sbabis Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Απο οτι βλεπω σημα, wifi κλπ τα εχει μονιμα πανω. Οταν κατεβαζεις το action centre σου εχει και ποσοστο μπαταριας, ημερομηνια και παροχο. Σε σενα δεν ειναι ετσι; Εγώ δεν μπορώ να ''κατεβάσω'' το action center αυτό είναι το πρόβλημα.... Edited April 15, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Εγώ δεν μπορώ να ''κατεβάσω'' το action center αυτό είναι το πρόβλημα.... εισαι σιγουρος πως εχεις περασει την 8.1 ? Edited April 15, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εγώ δεν μπορώ να ''κατεβάσω'' το action center αυτό είναι το πρόβλημα.... Καταρχήν εφόσον το πρόβλημα το είχες από πριν θα έπρεπε να το είχες ψάξει από πριν. Με την έκδοση των developers που εγκατέστησες αναφέρει ότι το κινητό βγαίνει εκτός εγγύησης, κατά πόσο ισχύει αυτό βέβαια δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 τελικά μόνο εγώ δεν έβαλα την preview :p .....δεν βιάζομαι μπορώ να περιμένω την καλογυαλισμένη επίσημη έκδοση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Και εγώ έλεγα να μην την βάλω αλλά δεν κρατήθηκα με τόσα θετικά σχόλια! Με την επαναφορά δεδομένων εξαφανίστηκαν τα διπλά/τριπλά αντίγραφα από τις φωτογραφίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 για δωστε οδηγιες βρε παιδια ...πως βαζουμε την 8.1???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 για δωστε οδηγιες βρε παιδια ...πως βαζουμε την 8.1???? καταρχάς για να μην υπάρχει παρεξήγηση αυτή δεν είναι η 8.1 η επίσημη αλλά η έκδοση που στοχεύει σε κατασκευαστές και προγραμματιστές . βρίσκεις την εφαρμογή preview for developers , φιάχνεις λογαριασμό developer , την κατεβάζεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 για δωστε οδηγιες βρε παιδια ...πως βαζουμε την 8.1???? Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5329651#post5329651 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 τελικά μόνο εγώ δεν έβαλα την preview :p .....δεν βιάζομαι μπορώ να περιμένω την καλογυαλισμένη επίσημη έκδοση :) Χανεις αδερφε, ειναι αλλο πραγμα..και ειναι πιθανο να ειναι η τελικη εκδοση των 8.1 (οπως και το προηγουμενο developers preview). Ενταξει καποιες εφαρμογες θα παρουν update απο οτι διαβασα, αλλα σαν OS ειναι μαλλον η τελικη εκδοση. Ο ie πεταει απλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 ευχαριστω πολυ παιδια για της απαντησεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Χτες μεσάνυχτα το έβγαλα από τη φόρτιση. Το πρωί ήταν στο 27%. Έκανα επαναφορά τηλ/νου και βλέπουμε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τσεκάρετε τις εφαρμογές παρασκηνίου στο battery saver... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση!!!πραγματικα μεγαλες αλλαγες!!! και ολες προς το πολυ καλυτερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Από το λίγο που είδα: Έχει τους "Χάρτες". Φαντάζομαι ότι είναι το Bing Maps αλλά έχω ξανακατεβάσει τα Here Drive+ και το Here Maps. Πολλές ρυθμίσεις στο wi-fi (άγνωστες για μένα), σε δύο υπομενού: Έλεγχος wi-fi και Διαχείριση. Στο free wi-fi του IKEA ενώ στο iPhone έβγαζε web page για να συνδεθείς σε αυτό τίποτα δε κατάφερα με καμία να το συνδέσω αν και έδειχνε connected. Έκανα επαναφορά και μάλλον λύθηκε το θέμα με το Battery drain που είχα. Πολύ καλή η αλλαγή στις Κλήσεις και το ιστορικό τους, το speed dial και τις φωτό που έχω ξαναγράψει. Δεν είχα ήχους ειδοποιήσεων όταν είχε σβηστή οθόνη ενώ ειδ/σεις στο "κέντρο" υπήρχαν αλλά τελικά αυτό ήθελε ρύθμιση στους ήχους. Είχα το Quiet Hours το οποίο με το phone reset δεν το έβαλα καθώς είδα ότι υπήρχε αλλά τελικά δουλεύει μέσω της Cortana... Και επιτέλους έχει manual check for updated το Store και βελτιώσεις του λογαριασμού και των εφαρμογών που έχεις σε αυτό! Update: Στο wi-fi η ένδειξη είναι πλέον live και δείχνει την ένταση του σήματος. Νομίζω ότι όταν βγεί και όχι τόσο πολύ αργά πάλι το Nokia customised θα είναι τέλειο! Edited April 17, 2014 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 τελικά μόνο εγώ δεν έβαλα την preview :p .....δεν βιάζομαι μπορώ να περιμένω την καλογυαλισμένη επίσημη έκδοση :) εγώ την πέρασα αλλά αλλά είπα να περιμένω την επίσημη έκδοση μιας που δεν κάνω και κάτι το τρομερό με το κινητό.η διαδικασία να το επαναφέρεις είναι παρά πολύ εύκολη αν το τολμησης και δεν σου αρέσει η 8.1 με το Nokia software recovery tool Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 εγώ την πέρασα αλλά αλλά είπα να περιμένω την επίσημη έκδοση μιας που δεν κάνω και κάτι το τρομερό με το κινητό.η διαδικασία να το επαναφέρεις είναι παρά πολύ εύκολη αν το τολμησης και δεν σου αρέσει η 8.1 με το Nokia software recovery tool Για το εύκολη έτσι νόμιζα κι εγώ και το τηλ/νο με την 8.1 καμιά εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ ΔΕΝ το βλέπει. Και λείπουν και 2 drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Για το εύκολη έτσι νόμιζα κι εγώ και το τηλ/νο με την 8.1 καμιά εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ ΔΕΝ το βλέπει. Και λείπουν και 2 drivers? στον υπολογιστή τη λειτουργικό έχεις ? εγώ με τα 8.1 τα έκανε μόνο του εγκατάσταση τα driver και όλα κύλησαν ομαλά κατεβασε και δοκιμασε αυτο http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/262277-nokia-quietly-releases-software-recovery-tool.html με αυτο δεν ειχα οπως ειπα και ποιο πανω κανενα προβλημα Edited April 19, 2014 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Τα 7άρια έχω. Οδηγοί μπήκαν 2-3 αλλά όχι όλοι όπως φαίνεται. Έβαλα όλες τις ΝΟΚΙΑ σουίτες αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Τα 7άρια έχω. Οδηγοί μπήκαν 2-3 αλλά όχι όλοι όπως φαίνεται. Έβαλα όλες τις ΝΟΚΙΑ σουίτες αλλά τίποτα. κατεβασε και δοκιμασε απο το link που σε εδωσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ήταν το πρώτο που έβαλα, μετά το updater for retail και το (ovi) suite. Κανένα δεν αναγνωρίζει το τηλ/νο ούτε εάν πατήσεις το "my phone does not start up or respond" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Ήταν το πρώτο που έβαλα, μετά το updater for retail και το (ovi) suite. Κανένα δεν αναγνωρίζει το τηλ/νο ούτε εάν πατήσεις το "my phone does not start up or respond" μάλλον θέλει υπολογιστή που να έχει 8ρια . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Θα τα βάλω ίσως αργότερα και θα δω, αν και μου κάνει εντύπωση να υπάρχει ο driver μόνο σε αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Θα τα βάλω ίσως αργότερα και θα δω, αν και μου κάνει εντύπωση να υπάρχει ο driver μόνο σε αυτά.... τη να πω μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισότερο . σε εμένα ο υπολογιστής μου έχει τα 8.1 και δεν είχα την παραμικρή δυσκολία . 5-6 driver που ηθελε τα κανε αυτοματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 τη να πω μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισότερο . σε εμένα ο υπολογιστής μου έχει τα 8.1 και δεν είχα την παραμικρή δυσκολία . 5-6 driver που ηθελε τα κανε αυτοματα΅ Έκανες επαναφορά δηλ. από 8.1 στην 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 μάλλον θέλει υπολογιστή που να έχει 8ρια . Πείτε μου ότι τα 8.1 θέλουν και Windows 8 στον υπολογιστή.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts