maroubas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Oχι δεν εχει αλλα δεν το θεωρω εγω αυτο σημαντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Να βοηθήσω και εγώ λίγο, στις ερωτήσεις μερικών: 1) Επειδή πολύ συχνά γίνεται αυτή η ερώτηση, η εγγύηση είναι 2 χρόνια, εξαιτίας της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Δεν πρέπει να τίθεται καμία αμφιβολία επί αυτού, εφόσον το oppostyle έχει έδρα στην Αγγλία! 2) Από λήψη GPS, το κινητό σκίζει, εγώ προτείνω το Sygic που έχω φορτώσει με τους χάρτες όλης της ΕΕ (~4,5GB)! 3) Όσον αφορά το θέμα των ενημερώσεων, το 18μηνο μετράει φυσικά από την ημερομηνία που το κινητό διατέθηκε στην αγορά. Καθώς όμως το μοντέλο αυτό, λόγω της δημοφηλίας του, αλλά και της γενικότερα ανοικτής στάσης της OPPO προς τους developers, να είσαι σίγουρος πως θα έχει "ανεπίσημη" υποστήριξη για πολύ ακόμα... Υ.Σ. Το Find 7, από αυτά που διαρρέουν, θα έχει οθόνη στις 5,4" λόγω της 2Κ ανάλυσης, οπότε να μην αρέσει το μέγεθος του σε όσους ψάχνουν ένα πιο συμμαζεμένο κινητό όπως το Find 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) 3) Όσον αφορά το θέμα των ενημερώσεων, το 18μηνο μετράει φυσικά από την ημερομηνία που το κινητό διατέθηκε στην αγορά. Καθώς όμως το μοντέλο αυτό, λόγω της δημοφηλίας του, αλλά και της γενικότερα ανοικτής στάσης της OPPO προς τους developers, να είσαι σίγουρος πως θα έχει "ανεπίσημη" υποστήριξη για πολύ ακόμα... Ελπίζω και σε παραπάνω επίσημη υποστήριξη παρόλο που δεν υπήρξε κινητό μου που δεν έτρεχε CyanogenMod. Μόλις το είδα σε έναν φίλο και έπαθα πλάκα με το ColorOS!!! Ξετρελάθηκα :D Μία ερώτηση μήπως ξέρει κανείς. Αυτό ισχύει ακόμη; http://europe.oppostyle.com/content/13-back-to-school-promotion Edited December 22, 2013 by gus_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Oχι δεν εχει αλλα δεν το θεωρω εγω αυτο σημαντικο. Σωστά το έθεσες. Για σένα είναι ασήμαντο, για μένα σημαντικό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Σωστά το έθεσες. Για σένα είναι ασήμαντο, για μένα σημαντικό :) Δυστυχώς από δω και πέρα όλο και περισσότερα κινητά δεν θα έχουν ραδιόφωνο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δυστυχώς από δω και πέρα όλο και περισσότερα κινητά δεν θα έχουν ραδιόφωνο. Αποσκοπεί σε κάτι αυτό? Δεν νομίζω να είναι και τόσο ακριβό το να βάλει μια εταιρία τσιπάκι ραδιοφώνου στο κινητό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Νομιζω οτι ραδιοφωνο υποστηριζουν μονο αυτα που εχουν σαν cpu αυτον της σειρας MT. Δεν βλεπω κανενα ουσιαστικο λογο, ισως να πιστευουν οτι με το ιντερνετικο ραδιοφωνο η 'ελλειψη' να αντισταθμιζεται οποτε και να μειωνουν ετσι το κοστος εστω και ελαχιστα...:confused: Edited December 23, 2013 by maroubas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Παίδες καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους. Επειδή ψήθηκα για να το αγοράσω, υπάρχει κάποιο handsfree που να έχει και ραδιόφωνο πάνω, και να είναι συμβατό με την συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εμένα η έλλειψη Sd με έκανε να μην το πάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Παίδες καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους. Επειδή ψήθηκα για να το αγοράσω, υπάρχει κάποιο handsfree που να έχει και ραδιόφωνο πάνω, και να είναι συμβατό με την συσκευή? Η Sony Eircsson με το MW600 και μετέπειτα η Sony με το MW1 και μετά, συμπεριλαμβάνει ραδιόφωνο στα bluetooth handsfree της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Η Sony Eircsson με το MW600 και μετέπειτα η Sony με το MW1 και μετά, συμπεριλαμβάνει ραδιόφωνο στα bluetooth handsfree της. εκτός από bluetooth, κάτι σε wired δεν υπάρχει περίπτωση να βρω? Δεν τα λες και λίγα τα ευρώ, που κοστίζουν και τα 2 εκτός από bluetooth, κάτι σε wired δεν υπάρχει περίπτωση να βρω? Δεν τα λες και λίγα τα ευρώ, που κοστίζουν και τα 2 υ.γ. βρήκα και αυτό σε Sony SBH50 κάπως πιο οικονομικό. Edited December 25, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 εκτός από bluetooth, κάτι σε wired δεν υπάρχει περίπτωση να βρω? Δεν τα λες και λίγα τα ευρώ, που κοστίζουν και τα 2 υ.γ. βρήκα και αυτό σε Sony SBH50 κάπως πιο οικονομικό. Επειδή είναι από τα καλύτερα (τουλάχιστον σε δυνατότητες) και όπως όλα τα κορυφαία bluetooth, κοστίζουν κάτι παραπάνω...Εγώ το MW600 το έχω 3 χρόνια και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...Εξάλλου και τα 3 μοντέλα που τώρα κοιτάς, έχουν διαφορές 10-20 ευρώ, δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο άμα θέλεις να ανέβεις κλίμακα, αλλά πιστεύω ότι το SBH50 είναι μια πολύ καλή μέση λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Επειδή είναι από τα καλύτερα (τουλάχιστον σε δυνατότητες) και όπως όλα τα κορυφαία bluetooth, κοστίζουν κάτι παραπάνω...Εγώ το MW600 το έχω 3 χρόνια και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...Εξάλλου και τα 3 μοντέλα που τώρα κοιτάς, έχουν διαφορές 10-20 ευρώ, δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο άμα θέλεις να ανέβεις κλίμακα, αλλά πιστεύω ότι το SBH50 είναι μια πολύ καλή μέση λύση... Τελικά κατέληξα ανάμεσα στο SBH50 και στο ΜW-1L, η διαφορά τους είναι 10 ευρώ. Λες να κάνω την υπέρβαση και να πάω κατευθείαν στο ΜW-1L? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Επειδή έχω το SBH50 θα σου πρότεινα να πάρεις το MW-1L για 2 λόγους. 1)Μικρή διαφορά στην τιμή τους,τα 10 ευρώ και 2)Βλέπω ότι το MW-1L έχει μεγαλύτερη αυτονομία κατά 30% περίπου. Ελπίζω να σε βοηθήσω να κάνεις την πιο σωστή επιλογή. Χρόνια Πολλά :):):) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Επειδή έχω το SBH50 θα σου πρότεινα να πάρεις το MW-1L για 2 λόγους. 1)Μικρή διαφορά στην τιμή τους,τα 10 ευρώ και 2)Βλέπω ότι το MW-1L έχει μεγαλύτερη αυτονομία κατά 30% περίπου. Ελπίζω να σε βοηθήσω να κάνεις την πιο σωστή επιλογή. Χρόνια Πολλά :):):) efrai ευχαριστώ πολύ για τα τιπ. Και εγώ το ΜW-1L θα αγοράσω τελικά. για 10 ευρώ δεν υπάρχει θέμα. Χρόνια Πολλά και ευχαριστώ και πάλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Για όσους δεν έχουν το κινητό και αναρωτιούνται τι παίζει με αυτό, ετοίμασα μιας και έπεσε στα χέρια μου ένα review εδώ: http://www.liveplace.gr/reviews/dokimasame-to-oppo-find-5-aksizei-telika-o-kinezos Σύντομα θα έχω και του μικρότερου R819. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Το πηρα και εγω πολυ εντυπωσιασμενος αλλα η μπαταρία. δεν μου τα λεει καλα καταναλωση τρελη ειμαι με color την τελευταία. μηπως να βαλω αλλο κερνελ και αν ναι ποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Για όσους δεν έχουν το κινητό και αναρωτιούνται τι παίζει με αυτό, ετοίμασα μιας και έπεσε στα χέρια μου ένα review εδώ: http://www.liveplace.gr/reviews/dokimasame-to-oppo-find-5-aksizei-telika-o-kinezos Σύντομα θα έχω και του μικρότερου R819. Πολύ ωραίο το άρθρο σου φίλε duk3r. Μια και δεν το έχεις σαν κινητό δικό σου, θα το πρότεινες σε κάποιον για αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ευχαριστώ Βασίλη! Ναι για την τιμή του (299 με δωρεάν μεταφορικά) που έχει τώρα δεν βρίσκω κάτι καλύτερο. Έχει roms να παίξει όποιος θέλει και hardware που δε θα ζοριστεί σύντομα. Τα μόνα που ίσως θα με έκοβαν από την αγορά είναι να θέλω οπωσδήποτε 4g, microSD ή αποσπώμενη μπαταρία. Αν δεν παίζει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα όποιος ψάχνει κινητό πρέπει να του ρίξει μια ματιά. Ίσως το όνομα Oppo να μην είναι τόσο διαδεδομένο όσο τα HTC,Samsung, LG κτλ στην Ευρώπη, αλλά με τέτοιους ρυθμούς αυτό θα αλλάξει σύντομα! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Απο τα παραπανω που λεει ο φιλος το μονο πραγματικα που ισως εμενα θα με αγχωνε ειναι η μη αποσπωμενη μπαταρια και αυτο για λογους 'ψυχολογικους'. Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι μια χαρα και τα αξιζει τα χρηματα της στο ακεραιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cksot Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Τελικά δεν άντεξα, το έβαλα αγγελία και αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς, αλλιώς το κρατάω το Find 5 (ας όψεται το G2 που με κέρδισε τελικά..).:p Ένα λινκ της αγγελίας σου; Έστω και pm. Καλημέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ένα λινκ της αγγελίας σου; Έστω και pm. Καλημέρα :) μπες στο insomnia.gr έχει κανά 3-4 που πωλούντε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 όποιος ενδιαφέρετε, πουλάω find 5 16gb άσπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 όποιος ενδιαφέρετε, πουλάω find 5 16gb άσπρο καλό είναι να μην ποστάρουμε αγοροπωλήσεις εδώ. για αυτό υπάρχει και το αντίστοιχο θέμα. Εντελώς φιλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 ok! έχω βάλει αγγελία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts