Mag35 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ωραιο! Οταν κατεβαζουμε μια εφαρμογη και την εγκαθιστουμε...... μηπως μετα πρεπει να σβηνοθμε το πακετο install που εχει μεινει στο κινητο μας?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ωραιο! Οταν κατεβαζουμε μια εφαρμογη και την εγκαθιστουμε...... μηπως μετα πρεπει να σβηνοθμε το πακετο install που εχει μεινει στο κινητο μας?????? Ναι το apk είναι ουσιαστικά άχρηστο, μπορείς να το κρατήσεις για backup σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις reinstall την εφαρμογή αλλά όποτε θες μπορείς να την κατεβάσεις από το site. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ωραιο! Οταν κατεβαζουμε μια εφαρμογη και την εγκαθιστουμε...... μηπως μετα πρεπει να σβηνοθμε το πακετο install που εχει μεινει στο κινητο μας?????? Ναι το apk είναι ουσιαστικά άχρηστο, μπορείς να το κρατήσεις για backup σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις reinstall την εφαρμογή αλλά όποτε θες μπορείς να την κατεβάσεις από το site. Πραγματι δεν χρειαζεται να εχεις τα apk απο ολες τις εφαρμογες και ειδικα στην περιπτωση που εισαι και root μπορεις πολυ απλα μεσω ενος root explorer να πας στην διαδρομη data/app (αν θυμαμαι καλα:rolleyes:) κι εκει θα βρεις το apk καθε εφαρμογης. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το iTag αλλά να μπορεί να γίνει και προσθήκη των lyrics? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ισως γίνεται και διαφορετικά ;;;;;; φτιάχνεις ένα κοινοχρηστο φάκελο στον υπολογιστή ανοίγεις τον es πας lan νεο ανιχνευση και βλεπεις τον κοινοχρηστο φακελο πρεπει να εισαι συνδεμενος στο ιδιο ασύρματο δικτυο πως φτιαχνω κοινοχρηστο? Επιδης μου λεει login failure τι κωδικο και τι usernmae θελει? Δεν βγαζω ακρη μπορεις να μου πειs τα βηματα? θελω να μεταφερω ερχεια μεσω του es file explorer απο το pc sto κινητο και αντιθετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Επειδή ακούστηκαν πολλές εφαρμογές, τελικά ποια είναι η καλύτερη; :) Εγώ έχω το απλό pixlr, αλλά χωρίς να το έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα. τα δοκιμάζεις και αποφασίζεις, γιατί μάλλον είναι υποκειμενικό ;) ή τα έχεις όλα και διαλέγεις ανάλογα τα κέφια/τι θες να κανεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 πως φτιαχνω κοινοχρηστο? Επιδης μου λεει login failure τι κωδικο και τι usernmae θελει? Δεν βγαζω ακρη μπορεις να μου πειs τα βηματα? θελω να μεταφερω ερχεια μεσω του es file explorer απο το pc sto κινητο και αντιθετα. Τα στοιχεία του account που μπαίνεις στα Windows. Σε περίπτωση που δεν έχεις κωδικό το account σου πρέπει να φτιάξεις έναν. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το Swype απλά δεν συγκρίνεται. Εκτός αν θες να γράφεις πιό αργά. Και αν θες να χρησιμοποιείς 2 χέρια για να γράψεις. Και αν δεν θες να έχεις όμορφα shortcuts που διαλέγουν λέξεις, κείμενο, cut, copy paste Κτλ!! :Ρ Θα συμφωνήσω 100%. Σαν το swype δεν υπάρχει άλλο. Απλά κορυφαίο. Γρήγορο, αποτελεσματικό και κυρίως ακριβές. Καταλαβαίνει σχεδόν πάντα τη λέξη που θες να γράψεις. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 πως φτιαχνω κοινοχρηστο? Επιδης μου λεει login failure τι κωδικο και τι usernmae θελει? Δεν βγαζω ακρη μπορεις να μου πειs τα βηματα? θελω να μεταφερω ερχεια μεσω του es file explorer απο το pc sto κινητο και αντιθετα. http://www.howtogeek.com/120882/how-to-access-shared-windows-folders-and-stream-videos-over-wi-fi-on-android/ Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) http://www.howtogeek.com/120882/how-to-access-shared-windows-folders-and-stream-videos-over-wi-fi-on-android/ Κανω τα βηματα κανονικα και δεν με αφηνει να μπω στο pc μου λεει login failure try new user name/password? Eχω απεναργοποιησει την επιλογη που λεει στις οδηγιες και εχω τσεκαρει το anonymous οταν παω να κανω login. Τι παιζει? edit:Τα καταφερα μονο δινοντας username kai password αλλα δεν θελω καθε φορα που ανοιγβ το pc να βαζω κωδικο.. Μολις απενεργοποιησα τον κωδικο του pc δεν με εβαζε πια. Edited February 2, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Κανω τα βηματα κανονικα και δεν με αφηνει να μπω στο pc μου λεει login failure try new user name/password? Eχω απεναργοποιησει την επιλογη που λεει στις οδηγιες και εχω τσεκαρει το anonymous οταν παω να κανω login. Τι παιζει? Απο το κινητο δεν παιζει τιποτα, το θεμα ειναι στον υπολογιστη. Δοκιμασε στην επιλογη read που εχει διπλα απο το everyone να την κανεις read/write μηπως και φταιει αυτο. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 1. Ως γνωστόν το android κρατάει τις τελευταίες 50 τοποθεσίες από cell location πηγή και τις τελευταίες 200 από wifi location (υπό την προυπόθεση φυσικά οτι έχεις ενεργοποιημένη την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις τοποθεσίας). Αυτές τις τοποθεσίες μπορεί κανείς να τις δει με διάφορες εφαρμογές από το google play με αναζήτηση για location cache. Εγώ θέλω κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κρατάει όλα τα locations, όχι μέχρι 50+200, να τα προβάλει σε λίστα και σε χάρτη και γενικά να έχει μια διαχείριση του ιστορικού. Φυσικά θα ήθελα να χρησιμοποιεί και λίγους πόρους αν γίνεται. Αν είναι π.χ. ρύθμιση του update interval θα ήταν καλό. Δεν μπόρεσα να βρω τίποτα στο google play, ίσως ψάχνω λάθος. Καμιά πρόταση? 2. Στο pc χρησιμοποιώ Firefox και δεν τον αλλάζω με τίποτα. Ο Firefox για android είναι απ τους πιο άχρηστους browsers που έχω δει κι έτσι στο κινητό χρησιμοποιώ opera mini που είναι απ τους καλύτερους πιστεύω. Υπάρχει τρόπος συνεχούς συγχρονισμού των bookmarks από το pc μου στο κινητό μου? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Περνωντας απο μια custom rom σε αλλη, στην επαναφορα των sms με το SMS backup and restore μου εβγαζε σφαλμα. Επικοινωνησα με το developer, και λεει οτι και αλλοι εχουν αναφερει προβλημα σε JB, με συσκευες Samsung, και οτι το ψαχνει, του εστειλα και log. Eιχα κρατησει και με το Go backup τα sms, και αυτο ενω δειχνει οτι ολοκληρωνει την διαδικασια, δεν επαναφερει κανενα sms. Δοκιμασα και με το AppExtractor να εξαγει μονο τα sms απο το nandroid backup, αλλα αυτο κ αν δεν κανει τιποτα,δεν μου βρισκει καν το backup. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να εξαγει sms απο nandroid backup, και να δουλευει στην 4.1.2? Τελικα απλα για ενημερωση μηπως αντιμετωπιζε και αλλος το ιδιο, την εφτιαξε την εφαρμογη SMS backup and restore, λειτουργει μια χαρα τωρα. Λογικα θα βγαλει update στο google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) 1. Ως γνωστόν το android κρατάει τις τελευταίες 50 τοποθεσίες από cell location πηγή και τις τελευταίες 200 από wifi location (υπό την προυπόθεση φυσικά οτι έχεις ενεργοποιημένη την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις τοποθεσίας). Αυτές τις τοποθεσίες μπορεί κανείς να τις δει με διάφορες εφαρμογές από το google play με αναζήτηση για location cache. Εγώ θέλω κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κρατάει όλα τα locations, όχι μέχρι 50+200, να τα προβάλει σε λίστα και σε χάρτη και γενικά να έχει μια διαχείριση του ιστορικού. Φυσικά θα ήθελα να χρησιμοποιεί και λίγους πόρους αν γίνεται. Αν είναι π.χ. ρύθμιση του update interval θα ήταν καλό. Δεν μπόρεσα να βρω τίποτα στο google play, ίσως ψάχνω λάθος. Καμιά πρόταση? Από που προκύπτει αυτό το ως γνωστόν; έχεις κάποια πηγη/άρθρο που να το αποδεικνύει; Edit: λάθος μου, άλλο πράγμα κατάλαβα. Edited February 2, 2013 by kill_noob Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Απο το κινητο δεν παιζει τιποτα, το θεμα ειναι στον υπολογιστη. Δοκιμασε στην επιλογη read που εχει διπλα απο το everyone να την κανεις read/write μηπως και φταιει αυτο. To εχω κανει,μπαινω κανονικα μονο με κωδικο..Οταν απενεργοποιω τον κωδικο στα windows γιατι δεν τον θελω δεν μπορω να μπω ως anonymous.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Θα συμφωνήσω 100%. Σαν το swype δεν υπάρχει άλλο. Απλά κορυφαίο. Γρήγορο, αποτελεσματικό και κυρίως ακριβές. Καταλαβαίνει σχεδόν πάντα τη λέξη που θες να γράψεις. Kαι το build in JB keyaboard που το δουλεύω από τις γιορτές που πήρα το Ν4 μια χαρά είναι. Στην αρχή βέβαια ήθελε να βάλεις στο personal dictionary κάποιες λέξεις που έλειπαν (νομίζω άλλωστε αυτό γίνεται με όλα τα πληκτρολόγια), αλλά από εκεί και πέρα μια χαρά. Και για να μη γεμίζω το κινητό με διπλές και τριπλές εφαρμογές, δεν έχω ξανα-εγκαταστήσει το Swype που ήμουν από εποχής GB. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κρύβει ότι είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ; κυρίως το σύμβολο του wifi βασικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 καλησπερα, θα θελα να μου πειτε αν υπαρχει εφαρμογη για email με τα εξης: 1) Γρηγορη Sync για νεα mail! (οπως το Κ-9 mail) 2) Λειτουργικο interface! (το K-9 mail δεν βολευει γιατι το κουμπι αποστολης/απαντησης δεν το εχει πανω στην οθονη) Στο neo v χρησιμοποιώ το aqua mail. Το έχεις δει; Πάντως κι εγώ ανοιχτός σε προτάσεις είμαι Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το εχω δει και το εχω, αλλα δεν με ενημερωνει οποτε εχω νεο μηνυμα! ουτε καθε 5 λεπτα που το εχω βαλει να κανει ενημερωσεις :/ το Interface του aqua ειναι πολυ ωραιο και παρα πολυ λειτουργικο! Εμένα με ενημερώνει. Τι λογαριασμό έχεις; Για gmail λογαριασμούς έχει επιλογή enable imap push για να έρχεται ειδοποίηση όταν έρχεται mail Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 1. Ως γνωστόν το android κρατάει τις τελευταίες 50 τοποθεσίες από cell location πηγή και τις τελευταίες 200 από wifi location (υπό την προυπόθεση φυσικά οτι έχεις ενεργοποιημένη την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις τοποθεσίας). Αυτές τις τοποθεσίες μπορεί κανείς να τις δει με διάφορες εφαρμογές από το google play με αναζήτηση για location cache. Εγώ θέλω κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κρατάει όλα τα locations, όχι μέχρι 50+200, να τα προβάλει σε λίστα και σε χάρτη και γενικά να έχει μια διαχείριση του ιστορικού. Φυσικά θα ήθελα να χρησιμοποιεί και λίγους πόρους αν γίνεται. Αν είναι π.χ. ρύθμιση του update interval θα ήταν καλό. Δεν μπόρεσα να βρω τίποτα στο google play, ίσως ψάχνω λάθος. Καμιά πρόταση? 2. Στο pc χρησιμοποιώ Firefox και δεν τον αλλάζω με τίποτα. Ο Firefox για android είναι απ τους πιο άχρηστους browsers που έχω δει κι έτσι στο κινητό χρησιμοποιώ opera mini που είναι απ τους καλύτερους πιστεύω. Υπάρχει τρόπος συνεχούς συγχρονισμού των bookmarks από το pc μου στο κινητό μου? Για το 2 υπάρχει εφαρμογή Xmarks for android ,για ρίξε μια ματιά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Gmail έχω και νομίζω πως είναι εξ αρχής ενεργοποιημένη η επιλογή αυτή! Εσένα σου έρχεται αμέσως ενημέρωση; Ναι. Το έχω τσεκάρει και με το gmail στο pc και στο tablet. Με το που έρχεται mail έρχεται και ειδοποίηση. Μήπως έχεις και προγραμματισμένο έλεγχο και push και τρώει σκάλωμα; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Τελικά έπρεπε να ενεργοποιήσω το push της εφαρμογής! :-/ πάντως στις ρυθμίσεις του λογαριασμού ήταν ενεργοποιημένη εξ αρχής! Πφφ ούτε που το φανταστικά ότι δεν θα το βλέπε η εφαρμογή! Ευχαριστώ fick!! Τίποτα! Χάρηκα που βοήθησα. Αν βρεις τίποτα καλύτερο σε εφαρμογή πες το ε. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Υπάρχει ξεχωριστό thred που να μιλάνε για Browser; Έχει κανείς κάτι υπ όψιν ; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Να ρωτήσω αν καποιος γνωρίζει κανένα πρόγραμμα που να κάνει μετατροπή αρχείων βίντεο στο pc , προκειμένου να μικρύνουν σε μέγεθος για να μπορώ να τα μεταφέρω στο 7'' tablet ; Βασικά αυτό που θέλω ειναι σε ταινίες με κινούμενα σχέδια να ρίξω λίγο την ποιότητα αλλά κυριότερα το μέγεθος σε MB , έτσι ώστε να μπορώ να τα μεταφέρω στην sd κάρτα του tablet χωρίς να πιάνουν πάρα πολύ χώρο , για να τα παρακολουθεί από εκεί ο μικρός , χωρίς να χρειάζεται να τα στριμάρει με wifi . Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 http://www.howtogeek.com/120882/how-to-access-shared-windows-folders-and-stream-videos-over-wi-fi-on-android/ Μονο με ενεργοποιημενο κωδικο στα windows μου λειτουργει οταν απενεργοποιω τον κωδικο στα windows και τσεκαρω να μπω ως anonymous δεν μπαινει και μου λεει login failure.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts