Feregorn Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Μπα εγώ και με kitkat και με lollipop στο κινητό LG L90 της γυναίκας δεν έχω καταφέρει ας πούμε με καμία εφαρμογή τύπου wifi file transfer pro,airdroid κλπ να στείλω αρχεία από το browser στο πισι στο κινητό! Απλά δεν γίνεται! Αν ξέρει κανείς άλλο τρόπο ας μου πει και την εφαρμογή! Ενώ στο Huawei honor 3c με κιτκατ κάτι πρέπει να έχουν πειράξει η κινέζοι και παρότι κιτκατ μπορώ να στείλω αρχεία! Κατέβασε την εφαρμογή sdcard fix από Play Store για να σου διορθωθεί το πρόβλημα με την εξωτερική κάρτα σε εκδόσεις kitkat. Για να μεταφέρεις ασύρματα αρχεία από υπολογιστή σε κινητό προτείνω το Xender. Edited September 11, 2015 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Κατέβασε την εφαρμογή sdcard fix από Play Store για να σου διορθωθεί το πρόβλημα με την εξωτερική κάρτα σε εκδόσεις kitkat. Για να μεταφέρεις ασύρματα αρχεία από υπολογιστή σε κινητό προτείνω το Xender. Για να δουλέψει η εφαρμογή που προτείνεις καθώς και παρόμοιες, απαιτείται ρούτ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Υπάρχει εφαρμογή όπου μία ειδοποίηση π.χ. SMS/email από συγκεκριμένο αποστολέα να έχει και ηχητική ειδοποίηση σε στυλ κλήσης; δηλαδή θέλω όταν θα έχω κάποιο email ή sms από κάμερα παρακολουθήσης στο σπίτι μου σε περίπτωση που αναγνωρίσει κίνηση να μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο γιατί αλλιώς αν είναι αργά το βράδυ και κοιμάμαι το μήνυμα δεν θα το ακούσω. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Βάλε ήχο μηνύματος δυνατό και συνεχόμενο - σαν σε κλήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Υπάρχει εφαρμογή όπου μία ειδοποίηση π.χ. SMS/email από συγκεκριμένο αποστολέα να έχει και ηχητική ειδοποίηση σε στυλ κλήσης; δηλαδή θέλω όταν θα έχω κάποιο email ή sms από κάμερα παρακολουθήσης στο σπίτι μου σε περίπτωση που αναγνωρίσει κίνηση να μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο γιατί αλλιώς αν είναι αργά το βράδυ και κοιμάμαι το μήνυμα δεν θα το ακούσω. Ποιό κινητο έχεις; τα περισσότερα πλέον σου επιτρέπουν να έχεις διαφορετικούς ήχους κλήσεις για κάθε επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Υπάρχει εφαρμογή όπου μία ειδοποίηση π.χ. SMS/email από συγκεκριμένο αποστολέα να έχει και ηχητική ειδοποίηση σε στυλ κλήσης; δηλαδή θέλω όταν θα έχω κάποιο email ή sms από κάμερα παρακολουθήσης στο σπίτι μου σε περίπτωση που αναγνωρίσει κίνηση να μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο γιατί αλλιώς αν είναι αργά το βράδυ και κοιμάμαι το μήνυμα δεν θα το ακούσω. Για ήχους ειδοποίησης μιλάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinias11 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλημέρα παίδες, Έψαξα το forum για κάποιο συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι γι αυτό το ποστάρω εδώ. Αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο να μεταφερθεί εκεί. Για αρχή να πω οτι έχω το Huawei Honor 2, 4.2.2 με custom rom τη SoreX_706. Έχω ένα θέμα με το instagram τους τελευταίους μήνες. Μέσα από την εφαρμογή επιλέγω μια φωτογραφία που θέλω να ποστάρω και όταν πατάω το βελάκι για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα (φίλτρα) πετάει άσπρη οθόνη και με γυρνάει στην αρχική. Έχω κάνει uninstall/install την εφαρμογή με reboot, χωρίς reboot, τίποτα, μια από τα ίδια. Το έχω ψάξει στο google, δεν βρήκα κάτι. Να πω οτι έχω ελεύθερο χώρο στη μνήμη και στη συσκευή και στην SD. Έχει κάποιος καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free Έχει ήδη απαντηθεί αλλά να πω και εγώ αυτή την εφαρμογή. Έχει επιλογή όταν πατήσεις την κλείσω μένω εφαρμογή να βγαίνει μήνυμα ότι έχει σταματήσει και μετά να την ξεκλειδωνεις. Οπότε κάποιος άσχετος νομίζει ότι απλά σταμάτησε.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Στο viber αν πατήσω την επιλογή που λέει εξοδος (στις ρυθμίσεις) , μετά που θα ξανασυνδεθω θα μου ζητησει τον κωδικό εισόδου που μου είχανε στείλει την 1 φορα που εγκατέστησα την εφαρμογή? Η θα μου ζητησει αριθμό τηλεφωνου για την επανασύνδεση? Και όσο θα είμαι Εκτως, οι φίλοι μου θα βλέπουν κανονικά την επαφή μου σαν να είμαι Εκτως σύνδεσης (το γνωστό συνδέθηκε πριν από.......)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ψαχνω μια εφαρμογη καιρου αξιοπιστη και να διχνει τα μποφορ , τους ανεμους γενικα. Εχετε καμια δοκιμασμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ψαχνω μια εφαρμογη καιρου αξιοπιστη και να διχνει τα μποφορ , τους ανεμους γενικα. Εχετε καμια δοκιμασμενη? YoWindow........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ψαχνω μια εφαρμογη καιρου αξιοπιστη και να διχνει τα μποφορ , τους ανεμους γενικα. Εχετε καμια δοκιμασμενη? Δες το Poseidon. Σου δείχνει τα μποφόρ με βελάκια σε όλα τα σημεία του χάρτη και είναι αρκετά αξιόπιστο. Αν και έχοντας δοκιμάσει πολλές τέτοιες εφαρμογές, έχω διαπιστώσει ότι η πρόβλεψη 2 ημερών της ΕΜΥ είναι η πιο αξιόπιστη http://www.hnms.gr/hnms/greek/forecast/forecast_general_html?dr_region=Greece&nofdays=n2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Παιδιά το cloudmagic πριν στείλει φωτογραφίες πώς τις κάνει resize; ή δεν τις κάνει. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Πρωτον, δεν εχουν ολοι απεριοριστα data! Ουτε ξερουν ολοι πώς γινονται αυτοι οι συγχρονισμοι! Ο μεσος χρηστης ξερει να τραβαει φωτο να τις ανεβαζει ινσταγραμ, φβ και να σερφαρει ιντερνετ! Δευτερον, αν το βαλεις μετα τη διαγραφη το προγραμμα τοτε δυσκολαλευουν τα πραγματα! Αν κάποιος έχει πχ το google fotos, αν δεν επιλέξει το αρχικό μέγεθος αλλά υψηλή ποιότητα, έχει απεριόριστο χώρο για χιλιάδες φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτε, απλά όταν κάποτε από λάθος σβήσει, η χάσει το τηλέφωνο, την κάρτα μνήμης, οι φωτογραφίες θα είναι εκεί όσα χρόνια και να περάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο να κάνει reduce or resize τις φωτογραφίες πριν το ΜΑΙΛ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Με έχει βολέψει η εφαρμογή του mail. Ru σε αυτό που λες. Έχω βάλει το gmail το οποίο κάνει και συγχρονισμό χωρίς να τον έχω ανοικτό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Αφου λοιπον δεν λειτουργει το teamviewer απο συσκευη android σε συσκευη android, ποιο application μπορει να κανει αυτη τη δουλεια με remote access/control απο android σε android? Αν θες δες και το airdroid που με συνδυασμό με το αντίστοιχο για pc και με login, έχεις την οθόνη του κινητού πάνω στην οθόνη του pc και το χειρίζεσαι με το mouse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Αν θες δες και το airdroid που με συνδυασμό με το αντίστοιχο για pc και με login, έχεις την οθόνη του κινητού πάνω στην οθόνη του pc και το χειρίζεσαι με το mouse Κινητο σε κινητο θελει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 καλησπερα παιδες...μια ερωτησουλα,υπαρχει καμμια εφαρμογη η αλλος τροπος να μεταφερω τις φωτο μου απο την εφαρμογη φωτογραφιες(google) στην συλλογη;λεω για ολες μαζι; γιατι μια μια πηγαινουν αν την ανοιγω και παταω ληψη.....αλλα ειναι 500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο να κάνει reduce or resize τις φωτογραφίες πριν το ΜΑΙΛ. Reduce photo size Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Reduce photo size Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν μπορείς να κάνεις ομαδική εκλογή φωτογραφιών για να στείλεις. Νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εγώ εχω βάλει το mymail.εξαιρετική εφαρμογή για email χωρίς να έχεις συγχρονισμούς ανοιχτούς. Εχει και resize για τις φωτογραφίες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εγώ εχω βάλει το mymail.εξαιρετική εφαρμογή για email χωρίς να έχεις συγχρονισμούς ανοιχτούς. Εχει και resize για τις φωτογραφίες. Από μπαταρία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εγώ εχω βάλει το mymail.εξαιρετική εφαρμογή για email χωρίς να έχεις συγχρονισμούς ανοιχτούς. Εχει και resize για τις φωτογραφίες. Φιλε hotmail υποστηριζει; Σιγουρα δεν καιει μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 To check in δεν υπάρχει πλέον στην εφαρμογή Facebook για το Android; Δεν το βλέπω πλέον στις επιλογές. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts