kostashas Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Τελικά το δικό μου αντικαταστάθηκε δωρεάν με το 7a. Πολυ ικανοποιημένος από το aftersales της oppostyle. Φίλε, λογικά το mail για το service θα το βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της oppostyle. Στην Αγγλία βρίσκεται, οπότε γλιτώνεις και το ταξίδι στην Κίνα για επισκευή,αν δε βρεις κάτι από εδω. Πάντως η επικοινωνία μαζί τους δεν είναι και πολύ ευκολη . Ένα mail τη μέρα και λες κι ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχει κανείς ιδέα πόσο κοστίζει η αλλαγή σπασμένης οθόνης+ digitizer? Αν έχει διαφορά στα μεταφορικά, έχω ακόμα ένα μήνα εγγύηση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Δεν έχω ιδέα, δεν πρέπει να κάνει και λίγα. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Aπο οτι ειδα στο Oppostyle Europe , δεν το υποστηριζουν πλεον και πας σε "αναβαθμιση συσκευης" με το αναλογο κοστος . Αλλιως ψαχνεις την οθονη για να την αλλαξεις μονος σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 249 για το R7... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 παιδια καλησπερα .Ενας φιλος με ρωταει για ρουτ στο συγκεκριμενο τηλεφωνο γιατι δεν μπορει να κανει επιλογες για το που γινεται εγκατασταση σε εφαρμογες κτλ και δεν εχει χωρο ενω υπαρχουν κενα αρκετα gb τι μπορουμε να κανουμε για αυτο?Ευχαριστω εκ τον προτερων. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πρέπει να αλλάξει ρομ για αυτό Δες στα επίσημα φόρουμ της Oppo Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Meniou Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παιδες....εχω ενα find5 με σπασμενη οθονη...δν συζηταω με Oppo γτ δν συμφερει...απο ebay βρισκω οθονη 30..αλλα δν ξερω καποιο μαγαζι να αναλαμβανει την επισκευη... Ξερεις κανεις σας γτ ειναι αμαρτια να μην φτιαχτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 καλησπερα γνωριζει κανεις που μπορουμε να κατεβασουμε το oppo find 5 tools η γενικα με πιο τροπο μπορουμε να περασουμε στο κινητο mui η καποιο αλλο λειτουργικο που να μπορουμε να κανουμε χρηση ολου του αποθηκετευτικου χωρου του κνητου? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 laptopolis.gr ρώτα εκεί. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εκει πιθανον θα μου πουν να το στειλω να το κανουν με διολου ευκαταφρονητο κοστος Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν θέλεις τσαμπα, κάντο μόνος σου. Όπου και να το δώσεις θα πρέπει να πληρώσεις. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Δεν ειπα εγω οτι θελω να το δωσω καπου, τωρα που τελικα κατεβηκε το προγραμμα που εψαχνα θα κανω τη δουλεια μια χαρα.Αν θελω να το δωσω καπου μαγαζια ειναι γεματος ο κοσμος.Παρακαλω τους διαχειριστες να σβησουν τη διαφημιση που κανουν καποιοι ...... για τη διαδικασια που λεω για να φτιαξω το κινητο στο φιλο ακολουθω τις οδηγιες που ειναι στο παρακατω λινκ .Αν θα ειναι επιτυχης θα ενημερωσω συντομα. http://en.miui.com/thread-4960-1-1.html ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- V meniou εδω φιλε μου πως να αλλαξεις οθονη μονος σου.Το εχω κανει και εγω σε αλλο κινητο που ειχα μονος μου παλαιοτερα και ολα μια χαρα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Πάντως μπορείς και μοναχός σου αν δεν θες να πληρώσεις αρκετά. Δεν φαίνεται πολύ δύσκολο, τεράστια προσοχή στο πίσω πάνελ, δεν το είδα πολύ σόι. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παιδες....εχω ενα find5 με σπασμενη οθονη...δν συζηταω με Oppo γτ δν συμφερει...απο ebay βρισκω οθονη 30..αλλα δν ξερω καποιο μαγαζι να αναλαμβανει την επισκευη... Ξερεις κανεις σας γτ ειναι αμαρτια να μην φτιαχτει! Προσωπικά θα το στείλω στον gerstavros2 που ξέρω ότι θα κάνει και καλή δουλειά. Ανταλλακτικό μπορείς να παραγγείλεις και μόνος σου από ali/ebay Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 καλησπερα γνωριζει κανεις που μπορουμε να κατεβασουμε το oppo find 5 tools η γενικα με πιο τροπο μπορουμε να περασουμε στο κινητο mui η καποιο αλλο λειτουργικο που να μπορουμε να κανουμε χρηση ολου του αποθηκετευτικου χωρου του κνητου? για να χρησιμοποιήσεις όλον τον αποθηκευτικό χώρο, χρειάζεσαι μια rom που να υποστηρίζει LVM. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ μια τροποποιημένη έκδοση της Cynagenmod 13 (Marshmallow), και είμαι αρκετά ικανοποιημένος (κλασσικά η μπαταρία δεν κρατάει πολύ, αλλά δε φταίνε οι ρομ πλέον). Όλος ο χώρος ενιαίος, και το κινητό πετάει. 2 προβλήματα: στο 2g τρώει σκαλώματα με τα data, και δεν τραβάει βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Crdroid εγώ, πολύ καλό αν μοντάρεις το doze με το doze settings. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 για να χρησιμοποιήσεις όλον τον αποθηκευτικό χώρο, χρειάζεσαι μια rom που να υποστηρίζει LVM. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ μια τροποποιημένη έκδοση της Cynagenmod 13 (Marshmallow), και είμαι αρκετά ικανοποιημένος (κλασσικά η μπαταρία δεν κρατάει πολύ, αλλά δε φταίνε οι ρομ πλέον). Όλος ο χώρος ενιαίος, και το κινητό πετάει. 2 προβλήματα: στο 2g τρώει σκαλώματα με τα data, και δεν τραβάει βίντεο. Του εχω βαλει τη miui 7, με αυτα τα θεματακια που μου λες και το βιντεο ειδικα ο φιλος δεν θελει να τη δοκιμασουμε.Ισως τη Crdroid. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Crdroid ok .Απλα εχει ολιγον τι θεματακι.Μονο με sideload παιρνει αρχεια απο υπολογιστη και δεν αναγνωριζεται απο υπολογιστη .Επισης δεν εχω επιλογες οταν συνδεω με υπολογιστη κτλ.Καμμια ιδεα κανενα link?Εκανα βεβαια πατατα και εσβησα τη μνημη με το twrp :( και το επαθε.Αν καποιος γνωριζει κατι εχει καλως αλλιως που θα παει θα βρω ακρη.Πρεπει με sideload προφανως να βαλω μεσα κατι που εσβησα??Τι ομως?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημέρα. Αναρωτιέμαι, η μπαταρία αλλάζει; αν ναι είναι εύκολη διαδικασία; αν δεν είναι, υπάρχει κάποιος που να μπορεί, με αμοιβή, να την αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ή μπαταρία αλλάζει εύκολα σύμφωνα με τα video. Για το crdroid έχω μια ιδέα αλλά θα κάτσω να το κοιτάξω σπίτι. Από twrp δουλεύει; Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlanDreaM Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Για το CrDroid κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να βάλεις CM12 πρώτα και μετά να κάνεις "upgrade" σε Cr. Εγώ έτσι το έκανα και παίζει μπόμπα. Παράθεση UMi Rome Gold/OPPO Find 5 32GB Midnight Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 @deninho Την εχω αλλαξει εγω στο παρελθον. Δεν ειναι φοβερη δουλεια εαν πιανουν τα χερια σου. Αν παλι θελεις μπορω να στην αλλαξω εγω αλλα βρισκομαι Θεσσαλονικη. Απο ενα site την ειχα παραγγειλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlor Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παιδία παρακαλώ τη βοήθεια σας!!! Έχω ένα οppo find 5 και πριν απο αρκετούς μήνες ακολουθώντας οδηγίες στο ιντερνετ (ούτε θυμάμαι που τις βρήκα) αντικατέστησα το λειτουργικό του κινητού με το cyanogenmod.Τώρα θέλω να ξαναβάλω το color os γιατί θέλω να δώσω το τηλέφωνο.Έκανα κάποιες προσπάθειες,ακολούθησα και οδηγίες στο ιντερνετ αλλά τελικά δεν κατάφερα τίποτα, ή μάλλον τα έκανα θάλασσα αφού το τηλέφωνο πλέον δεν λειτουργεί και μου βγάζει μόνο την οθόνη με το λογότυπο και κάνει συνέχεια reboot. Σας παρακαλώ, αν κάποιος μπορεί ας βοηθήσει! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μπες στο oppo forum. Εκει εχει ολες τις οδηγιες και αρχεια που πρεπει να βαλεις στο τηλεφωνο ωστε να δουλεψει. Σιγουρα πρεπει να κατεβασεις το αρχειο zip,που περιεχει τη ρομ,στο κινητο σου και μετα αφου ανοιξεις το τηλεφωνο με recovery να περασεις απο εκει τη ρομ (color os). Εαν εισαι θεσσαλονικη ισως μπορω να βοηθησω,το εχω κανει σε μενα πολλες φορες (οταν ειχα το κινητο,τωρα δεν το εχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts