memostrikas Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μπορώ να το έχω και εγώ παρακαλώ; Την εφαρμογή για το περιορισμό προσβασιμοτητας στο ίντερνετ εννοώ. Εδω είναι η εφαρμογή, αλλά θέλει root https://mega.nz/#!hoF2DYAI!qRUnr-FVW3bziUWABydnGzMEEwgZ9v5GV8wvHlpki_U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλημερα, στο root call blocker μπορω να βαλω μια επαφη που εχω που εχει πανω απο 20 αριθμους με τη μια ; Επισης εχει τη δυνατοτητα να του πω να μπλοκαρει οποιους αριθμους παιρνουν και ξεκινανε απο 211, 212, 213 κοκ? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλημερα, στο root call blocker μπορω να βαλω μια επαφη που εχω που εχει πανω απο 20 αριθμους με τη μια ; Επισης εχει τη δυνατοτητα να του πω να μπλοκαρει οποιους αριθμους παιρνουν και ξεκινανε απο 211, 212, 213 κοκ? Απο την στιγμή που μπλοκάρεις μια επαφή, αυτόματα μπλοκάρονται ΟΛΑ της τα νουμερα ! Μπλόκαρεις τα πάντα με αυτην την εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Υπάρχει καμία εφαρμογή vpn που να δουλεύει free. Θέλω να κάνω σύνδεση σε Huawei id μέσω Χονγκ Κονγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Υπάρχει καμία εφαρμογή vpn που να δουλεύει free. Θέλω να κάνω σύνδεση σε Huawei id μέσω Χονγκ Κονγκ δες το pm που σου έστειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) θελω μια εφαρμογη(αν υπαρχει) που ν αμπορω να διαχειριζομαι το WiFi-ρουτερ μου.Πχ να το κλεινω να το ανοιγω να κανω επανεκκίνηση στο ρουτερ κτλ. υπαρχει κατι η ζηταω πολλα? Δλδ να διαχειριζομαι το ρουτερ μου αν σας μπερδεψα. Edited August 21, 2015 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) θελω μια εφαρμογη(αν υπαρχει) που ν αμπορω να διαχειριζομαι το WiFi-ρουτερ μου.Πχ να το κλεινω να το ανοιγω να κανω επανεκκίνηση στο ρουτερ κτλ. υπαρχει κατι η ζηταω πολλα? Δλδ να διαχειριζομαι το ρουτερ μου αν σας μπερδεψα. φίλε μου εάν κλείσεις το router απλά δεν θα έχεις Internet ..Ούτε πρόσβαση στην συσκευή.......:lol: δεν χρειάζεται πρόγραμμα...browser ..192.168.x.x ανάλογα με τι έχεις ..κωδικό....είσαι μέσα στο μενού του router...κάνεις ότι θέλεις..... Edited August 21, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 θελω μια εφαρμογη(αν υπαρχει) που ν αμπορω να διαχειριζομαι το WiFi-ρουτερ μου.Πχ να το κλεινω να το ανοιγω να κανω επανεκκίνηση στο ρουτερ κτλ. υπαρχει κατι η ζηταω πολλα? Δλδ να διαχειριζομαι το ρουτερ μου αν σας μπερδεψα. Κάποιες εταιρίες έχουν βγάλει εφαρμογή σαν αυτή που ζητάς, αλλά υποστηρίζει τα νέα μοντέλα και κάποια λίγο παλιότερα με αναβάθμιση firmware. Είχα δοκιμάσει της TP-Link, και τώρα έχω της Netgear. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tplink.tether&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dragonflow&hl=el Δες τα πιο πάνω αν έχεις τέτοια μάρκα, αν υποστηρίζουν το μοντέλο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μα το πιο εύκολο δεν είναι να μπεις στο Web interface του router με το να βάζεις στη διεύθυνση του browser του κινητού σου τη διεύθυνση του router (πχ 168.192.1.1); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Διαγράφηκαν Μηνύματα τα οποία ήταν εκτός θέματος (και όπως είδα τελικά βρέθηκε και λύση), για τυχόν απορίες και συζητήσεις υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων. ;) Με την ευκαιρία να υπενθυμίσω και τα υπόλοιπα Θέματα του Android: Android - Προτάσεις/Απορίες: Γενικές εφαρμογές II Android - προτάσεις: GPS και πλοήγηση Android - προτάσεις: Παιχνίδια Android - Εφαρμογές: Launchers II Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου Android - προτάσεις: Πλοήγηση στο διαδίκτυο Android - προτάσεις: Security/antitheft εφαρμογές και anti-virus Android - προτάσεις: Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία Android-προτάσεις: Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας Android - προτάσεις: Υγεία και Φυσική κατάσταση Android - προτάσεις: Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking Android - Συγχρονισμός-μεταφορά δεδομένων (επαφών, ημερολογίων, κλπ) Android - Customization (fonts, ringtones, themes, icons, apps κτλ) Android - Προτάσεις: Εφαρμογές σε προσφορά Android - Γενικές απορίες / ερωτήσεις Google Play (πρώην Android Market) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 θελω μια εφαρμογη(αν υπαρχει) που ν αμπορω να διαχειριζομαι το WiFi-ρουτερ μου.Πχ να το κλεινω να το ανοιγω να κανω επανεκκίνηση στο ρουτερ κτλ. υπαρχει κατι η ζηταω πολλα? Δλδ να διαχειριζομαι το ρουτερ μου αν σας μπερδεψα. Δοκίμασε αυτό, κάνει παπάδες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ddm.iptools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μπορεί όμως να κάνει και restart σε modem? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μπορεί όμως να κάνει και restart σε modem? Έχει μια συντόμευση που σε πάει στο interface του router οπότε από εκεί κάνεις τα ίδια που κάνεις και από το browser. Μία ή άλλη είναι. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) Καλή σας μέρα. Ψάχνω για μια εφαρμογή η οποία όταν θα συνδέεται με bluetooth συσκευή π.χ ακουστικά,smart watch ή μπρασελε για fit και όταν αυτό απομακρινεται σε κάποια απόσταση να χτυπάει ή αλαρμ στο τηλέφωνο ή δόνηση στα bluetooth devises. Σαν σντικλεπτικο θα έλεγα. Edited August 22, 2015 by themis999445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 υπάρχει κάποιος client να δέχεται skype χωρίς να βάλω το χαζοskype που έχει τρελό battery drain Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που όταν πατάω να παίξει 1 βίντεο YouTube ή οτιδήποτε άλλο στον όπερα να με ρωτάει με ποιον player να ανοίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα, Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή καποιος τρόπος ενα αγωνα που βλεπω live streaming στο κινητό να στειλω την εικονα σε smart tv που ειναι συνδεδεμένη στο ιδιο δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα, Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή καποιος τρόπος ενα αγωνα που βλεπω live streaming στο κινητό να στειλω την εικονα σε smart tv που ειναι συνδεδεμένη στο ιδιο δίκτυο; Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις miracast ή απομακρυσμένη οθόνη. Να προβάλεις δηλαδή την οθόνη του κινητού σου στη smart tv. Στο κινητό είναι στις ρυθμίσεις. Στην tv εξαρτάται από τη μάρκα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Έχω Στο κινητό Μια που εφαρμογή της Xiaomi που ελέγχει τον συναγερμό του σπιτιού μέσω ασύρματων αισθητήρων. Το πρόβλημα είναι ότι είναι όλα στα κινέζικα. Πώς θα μπορούσα να το μεταφράσω; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα, Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή καποιος τρόπος ενα αγωνα που βλεπω live streaming στο κινητό να στειλω την εικονα σε smart tv που ειναι συνδεδεμένη στο ιδιο δίκτυο; Απευθείας απο την tv σου δεν μπορείς να τον δεις, αφου μπορεί να συνδεθεί στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Έχω Στο κινητό Μια που εφαρμογή της Xiaomi που ελέγχει τον συναγερμό του σπιτιού μέσω ασύρματων αισθητήρων. Το πρόβλημα είναι ότι είναι όλα στα κινέζικα. Πώς θα μπορούσα να το μεταφράσω; 1: ψάξε εάν υπάρχει μεταφρασμένη .... 2 : δες αυτό μήπως σε βοηθήσει.. ...υπάρχουν και άλλα video ....ψάξε στο xda.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Έχω Στο κινητό Μια που εφαρμογή της Xiaomi που ελέγχει τον συναγερμό του σπιτιού μέσω ασύρματων αισθητήρων. Το πρόβλημα είναι ότι είναι όλα στα κινέζικα. Πώς θα μπορούσα να το μεταφράσω; ποια εφαρμογή έχεις; αρχικά δοκίμασε να βάλεις το κινητό σου στα αγγλικά, λογικά και η εφαρμογή θα γυρίσει μόνη της στα αγγλικά. δεν είναι λύση, αλλά τουλάχιστον μπορείς να καταλάβεις λίγο τι παίζει. κάπου είχα βρει ένα τρόπο να την κανεις να μένει αγγλικά και όταν έχεις ελληνικά σαν κύριο γλώσσα του τηλεφώνου, αλλά δε θυμάμαι που... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Απευθείας απο την tv σου δεν μπορείς να τον δεις, αφου μπορεί να συνδεθεί στο internet? Το κινητό εχει flash player ενω η tv οχι και τους αγώνες τους βλέπω απο σαιτ που το streaming το κανουν με flash player.Δοκιμασα και με τη μεταδοση οθόνης αλλα δεν μπορω να βρω με ποιο τρόπο θα στείλω την ειμονα στην tv...Μονο απο youtube κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 1: ψάξε εάν υπάρχει μεταφρασμένη .... 2 : δες αυτό μήπως σε βοηθήσει.. ...υπάρχουν και άλλα video ....ψάξε στο xda.. Δεν υπάρχει η τελευταία έκδοση μεταφρασμένη στα αγγλικά. Και κάποια προηγούμενη που υπάρχει στα αγγλικά, δεν είναι συμβατή με το Android μου. ποια εφαρμογή έχεις; αρχικά δοκίμασε να βάλεις το κινητό σου στα αγγλικά, λογικά και η εφαρμογή θα γυρίσει μόνη της στα αγγλικά. δεν είναι λύση, αλλά τουλάχιστον μπορείς να καταλάβεις λίγο τι παίζει. κάπου είχα βρει ένα τρόπο να την κανεις να μένει αγγλικά και όταν έχεις ελληνικά σαν κύριο γλώσσα του τηλεφώνου, αλλά δε θυμάμαι που... Η εφαρμογή είναι η Mi Smart HOME και ελέγχει το Smart Home Kit που έχω εγώ, αλλά και άλλες συσκευές της XIAOMI όπως το smart plug, το smart lamp κλπ. Το κινητό μου είναι μόνιμα στα Αγγλικά έτσι και αλλιώς, γιατί σε καμιά συσκευή μου δεν χρησιμοποιώ Ελληνικά μενού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Το κινητό εχει flash player ενω η tv οχι και τους αγώνες τους βλέπω απο σαιτ που το streaming το κανουν με flash player.Δοκιμασα και με τη μεταδοση οθόνης αλλα δεν μπορω να βρω με ποιο τρόπο θα στείλω την ειμονα στην tv...Μονο απο youtube κατάφερα. Τί τηλεόραση έχεις; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts