coulis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Απλή εφαρμογή για έξοδα; Πόσα λεφτά, ποια μέρα κάνω την εγγραφή και είδος που ξόδεψα τα λεφτά Χρησιμοποιώ αυτη , εδω κ 5 χρονια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bookmark.money Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 γίνεται με το foldersync να κάνω sync με φάκελο του pc?Αν ναι πως? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 χαίρεται σε όλους ! Ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να αγοράσω το greenify αξίζει η εφαρμογή η να κάνω οτι μπορώ με την free! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπέρα εγω την αγορασα πιο πολυ για να πρασινοποιω τις εφαρμογες συστηματος.το προβλημα μου ομως είναι οτι παρόλο που έχω αγορασει επίσημα καποια κλειδια για εφαρμογες οπως και για το greenify επισης. Μολις περναει ο καιρός μου εμφανίζει οτι δεν αγόρασα το κλειδι στο play store και διορθώνεται αυτο μερικές αφού απεγκαταστησω και μετα ξαναεγκαταστησω το donation η κανω path την εφαρμογη με το Lucky Patcher, αυτο μου το κάνει σε όποια rom εγκαταστησω. Μηπως ξερει κάποιος γιατί το κάνει αυτό σε μερικές εφαρμογες το play store. Ευχαριστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον χρησιμοποιώ το Task List για να σημειώνω διάφορες δουλειές και να βάζω υπενθυμίσεις κτλ. Τον τελευταίο καιρό δεν δουλεύει όπως παλιά....ίσως γιατί δεν έχει γίνει update από το 2012...... Έχετε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο....απλό...λιτό....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Να ρωτησω κατι: γιατί δεν λαμβάνω mail οταν χρησιμοποιώ δεδομένα? Ενώ με wifi λαμβάνω κανονικά! Εχω δοκιμάσει πολλες εφαρμογές και με καμία δεν λαμβάνει με data.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον χρησιμοποιώ το Task List για να σημειώνω διάφορες δουλειές και να βάζω υπενθυμίσεις κτλ. Τον τελευταίο καιρό δεν δουλεύει όπως παλιά....ίσως γιατί δεν έχει γίνει update από το 2012...... Έχετε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο....απλό...λιτό....? Μάλλον το colornote ψάχνεις ή το Google Keep έχω διαβάσει επίσης πως αξίζει :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Να ρωτησω κατι: γιατί δεν λαμβάνω mail οταν χρησιμοποιώ δεδομένα? Ενώ με wifi λαμβάνω κανονικά! Εχω δοκιμάσει πολλες εφαρμογές και με καμία δεν λαμβάνει με data.:( Πας "ρυθμισεις- χρηση δεδομένων, κ θα σου βγαλει 2 καρτέλες :κινητο κ wifi. Kανεις δεξι ή αριστερό κλικ (αναλογα με το κινητο) για να δεις τις επιλογες και κλικαρεις" αυτοματος συγχρονισμός " εκει που δεν είναι κλικαρισμενο Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Έχω βάλει ήχο για τις ειδοποιήσεις στο applikation what's upp Για τα εισερχόμενα Αλλά όταν μου έρχονται μυνήματα ακούγετε πολύ σιγανά ο ηχος. Το κινητό το έχω στο προφίλ "κανονικο" Και την ένταση στο φουλ. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσει ο ήχος στο application? Edited February 4, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Μπορεί ν μ πει κάποιος ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να σεταρω Mail? (επαγγελματικό, δεν είναι yahoo, gmail κλπ) , όπως είναι πχ τ outlook για τ windows! Προς τ παρόν χρησιμοποιώ τ Μail app που δίνει το κινητό αλλά μερικές φορές όταν ανοίγω ένα mail μ το δείχνει ακαταλαβίστικα!! (σύμβολα αριθμοί κλπ) Καμία καλή πρόταση?? Φίλε είχα ανάλογη επιθυμία και κατέληξα στο blue mail. Ταυτόχρονα ένα exchange mail και τρία gmail. Ολα καλά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Απλή εφαρμογή για έξοδα; Πόσα λεφτά, ποια μέρα κάνω την εγγραφή και είδος που ξόδεψα τα λεφτά Money lover, όμορφη, εύκολη, με ελληνικά και με δυνατότητα για πολλές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Απλή εφαρμογή για έξοδα; Πόσα λεφτά, ποια μέρα κάνω την εγγραφή και είδος που ξόδεψα τα λεφτά οποια και να βαλεις, συντομα θα την βγαλεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 οποια και να βαλεις, συντομα θα την βγαλεις :p Δηλαδή; τί εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον χρησιμοποιώ το Task List για να σημειώνω διάφορες δουλειές και να βάζω υπενθυμίσεις κτλ. Τον τελευταίο καιρό δεν δουλεύει όπως παλιά....ίσως γιατί δεν έχει γίνει update από το 2012...... Έχετε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο....απλό...λιτό....? Ticktick ή gtasks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δηλαδή; τί εννοείς; Εννοώ ότι είναι λίγο σπαστικό να γράφεις κάθε λίγο που έδωσες τα ευρώ, προσωπικά δε με βόλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Γιατι χαλασανε την επισημη εφαρμογη outlook, προσθεσανε τοσα πραματα αχρηστα. εγω την ειχα μονο για να μπορω να γραψω ενα εμαιλ με επαφη που δεν ηταν αποθηκευμενη στο κινητο, δεν εβρισκα τροπο να συγχρονιζονται οι επαφες.δηλαδη οσες ειχα στο gmail να ειναι οι και στο hotmail. που μπορω να βρω παλαιοτερη εκδοση του ουτλοοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 *τερμα ψυχαναγκαστικο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Προτάσεις : Advanced Task Manager /Killer Pro , Es File Explorer , Sd Maid Pro , SuperSu Pro , Titanium Backup Pro , BitTorrent Pro , SoundHound(Unlimited) , Shazam Encore , Sms To File Free , Speak&Translate Pro , Wifi Key Recovery , Zdclock Pro , Zedge (adfree) , Weather Services Pro , Greek WPA Finder , Meridian Player Pro , Mx Player Pro , TuneIn Radio Pro , Media Converter , IM+ Pro , Sygic , Battery Calibration , Flashscore , TwCrop GT-I9100 Νeatrom 6.4 Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits_Pits Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά έχω ένα θέμα...... Έχω το Galaxy Core GT-I8260 και ειxα κατεβάσει το TouchPal Emoji Keyboard&Theme (και μαζί το Emoji keyboard - Color Smile+) και όταν έστελνα sms ο άλλος έπαιρνε μνμ με ????????? Σκέφτηκα πως ίσως είχε κάποιο θέμα η εφαρμογή (γιατί δε μου δεχόταν και όλες τις εικόνες, τις έβγαζε σαν space) κι έτσι το έσβησα και κατέβασα το SwifteKey Keyboard + Emoji και έχω το ίδιο θέμα..... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εννοώ ότι είναι λίγο σπαστικό να γράφεις κάθε λίγο που έδωσες τα ευρώ, προσωπικά δε με βόλεψε *τερμα ψυχαναγκαστικο.. Προσυπογράφω τους προλαλήσαντες. Στο μήνα πήρε πόδι.:p Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Προσυπογράφω τους προλαλήσαντες. Στο μήνα πήρε πόδι.:p Για τους αριθμολαγνους στατιστικολαγνους όπως εμένα μια χαρά είναι :) τώρα από πρακτική αξία οικονομία σίγουρα δε σε βοηθα να κάνεις αλλά είναι ενδιαφέρον να δεις μετά από την πάροδο κάποιων μηνών που πάνε τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Για τους αριθμολαγνους στατιστικολαγνους όπως εμένα μια χαρά είναι :) τώρα από πρακτική αξία οικονομία σίγουρα δε σε βοηθα να κάνεις αλλά είναι ενδιαφέρον να δεις μετά από την πάροδο κάποιων μηνών που πάνε τα χρήματα Βενζίνες - τσιγάρα - γυναίκα (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρα):cry: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δεν κατάφερα να στείλω 160 χαρακτήρες με την εφαρμογή TEXTRA και δεν έχω τικαρισμενη την επιλογή για διαίρεση των μηνυμάτων, εχετε καμια ιδεα; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δεν κατάφερα να στείλω 160 χαρακτήρες με την εφαρμογή TEXTRA και δεν έχω τικαρισμενη την επιλογή για διαίρεση των μηνυμάτων, εχετε καμια ιδεα; Πρέπει να επιλέξεις το κουτάκι που είναι πάνω από την διαίρεση των μηνυμάτων. Δεν ξέρω πως το έχει στα ελληνικά γιατί το έχω στα αγγλικά. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Βενζίνες - τσιγάρα - γυναίκα (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρα):cry: Και στοίχημα... :D:D Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts