MobileX Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καιρός XXL, μέχρι στιγμής ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. +1 Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει κι εγώ. Πολύ ωραία γραφικά και widget. Και προβλέψεις που βασίζονται στους τοπικούς μετεωρολογικούς σταθμούς, οι οποίοι αναφέρονται επακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 XXL η XL ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 XXL η XL ? ΧL εννοεί μάλλον γιατί xxL δεν βλέπω στο play store που κοίταξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εντάξει, το «ξεχείλωσε» λίγο. :p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exovoid.weather.app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καλά στο accuweather το free έχει μόνο ένα 4#1 widget? το platinum πόσα widget έχει; Έχει και dark? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καλά στο accuweather το free έχει μόνο ένα 4#1 widget? το platinum πόσα widget έχει; Έχει και dark? Ναι η δωρεάν έκδοση έχει μόνο ένα ασπρο widget 4x1. Η platinum δεν ξέρω. Εγώ πάντως μπορώ να τραβήξω το widget και να του αλλάξω διαστάσεις και να το φέρω στα μέτρα μου. Οπότε το 4χ1 δεν με απασχολεί μιας και του αλλάζω το μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Και η platinum μόνο 1 έχει. Έχουν φάει πολύ κράξιμο για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ναι απλά θέλω dark widget γμτ ένα ψωροασπρο έχει και η πλατινουμ είδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Κοιτάχτε και αυτό: Διαφανές ώρα και καιρός Πολύ καλές προβλέψεις , αρκετά widget (σε μέγεθος) και προπάντων... transparent ;) Και ένα screenshot από το 4χ1 widget... http://s5.postimg.org/ckr23dds7/Screenshot_2016_01_23_16_42_02.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Κοιτάχτε και αυτό: Διαφανές ώρα και καιρός Πολύ καλές προβλέψεις , αρκετά widget (σε μέγεθος) και προπάντων... transparent ;) Και ένα screenshot από το 4χ1 widget... http://s5.postimg.org/ckr23dds7/Screenshot_2016_01_23_16_42_02.jpg Ποιόν launcher χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Weather Underground και είμαι full ικανοποιημένος... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ποιόν launcher χρησιμοποιείς; λογικά η του s6 η του note 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ποιόν launcher χρησιμοποιείς; Samsung TW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εντάξει, το «ξεχείλωσε» λίγο. :p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exovoid.weather.app Ευχαριστώ αλλά δεν μου κάνει, είμαι Νάουσα και μου βγάζει Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ευχαριστώ αλλά δεν μου κάνει, είμαι Νάουσα και μου βγάζει Θεσσαλονίκη. Ναι, απ' ότι φαίνεται η εφαρμογή έχει κάποιο θέμα, και δεν αναφέρομαι μόνο στην λάθος τοποθεσία. Είμαι αυτή τη στιγμή σε κάποιο χωριό του Νομού Κιλκίς και αντί να μου βγάλει το όνομα του χωριού, μου γράφει την επαρχία. Είναι λάθος όπου και να κινούμε να μου βγάζει την επαρχία (ιδίως στον συγκεκριμένο νομό που έχει αν δε κάνω λάθος τα περισσότερα χωριά από οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα) όταν μάλιστα όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές γράφουν κανονικά τα χωριά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Δοκίμασε το fancy Widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ευχαριστώ αλλά δεν μου κάνει, είμαι Νάουσα και μου βγάζει Θεσσαλονίκη. Τοποθεσία άνοιξες; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ευχαριστώ αλλά δεν μου κάνει, είμαι Νάουσα και μου βγάζει Θεσσαλονίκη. Έχεις ανοικτό το GPS και ρυθμισμένο στην υψηλή ακρίβεια; Γενικά, είσαι σίγουρος ότι έχεις καλή λήψη; Αλλά ακόμη κι έτσι, η τοποθεσία μπαίνει και χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αυτό πώς γίνεται με την υψηλή τοποθεσία ; την επιλέγουμε από καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αυτό πώς γίνεται με την υψηλή τοποθεσία ; την επιλέγουμε από καπου; Μεγάλη ακρίβεια εννοεί! Πάτα παρατεταμένα το εικονίδιο του gps και διάλεξε την μεγάλη ακρίβεια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Και εγώ αυτο χρησιμοποιώ. Τα δεδομενα του, τα παίρνει απο την ΕΜΥ. που το ειδες αυτο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχω κατεβασει μερικα δωρεαν δείγματα βιβλίων από το play store και τα διαβάζω από την στοκ εφαρμογή "βιβλια play" που έχει το κινητό. Μπας και υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορώ να τα περάσω/στειλω στο λαπτοπ να τα διαβάζω εκει που έχει μεγάλη οθόνη να μη στραβονωμαι ? Υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 που το ειδες αυτο; Δες τις ειδοποιήσεις που βγαζει για επικινδυνα καιρικά φαινόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχω κατεβασει μερικα δωρεαν δείγματα βιβλίων από το play store και τα διαβάζω από την στοκ εφαρμογή "βιβλια play" που έχει το κινητό. Μπας και υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορώ να τα περάσω/στειλω στο λαπτοπ να τα διαβάζω εκει που έχει μεγάλη οθόνη να μη στραβονωμαι ? Υπάρχει τρόπος? Τοτε ειναι που θα στραβωθεις. Οι οθονες των συγχρονων κινητων ειναι πολυ πιο ευκρινεις και ξεκουραστες για διαβασμα. Στο 3ετιας sony vaio μου, με μια απο τις καλυτερες (τοτε) fullHD οθονες, πλεον δεν μπορω να διαβασω οτιδηποτε πανω απο 10 λεπτα. Εχω καλομαθει, και απο την οθονη του νοτε2, ποσο μαλλον απο την αλλου επιπεδου οθονη του νοτε4. Εκτος λοιπον αν εχεις καποιο λαπτοπ με εξαιρετικη οθονη, θα δεις οτι ειναι δυσκολο να διαβασεις στο λαπτοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχω κατεβασει μερικα δωρεαν δείγματα βιβλίων από το play store και τα διαβάζω από την στοκ εφαρμογή "βιβλια play" που έχει το κινητό. Μπας και υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορώ να τα περάσω/στειλω στο λαπτοπ να τα διαβάζω εκει που έχει μεγάλη οθόνη να μη στραβονωμαι ? Υπάρχει τρόπος? Κατέβασε και δοκίμασε το bluestacks http://www.bluestacks.com/ Εγώ έτσι παίζω boom beach στον υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts