Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο οτι βλεπω σημα, wifi κλπ τα εχει μονιμα πανω. Οταν κατεβαζεις το action centre σου εχει και ποσοστο μπαταριας, ημερομηνια και παροχο. Σε σενα δεν ειναι ετσι;

Εγώ δεν μπορώ να ''κατεβάσω'' το action center αυτό είναι το πρόβλημα....

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εισαι σιγουρος πως εχεις περασει την 8.1 ?

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Καταρχήν εφόσον το πρόβλημα το είχες από πριν θα έπρεπε να το είχες ψάξει από πριν. Με την έκδοση των developers που εγκατέστησες αναφέρει ότι το κινητό βγαίνει εκτός εγγύησης, κατά πόσο ισχύει αυτό βέβαια δεν γνωρίζω.

τελικά μόνο εγώ δεν έβαλα την preview :p .....δεν βιάζομαι μπορώ να περιμένω την καλογυαλισμένη επίσημη έκδοση :)

Και εγώ έλεγα να μην την βάλω αλλά δεν κρατήθηκα με τόσα θετικά σχόλια! Με την επαναφορά δεδομένων εξαφανίστηκαν τα διπλά/τριπλά αντίγραφα από τις φωτογραφίες!

για δωστε οδηγιες βρε παιδια ...πως βαζουμε την 8.1????

καταρχάς για να μην υπάρχει παρεξήγηση αυτή δεν είναι η 8.1 η επίσημη αλλά η έκδοση που στοχεύει σε κατασκευαστές και προγραμματιστές .

βρίσκεις την εφαρμογή preview for developers , φιάχνεις λογαριασμό developer , την κατεβάζεις .

για δωστε οδηγιες βρε παιδια ...πως βαζουμε την 8.1????

Δες εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5329651#post5329651

τελικά μόνο εγώ δεν έβαλα την preview :p .....δεν βιάζομαι μπορώ να περιμένω την καλογυαλισμένη επίσημη έκδοση :)

Χανεις αδερφε, ειναι αλλο πραγμα..και ειναι πιθανο να ειναι η τελικη εκδοση των 8.1 (οπως και το προηγουμενο developers preview).

Ενταξει καποιες εφαρμογες θα παρουν update απο οτι διαβασα, αλλα σαν OS ειναι μαλλον η τελικη εκδοση.

Ο ie πεταει απλα :)

Χτες μεσάνυχτα το έβγαλα από τη φόρτιση. Το πρωί ήταν στο 27%.

Έκανα επαναφορά τηλ/νου και βλέπουμε πάλι.

Μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση!!!πραγματικα μεγαλες αλλαγες!!!

και ολες προς το πολυ καλυτερο!!

Από το λίγο που είδα:

Έχει τους "Χάρτες". Φαντάζομαι ότι είναι το Bing Maps αλλά έχω ξανακατεβάσει τα Here Drive+ και το Here Maps.

Πολλές ρυθμίσεις στο wi-fi (άγνωστες για μένα), σε δύο υπομενού: Έλεγχος wi-fi και Διαχείριση. Στο free wi-fi του IKEA ενώ στο iPhone έβγαζε web page για να συνδεθείς σε αυτό τίποτα δε κατάφερα με καμία να το συνδέσω αν και έδειχνε connected.

Έκανα επαναφορά και μάλλον λύθηκε το θέμα με το Battery drain που είχα.

Πολύ καλή η αλλαγή στις Κλήσεις και το ιστορικό τους, το speed dial και τις φωτό που έχω ξαναγράψει.

Δεν είχα ήχους ειδοποιήσεων όταν είχε σβηστή οθόνη ενώ ειδ/σεις στο "κέντρο" υπήρχαν αλλά τελικά αυτό ήθελε ρύθμιση στους ήχους.

Είχα το Quiet Hours το οποίο με το phone reset δεν το έβαλα καθώς είδα ότι υπήρχε αλλά τελικά δουλεύει μέσω της Cortana...

Και επιτέλους έχει manual check for updated το Store και βελτιώσεις του λογαριασμού και των εφαρμογών που έχεις σε αυτό!

Update: Στο wi-fi η ένδειξη είναι πλέον live και δείχνει την ένταση του σήματος.

Νομίζω ότι όταν βγεί και όχι τόσο πολύ αργά πάλι το Nokia customised θα είναι τέλειο!

Edited by venejo

εγώ την πέρασα αλλά αλλά είπα να περιμένω την επίσημη έκδοση μιας που δεν κάνω και κάτι το τρομερό με το κινητό.η διαδικασία να το επαναφέρεις είναι παρά πολύ εύκολη αν το τολμησης και δεν σου αρέσει η 8.1 με το Nokia software recovery tool

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ την πέρασα αλλά αλλά είπα να περιμένω την επίσημη έκδοση μιας που δεν κάνω και κάτι το τρομερό με το κινητό.η διαδικασία να το επαναφέρεις είναι παρά πολύ εύκολη αν το τολμησης και δεν σου αρέσει η 8.1 με το Nokia software recovery tool

Για το εύκολη έτσι νόμιζα κι εγώ και το τηλ/νο με την 8.1 καμιά εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ ΔΕΝ το βλέπει. Και λείπουν και 2 drivers?

Για το εύκολη έτσι νόμιζα κι εγώ και το τηλ/νο με την 8.1 καμιά εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ ΔΕΝ το βλέπει. Και λείπουν και 2 drivers?

στον υπολογιστή τη λειτουργικό έχεις ? εγώ με τα 8.1 τα έκανε μόνο του εγκατάσταση τα driver και όλα κύλησαν ομαλά

κατεβασε και δοκιμασε αυτο http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/262277-nokia-quietly-releases-software-recovery-tool.html με αυτο δεν ειχα οπως ειπα και ποιο πανω κανενα προβλημα

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα 7άρια έχω. Οδηγοί μπήκαν 2-3 αλλά όχι όλοι όπως φαίνεται. Έβαλα όλες τις ΝΟΚΙΑ σουίτες αλλά τίποτα.

Τα 7άρια έχω. Οδηγοί μπήκαν 2-3 αλλά όχι όλοι όπως φαίνεται. Έβαλα όλες τις ΝΟΚΙΑ σουίτες αλλά τίποτα.

κατεβασε και δοκιμασε απο το link που σε εδωσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήταν το πρώτο που έβαλα, μετά το updater for retail και το (ovi) suite. Κανένα δεν αναγνωρίζει το τηλ/νο ούτε εάν πατήσεις το "my phone does not start up or respond"

Ήταν το πρώτο που έβαλα, μετά το updater for retail και το (ovi) suite. Κανένα δεν αναγνωρίζει το τηλ/νο ούτε εάν πατήσεις το "my phone does not start up or respond"

μάλλον θέλει υπολογιστή που να έχει 8ρια .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα τα βάλω ίσως αργότερα και θα δω, αν και μου κάνει εντύπωση να υπάρχει ο driver μόνο σε αυτά....

τη να πω μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισότερο . σε εμένα ο υπολογιστής μου έχει τα 8.1 και δεν είχα την παραμικρή δυσκολία . 5-6 driver που ηθελε τα κανε αυτοματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

τη να πω μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισότερο . σε εμένα ο υπολογιστής μου έχει τα 8.1 και δεν είχα την παραμικρή δυσκολία . 5-6 driver που ηθελε τα κανε αυτοματα
΅

Έκανες επαναφορά δηλ. από 8.1 στην 8?

μάλλον θέλει υπολογιστή που να έχει 8ρια .

Πείτε μου ότι τα 8.1 θέλουν και Windows 8 στον υπολογιστή....

Huawei Nova 5T