gus_k Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Έχει να προτείνει κανείς κάποια handsfree ακουστικά που να παίζουν με το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έχει να προτείνει κανείς κάποια handsfree ακουστικά που να παίζουν με το κινητό; Όλα τα handsfree με ένα κουμπί δουλεύουν στο κινητό νομίζω. Εγώ προσωπικά είχα βάλει της Puro (που είχα αρχικά για το iPhone) και έπαιζαν σούπερ, αλλά και ένα της Sony που μου διαφεύγει. Αν θέλεις να το δουλεύεις σαν χειριστήριο για την μουσική, μπορείς να τα συνδυάσεις με τη δωρεάν εφαρμογή Jays Headset από Play store και να ελέγχεις πλήρως τη μουσική με ένα κουμπί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 γεια και χαρα στην παρεα σας. φιλος ενδιαφερεται να πουλησει το http://europe.oppostyle.com/find-5/9-find-5-midnight.html (το μαυρο με 32 giga μνημη δηλαδη) . το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση αγορασμενο τελη δεκεμβρη, με 2 θηκες αυτην που εδινε η οππο και μια ακομα απο e-bay που πηρε αυτος μαζι με προστασιες οθονης. οποιος ενδιαφερεται p.m. edit το κινητο πουληθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καμμία εφαρμογή που να μετράει τη χρήση σου σε κάθε φόρτιση υπάρχει? πχ. πόση ώρα μιλησες, πόση ήταν ανοικτή η οθόνη κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiLm Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καμμία εφαρμογή που να μετράει τη χρήση σου σε κάθε φόρτιση υπάρχει? πχ. πόση ώρα μιλησες, πόση ήταν ανοικτή η οθόνη κλπ? Δοκίμασε την εφαρμογη Gsam battery monitor . Εχει αυτα που ζητας και πολλα περισσοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα πλέον το Oppo Find 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Λένε θα αργήσει λόγω προβλημάτων στην κάμερα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Υπάρχει το κινητό κάπου διαθέσιμο σε αξιότπιστο μαγαζί και τιμη περίπου στα 300Ε που το είχε η Oppo Europe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Υπάρχει το κινητό κάπου διαθέσιμο σε αξιότπιστο μαγαζί και τιμη περίπου στα 300Ε που το είχε η Oppo Europe? http://oppostyle.com/6-find-5 και εδώ international λέει... Νομίζω ότι μια χαρά το παραγγέλνεις και έρχεται δωρεάν με DHL. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 http://oppostyle.com/6-find-5 και εδώ international λέει... Νομίζω ότι μια χαρά το παραγγέλνεις και έρχεται δωρεάν με DHL. Αυτό εννοούσα και γώ. No stock λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozalo Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 μέχρι χθες ήταν διαθέσιμο πάντως...:cool: Θα το ξαναβγάλουν σε μια καμιά βδομάδα, υποθέτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 μέχρι χθες ήταν διαθέσιμο πάντως...:cool: Θα το ξαναβγάλουν σε μια καμιά βδομάδα, υποθέτω Ουτε χθες ήταν.. Εν τω μεταξύ και στα κινεχομάγαζα το βρίσκεις σχεδόν 400Ε... Περίεργο μου φαίνεται.. Εχει ανακοινώσει η Oppo οτι πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Sorry για το off-topic, αλλά θέλω να μάθω για φίλο μου εάν έχει κάτι έτοιμο η Oppo σε οκταπύρηνο Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ουτε χθες ήταν.. Εν τω μεταξύ και στα κινεχομάγαζα το βρίσκεις σχεδόν 400Ε... Περίεργο μου φαίνεται.. Εχει ανακοινώσει η Oppo οτι πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή του? Κοίτα στο fastcardtech αν και δεν έχω ψωνίσει πότε. Το έχει 240 ευρω Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Για μενα περιμενε να το ξαναβγαλει η oppo,δεν υπαρχει περιπτωση να το σταματησει πριν βγαλει το 7.Μην παιζεις με αυτα,αφου μπορεις να εχεις αξιοπρεπεστατη εγγυηση και αν τυχον συμβει κατι οι χρονοι αποστολης/επιστροφης ειναι πολυ μικροτεροι λογω ευρωπης+dhl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ουτε χθες ήταν.. Εν τω μεταξύ και στα κινεχομάγαζα το βρίσκεις σχεδόν 400Ε... Περίεργο μου φαίνεται.. Εχει ανακοινώσει η Oppo οτι πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή του? Κοιταξα μόλις τωρα και το oppostyle εχει και τα δυο Find 5 σε stock. Και το λευκό των 16 αλλ΄ακαι το μαυρο των 32 GΒ Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Κοιταξα μόλις τωρα και το oppostyle εχει και τα δυο Find 5 σε stock. Και το λευκό των 16 αλλ΄ακαι το μαυρο των 32 GΒ Στον τιτλο φαινονται in stock,αν μπεις μεσα στο προιον δειχνει οτι δεν το εχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Στον τιτλο φαινονται in stock,αν μπεις μεσα στο προιον δειχνει οτι δεν το εχουν... Πραγματι έχεις δικιο. Το κουμπι ειναι απενεργοποιημενο. Νομιζω ότι ειναι μάλλον προσωρινή ελλειψη στην αποθηκη της Ευρωπης και δεν σχετίζεται με το επερχομενο Find 7 το οποίο διαβασα στο gizphone οτι θα παρουσιαστεί στα μεσα περίπου Μαρτίου και όχι στα τελη Φλεβάρη στην εκθεση της Βαρκελώνης όπως αναμενόταν. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κοίτα στο fastcardtech αν και δεν έχω ψωνίσει πότε. Το έχει 240 ευρω Είπαμε αξιόπιστο μαγαζί, όχι να κλαίμε τα λεφτά μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Είπαμε αξιόπιστο μαγαζί, όχι να κλαίμε τα λεφτά μας :lol: Άμα κάνεις αγορά μέσω PayPal δεν έχεις πρόβλημα. Αν δεν έρθει η συσκευή θα τα πάρεις πίσω τα λεφτά. Όσο για την αξιοπιστία μπορείς να το ψάξεις.. Προσωπικά δεν έχω αγοράσει κάτι από εκεί. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το πρόβλημα δεν είναι οτι δεν θα σου έρθει κάτι.. Το πρόβλημα είναι οτι θα σου έρθει κάτι ...άλλο ή κάποιο προβληματικό.. Μετά το πράγμα δυσκολεύει ακόμα και αν έχεις κάνει τη δουλεία με paypal. Για να μη μιλήσω για το χαμένο χρόνο σου.. Και τα αναφέρω με βάση συγκεκριμένες εμπειρίες γνωστών, αλλα και παιδδιών απο εδώ μέσα με το συγκεκριμένο μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το πρόβλημα δεν είναι οτι δεν θα σου έρθει κάτι.. Το πρόβλημα είναι οτι θα σου έρθει κάτι ...άλλο ή κάποιο προβληματικό.. Μετά το πράγμα δυσκολεύει ακόμα και αν έχεις κάνει τη δουλεία με paypal. Για να μη μιλήσω για το χαμένο χρόνο σου.. Και τα αναφέρω με βάση συγκεκριμένες εμπειρίες γνωστών, αλλα και παιδδιών απο εδώ μέσα με το συγκεκριμένο μαγαζί Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν ήξερα για το συγκεκριμένο κατάστημα πως λειτουργεί.. Και γω προτιμώ τα γνωστά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και πριν ενα μηνα περιπου δεν ηταν σε στοκ και μετα απο λιγες ημερες ηταν. Εγω θα σου ελεγα μην το παρεις απο αλλου.Μπορεις να τους κανεις μια ερωτηση ποτε θα ειναι διαθεσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και πριν ενα μηνα περιπου δεν ηταν σε στοκ και μετα απο λιγες ημερες ηταν. Εγω θα σου ελεγα μην το παρεις απο αλλου.Μπορεις να τους κανεις μια ερωτηση ποτε θα ειναι διαθεσιμο Ακριβως πριν ένα μήνα είχα παραγγείλει ένα για λογαριασμό φίλου... Εχει κανεις υπόψη του η Indonesian version τι άλλη διαφορά μπορεί να έχει εκτός από τη γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δεν το ξερω να σου πω τι διαφορες εχει. Στειλε τους ενα e-mail στο support και ρωτησε τους , σε μια μερα σου απαντανε . Δεν χανεις και τιποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts