Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειχα το fastreboot που εκανε ρεσταρτ ολες τις εφαρμογες αλλα στο xiaomi που εχω παρει τωρα δε δουλευει οπως δε δουλευει κ το anouncify για να λεει το ονομα του καλουντος, υπαρχουν παρομοιες εφαρμογες να δοκιμασω??

ευχαριστω

ψάχνω για εφαρμογή που να βλέπω όλες τις network connections που κάνει η συσκευή μου.

η συσκευή είναι rootαρισμένη

δεκτές και προτάσεις μέσω xposed.

ευχαριστώ

ψάχνω για εφαρμογή που να βλέπω όλες τις network connections που κάνει η συσκευή μου.

ευχαριστώ

Fing

567890

ευχαριστώ

Οπως το λες network connections https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antispycell.connmonitor :)

Fing

567890

το γνωρίζω το fing

δε θέλω να μου δείχνει τι συνδέεται στο δίκτυο μου, αλλά που συνδέεται και στέλνει data η κάθε εφαρμογή.

καμια πρόταση;

το γνωρίζω το fing

δε θέλω να μου δείχνει τι συνδέεται στο δίκτυο μου, αλλά που συνδέεται και στέλνει data η κάθε εφαρμογή.

καμια πρόταση;

Εκει που σου λεει τι συνδεεται, αν πατησεις πανω στο καθ'ενα σου λεει και που συνδεθηκε με διευθηνση ΙΡ και χαρτη, στα περισσοτερα και με φυσικη διευθηνση

Μιλαγα με φιλο πριν λιγο και μου ειπε οτι πηγε ο τεχνικος του συναγερμου στο σπιτι του να φτιαξει κατι και ειχε ενα κινητο (ηταν η γυναικα του εκει που δεν ξερει για λειτουργικα και εφαρμογες) και ο χρηστης εβαζε μια διευθυνση και του εβγαζε κατοικους και τηλεφωνα τους ....

Κατι σαν το παλιο paninfo στα τελη του 1990 για οσους το θυμουντε που ηταν για pc και ειχε και αλλα καλουδια αλλα σταματησε την αναβαθμιση του καπου το 1997 .

Ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια εφαρμογη για κινητο ? Πολυ χλωμο το θεωρω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μιλαγα με φιλο πριν λιγο και μου ειπε οτι πηγε ο τεχνικος του συναγερμου στο σπιτι του να φτιαξει κατι και ειχε ενα κινητο (ηταν η γυναικα του εκει που δεν ξερει για λειτουργικα και εφαρμογες) και ο χρηστης εβαζε μια διευθυνση και του εβγαζε κατοικους και τηλεφωνα τους ....

Κατι σαν το παλιο paninfo στα τελη του 1990 για οσους το θυμουντε που ηταν για pc και ειχε και αλλα καλουδια αλλα σταματησε την αναβαθμιση του καπου το 1997 .

Ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια εφαρμογη για κινητο ? Πολυ χλωμο το θεωρω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid

Αρκεί βεβαίως να μην έχει κρύψει ο άλλος τον αριθμό του από τους τηλεφωνικούς καταλόγους

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid

Αρκεί βεβαίως να μην έχει κρύψει ο άλλος τον αριθμό του από τους τηλεφωνικούς καταλόγους

Την ξερω και την εχω την εφαρμογη αλλα παρολο που δενε χω επιλεγξει κατι τετοιο δεν με βρισκει σε σταθερο ΟΤΕ και 3 κινητα vodafone.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Την ξερω και την εχω την εφαρμογη αλλα παρολο που δενε χω επιλεγξει κατι τετοιο δεν με βρισκει σε σταθερο ΟΤΕ και 3 κινητα vodafone.

Αν φαίνονται τα νούμερα σου στον τηλεφωνικό κατάλογο του 11888, πρέπει να τα βγάζει και εδώ.

Γεια σας παιδιά, ψάχνω για μια εφαρμογή που να έχει για παράδειγμα τα most used apps,τις πιο συνηθισμένες επαφες που καλώ, toggle data και wifi. Κάτι σαν το swipe up σε iOS. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα. Είχα παλιότερα μια εφαρμογή που σου έδειχνε τα κοντινότερα Wi-Fi spots από μαγαζιά, καφετέριες εστιατόρια κλπ και τους κωδικός. Μπορεί να μου την θυμίσει κάποιος;
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Αν έχει κάποιος η αν ξέρει από που να την κατεβάσω παλαιότερη έκδοση το ΟΤΕ tv go που παίζει σε ρουτ κινητά νομίζω πως είναι ή ν 0.8.11.

Ευχαριστώ

Ποιά εφαρμογή για διαχείριση login & κωδικών αλλά να συγχρονίζει με αντίστοιχη εφαρμογή σε linux & mac; Κάτι σαν το 1password αλλά και για linux.

Καλημέρα. Είχα παλιότερα μια εφαρμογή που σου έδειχνε τα κοντινότερα Wi-Fi spots από μαγαζιά, καφετέριες εστιατόρια κλπ και τους κωδικός. Μπορεί να μου την θυμίσει κάποιος;

Αυτήν λες;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fisherman.wifisherlock

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

WiFi Sherlock ή VenueSpot μήπως;

Edited by stefan_city

και αυτη Greek WPA Finder https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Fisherman.Greekwpa

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

βασικα αυτην κανει αλλη δουλεια που δεν λεγεται :happy: αυτη ψαχνει.....κλειδωμενα :lol:

Λογικά λες την WiFi map

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.wifimap.wifimap

δεν λεει καμια κατα την γνωμη μου, τις εχω δοκιμασει ολες, εκτος ισως απο την τελευταια, μην γεμιζετε junk, χωρια που ειναι τιγκα στις διαφημισεις,

δεν ειδα να κανουν και δουλεια, τσαμπα ο κοπος, καλυτερα data, ενα πακετακι με mb πανω κατω εχουμε ολοι εξαλλου,

smartphone ειναι εξαλλου και στην τελικη εξω ειμαστε, ας μην ειμαστε και ολη την ωρα πανω απ το κινητο

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Την Venue spot είχα. Θα δοκιμάσω βέβαια και τις άλλες.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Αν έχει κάποιος η αν ξέρει από που να την κατεβάσω παλαιότερη έκδοση το ΟΤΕ tv go που παίζει σε ρουτ κινητά νομίζω πως είναι ή ν 0.8.11.

Ευχαριστώ

Δεν ήξερα ότι υπήρχε έκδοση του OTE TV που έπαιζε σε root.

Αν τη βρεις και όντως παίζει, θα μ' ενδιέφερε κι εμένα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δεν ήξερα ότι υπήρχε έκδοση του OTE TV που έπαιζε σε root.

Αν τη βρεις και όντως παίζει, θα μ' ενδιέφερε κι εμένα.

και απο εδω στειλετε.....:happy:

android or ios or wm......who cares.....???

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II