mbar Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Να ρωτήσω, τα custom gestures δεν δουλεύουν με κλειστή οθόνη;;] Και εμενα τα Custom Gestures , εκτος απο αυτο της ενεργοποιησης της καμερας και του φακου , δεν δειχνουν να λειτουργουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Να ρωτήσω λίγο...μολις το παρέλαβα....για να δω αν ηρθε με color OS στην τελευταια εκδοση τι ψάχνω και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Settings-about phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 ok...ναι...αυτο κ γω ηξερα...γτ εχω καιρο να πιασω ξανα android....δν ηρθε εγκατεστημενη με color os πανω.... μπηκα στο forum της oppo..έχει δυο color os... :: ColorROM 3323E :: (Recommended | Great Battery) :: ColorROM V 1.0.1 ::: (Auto Full Wipe | Make Backup) Ποιά η διαφορά τους....ειναι κάποια απο αυτες η επίσημη? γτ με αναζήτηση για αναβάθμιση απο την συσκευή μου βγάζει οτι δν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 H εκδοση V1.0.4i Beta που εχω βαλει , εχει επιλογη Ελληνικων . ευχαριστημένος; Ακούγονται διάφορα αρνητικά στο oppoforums Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 ok...ναι...αυτο κ γω ηξερα...γτ εχω καιρο να πιασω ξανα android....δν ηρθε εγκατεστημενη με color os πανω.... μπηκα στο forum της oppo..έχει δυο color os... :: ColorROM 3323E :: (Recommended | Great Battery) :: ColorROM V 1.0.1 ::: (Auto Full Wipe | Make Backup) Ποιά η διαφορά τους....ειναι κάποια απο αυτες η επίσημη? γτ με αναζήτηση για αναβάθμιση απο την συσκευή μου βγάζει οτι δν υπάρχει... άκυρο...το έψαξα..κ κατεβάζω την 1.0.2i και θα την φλασάρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 ευχαριστημένος; Ακούγονται διάφορα αρνητικά στο oppoforums Προς το παρων δεν εχω καποιο προβλημα .Ειναι νομιζω και θεμα τυχης . Σε αναμονη για την stable . ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άκυρο...το έψαξα..κ κατεβάζω την 1.0.2i και θα την φλασάρω.... Yπαρχει και η v1.0.3i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Η επόμενη έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ, που θα καταστήσει ευκολότερη την αναβάθμιση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 ποιά έκδοση είναι με τα λιγότερα προβλήματα...γτ για την 3i δν είναι που λένε οτι έχει καποια θεματάκια..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Προς το παρων δεν εχω καποιο προβλημα .Ειναι νομιζω και θεμα τυχης . Σε αναμονη για την stable . Λογικά θα αργήσει η stable όμως. Είμαι στο όριο να την φλασάρω!!! :P Αναμένουμε σε 1-2 μέρες καινούρια beta αν κατάλαβα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 η color σε ποια έκδοση android πατάει; ακόμα 4.2.2 ή πήγε επιτέλους σε, έστω, 4.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 4.2 ακόμα, μάλλον θα πάνε στην 4.4 κατευθείαν :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Στην 1.0.3i ειπώθηκε ότι ξεκινά η μετάβαση σε 4.3. Δεν έχω παρατηρήσει να έχουν πει κάτι για 4.4!!!:confused: Και για όσους δεν το πρόσεξαν, δόθηκε η 1.0.5i beta Edited January 14, 2014 by gus_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Τι αλλαγές έχει; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Bug fixes κυρίως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αμα βάλεις την beta θέλει ξανα root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Αμα βάλεις την beta θέλει ξανα root ? Ναι. Δεν σου έχει εμφανίσει ακόμα, μέσω ΟΤΑ, τη νεότερη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Εννοείς από stable? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ναι. Δεν σου έχει εμφανίσει ακόμα, μέσω ΟΤΑ, τη νεότερη έκδοση;Οχι δεν εχει εμφανίσει τιποτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μηπως εχει κανεις πληροφορία για το ποτε θα ελθει η επομενη stable version ; Νομιζω οτι αρκετο καιρο εχουμε κολλησει στην 1.0.2i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μηπως εχει κανεις πληροφορία για το ποτε θα ελθει η επομενη stable version ; Νομιζω οτι αρκετο καιρο εχουμε κολλησει στην 1.0.2i Εδώ δεν έχουν βγάλει άκρη με τις beta εσύ θέλεις και stable?Εγώ πάντως έφυγα από την cm11(4.4.2) που ήμουν λόγω κακής ποιότητας φωτογραφίας και έβαλα την chinese colorOS η οποία πετάει με τελευταία version την 20140117.Άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 το oppo find 5 white είναι και πάλι διαθέσιμο στα 299 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εδώ δεν έχουν βγάλει άκρη με τις beta εσύ θέλεις και stable?Εγώ πάντως έφυγα από την cm11(4.4.2) που ήμουν λόγω κακής ποιότητας φωτογραφίας και έβαλα την chinese colorOS η οποία πετάει με τελευταία version την 20140117.Άψογη. chinese vs international? τι διαφορές υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Eχεις καποιο link για την τελευταια chinese color? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 http://www.oppoforums.com/threads/chinese-color-os-for-find-5.6313/ Και για την τελευταία έκδοση http://www.oppoforums.com/threads/chinese-color-os-for-find-5.6313/page-30 στο post 595. Διάβασε για την διαδικασία (αν και είναι απλή άμα έχεις ξαναφλασάρεις ρομ) περισσότερο για το αν θέλεις να είσαι root ή όχι.Θα σου πρότεινα να είσαι root για να ξεφορτωθείς τις κινεζιές που έχει μέσα.Όταν αδειάσει απ'αυτές η ρομ πετάει. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- chinese vs international? τι διαφορές υπάρχουν; Η chinese ακόμα και οι beta εκδόσεις είναι πιο σωστές από τις international.Διορθώνουν λάθη ενώ προσθέτουν και κάποια στοιχεία.Και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά την βρίσκω πιο γρήγορη.Έχω αλλάξει 6-7 ρομ μέχρι τώρα και αυτές που προτιμώ είναι αυτή και η cm11 του flappjaxxx, με την τελευταία να την αποχωρίζομαι λόγω όχι καλής ποιότητας φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts