GaleaNatur Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Άνετα το 7α με μόνο 99€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ανετοτατα..Μεγάλο άλλα πύραυλος και κάθησε πολύ καλά η color επάνω του Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Είδα ότι έχει και αποσπώμενη μπαταρία. Μεγάλο συν για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 προχωρα άνετα για αντικατασταση,πολύ καλη τιμή για το 7a αν και προτιμώ το 7αρι.Όταν πουλησω το 5αρι μου σιγουρα για oppo με βλέπω(αυτή η οθόνη δεν υπάρχει πουθενά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Φίλε stoni90 επειδή η διαφορά τιμής που σου έκαναν είναι λογική, όποιο και από τα 2 να διαλέξεις δεν θα βγεις ζημιωμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπερες,ξερει κανεις που θα βρω μπαταρια για το Find5? Καποια ρεαλιστικη προταση,οχι alibaba κτλ. Ο τυπος της ειναι BLP539 για οσους θελουν να βοηθησουν... Εχω θεμα με την φορτιση της. Ριξτε ενα help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πάρε από το oppostyle Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Δυστυχώς προωθούν το 7+7a.δεν υπάρχει μπαταρία για το 5... Βρήκα αυτό.... Έχει κανείς μας εμπειρία από το συγκεκριμενο? http://m.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?deviceViewMode=mobile#/shopGroupId Edited February 10, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 καλησπερα στην παρεα. πωλειται ενα oppo find 5 του αδερφου μου, αγορασμενο δεκεμβριο του 2013 απο https://europe.oppostyle.com/. το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση με θηκη πορτοφολι της oppo απο την πρωτη μερα και προστασια οθονης φορεμενη εξαρχης. Πωλειται λογο αγορας - αναβαθμισης σε οppo find 7. Οποιος ενδιαφερεται ασ επικοινωνησει με p.m. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaFiS Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ξεθάβω λίγο το νήμα, μπας και μπορεί να βοηθήσει κάποιος... Ψάχνω την παρακάτω ROM: cm-11-20150105-NIGHTLY-find5.zip Είναι η τελευταία CyanogenMod σε KitKat και δεν λειτουργούν τα link τους.Έστειλα mail, αλλά προφανώς με γράψανε. Προωθούν την Lollipop πλέον η οποία είναι προς το παρών, επιεικώς για τα σκουπίδια... Το τηλέφωνο είναι καινούριο (απο αντικατάσταση) και θέλω να πάω στην καλή και σταθερή KitKat που είχα και στο προηγούμενο.Δυστυχώς οι εκδόσεις που έχω είναι αρκετά παλιές, μιας και δεν κράτησα απο βλακεία, πρόσφατα Release... Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα είμαι πολύ ευγνώμων. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Θα προσπαθήσω να βρω κάτι... Αν και προσωπικά η CM12 μου αρέσει πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Επειδή παρήγγειλα μπαταρία από το νετ και θα μου έρθει από εβδομάδα, αν μπορω να σε βοηθησω μόλις ανοίξει το κινητό και δω τι ROM φοράει (σίγουρα όχι την τελευταία) αν μπορώ να σου στείλω μια κόπια (φτάνει να μου πεις αν γίνεται και πως το κανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ξεθαβοντας το νήμα, έχουμε εικόνα για το ποια ρομ έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας? Με δεδομενες τις μη σπατάλες σε location services και άλλα τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Να πω την αληθεια ειμαι στην color os φιλε μου, μιας και τα gestures αλλα και η καμερα ειναι που με κρατανε σε αυτην..Μπες στο oppo forum και διαλεξε αυτη που θες (μπορεις να διαβασεις και για τα προβληματα της καθε rom).Δεν ασχολουμαι με το κινητο σχεδον καθολου οποτε δεν μπηκα στη διαδικασία να τις δοκιμασω ολες, οταν το πηρα ειχε omni, μετα πηγα στην cm αλλα κατεληξα στην color. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Και εγώ στην cm 12 βρίσκομαι, αν μπορώ να πω κάτι που με δυσκολεύει είναι η διαχείριση μπαταρίας για αυτό και ψάχνομαι. Θα τη περάσω και θα τη δουλέψω κάνα δεκαήμερο να δω τι παίζει. Color OS την τελευταία? Τη 2 ας πούμε? ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ στην cm 12 βρίσκομαι, αν μπορώ να πω κάτι που με δυσκολεύει είναι η διαχείριση μπαταρίας για αυτό και ψάχνομαι. Θα τη περάσω και θα τη δουλέψω κάνα δεκαήμερο να δω τι παίζει. Color OS την τελευταία? Τη 2 ας πούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 H δικη μου εμπειρια από την μπαταρια εινια η εξης. ( Eχω τη φωτεινοτητα συνηθως λιγο κατω από τη μεση, wifi : παντα ανοιχτο, gps : off , δεδομενα : μονο όταν χρειαζεται) Με color Os ειχα περιπου 2 με 2,5 ωρες screen on time. Περασα πριν λιγες μερες custom rom για πρωτη φορα. Εβαλα την crdroid ,που είναι βασισμενη στη cm αι είναι lollipop 5.1.1 ( από το oppoforums ) με slim Gapps. Δεν εχω δηλαδή ολες της αχρηστες εφαρμογες της google. H μπαταρια είναι λιγο καλυτερη ( εφτασα και πανω από 3 ωρες screen on time) , κυριως γιατι δεν πεφτει τοσο πολύ όταν το τηλεφωνο είναι αδρανες. Κατι ακομα που βοηθαει σε εμενα( αν και δε ξερω αν είναι bug ) είναι πως εχω επιλεξει να μην ψαχνει για 3g σημα , αλλα για 2g. Όταν δεν εχω wifi, τοτε το αλλαζω σε 3g. Σπαστικο μεν ,μεγαλη διαφορα στην καταναλωση δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλημέρα έχει το κινητό μια φίλη μου και της έσπασε το digitizer και δεν δουλεύει τι μπορούμε να κάνουμε για να το επισκευασουμε κκαλύτερα από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλημέρα. Αγοράζετε από το eBay το ανταλλακτικό και ή το αλλάζετε μόνοι σας με την βοήθεια ενός βίντεο στο YouTube ή το δίνετε σε κάποιον ηλεκτρονικό της περιοχή σας. Υπάρχει βέβαια και η λύση να το στείλετε στο μαγαζί που το αγοράσατε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Γεια χαρα παιδια, Ετσι ξαφνικα ενα ωραιο πρωινο αναμενοντας το δημοψηφισμα το 3G δε δουλευει στο κινητο μου. Ειχα την εντυπωση αρχικα οτι ηταν προβλημα παροχου,δλδ οτι λογω καιταιγιδων εριξαν το 3G προσωρινα. Οσο οι μερες περασαν ομως δεν εβγαλα ακρη. Μαλλον ειναι θεμα της συσκευης Μετα απο factory reset και 2 διαφορετικες ROM (Color 1.0.2i & Color 2.0) δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει. Ενω στο 2G ολα παιζουν καλα (ομιλια+data) οταν γυριζω στο 3G χανει σημα και δινει "No Service" ενδειξη. Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με τα APN Settings, εχει κανεις να προτεινει κατι? Επισης,ποια ειναι τα σωστα APN Settings για τη Vdf....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αυτά είναι από το δικό μου κινητό. [ATTACH]62708[/ATTACH] [ATTACH]62709[/ATTACH] Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Περαστηκαν αλλα δεν παιζει το 3G. Αρα παμε για ανταλλακτικο. Για ριξτε μια βοηθεια που θα βρω ανταλλακτικο ? Να το αλλαξω μπορω μονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Περαστηκαν αλλα δεν παιζει το 3G. Αρα παμε για ανταλλακτικο. Για ριξτε μια βοηθεια που θα βρω ανταλλακτικο ? Να το αλλαξω μπορω μονος. Συνήθως τέτοιου είδους ανταλλακτικά τα βρίσκεις ή στο eBay ή στα γνωστά Κινέζικα μαγαζιά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Confirmed. Πρόβλημα στο τσιπάκι του 3G Δύσκολη η εύρεση του pcb σε τέτοιο τηλέφωνο. Θα γίνει μια προσπάθεια καθαρισμού επαφών στην πλακέτα αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι. Αν ακουσετε για καποιο με σπασμενη οθόνη let me know Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashas Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Eχω στειλει το δικο μου ( με πρόβλημα πιθανον στην μπαταρια ) στην oppostyle εντος εγγυησης και περιμενω αντικατασταση. Δεν υπαρχει στοκ και ενώ μου ειχαν πει πριν το στειλω ότι θα το αντικαταστησουν δωρεαν ή θα μου στειλουν ανωτερο μοντελο παλι δωρεαν, Χθες μου εκαναν την γνωστη προσφορα για το find 7a στα 100 ευρω ή 7 στα 200 ευρω . Την αρνηθηκα, αφου δεν εχω χρηματα για να παρω άλλο τηλεφωνο, επισημαίνοντας την απαντηση που μου ειχαν δωσει πριν. Μου ειπαν ότι θα το κοιταξουν το θεμα και θα με ενημερωσουν. Ας ελπισουμε ότι θα τηρησουν την υποσχεση τους. Για τον φιλο παραπανω με το πρόβλημα στο 3g, επεσε τυχαια το ματι μου σε αυτό: http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/479639-oppo-x909-για-ανταλλακτικα/ . Iσως σε βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Eχω στειλει το δικο μου ( με πρόβλημα πιθανον στην μπαταρια ) στην oppostyle εντος εγγυησης και περιμενω αντικατασταση. Δεν υπαρχει στοκ και ενώ μου ειχαν πει πριν το στειλω ότι θα το αντικαταστησουν δωρεαν ή θα μου στειλουν ανωτερο μοντελο παλι δωρεαν, Χθες μου εκαναν την γνωστη προσφορα για το find 7a στα 100 ευρω ή 7 στα 200 ευρω . Την αρνηθηκα, αφου δεν εχω χρηματα για να παρω άλλο τηλεφωνο, επισημαίνοντας την απαντηση που μου ειχαν δωσει πριν. Μου ειπαν ότι θα το κοιταξουν το θεμα και θα με ενημερωσουν. Ας ελπισουμε ότι θα τηρησουν την υποσχεση τους. Για τον φιλο παραπανω με το πρόβλημα στο 3g, επεσε τυχαια το ματι μου σε αυτό: http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/479639-oppo-x909-για-ανταλλακτικα/ . Iσως σε βολευει. Το είδα και εγώ, έχω ήδη μιλήσει με την κοπέλα που το έχει, είναι το 16gb το οποίο αν βάλεις και το λειτουργικό η διαθέσιμη μνήμη μειώνεται αισθητά και δυσκολεύει τη χρήση... Ευχαριστώ πάντως! Μάλλον θα δώσω χρήματα να πάρω κάποιο άλλο τηλέφωνο. Κρίμα γιατί το τηλέφωνο ήταν πάρα πολύ καλό. Kostashas, έχεις κάποιο email στην oppo style να τους κάνω μια επαφή για πλακέτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts