Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνώμη ρε παιδιά, αυτό το appoftheday, πως το κατάντησαν έτσι? Έχει 3-4 μέρες που μου βγάζει μόνο δωρεάν εφαρμογές (σήμερα έχει τον es file explorer, τον FREE). Υπάρχει καμία άλλη δοκιμασμένη εφαρμογή που να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει αυτή?

Amazon underground

Amazon underground

Γιατί έχω την εντύπωση ότι από τη στιγμή που το Amazon App άλλαξε σε Underground δεν δίνει δωρεάν εφαρμογές;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Γιατί έχω την εντύπωση ότι από τη στιγμή που το Amazon App άλλαξε σε Underground δεν δίνει δωρεάν εφαρμογές;

Δίνει κανονικά

Ποια εφαρμογή μπορεί να στέλνει sms μέσω του κινητού από το desktop και να παίζει από browser ή να έχει apps για mac/win/linux;

Pushbullet

Συγγνώμη ρε παιδιά, αυτό το appoftheday, πως το κατάντησαν έτσι? Έχει 3-4 μέρες που μου βγάζει μόνο δωρεάν εφαρμογές (σήμερα έχει τον es file explorer, τον FREE). Υπάρχει καμία άλλη δοκιμασμένη εφαρμογή που να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει αυτή?

Myappfree + appgratis

Έχει αναφερθεί τόσες φορές στο θέμα των εφαρμογών ότι έχει μόνιμα πια πόσες πληρωμένες εφαρμογές σε Δωρεάν έκδοση και επιπλέον δίνει κατά καιρούς Και άλλες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα! Έχω ένα ZTE ταμπλετ με 4.2. Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή για να μπορώ να βλέπω την οθόνη του ταμπλετ στην τηλεόραση?

Δοκίμασε το mobizen

Tην έχω σε pc , δεν ξέρω με τηλεόραση αν δουλεύει...

Edited by tsiv

καλημερα παιδια εχω αυτην την εφαρμογη (προ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite για την προβολη δεδομενων ξεχωριστα του κινητου και ξεχωριστα του Wi-Fi αλλα δεν μου δειχνει πανω απο ενα μηνα το ιστορικο ξερεται καμια τετοια αλλα να δειχνει το ιστορικο απο την στιγμη που την εχεις βαλει; επισης εχω και αυτην για ηχογραφηση κλησεων https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stefanobusceti.callrecorder ειναι παρα πολυ καλη αλλα με εχει σπασει τα νευρα γιατι δεν μπορω να αλλαξω το μερος αποθηκευσης των ηχογραφησεων!για εδω εχετε να προτεινετε καμια στα ιδια δεδομενα να ηχογραφει αυτοματα δλδ μολις εχω καποια κληση/παιρνω τηλφ και να δειχνει μετα συγκεντροτηκα απο τον καθε αριθμο ξεχωριστα της ηχογραφησεις;

Για την ηχογράφηση απ' ότι βλέπω έχει επιλογή για σώσιμο...

Στη δεύτερη φώτο στο Playstore...

Για την ηχογράφηση απ' ότι βλέπω έχει επιλογή για σώσιμο...

Στη δεύτερη φώτο στο Playstore...

ναι το ξερω εχει αλλα ειναι σαν να μην το εχει στην ουσια εχει επιλεγμενη δικια του διαδρομη απο την αρχη και δεν μπορεις να την αλλαξεις

Σε μένα δίνει επιλογή είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην sd

Σε μένα δίνει επιλογή είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην sd

λες να ειχε κολλησει...... -.- ! δοκιμαζω απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα!

Έχεις το τηλ του avatar?

Mαμά να υποθέσω?

Αν ναι ίσως έχεις περιορισμούς που δεν τους έχω εγώ διότι είμαι με custom rom , root , recovery κ.λ.π

Έχεις το τηλ του avatar?

Mαμά να υποθέσω?

Αν ναι ίσως έχεις περιορισμούς που δεν τους έχω εγώ διότι είμαι με custom rom , root , recovery κ.λ.π

δεν καταλαβα τι εννοεις να σου πω την αληθεια :(

με βγαζει μονο αυτο και δεν αλλαζει https://www.dropbox.com/s/1vezuqtauces30f/Screenshot_2015-12-19-11-31-55.png?dl=0

Το τηλέφωνό σου είναι όπως το αγόρασες ή το έχεις πειράξει?

Εμένα μου βγάζει αυτό...

http://s5.postimg.org/ibb4img3r/Screenshot_2015_12_19_11_39_02.jpg

Το τηλέφωνό σου είναι όπως το αγόρασες ή το έχεις πειράξει?

Εμένα μου βγάζει αυτό...

http://s5.postimg.org/ibb4img3r/Screenshot_2015_12_19_11_39_02.jpg

stock Note 4 C εχω

Μάλλον έχεις περιορισμούς εγγραφής σε sd γι' αυτό δεν σου βγάζει την επιλογή

Δοκίμασε το mobizen

Tην έχω σε pc , δεν ξέρω με τηλεόραση αν δουλεύει...

OK. Ευχαριστώ! Θα την δοκιμάσω...

Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα. Στην εφαρμογή Gmail μου είχαν στείλει από Google ,αποδείξεις αγοράς από το store. Κάποιες τις έκανα delete. Έτσι μετά από αναβάθμιση μιας εφαρμογής χάθηκαν τα πάντα και για να μου τα επαναφέρουν ,μου ζητάνε τους αριθμούς από τις αποδείξεις. Πως μπορώ να επαναφέρω πίσω στην εφαρμογή τα σβησμένα;
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα. Στην εφαρμογή Gmail μου είχαν στείλει από Google ,αποδείξεις αγοράς από το store. Κάποιες τις έκανα delete. Έτσι μετά από αναβάθμιση μιας εφαρμογής χάθηκαν τα πάντα και για να μου τα επαναφέρουν ,μου ζητάνε τους αριθμούς από τις αποδείξεις. Πως μπορώ να επαναφέρω πίσω στην εφαρμογή τα σβησμένα;

Είσαι σίγουρος ότι έσβησες τα mail; Γιατί αν δεν έκανες delete for ever τότε απλά είναι στο bin οπότε με μια αναζήτηση στο Gmail θα στα εμφανίσει.

Για να καταλάβουμε καλύτερα, είχες αγοράσει εφαρμογές από το Play Store και μετά από ένα update τις έχασες από τη συσκευή;

Δεν γίνεται αυτό νομίζω. Ότι αγοράζεις υπάρχει στο λογαριασμό σου στο playstore φαίνονται δηλαδή ότι παλιά τις είχες αγοράσει.

Αν πάλι κάτι έχει γίνει λάθος μπορείς να ζητήσεις ανάλυση λογαριασμού από την τράπεζα σου ή PP ανάλογα με τι κάνεις αγορές και εκεί θα φαίνεται η αγορά αναλυτικά.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II