Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά έπρεπε να βάλω την γλώσσα τηλεφωνου στα αγγλικά και μετά πάλι ελληνικά για να διατηρηθούν οι κάρτες:p

Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι φταίει κάτι τέτοιο, γιατί πάντα τις συσκευές μου τις έχω με αγγλικό μενού. :p

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

wake on lan

Πώς μπορώ να καταλάβω αν το laptop μου το υποστηρίζει? Στα BIOS δεν βρήκα κάτι. Είναι το HP G72.

εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348755

[χρειαζεται wifi ή data enabled]

Κάνει γρήγορα την αναζήτηση ή κολλάει σε κάθε κλήση μέχρι να το βρει?

Είναι γενικα βαριά εφαρμογή?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Κάνει γρήγορα την αναζήτηση ή κολλάει σε κάθε κλήση μέχρι να το βρει?

Είναι γενικα βαριά εφαρμογή?

Είναι πολύ καλή η εφαρμογή, υπάρχει ακόμα μια παρόμοια, αλλά δεν αντλούν τα τηλέφωνα από το 11888, που είχε ζητήσει ο than0s7

Edited by tyel

Είναι πολύ καλή η εφαρμογή, υπάρχει ακόμα μια παρόμοια, αλλά δεν αντλούν τα τηλέφωνα από το 11888, που είχε ζητήσει ο than0s7

ποια?

10 char

Θα μου φέρουν για αγορά ένα nοname tablet me ics 4.Υπάρχει εφαρμογή που να μου δείξει τι επεξεργαστή έχει,πόση ram,ανάλυση κλπ?

Θα μου φέρουν για αγορά ένα nοname tablet me ics 4.Υπάρχει εφαρμογή που να μου δείξει τι επεξεργαστή έχει,πόση ram,ανάλυση κλπ?

Με αυτό θα κάνεις την δουλειά σου.

Oneplus 6 8/128

Να σαι καλά kill_noob.Θα ξέρω τώρα αν αξίζει η αγορά ή όχι. ;)

Δωρεάν είναι με διαφημίσεις, θεωρητικά μπορείς να πληρώσεις για να ξεκλειδώσεις μερικές εξτρά λειτουργίες αλλά για να κάνεις την δουλειά σου (να δεις τα χαρακτηριστικά της συσκευής) δεν χρειάζεται. Απλά επειδή η εφαρμογή δεν δίνει στοιχεία για την οθόνη (ανάλυση κτλ) βάλε και το ScreenInfo

Oneplus 6 8/128

Δωρεάν είναι με διαφημίσεις, θεωρητικά μπορείς να πληρώσεις για να ξεκλειδώσεις μερικές εξτρά λειτουργίες αλλά για να κάνεις την δουλειά σου (να δεις τα χαρακτηριστικά της συσκευής) δεν χρειάζεται. Απλά επειδή η εφαρμογή δεν δίνει στοιχεία για την οθόνη (ανάλυση κτλ) βάλε και το ScreenInfo

To έβαλα για δοκιμή σε s3 9305 και RΑΜ αντί για 2ΜΒ δείχνει 1.75ΜΒ.Iσως βέβαια να είναι φυσιολογικό αυτό.Το ScreenInfo δουλεύει τέλεια :)

To έβαλα για δοκιμή σε s3 9305 και RΑΜ αντί για 2ΜΒ δείχνει 1.75ΜΒ.Iσως βέβαια να είναι φυσιολογικό αυτό.Το ScreenInfo δουλεύει τέλεια :)

Δείχνει αυτήν που είναι διαθέσιμη για τον χρήστη. Σε μένα βγάζει 407mb (512mb έχει σύνολο)

Oneplus 6 8/128

Δείχνει αυτήν που είναι διαθέσιμη για τον χρήστη. Σε μένα βγάζει 407mb (512mb έχει σύνολο)

Είσαι σίγουρος?Γιατί γράφει total 1,75 free 0,89 idle 350MB :confused:

Tώρα είδα ότι έχει και screen info!

Είσαι σίγουρος?Γιατί γράφει total 1,75 free 0,89 idle 350MB :confused:

Ναι, δεν νομίζω να κάνει λάθος γιατί τα στοιχεία τα "τραβάει" από το λειτουργικό και μπορείς να τα δεις στο apps->running στις ρυθμίσεις του android.

Oneplus 6 8/128

Ναι, δεν νομίζω να κάνει λάθος γιατί τα στοιχεία τα "τραβάει" από το λειτουργικό και μπορείς να τα δεις στο apps->running στις ρυθμίσεις του android.

Σωστός είσαι!Τώρα είδα "χρήση" και "διαθέσιμη" μνήμη. :)

Και πώς κατεβάζεις απο εκεί δλδ φίλε μου;Δεν θέλει να έχεις κάποιον Torrent Manager;

οπως θα κατεβαζες και απο το tog, κατεβαζεις το .torrent αρχειο και το ανοιγεις με το μtorrent.. απλα δεν ειναι private τρακερ και δουλευει κομπλε με το mobile version του μtorrent που θες εσυ

οπως θα κατεβαζες και απο το tog, κατεβαζεις το .torrent αρχειο και το ανοιγεις με το μtorrent.. απλα δεν ειναι private τρακερ και δουλευει κομπλε με το mobile version του μtorrent που θες εσυ

Μαλιστα,νομίζω πως κατάλαβα και θα το δοκιμάσω. Αλλά δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να φτιάξω και να μπορώ να κατεβάσω απο το MyTog η απο κάποιον άλλο private tracker.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

δεν ξερω, δεν το εψαξα αλλα νομιζω δεν γινεται κιολας,υποπτευομαι οτι μαλλον τον εχουν blacklisted λογω μη ασφαλειας για private trackers

edit: Μολις δοκιμασα και τορρεντ απο μεγαλο ξενο private τρακερ και κατεβαζει κανονικα...οποτε δεν ξερω τι παιζει με το mytog

Edited by GaleaNatur

δεν ξερω, δεν το εψαξα αλλα νομιζω δεν γινεται κιολας,υποπτευομαι οτι μαλλον τον εχουν blacklisted λογω μη ασφαλειας για private trackers

edit: Μολις δοκιμασα και τορρεντ απο μεγαλο ξενο private τρακερ και κατεβαζει κανονικα...οποτε δεν ξερω τι παιζει με το mytog

Δώσε μου μισό λεπτό να δοκιμάσω και εγώ από mytog. Θα κάνω edit αυτό το post.

Edit: Ξεχνάμε λοιπόν το mytog..

http://db.tt/VZn9aFRZ

Edited by Sofos_5

Από mytog μόνο mtorrent δουλεύει

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

φίλε μου μόλις δοκίμασα eztv και επιτέλους κάνω download το transporter.

Σε μερικά λεπτά κατέβηκε η σειρά 418mb.

Δώσε μου μισό λεπτό να δοκιμάσω και εγώ από mytog. Θα κάνω edit αυτό το post.

Edit: Ξεχνάμε λοιπόν το mytog..

http://db.tt/VZn9aFRZ

Γιατί ρε γμτ να μη δουλεύει το mytog......

Από mytog μόνο mtorrent δουλεύει

Έχω δοκιμάσει φίλε μου και με mtorrent αλλά σε εμένα δεν κάνει download.

Edited by duc

Έχω δοκιμάσει φίλε μου και με mtorrent αλλά σε εμένα δεν κάνει download.

Δεν ξέρω τι παίζει με τον client από Android, αλλά από pc δουλεύει στανταρ αν είσαι μέλος.

Μα γιατί όμως έχεις φάει σκαλωμα με αυτό;;

Τόσοι public trackers υπάρχουν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω τι παίζει με τον client από Android, αλλά από pc δουλεύει στανταρ αν είσαι μέλος.

Μα γιατί όμως έχεις φάει σκαλωμα με αυτό;;

Τόσοι public trackers υπάρχουν.

Ναι το ξέρω πως με win δουλεύει μια χαρά όπως και με Ubuntu, ναι έχεις δίκιο ότι έχω φάει σκάλωμα, η αλήθεια είναι πως επειδή βρίσκεις τα πάντα χωρίς τρελό ψάξιμο.

Σε μένα δουλεύει μια χαρά το m torrent κατεβάζω και από private tracers.το eztv το είναι; κάνα invite παίζει; Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Στο Google now πως γίνεται μόλις το ανοίγω να μου δείχνει τον καιρό κλπ όπως το έχω δει στο ίντερνετ; εμένα αλλά με βγάζει στην αναζήτηση

για να ξεκινησει να δουλευει σωστα το google now πρεπει να εχεις βαλει αγγλικη γλωσσα στο τηλεφωνο.ετσι δουλευει ο καιρος και καποια αλλα.αφου σου δουλεψουν πρωτη φορα ξαναγυρνα το σε ελληνικα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Σε μένα δουλεύει μια χαρά το m torrent κατεβάζω και από private tracers.το eztv το είναι; κάνα invite παίζει;

Τι διάολο ρε γμτ, σε εμένα γιατί δε δουλεύει από private trakers.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II