Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος καλός dialer με Τ9 κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό; Είχα για χρόνια τον Dialer One αλλά δεν έχει πολλά θέματα και έχει σταματήσει να υποστηρίζεται.

Καμιά καλή πρόταση;

True phone dialer

Καμιά φορά Όταν μιλάω κάποιον στο τηλ με το μάγουλο μου πατάω κάποια άλλη επαφή και βάζει αυτόματα την κλήση σε αναμονή.Πως Μπορεί να διορθωθεί αυτό είτε από τις ρυθμίσεις είτε μέσω εφαρμογής.

Είναι βασική λειτουργία όλων των smartphones να σβήνουν την οθόνη όταν τα πλησιάζεις στο αφτί κατά τη διάρκεια των κλήσεων! Το κάνουν ακριβώς γι' αυτό το λόγο, για να μην πατιούνται διάφορα κατά την επαφή με το κεφάλι!

Αν στο δικό σου δεν συμβαίνει αυτό το πιθανότερο είναι ότι το έχεις απενεργοποιήσει! Ψάξε στις ρυθμίσεις να το ενεργοποιήσεις!

Το αμέσως λιγότερο πιθανό είναι ότι δεν λειτουργεί ο αισθητήρας εγγύτητας (proximity sensor) του κιν. Πρέπει να το πας για έλεγχο!

Το να μην έχει τέτοια λειτουργία είναι μάλλον απίθανο!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

[ATTACH]63655[/ATTACH]

ποιο από τα δύο pro; το XL η το πρώτο;

Απο μένα τι δεύτερο

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

1. Ποιους θεωρείτε καλούς clients για το instagram; Επίσης ξέρετε αν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει να βάζεις αυτούς που ακολουθεις σε λίστες;

2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο καλό σάιτ για streaming links για να ανοίγω με το mx player; Τώρα που ξεκινάει ή καινούργια σαιζόν και με το νέο ταμπλετ θα ήταν χρησιμο.

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Γεια σας παιδιά

Εδώ και καιρό έχω θέμα με τη συλλογή της κάμερας στο Galaxy Core μου (δε φορτώνει τις φώτος και κολλάει όλο το τηλ) και διάβασα για το quick pic ότι κάνει δουλειά.....

Τι γνώμη έχετε?

Γεια σας παιδιά

Εδώ και καιρό έχω θέμα με τη συλλογή της κάμερας στο Galaxy Core μου (δε φορτώνει τις φώτος και κολλάει όλο το τηλ) και διάβασα για το quick pic ότι κάνει δουλειά.....

Τι γνώμη έχετε?

Το quickpic κατά την γνώμη μου είναι από τις εφαρμογές που πρέπει να υπάρχει σε κάθε συσκευή και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Όπως και το mx player για βίντεο.

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Το quickpic κατά την γνώμη μου είναι από τις εφαρμογές που πρέπει να υπάρχει σε κάθε συσκευή και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Όπως και το mx player για βίντεο.

Ευχαριστώ Jokerman

Επίσης διάβασα μέσα στην εφαρμογή κάτι για back up πριν την κατεβάσω......

Έχετε να μου δώσετε κάποιο tip γενικά ή κάποια συμβουλή???

Κάποιος που έχει τον αριθμό τηλεφώνου μου αλλά εγώ δεν έχω τον δικό του αριθμο, μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο viber?

Η πρέπει να έχω κ εγώ το νούμερο του αποθηκευμένο στις επαφές του τηλεφώνου μου για να του δείξει ότι χρησιμοποιώ το viber και να μπορέσει να στείλει?

Edited by lek88

Κάποιος που έχει τον αριθμό τηλεφώνου μου αλλά εγώ δεν έχω τον δικό του, μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο viber?

Η πρέπει να έχω κ εγώ το νούμερο του αποθηκευμένο για να του δείξει ότι χρησιμοποιώ viber και να μπορέσει να στείλει?

Μπορεί να σου στείλει.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Ποιους θεωρείτε καλούς clients για το instagram; Επίσης ξέρετε αν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει να βάζεις αυτούς που ακολουθεις σε λίστες;

2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο καλό σάιτ για streaming links για να ανοίγω με το mx player; Τώρα που ξεκινάει ή καινούργια σαιζόν και με το νέο ταμπλετ θα ήταν χρησιμο.

Για streaming πρώτα Ξεκινάς από το KODI !! (πρώην xbmc ).Υπάρχει νήμα στο site (υπάρχει χιλιάδες video YouTube .....και στα ελληνικά )

για mx στείλε μου pm για το τι ακριβώς θέλεις .....

Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή 500firepaper?

Υπάρχει τρόπος να βάλω δικά μου wallpaper να εναλλάσει και όχι αυτά που κατεβάζει αυτό?

Διαφορετικά υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να κάνω αυτή τη δουλειά?

Είχα το phone carrier detector με το οποίο έβλεπα σε ποιον πάροχο ανήκει ένας αριθμός κινητού. Αυτή όμως η εφαρμογή δεν δουλεύει πλέον, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο γνωρίζεται ?

Ευχαριστώ

Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή 500firepaper?

Υπάρχει τρόπος να βάλω δικά μου wallpaper να εναλλάσει και όχι αυτά που κατεβάζει αυτό?

Διαφορετικά υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να κάνω αυτή τη δουλειά?

Δεν κάνει αυτό που ζητάς. Αντί αυτής δοκίμασε την: automatic wallpaper changer.

Καμιά φορά Όταν μιλάω κάποιον στο τηλ με το μάγουλο μου πατάω κάποια άλλη επαφή και βάζει αυτόματα την κλήση σε αναμονή.Πως Μπορεί να διορθωθεί αυτό είτε από τις ρυθμίσεις είτε μέσω εφαρμογής.

Δοκίμασε αυτό μήπως και σε βοηθήσει:

https://mega.nz/#!9sVlFDLS!0vKryo5dr-k9TkkXXC8dk6CvRdqS-IOtMcAoLE67Bus

Υπάρχει καμμία εφαρμογή που να συγχρονίζει - ενοποιεί τις επαφές μου στο gmail με αυτές του facebook, γιατί κάθε φορά που αλλάζω συσκευή ή κάνω επαναφορά το κάνω χειροκίνητα;

Ποια εφαρμογή για live score χρησιμοποιείται;;

Εγώ έχω το fotmob και το futball24.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Forza δουλεύω

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Escore πολύ όμορφο και φοβερά γρήγορο. Έχει έρθει ενημέρωση πριν ακόμα να δείξει την επανάληψη του γκολ στο ποδόσφαιρο πχ

Είχα το phone carrier detector με το οποίο έβλεπα σε ποιον πάροχο ανήκει ένας αριθμός κινητού. Αυτή όμως η εφαρμογή δεν δουλεύει πλέον, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο γνωρίζεται ?

Ευχαριστώ

Και εγω το χρησιμοποιούσα και παρά τα updates, δεν λειτουργει.

Ετσι μπαινω στο σιτε Φορητότητα , και κανω την δουλεια μου

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Live scores 7/24 και το betscores

Δοκίμασε αυτό μήπως και σε βοηθήσει:

https://mega.nz/#!9sVlFDLS!0vKryo5dr-k9TkkXXC8dk6CvRdqS-IOtMcAoLE67Bus

Καλημέρα φίλε μου και Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για cloud storage και δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.προφανώς μπερδεύτηκες Εκτός αν δε σου έδωσα να καταλάβεις Καλά πιο είναι το πρόβλημα.

Ευχαριστώ πάντως.

Καλημέρα φίλε μου και Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για cloud storage και δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.προφανώς μπερδεύτηκες Εκτός αν δε σου έδωσα να καταλάβεις Καλά πιο είναι το πρόβλημα.

Ευχαριστώ πάντως.

Καλά κατάλαβα εγώ το πρόβλημα που έχεις! Αυτό που σου έστειλα είναι το link για να κατεβάσεις το πρόγραμμα για το πρόβλημα σου, που το ανέβασα εγώ στο cloud storage (MEGA) στον λογαριασμό μου!;)

Και το ίδιο πρόβλημα ειχα κάποτε κι εγώ και το έλυσα με αυτό το προγραμματακι!

Κατέβασε αυτό και θα είσαι οκ!

https://mega.nz/#!At8EmYyA!lcVOtOZuaHL8ptcSUAIm_W3beeaH4e2WREUZbduCvl4

Μπορώ να το έχω και εγώ παρακαλώ;

Την εφαρμογή για το περιορισμό προσβασιμοτητας στο ίντερνετ εννοώ.

Edited by panoc

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II