SERS1612 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ναι παλιά πρέπει να ήταν 15 λεπτά αλλά αντέδρασε ο κόσμος και το έκαναν 2 ώρες. Αρκετά καλά ακόμα και για μεγάλα παιχνίδια. Σε αυτά τα forum μπαίνω μέσω tapatalk όπως και στο myphone στο Insomnia που και εκεί γράφω πιο συχνά με Dolphin. Καλες δοκιμές-αγορές. Καλή κίνηση αλλά αν σκεφτείς ότι το app store της apple δίνει 14 μέρες... Έχει δρόμο ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλή κίνηση αλλά αν σκεφτείς ότι το app store της apple δίνει 14 μέρες... Έχει δρόμο ακόμα! Προσωπικά αν έχω ενδοιασμούς για κάποια εφαρμογή την κατεβάζω την δουλεύω λίγες μέρες έπειτα πέφτει άμεση αγορά. Οι 14 μέρες είναι πάρα πολλές. Εγώ σε λίγες μέρες τερματίζω τα περισσότερα παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δεν εχει αμεσο refund, όπως το Playstore. Μάλιστα αναφέρει στους όρους ότι τα apps είναι μη επιστρέψιμα.. Όμως εγώ που αγόρασα κατά λάθος ακριβή εφαρμογή με 1-klik, μίλησα στο chat και μου τα γύρισαν άμεσα Είναι ένα live wallpaper, δεν ξέρω πως θα κάτσει στο τηλέφωνο μου γι'αυτό ρωτάω επειδή την είχα πατήσει παλιά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Προσωπικά αν έχω ενδοιασμούς για κάποια εφαρμογή την κατεβάζω την δουλεύω λίγες μέρες έπειτα πέφτει άμεση αγορά. Οι 14 μέρες είναι πάρα πολλές. Εγώ σε λίγες μέρες τερματίζω τα περισσότερα παιχνίδια. Ok αλλά δεν είναι όλες οι εφαρμογές παιχνίδια... Μια εφαρμογή πλοήγησης άς πούμε δεν μπορείς να την τσεκάρεις σε 2 ώρες. Για τον χρήστη μόνο καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ok αλλά δεν είναι όλες οι εφαρμογές παιχνίδια... Μια εφαρμογή πλοήγησης άς πούμε δεν μπορείς να την τσεκάρεις σε 2 ώρες. Για τον χρήστη μόνο καλό είναι. Μόνο στα GPS υπάρχει θέμα ναι. Σίγουρα 14 μέρες είναι τέλεια απλά είναι και πάρα πολύ πιστεύω δεν χρειάζεται τόσος καιρός. Και το 2 ώρες της Google είναι λίγο αλλά από τα 15 λεπτά είναι αρκετά καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εχω μια συσκευη 2din android στο αμαξι που ειναι συνδεδεμενη συνεχεια με wi fi για να εχει ιντερνετ. Οταν ειναι συνδεδεμενο στο wifi μου δημιουργει προβλημα στο στιγμα gps στο igo, οταν κλεινω το wifi το στιγμα στο igo δουλευει αψογα. Ψαχνω καποια εφαρμογη για να αποκλεισω το igo και να μην ''τραβαει'' τα data απο το wi fi, υπαρχει καποια εφαρμογη ? Ειδα την εφαρμογη Auto Wifi 3G Data Switch η οποια πχ μπορω να ρυθμισω οταν ανοιγω το igo κλεινει το wifi. Γραφει επισης οτι "Auto Wifi 3G Data Switch" works only for the apps running in foreground.It wont block internet when the app is running in background.For Android version 4.0 and greater versions , you can restrict background data by going to Settings -> Data usage -> tap the app that you would like to block background - > Tick "Restrict background data" option. Δηλαδη μπορω να μπλοκαρω μονιμα μονο το igo και οταν το ανοιγω να μην ''κλεινει'' το wifi ? Ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορώ να βάζω τι έχω κάνει στο service του αμαξιού πότε είναι το επόμενο, πότε έβαλα βενζίνη και πόσο και γενικά σημειώσεις για το αμάξι. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Θανάση δες κάποια εφαρμογή απο αυτές που είναι firewall για android και επιλέγεις σε ποιες εφαρμογές θες να εχει ιντερνετ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Κάποια εφαρμογή που να μην χρειάζεται root και που να απενεργοποιεί αυτόματα τα δεδομένα (2G/3G/4G), όταν είναι συνδεδεμένο το Wi-Fi και το αντίστροφο; (δηλαδή όταν αποσυνδέεται το Wi-Fi να ενεργοποιούνται τα δεδομένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δεν χρειάζεται εφαρμογή γι' αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Κάποια εφαρμογή που να μην χρειάζεται root και που να απενεργοποιεί αυτόματα τα δεδομένα (2G/3G/4G), όταν είναι συνδεδεμένο το Wi-Fi και το αντίστροφο; (δηλαδή όταν αποσυνδέεται το Wi-Fi να ενεργοποιούνται τα δεδομένα). Ανοιξε τα και τα δύο και προτεραιότητα έχει το WiFi. Όταν το κλείνεις η βγαινεις εκτός κάλυψης του τότε θα μπαίνουν τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορώ να βάζω τι έχω κάνει στο service του αμαξιού πότε είναι το επόμενο, πότε έβαλα βενζίνη και πόσο και γενικά σημειώσεις για το αμάξι. εδώ είσαι φίλε. την χρησιμοποιώ κάμποσο καιρό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις μετακόμισα από iOS γιατί έπεσε στα χέρια μου μια "υπερκατασκευή" το htc One E9 dual και έχω πάθει πλάκα. Ένα πρόβλημα έχω και το θέτω ψάχνω εφαρμογή email free or paid δεν με νοιάζει, με τς εξής χαρακτηριστικά: Διαχείρηση δύο λογαριασμών Google σε ένα "γραμματοκιβώτιο" Push notifications Και το βασικότερο ΟΛΩΝ να μπορώ να ενσωματώσω html υπογραφή στα Mail μου. Θερμά παρακαλώ τα "φώτα" σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 ρωτάω πάλι μήπως και γίνεται... μέσω κινητού και κάποιας εφαρμογής μπορώ να δω τί δείχνει μια κάμερα που έχω συνδέσει με usb πάνω στο πισι;Ή μόνο ip cameras μπορώ να δω με εφαρμογή από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ξερεται καμια εφαρμογη να εχω ολα τα forums μαζεμενα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 ρωτάω πάλι μήπως και γίνεται... μέσω κινητού και κάποιας εφαρμογής μπορώ να δω τί δείχνει μια κάμερα που έχω συνδέσει με usb πάνω στο πισι;Ή μόνο ip cameras μπορώ να δω με εφαρμογή από το κινητό; Αν κατάλαβα καλά το track view από το store κάνει αυτο που ζητάς. Το εγκαθιστας και στο pc και με μια απλή σύνδεση με mail βλέπεις και τη κάμερα του pc από το κινητό αλλά και το ανάποδο. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ξερεται καμια εφαρμογη να εχω ολα τα forums μαζεμενα;; tapatalk? .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Αν κατάλαβα καλά το track view από το store κάνει αυτο που ζητάς. Το εγκαθιστας και στο pc και με μια απλή σύνδεση με mail βλέπεις και τη κάμερα του pc από το κινητό αλλά και το ανάποδο. την εγκατέστησα και στο κινητό και στο πισι έκανα σύνδεση μέσω ίδιου gmail και στα 2, αλλά ενώ από το πισι βλέπω τι βλέπει η κάμερα του κινητού, από το κινητό όταν πατώ το πισι μου λέει network error try again.Πως να δει την usb camera που έχω πάνω στο πισι;έχει κανένα κόλπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ξερεται καμια εφαρμογη να εχω ολα τα forums μαζεμενα;; Tapatalk ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 την εγκατέστησα και στο κινητό και στο πισι έκανα σύνδεση μέσω ίδιου gmail και στα 2, αλλά ενώ από το πισι βλέπω τι βλέπει η κάμερα του κινητού, από το κινητό όταν πατώ το πισι μου λέει network error try again.Πως να δει την usb camera που έχω πάνω στο πισι;έχει κανένα κόλπο; Δυστυχώς δε γνωρίζω. Σε μένα με την ενσωματωμένη κάμερα του laptop δείχνει κανονικά. Ίσως κάπου στις ρυθμίσεις να βρεις άκρη. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Το TypeApp τώρα τελευταία γιατί αργεί να ανοίξει τα email; Γνωρίζει κανείς κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μόλις μετακόμισα από iOS γιατί έπεσε στα χέρια μου μια "υπερκατασκευή" το htc One E9 dual και έχω πάθει πλάκα. Ένα πρόβλημα έχω και το θέτω ψάχνω εφαρμογή email free or paid δεν με νοιάζει, με τς εξής χαρακτηριστικά: Διαχείρηση δύο λογαριασμών Google σε ένα "γραμματοκιβώτιο" Push notifications Και το βασικότερο ΟΛΩΝ να μπορώ να ενσωματώσω html υπογραφή στα Mail μου. Θερμά παρακαλώ τα "φώτα" σας... Το Inbox τα κανει αυτα που ζητας, μονο για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος.... Airdroid είναι σα να διαχειριζεσαι το τηλεφ στον υπολογιστή. Το μονο αρνητικό ότι το πρόγραμμα του υπολογιστή θελει ίντερνετ για να συνδεθεί. Ειναι η ιδεα μου, ή οταν τρεχει το airdroid "βαραινει" το κινητο? και κατι ακομα, η οθονη δεν σβηνει αν δεν την κλεισω εγω.... Edited January 15, 2016 by Villis Συνένωση συνεχόμενων posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 ρωτάω πάλι μήπως και γίνεται... μέσω κινητού και κάποιας εφαρμογής μπορώ να δω τί δείχνει μια κάμερα που έχω συνδέσει με usb πάνω στο πισι;Ή μόνο ip cameras μπορώ να δω με εφαρμογή από το κινητό; Πιο παλιά είχα χρησιμοποιήσει αυτό το app για τη συγκεκριμένη δουλειά, πιο πολύ για proof of concept οπότε δεν ξέρω αν σε βολέψει. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Το Beatport είναι σαν το spotify; Είναι με συνδρομή η είναι εντελώς δωρεαν Η είναι μόνο ο πρώτος μήνας μόνο δωρεάν όπως το spotify και μετά χρεωνει; Το χρησιμοποιεί κανεις; Ρωτάω γιατί μου το έχει σήμερα δωρεάν η εφαρμογή app off the day. Edited January 15, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Γειά σας. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή που να κάνει πλήρη απεγκατασταση των εφαρμογών; εννοώ να μην μένουν φάκελοι κλπ και μετά την απεγκατασταση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts