galanakop Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Αρα το συμπέρασμα είναι ότι κάθε συσκευή μπορεί να είναι καλύτερη ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Για όσους πάντως λένε για τη μπαταρία του ipad 4 να πώ ότι το ipad 2.5(Με τον 32nm cpu) έχει αρκετά καλύτερη αυτονομία. Έχεις το ipad4 και το συγκρινες με το 2??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Έχεις το ipad4 και το συγκρινες με το 2??? Εχω το review του Anandtech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiou_geor Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ψηφίζω το νεξους πρώτον γιατι εχει καλυτερα χαρακτηριστικά , συνδέσημοτητα και περισσότερες δυνατότητες !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fireman1234 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Παιδιά είμαι σε δίλημμα. 1) Να πάρω tablet (Nexus 10 ή iPad 4) 2) Nα πάρω κάποιο στις 7-8" 3) Να μη πάρω καθόλου tablet και να πάρω καινούργιο τηλέφωνο (S4 ή Ηtc One ή Xperia Z) Είναι πολλά τα ερωτήματα μου. Πάντως κάτι θα πάρω. Edited March 16, 2013 by Fireman1234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά είμαι σε δίλημμα. 1) Να πάρω tablet (Nexus 10 ή iPad 4) 2) Nα πάρω κάποιο στις 7-8" 3) Να μη πάρω καθόλου tablet και να πάρω καινούργιο τηλέφωνο (S4 ή Ηtc One ή Xperia Z) Είναι πολλά τα ερωτήματα μου. Πάντως κάτι θα πάρω. Μετά από 8 μήνες με το nexus 7 θα σου πω ότι αυτό που πραγματικά χρειάζομαι (εντελώς προσωπικά) είναι ένα κινητό αξιοπρεπές (όχι υπερβολές) κι ένα τάμπλετ. Αν πραγματικά χρειάζεσαι τη μεγάλη οθόνη το τάμπλετ θα σε καλύψει καλύτερα από οποιοδήποτε κινητό, σε browsing, gaming, εργασία. Αν χρειάζεσαι κινητό για τους παραπάνω λόγους και δεν μπορείς να έχεις tablet τότε σκέψου το note (μια κατηγορία μόνο του και αυτά που κάνει δεν τα κάνει κανένα άλλο). Προσωπικά θεωρώ πιο βολικά τα 7-8ρια απο τα 10ρια. Τα 10ρια θέλουν τραπέζι για να στηριχτούν, είναι βαρύτερα, δεν βολεύουν στην πληκτρολόγηση ούτε στα περισσότερα παιχνίδια. Φυσικά κερδίζουν σε προβολή ταινίας, στο browsing (αρκεί να ακουμπάει κάπου) και σε παιχνίδια που δεν απαιτούν δύσκολο χειρισμό. Όλα αυτά φυσικά είναι η γνώμη μου από προσωπικές εμπειρίες. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts