Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασες το Helium - App Sync and Backup ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

Samsung galaxy s21+

Δοκίμασες το Helium - App Sync and Backup ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

Στο ένα που είχα το κινητό ροοτ δούλεψε κανονικά ,μετά κατέβασα την desktop έκδοση για να συνδέσω το νοτε 4 αλλά δεν άνοιγε η εφαρμογή με τπτ δοκίμασα και τους drivers που έδινε για the most samsung phones παλι τπτ

Στο ένα που είχα το κινητό ροοτ δούλεψε κανονικά ,μετά κατέβασα την desktop έκδοση για να συνδέσω το νοτε 4 αλλά δεν άνοιγε η εφαρμογή με τπτ δοκίμασα και τους drivers που έδινε για the most samsung phones παλι τπτ

Πριν rootάρω το Note 4 μου δούλεψε κανονικά το Helium, επανέφερα εφαρμογές με τα δεδομένα τους και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. :-)

Πριν rootάρω το Note 4 μου δούλεψε κανονικά το Helium, επανέφερα εφαρμογές με τα δεδομένα τους και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. :-)

ΤΙ κάνω λάθος τότε οοεο ! Δεν με το αναγνωρίζει η εφαρμογή το νοτε 4 στο λαπτοπ

Παιδιά καμιά εφαρμογή να μου βγάζει εικονίδιο στην οθόνη όταν εχω μήνυμα ή αναπάντητη κλήση υπάρχει;

Πολλα υπάρχουν. Εμένα μ'αρέσει το notifier pro

Αν κατάλαβα καλά κάτι τέτοιο ζητας.

Edited by lek88

Παιδιά καμιά εφαρμογή να μου βγάζει εικονίδιο στην οθόνη όταν εχω μήνυμα ή αναπάντητη κλήση υπάρχει;

Το noled....

Φιλικά, Κατερίνα

Γεια σας παιδια,θελω να μου προτεινεται app για την φωτεινοτητα της οθονης χωρις πολλα "δικαιωματα"

Υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει μια εικόνα το ιδανικό resize για να φαίνεται κανονικά;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει μια εικόνα το ιδανικό resize για να φαίνεται κανονικά;

Αν γνωρίζεις τις διαστάσεις της οθόνης σου απλά επεξεργάζεσαι την εικόνα και είσαι μια χαρά.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ταπετσαρία που να αλλάζει ανάλογα με τον καιρό?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Το lastpass είναι αρκετά δημοφιλές, μπορείς να δοκιμάσεις και keepass2android και να χειρίζεσαι ο ίδιος τον συγχρονισμό στο νέφος.

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις χειροκίνητα, υπάρχει το Dropbox plugin κι οπότε κάνεις save, αποθηκεύει αυτόματα την database και στο Dropbox.

Ξερει κανεις τι ειναι το Mobiwol: NoRoot Firewall, τι κανει και πως λειτουργει? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall

Παιδια θελω για το moto g 2nd να βαλω ad blocker κ ενα πληκτρολογιο 3Χ4 με ελληνικα γιατι εχει μονο qwerty.Antivirus εβαλα το avg κ μεχρι στιγμης μια χαρα δε κολλαει ουτε βαραινει το τηλ.Αν υπαρχει browser με blocker ακομα καλυτερα ευχαριστω

Γεια σας παιδια,θελω να μου προτεινεται app για την φωτεινοτητα της οθονης χωρις πολλα "δικαιωματα"

Δες το twilight στο play store

Edited by diplo

Screen Filter και κανενα δικαιωμα...

Αν γνωρίζεις τις διαστάσεις της οθόνης σου απλά επεξεργάζεσαι την εικόνα και είσαι μια χαρά.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ταπετσαρία που να αλλάζει ανάλογα με τον καιρό?

Δηλαδή ς; τι εννοείς;

Άλλαζε τις διαστάσεις της εικόνας σύμφωνα με τις διαστάσεις της συσκευής σου.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Άλλαζε τις διαστάσεις της εικόνας σύμφωνα με τις διαστάσεις της συσκευής σου.

Πες κάτι παραπάνω ρε μαν

Εννωεις να σου αλλάζει wallpaper Από τις φωτογραφίες ανάλογα με τον καιρό? Εννωεις ταπετσαρία καιρού Live wallpaper που να αλλάζει ανάλογα με τις καιρικές συνθηκες? Αν θες το δεύτερο, Wowindow Edited by lek88

Κάπου εδώ μέσα πριν μερικές μέρες είχε αναφερθεί μια εφαρμογή που έκανε εναλλαγή του WiFi με το 3g ανάλογα με το που βρίσκεσαι (αν κατάλαβα καλά).πως λέγεται η εφαρμογή αυτή και θα ήθελα να μάθω από κάποιους που τη δοκίμασαν αν όντως κάνει δουλειά.να περιορίσουμε δλδ την άσκοπη αναζήτηση ασύρματου δικτύου και ανάλωση της μπαταρίας.

Ευχαριστώ.

Υπάρχουν μερικές αν κάνεις ένα Google search σίγουρα θα βρεις κάποια που να σου αρέσει. Εγώ γι αυτή τη δουλειά έχω το Quickpic το οποίο βέβαια είναι εφαρμογή gallery αλλά κάνε και αυτή τη δουλειά. Αν βέβαια η φωτογραφία σου είναι πολύ μεγαλύτερη από την ανάλυση του κινητού σου και αλλάξεις το μέγεθος στα μέτρα της οθόνης σου θα παραμορφωθει. Εκτός κι αν κάνεις crop και resize

Edited by J_K

εδώ είσαι φίλος

twilight

Και πως αλλάζω την φωτεινότητα με ένα ζευγάρι παπούτσια...????:lol:

http://s17.postimg.org/s4zc1rn0f/Picture0001.png

image url upload

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II