terrah Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Στα 218 ευρω καινούριο πιστεύετε οτι αξιζει? Σε τσέπες παντελονιού χωράει? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ AUTOCORRECT..... :P Edited July 16, 2013 by terrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Στα 218 ευρω καινούριο πιστεύετε οτι αξιζει? Σε τσέπες πανελλήνιου χωράει? νομιζω οτι αξιζει στην τιμη που το βρηκες!! ετσι κ αλλιως αν ψαξεις τιμες στα σκρουτζομαγαζα θα το βρεις γυρω στα 300€ καινουριο. ειναι πολυ καλο κινητο κατα την γνωμη μου αν σου αρεσουν τα μεγαλα! το οτι θελει μεγαλες τρεπες..... αυτο ειναι γεγονος λογο του οτι ειναι αρκετα (εως πολυ... καλα... εως παραπολυ) τετραγωνισμενο!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Το εν λογω τηλ ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της lg.... Φυσικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....:lol: why το λες αυτο? αιτιολογισε μας την αποψη σου please :p Edited July 15, 2013 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 http://www.newpower99.com/LG_Optimus_Vu_LTE_Battery_Replacement_Kit_p/lg%20optimus%20vu%20lte.htm ωραια επιτελους:),με αυτο παω να το ξαναπαρω:p μια χαρα το κινητακι.. σαν το 4χ σε μεγαλυτερο,και μονο με το samsung mega ενιωθα τετοια ανεση στο browsing . Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xEnder Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) http://www.newpower99.com/LG_Optimus_Vu_LTE_Battery_Replacement_Kit_p/lg%20optimus%20vu%20lte.htm ωραια επιτελους:),με αυτο παω να το ξαναπαρω:p μια χαρα το κινητακι.. σαν το 4χ σε μεγαλυτερο,και μονο με το samsung mega ενιωθα τετοια ανεση στο browsing . εγω φιλε μου περιμενω το vu 3 να δω τί παίζει. Αν και όλα τα sites μετεδωσαν πληροφοριες για τα specs 5.2 οθονη, stylus μεσα στη συσκευή,καλυτερη αναλυση, snapdragon 800, 2 gb ram κτλ...η LG δεν το ανακοινωσε στην ifa.... Εαν σε κανα μηνα ή δύο δεν εχουμε νέα θα πάω για το Galaxy Μεγα...θα έχει μπορεί και κάτω από 300 τότε το Μεγα...! Παντως ενα φιλος που εχει το VU I, εχεις πιο ανετο browsing λόγω form factor. Oσο κι ανα ακουγεται κάπως το "πιστευω" πολύ το VU III, σαν πολυμηχάνημα οικονομικότερο του Note 2-3. Na δούμε. Edited September 8, 2013 by xEnder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 απτο να παρεις μεγκα παντως σκεψου κανα κινεζικο.ειναι αρκετα αδυναμο το μεγκα εμφανως.. το vu3 κι εγω το περιμενω ναι πολυ πιο ανετο browsing απο νοτε ,αλλα δεν βλεπεις ταινια σε μεγαλη οθονη οταν το πλαγιαζεις... ενω στο νοτε το χεις αυτο.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 καποιος που το εχει.υπαρχει δυνατοτητα screen mirroring; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 καποιος που το εχει.υπαρχει δυνατοτητα screen mirroring; ασφαλως,μεσω wifi,στο πλαισιο στον πανω οροφο στην κηφισια σε μια οθοναρα κανανε μεσω wifi Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 υπαρχει τροπος να μου βγαζει πανω στις φωτο που τραβαω με την καμερα του κινητου την ημερομηνια και την ωρα?? δεν το βρισκω πουθενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 υπαρχει τροπος να μου βγαζει πανω στις φωτο που τραβαω με την καμερα του κινητου την ημερομηνια και την ωρα?? δεν το βρισκω πουθενα!! Μονο με αλλη εφαρμογη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 ΠΑΙΔΙΑ την βοηθεια σας, merimobiles.com/lg-optimus-vu-lg-f100s-smartphone_p/meri8524.htm Θα δουλευει ελλαδα?..νομιζα κορεατικο μοντελο ηταν αυτο,αλλα βλεπω τις μοαντες μας.. λαθος του σαιτ? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts