνεται τα καινούργια Huawei να μην μπορούν να γράψουν 720p βίντεο όταν τα παλιότερα μπορούσαν:wacko::confused:(X5 Pro, Ascend P1-1080p/30fps.....) Το G600 το είχα βάλει στο μάτι αλλά μόνο FWGA βίντεο,το G330 νομίζω VGA γράφει μόνο,δεν μπορώ να καταλάβω διπήρυνα και δε μπορούν....ομοίως στα Sony πέρσι στα 199 το NeoV έγραφε 720p φέτος το Xperia J στα 200-279 γράφει μόνο VGA.....;)-κάθε πέρσι και καλύτερα στα κινητά πλέον ή μας δουλεύουν πλέον χοντρά...;):mad: Ειναι θεμα του SoC που εχουν επιλεξει για τα φετινα G330 και G600. Επελεξαν Snapdragon S4 αλλα την πιο φτηνη επιλογη του. Ο MSM8225 της Qualcomm ερχεται με την Adreno 203 για GPU που σε βιντεο σηκωνει μεχρι 480p. Το ιδιο ακριβως θεμα υπαρχει και με το φετινο HTC Desire X που φοραει το ιδιο τσιπ. Το Χ5 (και το Neo V) μπορει να εχουν τον προσπερσινο Snapdragon S2 μονου πυρηνα που ειναι αισθητα πιο αργος, αλλα για GPU εχουν Adreno 205. To xperia J ειναι ακομα πιο πισω σε τσιπ. Φοραει τον S1 με Adreno 200. Edited December 8, 2012 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ειναι θεμα του SoC που εχουν επιλεξει για τα φετινα G330 και G600. Επελεξαν Snapdragon S4 αλλα την πιο φτηνη επιλογη του. Ο MSM8225 της Qualcomm ερχεται με την Adreno 203 για GPU που σε βιντεο σηκωνει μεχρι 480p. Το ιδιο ακριβως θεμα υπαρχει και με το φετινο HTC Desire X που φοραει το ιδιο τσιπ. Το Χ5 (και το Neo V) μπορει να εχουν τον προσπερσινο Snapdragon S2 μονου πυρηνα που ειναι αισθητα πιο αργος, αλλα για GPU εχουν Adreno 205. To xperia J ειναι ακομα πιο πισω σε τσιπ. Φοραει τον S1 με Adreno 200. Ακριβώς όπως και το zte blade3.Οπότε κάθε πέρσυ και καλύτερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Γεια σας αγορασα το συγκεκριμενο κινητο απο merimobiles sta 187 ευρώ rooted μαζί με μια 8 αρα κάρτα τι πιστεύετε ειναι καλό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Αξίζει να το πάρω από εδώ στα 170€?? Μπορει καποιος που το πηρε να μου πει εντυπωσεις παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts