puzzle21 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Μέχρι να πάρει πρέφα η οππο για τις τιμές της παραγγειλαμε nexus 5 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Απλώς μία ενημέρωση πως η stable 1.02i εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται online! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Την έχω λίγες μέρες τώρα και τα σπάει! Η προσθήκη μιας αναβαθμισμένης lockscreen καθώς και του παντελώς βελτιωμένου συστήματος χειρονομιών σου επιτρέπουννα χειρίζεσαι το τηλέφωνο είναι κλειστό! Δοκιμάστε να αλλάξετε τραγούδια σχεδιάζοντας βελάκια στην κλειστή οθόνη του Find 5!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Να και το πρώτο επίσημο teaser του Find 7! http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/11/oppo-find-7-teaser/gsmarena_001.jpg Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Η ονομασία του ελπίζω να μην δηλώνει τις ίντσες της οθόνης.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Να και το πρώτο επίσημο teaser του Find 7! http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/11/oppo-find-7-teaser/gsmarena_001.jpg Αυτό δεν είναι το Find 7 αλλά ένα μοντέλο που φέρνει πιο πολύ σε Find 5 Mini και θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Αυτό δεν είναι το Find 7 αλλά ένα μοντέλο που φέρνει πιο πολύ σε Find 5 Mini και θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα! Σε λίγες ώρες με το Black Friday έχει έκπληξη. Παρόλο που παρήγγειλα n5 θέλω πολύ να δω τι θα δώσει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Στα 299 € μονο για σήμερα με ελεύθερα μεταφορικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Στα 299 € μονο για σήμερα με ελεύθερα μεταφορικα! μεταφορικά είναι τσάμπα όπως και να έχει (μόνο με DHL έχεις μεταφορ.) Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Στα 299 € μονο για σήμερα με ελεύθερα μεταφορικα! please link??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 http://europe.oppostyle.com/#utm_source=oppoofficial&utm_medium=button&utm_campaign=wheretobuy Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 http://europe.oppostyle.com/#utm_source=oppoofficial&utm_medium=button&utm_campaign=wheretobuy Μονο σε λευκο το εχει αποτι βλεπω.Αξιξει σε αυτα τα χρηματα το κιν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μονο σε λευκο το εχει αποτι βλεπω.Αξιξει σε αυτα τα χρηματα το κιν?? Πολύ καλό κινητό με αρκετά καλή υποστήριξη. Αν δεν ήθελα nexus 5 θα το χτύπαγα. Έχει και 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση. Απλα εγώ το θέλω μαύρο και το μαύρο πάει στα 350 όπου εκεί το n5 μάλλον δεν παίζεται. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Kαλησπερα , επειδη ενδιαφερομαι για το Find 5 White που ειναι στα 299 ευρω σημερα στο http://europe.oppostyle.com/, τι παιζει με μεταφορικα και τελωνειο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 δεν εχει μεταφορικα ουτε τελωνειο, ειναι ευρωπαικο καταστημα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) H παραγγελια εγινε και αναμενω . Παντως απο οτι εχω διαβασει το κινητο πρεπει να αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του . Aπο zopo παμε σε oppo! Edited November 30, 2013 by mbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 H παραγγελια εγινε και αναμενω . Παντως απο οτι εχω διαβασει το κινητο πρεπει να αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του . Αξίζει σε αυτά τα λεφτά πλέον και όχι στα 400 που το είχαν όταν έβρισκες LG g2 και nexus 5 ειδικά πιο φτηνά. Έχει κορυφαία οθόνη και κατασκευή. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easyrider_ktm Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Έφυγε και από εμένα η παραγγελία, πιστεύω στο 300άρι, δεν θα έχει αντίπαλο. Από Galaxy Nexus που έχω τώρα θα είναι μέρα με τη νύχτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εκανα και εγώ εχτές το βράδυ την παραγγελία.Ελπίζω να μας εξυπηρετήσουν ολους σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Λοιπόν μετά από ώρες διαβάσματος σε forums, tech blogs, sites κτλ. και με τη μείωση της τιμής (μιας και το budget μου ήταν 300 ευρώ), έκανα κι εγώ την παραγγελία μου εχθές το βράδυ. Για να δούμε τι θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πολύ καλή επιλογή κάνατε. Καλώς να τα δεχτείτε! Και για ότι θέλετε είτε εδώ είτε στην επίσημη ελληνική κοινότητα του oppoforums.com, μην διστάσετε να ρωτήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Στα 300Ε το κινητό δεν έχει αντίπαλο. Μακάρι να έβγαινε και το μαύρο σε 16αρι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Tην θηκη που εδιναν δωρεαν , την παρηγγειλε κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blvr Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Καλησπέρα , έχω VOdafone και χάθηκα λίγο με τα GSM 3G κτλ. Είμαι ενθουσιασμένος με το κινητό , αλλά 3g με Vodafone έχει κάποιος ; Δεν τα καλοκαταλαβαίνω αυτά με 900 hz και θα ήθελα κάποιος που έχει να μου πει αν γίνεται πριν λήξει η προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oddin64 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Πολύ καλή επιλογή κάνατε. Καλώς να τα δεχτείτε! Και για ότι θέλετε είτε εδώ είτε στην επίσημη ελληνική κοινότητα του oppoforums.com, μην διστάσετε να ρωτήσετε! Απο οτι διάβασα με το που το παραλάβουμε περνάμε colors stable? Eιναι σε 4.2.2 τώρα?Προοπτική για παραπάνω έκδοση υπάρχει? Tην θηκη που εδιναν δωρεαν , την παρηγγειλε κανεις ? Ναι παράγγειλα την λευκη. Καλησπέρα , έχω VOdafone και χάθηκα λίγο με τα GSM 3G κτλ. Είμαι ενθουσιασμένος με το κινητό , αλλά 3g με Vodafone έχει κάποιος ; Δεν τα καλοκαταλαβαίνω αυτά με 900 hz και θα ήθελα κάποιος που έχει να μου πει αν γίνεται πριν λήξει η προσφορά! Παιζει κανονικά σε vodafone το 3G Edited November 30, 2013 by oddin64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts