Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καιρός XXL, μέχρι στιγμής ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.

+1

Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει κι εγώ. Πολύ ωραία γραφικά και widget. Και προβλέψεις που βασίζονται στους τοπικούς μετεωρολογικούς σταθμούς, οι οποίοι αναφέρονται επακριβώς.

Καλά στο accuweather το free έχει μόνο ένα 4#1 widget? το platinum πόσα widget έχει; Έχει και dark?

Ναι η δωρεάν έκδοση έχει μόνο ένα ασπρο widget 4x1. Η platinum δεν ξέρω.

Εγώ πάντως μπορώ να τραβήξω το widget και να του αλλάξω διαστάσεις και να το φέρω στα μέτρα μου. Οπότε το 4χ1 δεν με απασχολεί μιας και του αλλάζω το μεγεθος

Κοιτάχτε και αυτό:

Διαφανές ώρα και καιρός

Πολύ καλές προβλέψεις , αρκετά widget (σε μέγεθος) και προπάντων... transparent ;)

Και ένα screenshot από το 4χ1 widget...

http://s5.postimg.org/ckr23dds7/Screenshot_2016_01_23_16_42_02.jpg

Κοιτάχτε και αυτό:

Διαφανές ώρα και καιρός

Πολύ καλές προβλέψεις , αρκετά widget (σε μέγεθος) και προπάντων... transparent ;)

Και ένα screenshot από το 4χ1 widget...

http://s5.postimg.org/ckr23dds7/Screenshot_2016_01_23_16_42_02.jpg

Ποιόν launcher χρησιμοποιείς;

Εντάξει, το «ξεχείλωσε» λίγο. :p

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exovoid.weather.app

Ευχαριστώ αλλά δεν μου κάνει, είμαι Νάουσα και μου βγάζει Θεσσαλονίκη.

Ναι, απ' ότι φαίνεται η εφαρμογή έχει κάποιο θέμα, και δεν αναφέρομαι μόνο στην λάθος τοποθεσία.

Είμαι αυτή τη στιγμή σε κάποιο χωριό του Νομού Κιλκίς και αντί να μου βγάλει το όνομα του χωριού, μου γράφει την επαρχία.

Είναι λάθος όπου και να κινούμε να μου βγάζει την επαρχία (ιδίως στον συγκεκριμένο νομό που έχει αν δε κάνω λάθος τα περισσότερα χωριά από οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα) όταν μάλιστα όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές γράφουν κανονικά τα χωριά.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Τοποθεσία άνοιξες;

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Έχεις ανοικτό το GPS και ρυθμισμένο στην υψηλή ακρίβεια; Γενικά, είσαι σίγουρος ότι έχεις καλή λήψη; Αλλά ακόμη κι έτσι, η τοποθεσία μπαίνει και χειροκίνητα.

Αυτό πώς γίνεται με την υψηλή τοποθεσία ; την επιλέγουμε από καπου;

Μεγάλη ακρίβεια εννοεί! Πάτα παρατεταμένα το εικονίδιο του gps και διάλεξε την μεγάλη ακρίβεια !!

Και εγώ αυτο χρησιμοποιώ. Τα δεδομενα του, τα παίρνει απο την ΕΜΥ.

που το ειδες αυτο;

Έχω κατεβασει μερικα δωρεαν δείγματα βιβλίων από το play store και τα διαβάζω από την στοκ εφαρμογή "βιβλια play" που έχει το κινητό. Μπας και υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορώ να τα περάσω/στειλω στο λαπτοπ να τα διαβάζω εκει που έχει μεγάλη οθόνη να μη στραβονωμαι ? Υπάρχει τρόπος?

Έχω κατεβασει μερικα δωρεαν δείγματα βιβλίων από το play store και τα διαβάζω από την στοκ εφαρμογή "βιβλια play" που έχει το κινητό. Μπας και υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορώ να τα περάσω/στειλω στο λαπτοπ να τα διαβάζω εκει που έχει μεγάλη οθόνη να μη στραβονωμαι ? Υπάρχει τρόπος?

Τοτε ειναι που θα στραβωθεις. Οι οθονες των συγχρονων κινητων ειναι πολυ πιο ευκρινεις και ξεκουραστες για διαβασμα. Στο 3ετιας sony vaio μου, με μια απο τις καλυτερες (τοτε) fullHD οθονες, πλεον δεν μπορω να διαβασω οτιδηποτε πανω απο 10 λεπτα. Εχω καλομαθει, και απο την οθονη του νοτε2, ποσο μαλλον απο την αλλου επιπεδου οθονη του νοτε4.

Εκτος λοιπον αν εχεις καποιο λαπτοπ με εξαιρετικη οθονη, θα δεις οτι ειναι δυσκολο να διαβασεις στο λαπτοπ

Κατέβασε και δοκίμασε το bluestacks http://www.bluestacks.com/

Εγώ έτσι παίζω boom beach στον υπολογιστή

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II