stefan_city Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Το viber προωθεί και το viber out, οπότε μην σας κάνει εντύπωση αν τελικά μείνει έτσι η διαμόρφωση στις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 το viber εχει ελαφρυνει καθολου? ή παραμενει θεοβαρο? Αν εννοείς σε κατανάλωση μνήμης ναι, αν έχεις κατεβάσει stickers αλλά πίστεψε με αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα sms σαν το Χανσεντ sms, αλλά με χρέωση για να πην βγάζει διαφημήσεις, και να υποστηρίζει 160 Ελληνικούς χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ποιον πάροχο χρησιμοποιείτε στο weather timeline? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στο παλιό τιμημένο RAZR ,είχα μια εφαρμογή που έβαζες το τηλέφωνο στο αθόρυβο και του έδινες εντολή πχ σε 3 ώρες να ξαναγυρίσει σε κανονικό ήχο και δεν τη θυμάμαι, καμιά βοήθεια; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα sms σαν το Χανσεντ sms, αλλά με χρέωση για να πην βγάζει διαφημήσεις, και να υποστηρίζει 160 Ελληνικούς χαρακτήρες; Δες το textra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στο παλιό τιμημένο RAZR ,είχα μια εφαρμογή που έβαζες το τηλέφωνο στο αθόρυβο και του έδινες εντολή πχ σε 3 ώρες να ξαναγυρίσει σε κανονικό ήχο και δεν τη θυμάμαι, καμιά βοήθεια; Μήπως αυτό; Shush! Ringer restorer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publicobject.shush Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα sms σαν το Χανσεντ sms, αλλά με χρέωση για να πην βγάζει διαφημήσεις, και να υποστηρίζει 160 Ελληνικούς χαρακτήρες; Δεν εχω διαφημισεις και στέλνω 160 χαρακτήρες στα σμσ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Έχει να προτείνει κάνεις για check in αεροπορικά εισιτήρια εφαρμογή; και ΑΝ είναι δυνατόν να έχει Ελληνικά.Ευχαριστώ Αν θες να κλεινεις εισητηρια και να τα κανεις τσεκ ιν τοτε θες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=net.skyscanner.android.gr εγω αυτο χρησιμοποιω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αν θες να κλεινεις εισητηρια και να τα κανεις τσεκ ιν τοτε θες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=net.skyscanner.android.gr εγω αυτο χρησιμοποιω παντως Με έστειλες τώρα!!!! Την λατρεύω αυτήν την εφαρμογή και δεν ήξερα ότι κάνει και τσεκ ιν!!!!εννοείται ότι είναι από τις πρώτες που κατέβασα με το που πήρα το τηλ! ΣΕ ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καμία καλή εφαρμογή για στατιστικά μπαταριας, τι καταναλώνει ενέργεια κλπ? Δοκίμασα το better battery stats αλλά ενώ έχω root access, δεν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καμία καλή εφαρμογή για στατιστικά μπαταριας, τι καταναλώνει ενέργεια κλπ? Δοκίμασα το better battery stats αλλά ενώ έχω root access, δεν λειτουργεί εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Ποιον πάροχο χρησιμοποιείτε στο weather timeline? Μετά από δοκιμές αυτο που θεωρώ πιο αξιόπιστο στις ενδείξεις είναι το World weather online και ας μου λέει ότι οι περισσότεροι κοντά μου χρησιμοποιούν το forecast ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ Τελικά το δοκίμασα, όλα καλά... αλλά στο screen time δεν ισχύουν αυτά που δείχνει. Δείχνει on-time 1ωρα,ενω ζήτημα αν ήταν ενεργή 15 λεπτά. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση? Edited December 24, 2015 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 παιδια να ρωτησω θελω στην κεντρικη οθονη του ταμπλετ να φτιαξω ενα φακελο να δημιουργησω καποιους υποφακελους και να πεταξω καποια pdf αρχεια και ισως καποια word.... γινεται αυτο στην 4.4 η θελει καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 παιδια να ρωτησω θελω στην κεντρικη οθονη του ταμπλετ να φτιαξω ενα φακελο να δημιουργησω καποιους υποφακελους και να πεταξω καποια pdf αρχεια και ισως καποια word.... γινεται αυτο στην 4.4 η θελει καποια εφαρμογη? Δοκίμασε να βάλεις μια εφαρμογή πάνω σε μια αλλη να δεις αν σου γίνει φάκελος. Σερνεις μια εφαρμογή η ένα αρχείο πάνω σε ένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Δοκίμασε να βάλεις μια εφαρμογή πάνω σε μια αλλη να δεις αν σου γίνει φάκελος. Σερνεις μια εφαρμογή η ένα αρχείο πάνω σε ένα άλλο. αυτο το ξερω αλλα αυτο μηπως γινεται μονο αν θελεις να ομαδοποιησεις apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 παιδια να ρωτησω θελω στην κεντρικη οθονη του ταμπλετ να φτιαξω ενα φακελο να δημιουργησω καποιους υποφακελους και να πεταξω καποια pdf αρχεια και ισως καποια word.... γινεται αυτο στην 4.4 η θελει καποια εφαρμογη? Με τον es explorer μπορείς να δημιουργήσεις συντόμευση ενός φακέλου στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Με τον es explorer μπορείς να δημιουργήσεις συντόμευση ενός φακέλου στην αρχική οθόνη. αρα αυτο γινεται μονο με καποιο app .... αλλιως οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καμία καλή εφαρμογή για στατιστικά μπαταριας, τι καταναλώνει ενέργεια κλπ? Δοκίμασα το better battery stats αλλά ενώ έχω root access, δεν λειτουργεί Ειναι η καλύτερη εφαρμογή για να βλέπεις τι τρώει μπαταρία και παίζει άψογα σε τουλάχιστον 5 διαφορετικές συσκευές που έχω δοκιμάσει. Τι εννοείς δεν λειτουργεί; Της έδωσες δικαιώματα ροοτ; Την έκανες system app, όπως θέλει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 αρα αυτο γινεται μονο με καποιο app .... αλλιως οχι? Δεν ξέρω αν γίνεται με άλλον τρόπο. Αλλά χωρίς file manager πώς θα διαχειριστείς φακέλους με αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Δεν ξέρω αν γίνεται με άλλον τρόπο. Αλλά χωρίς file manager πώς θα διαχειριστείς φακέλους με αρχεία; File manager υπαρχει!! αλλα μαλλον δεν γινεται αυτο που κανουμε στα windows που φτιαχνουμε εναν φακελο στην επιφανεια και πεταμε μεσα τα pdf μας... που στην ουσια αυτο θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 File manager υπαρχει!! αλλα μαλλον δεν γινεται αυτο που κανουμε στα windows που φτιαχνουμε εναν φακελο στην επιφανεια και πεταμε μεσα τα pdf μας... που στην ουσια αυτο θελω... Αυτό που θες γίνεται. Εγώ το κάνω με το WPS Office. Πας στο αρχείο και με παρατεταμένο πάτημα σου βγάζει τις επιλογές. Εκεί έχει το Add to homescreen όπου δημιουργεί συντόμευση στην homscreen σου. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα launcher. Αν το υποστηρίζει κάνεις κανονικά φακέλους με τα εικονίδια όπως με τις υπόλοιπες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Σήμερα σταμάτησε ξαφνικά να μου λειτουργεί το youtube downloader!!!! Άκουσα ότι βγήκε νέα έκδοση.... Δεν μπορώ να την βρω ομως! Αν έχει κάποιος λινκ θα το ήθελα! Ευχαριστώ! Η εκδοση του downloader που έχω είναι η 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Σήμερα σταμάτησε ξαφνικά να μου λειτουργεί το youtube downloader!!!! Άκουσα ότι βγήκε νέα έκδοση.... Δεν μπορώ να την βρω ομως! Αν έχει κάποιος λινκ θα το ήθελα! Ευχαριστώ! Η εκδοση του downloader που έχω είναι η 4.4.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Ευχαριστώ! Αλλά επειδή δεν βλέπω κάπου το download.....μπορείς να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω; Edit: το βρήκα!!!! Ευχαριστω!!! Το δοκίμασα κιόλας και κατεβάζει μια χαρά. Είναι και στα ελληνικά. Edited December 26, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts