maroubas Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παρτο απο το ευρωπαικο καταστημα. Και εγγυηση και σιγουρια στην παραδωση και σουρχετε σε 3μερες μεσω dhl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ακριβως πριν ένα μήνα είχα παραγγείλει ένα για λογαριασμό φίλου... Εχει κανεις υπόψη του η Indonesian version τι άλλη διαφορά μπορεί να έχει εκτός από τη γλώσσα? Προτείνω και εγώ να το πάρεις από oppostyle για να είσαι καλυμμένος από την 2ετή εγγύηση καθώς δεν καλύπτουν συσκευές που έχουν αγοραστεί εκτός oppostyle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ακριβως πριν ένα μήνα είχα παραγγείλει ένα για λογαριασμό φίλου... Εχει κανεις υπόψη του η Indonesian version τι άλλη διαφορά μπορεί να έχει εκτός από τη γλώσσα? Επιβεβαίωσε το αλλά έχει περισσότερες συχνοτητες που λειτουργεί το WDCMA και αυτο σημαινει οτι δουλευει με περισσοτερα δικτυα. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Επιβεβαίωσε το αλλά έχει περισσότερες συχνοτητες που λειτουργεί το WDCMA και αυτο σημαινει οτι δουλευει με περισσοτερα δικτυα. Υπάρχουν σίγουρα 2 εκδόσεις που κυκλοφορούν Κίνα που υποστηρίζουν αλλά δίκτυα. Προσέξτε το αν παραγγείλεις από εκεί. Αλλά περιμένε το ευρωπαϊκό καλύτερα σίγουρα θα στοκαρει πιστεύω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδια, στα μηνυματα πως ενεργοποιουμε την περιορισμενη υποστηριξη Unicode μην εχουμε 60 χαρακτηρες οριο; :) (ColorOS) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Γειά σας παιδιά, είμαι νέος κάτοχος του συγκεκριμένου εκπληκτικού κινητού. έχω πάθει πλάκα με την οθόνη του και την ποιότητα κατασκευής. Θέλω κάποιες βοήθειες από έναν φίλο. Προέρχομαι απο windows phone οπότε δεν είμαι και πολύ εξικειωμένος με τα android. Εχω διαβάσει πολλά και θα προχωρήσω στο root που κατάλαβα ότι χρειάζετε. απο εκεί και μετά ποιες εφαρμογες να MHN πειράξω και ποιες είναι οι περιττες που καλό είναι να βγάλω.? Το κινητό έχει την Color v1.0.2i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αυτο θα το κρινεις μονος σου... Εγω πχ δεν κραταω καμια της Google :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλα τα λεει ο φιλος... Και εγω σχεδον ολα τα εχω πεταξει και εχω κρατησει τα βασικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Γειά σας παιδιά, είμαι νέος κάτοχος του συγκεκριμένου εκπληκτικού κινητού. έχω πάθει πλάκα με την οθόνη του και την ποιότητα κατασκευής. Θέλω κάποιες βοήθειες από έναν φίλο. Προέρχομαι απο windows phone οπότε δεν είμαι και πολύ εξικειωμένος με τα android. Εχω διαβάσει πολλά και θα προχωρήσω στο root που κατάλαβα ότι χρειάζετε. απο εκεί και μετά ποιες εφαρμογες να MHN πειράξω και ποιες είναι οι περιττες που καλό είναι να βγάλω.? Το κινητό έχει την Color v1.0.2i. Καταρχάς, προτείνω να αναβαθμίσει στην νεότερη έκδοση που θα βρεις εδώ: http://www.oppoforums.com/threads/find-5-coloros-v1-0-5i-beta.8413/ Επίσης, στο ελληνικό forum της OPPO θα βρεις πολλούς οδηγούς και άλλες συμβουλές για να σε βοηθήσουν, αν και η διαδικασία είναι πολύ απλή: http://www.oppoforums.com/forums/greek.46/ Προτείνω να τρέξεις λίγο το κινητό χωρίς να του κάνεις κόλπα, για να δεις και μόνος σου τι σου αρέσει/χρειάζεται και μετά από λίγες μέρες, όταν διαπιστώσεις τι σου είναι περιττό εδώ θα είμαστε για να σε βοηθήσουμε στην απενεργοποίηση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Κωστα, το προβλημα μου με τους χαρακτηρες λυνεται; :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 H τελευταια stable έκδοση ειναι η 102i. Στις beta νομιζω 105. αμφότερες εκδοση4.2.2 Παλαιοτερα ειχε ανακοινωθεί οτι 'επισημα' καποια στιγμη θα περνουσαμε στην 4.4.2 Δεν ξέρω ποτε και αν θα γινει τελικα πραξη αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Κωστα, το προβλημα μου με τους χαρακτηρες λυνεται; :) Δυστυχώς, προς το παρόν τουλάχιστον, όχι γιατί δεν έχει συμπεριλάβει τέτοια λειτουργία η OPPO στα κινητά της, αλλά θα προσπαθήσουμε σε μελλοντική έκδοση λογισμικού να το έχουν όλα τα μοντέλα της. H τελευταια stable έκδοση ειναι η 102i. Στις beta νομιζω 105. αμφότερες εκδοση4.2.2 Παλαιοτερα ειχε ανακοινωθεί οτι 'επισημα' καποια στιγμη θα περνουσαμε στην 4.4.2 Δεν ξέρω ποτε και αν θα γινει τελικα πραξη αυτο Μπορεί να λέγεται beta, αλλά η 1.0.5 είναι μια χαρά, σταθερότατη, με όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις/διορθώσεις εφαρμογών, bugs αλλά εμπεριέχει και την πιο πρόσφατη ελληνική μετάφραση. Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα, γιατί είναι καλύτερη από την 1.0.2 σε όλα και είναι beta μόνο στο όνομα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Στην 105b την λειτουργία Dolby οταν ακους μουσική την έχουν; Γιατι καπου διαβασα οτι το εφε αυτο ηδη απο την 103! το ειχαν απενεργοποιημενο και θα βγαζανε καποια στιγμη ενα παρόμοιο. Ισχυη τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Στην 105b την λειτουργία Dolby οταν ακους μουσική την έχουν; Γιατι καπου διαβασα οτι το εφε αυτο ηδη απο την 103! το ειχαν απενεργοποιημενο και θα βγαζανε καποια στιγμη ενα παρόμοιο. Ισχυη τελικα; Ναι. Στην εφαρμογή μουσικής το έχει κανονικά! Αν και εγώ δεν τη χρησιμοποιώ πολύ γιατί έχω το Poweramp και το προτιμώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ok ευχαριστω για την απαντηση. Θα περιμενω λιγο καιρο ακομα και θα την περασω πανω απο την stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά ποια rom αξίζει να βάλω? αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η κάμερα και να είναι το κινητό όσο πιο smooth γίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 εμένα πάλι η 1.0.5 μου ρουφούσε την μπαταρία υπερβολικά γρήγορα...γιαυτό ξαναγύρισα στην 1.0.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω.. Το εχω διαβασει και αλλου. Πως ειναι δυνατον το ιδιο τηλεφωνο με το ιδιο λογισμικο σε αλλους να παει καλα κσι σε αλλους να υπάρχουν προβλήματα με την απόδοση της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Πάντα η απόδοση ενός υπολογιστή, εξαρτάται από το τι κάνουμε μαζί του καθώς και από τον τρόπο που το μεταχειριζόμαστε. Διότι τα σημερινά smartphones είναι πλέον υπολογιστές. Συνεπώς στον καθένα, επειδή βάλΟυν βάζουμε διαφορετικά πράγματα το κινητό φέρεται διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Χθες το τηλεφωνο με λαχταρισε. Ολη μερα δουλευε κανονικα και το απόγευμα ξαφνικα εσβησε η οθονη. Ενω έδειχνε να λειτουργεί κανονικα η οθονη ηταν κατασκοτεινη, σαν να ειχε μπλοκαρει ο αισθητηρας που την απενεργοποιει οταν κλεινει το καπακι της θηκης ενω τα κατω πληκτρα φωτιζονταν κανονικα. Τελικα κρατησα το κουμπι power +vol πολυ ωρα πατημενο εκανε fastboot και ξεμπλοκαρε. Εκτοτε παιζει κανονικα! Τι μπορει να επαθε; Σας εχει ξανασυμβει αυτο; Μεχρι τωρα τρεχει coloros102 απροβληματιστα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Χθες το τηλεφωνο με λαχταρισε. Ολη μερα δουλευε κανονικα και το απόγευμα ξαφνικα εσβησε η οθονη. Ενω έδειχνε να λειτουργεί κανονικα η οθονη ηταν κατασκοτεινη, σαν να ειχε μπλοκαρει ο αισθητηρας που την απενεργοποιει οταν κλεινει το καπακι της θηκης ενω τα κατω πληκτρα φωτιζονταν κανονικα. Τελικα κρατησα το κουμπι power +vol πολυ ωρα πατημενο εκανε fastboot και ξεμπλοκαρε. Εκτοτε παιζει κανονικα! Τι μπορει να επαθε; Σας εχει ξανασυμβει αυτο; Μεχρι τωρα τρεχει coloros102 απροβληματιστα..... Υπολογιστές είναι και αυτά συμβαίνουν.. Αφού άνοιξε μην ανησυχείς.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ναι, μεχρι τωρα δεν μου ξανακανε τιποτα, παιζει φυσιολογικοτατα.. Τι να πω... Τυχαιο συμβαν θαταν(ελπίζω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 http://feedly.com/k/1fmReo6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ναι, μεχρι τωρα δεν μου ξανακανε τιποτα, παιζει φυσιολογικοτατα.. Τι να πω... Τυχαιο συμβαν θαταν(ελπίζω..) Μου έχει συμβεί και εμένα μια φορά: Ορίστε πώς: Ήμουν στο μετρό και έπαιζα NBA Jam, ξαφνικά σε έναν σταθμό βρίσκει ίντερνετ και αρχίζει τους συγχρονισμούς και να κατεβάζει email. Στο καπάκι με παίρνουν τηλέφωνο, οπότε συνδέω τα ακουστικά και αρχίζω να μιλάω ενώ βάζω το κινητό στην τσέπη του μπουφάν. Μετά το τηλεφώνημα, όταν πήγα να το ξανά-ανοίξω και ενώ φαινόταν να λειτουργεί, η οθόνη δεν άνοιγε. Προφανώς έπαθε κοκομπλόκ ο αισθητήρας φωτός/εγγύτητας! :-D Με όλα αυτά που έτρεχαν στο παρασκήνιο δεν μου έκανε και έκπληξη, προφανώς η μνήμη είχε εξαντληθεί... Μου θύμισε εποχές WM6.1 και s60v3 :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πάντως τοσο δύσκολο τους ηταν να προβλεψουν καπου να βαλουν το reset ωστε τετοια προβληματα να αντιμετωπιζονται πανευκολα; Ειδικα μαλιστα σε συσκευη οπου η μπαταρια δεν ειναι αποσπομενη κατι τετοια θα έπρεπε να προβλέπεται κατα την γνωμη μου. Πάντως απο τοτε δεν το ξανακανε και η συσκευη λειτουργεί απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts