agapaki Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή ε-μαιλ που να μας δείχνει άμα γίνετε ανάγνωση τον ε-μαιλ μας.. ? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημέρα.μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποθήκης απλό και εύχρηστο στα ελληνικά αν είναι δυνατόν που να υπολογίζει την αποθήκη μετά από αγορές και πωλήσεις αντίστοιχα; Για δες μήπως σου κάνει κάποιο(όχι Ελληνικά): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.longint.lomag.warehousemanagementfree https://play.google.com/store/apps/details?id=mardomstac.it https://play.google.com/store/apps/details?id=com.warehousemanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Νέος κάτοχος του xperia m dual sim. Ποια εφαρμογή για μηνύματα είναι καλύτερη για αποστολή sms 160 χαρακτήρων; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Νέος κάτοχος του xperia m dual sim. Ποια εφαρμογή για μηνύματα είναι καλύτερη για αποστολή sms 160 χαρακτήρων; Textra..δεν ξερω αν ειναι για dual Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Textra..δεν ξερω αν ειναι για dual Ακομα δεν ειναι για dual. Το εχω κ πρεπει πρώτα να διαλεξω καρτα και μετά να γράψω το μήνυμα Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδια ξερεις κανεις αν υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις να καταχωρεις πχ ενα ραντεβου που εχεις μια μερα και να χτυπαει σαν ειδοποιηση την μερα εκεινη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή ε-μαιλ που να μας δείχνει άμα γίνετε ανάγνωση τον ε-μαιλ μας.. ? Προσωπικά στο Blue mail που χρησιμοποιώ φαίνεται να δουλεύει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Αρχικό μήνυμα από timkos40 Καλημέρα.μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποθήκης απλό και εύχρηστο στα ελληνικά αν είναι δυνατόν που να υπολογίζει την αποθήκη μετά από αγορές και πωλήσεις αντίστοιχα;Για δες μήπως σου κάνει κάποιο(όχι Ελληνικά): https://play.google.com/st...managementfree https://play.google.com/st...=mardomstac.it https://play.google.com/st...rehousemanager Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Προσωπικά στο Blue mail που χρησιμοποιώ φαίνεται να δουλεύει. Ωραια, θα το δοκιμάσω :) ευχαριστω. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Υπήρχαν κάποιες αναφορές τις προηγούμενες εβδομάδες εδώ μέσα ότι το gmail 5 τρώει πολύ μπαταρία. Αυτοί που το υποστηρίζατε έχετε καταλήξει μετά από όλο αυτό το διάστημα χρήσης ότι είναι όντως υπαρκτό το πρόβλημα; Φίλε εγώ το πέταξα από την συσκευή μου και δεν έχω σκοπό να του δώσω δεύτερη ευκαιρία για τον λόγο ότι υπάρχουν άλλες πολλές καλύτερες εφαρμογές μειλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Κατέβασα τον Ghostery privacy browser, έχει μπλοκάρισμα στα <<Αδιακριτα >> ματιά για να δούμε, ας τον δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδια ξερεις κανεις αν υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις να καταχωρεις πχ ενα ραντεβου που εχεις μια μερα και να χτυπαει σαν ειδοποιηση την μερα εκεινη? Το κλασσικο ημερολογιο της google που έχουν ολες οι συσκευες. Στο καθε event κανεις οτι ρυθμισεις θέλεις Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 παιδιά ξαφνικά έχω θέμα με την εφαρμογή της microsoft, outlook.com όπου ενώ δούλευε απροβλημάτιστα ξαφνικά σταμάτησε να συγχρονίζει τα mail μου και όταν πατάω μέσα απο την εφαρμογή να κάνει sync μου πετάει connection error. έχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό? είμαι με στοκ android 5.0 σε nexus 5. ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να βάλω το hotmail μου χωρίς να έχει θέματα με ασυμβατότητες/συγχρονισμούς κλπ? ψάχνω την καλύτερη εφαρμογή που να δουλεύει όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα χωρίς να τρώει μπαταρία. ας είναι και επι πληρωμής δεν με νοιάζει. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να αλλαζει εικονικα την subnet mask μιας συσκευης ωστε να ξεγελα το wifi δικτυο που ειμαστε συνδεδεμενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 παιδιά ξαφνικά έχω θέμα με την εφαρμογή της microsoft, outlook.com όπου ενώ δούλευε απροβλημάτιστα ξαφνικά σταμάτησε να συγχρονίζει τα mail μου και όταν πατάω μέσα απο την εφαρμογή να κάνει sync μου πετάει connection error. έχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό? είμαι με στοκ android 5.0 σε nexus 5. ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να βάλω το hotmail μου χωρίς να έχει θέματα με ασυμβατότητες/συγχρονισμούς κλπ? ψάχνω την καλύτερη εφαρμογή που να δουλεύει όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα χωρίς να τρώει μπαταρία. ας είναι και επι πληρωμής δεν με νοιάζει. Εγώ σε Nexus 4 με 5.0 μια χαρά παίρνω τα Hotmail μου με το Gmail app. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Χρησιμοποιώ το dropbox εδώ και πάρα πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα . Επροχθές παρατηρώ οτι δεν μου συγχρονίζει πλέον διότι μου λέει οτι δεν έχω ελεύθερο χώρο . Τα συνολικά αρχεία όμως που έχω στο σύννεφο είναι μόνο 200MB περίπου . Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλοα αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) παιδιά ξαφνικά έχω θέμα με την εφαρμογή της microsoft, outlook.com όπου ενώ δούλευε απροβλημάτιστα ξαφνικά σταμάτησε να συγχρονίζει τα mail μου και όταν πατάω μέσα απο την εφαρμογή να κάνει sync μου πετάει connection error. έχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό? είμαι με στοκ android 5.0 σε nexus 5. ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να βάλω το hotmail μου χωρίς να έχει θέματα με ασυμβατότητες/συγχρονισμούς κλπ? ψάχνω την καλύτερη εφαρμογή που να δουλεύει όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα χωρίς να τρώει μπαταρία. ας είναι και επι πληρωμής δεν με νοιάζει. Πρόσθεσε στο gmail app το hotmail. Εγώ έχω ήδη outlook, hotmail & outlook365.... Edited December 10, 2014 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Gmail app ενοεις το στοκ gmail που έχει η συσκευή ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Gmail app ενοεις το στοκ gmail που έχει η συσκευή ? Στις τελευταίες εκδόσεις του υποστηρίζει και άλλους mail clients.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Gmail app ενοεις το στοκ gmail που έχει η συσκευή ? Όχι βέβαια. Δεν ονομάζεται έτσι το στοκ email app. Ψαξτο στο play store. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Χρησιμοποιώ το dropbox εδώ και πάρα πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα . Επροχθές παρατηρώ οτι δεν μου συγχρονίζει πλέον διότι μου λέει οτι δεν έχω ελεύθερο χώρο . Τα συνολικά αρχεία όμως που έχω στο σύννεφο είναι μόνο 200MB περίπου . Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλοα αυτό ? Την είχα πατήσει κάποια στιγμή με έναν κοινό φάκελο. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί το ίδιο και μ' εσένα, πάντως στη δική μου περίπτωση είχα ένα φάκελο κοινό στον οποίο ξαφνικά ο άλλο άρχισε να βάζει διάφορα αρχεία και να "φορτώνει" το δικό μου σύννεφο. Του είπα να πάρει τα αρχεία (για να μη χαθεί κάτι) και όλα λύθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Την είχα πατήσει κάποια στιγμή με έναν κοινό φάκελο. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί το ίδιο και μ' εσένα, πάντως στη δική μου περίπτωση είχα ένα φάκελο κοινό στον οποίο ξαφνικά ο άλλο άρχισε να βάζει διάφορα αρχεία και να "φορτώνει" το δικό μου σύννεφο. Του είπα να πάρει τα αρχεία (για να μη χαθεί κάτι) και όλα λύθηκαν. Μάλιστα οκ θα το τσεκάρω σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Προσωπικά στο Blue mail που χρησιμοποιώ φαίνεται να δουλεύει. το δοκίμασα και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν μ έβγαλες από δύσκολη θέση :D . ΅Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Φίλε εγώ το πέταξα από την συσκευή μου και δεν έχω σκοπό να του δώσω δεύτερη ευκαιρία για τον λόγο ότι υπάρχουν άλλες πολλές καλύτερες εφαρμογές μειλ Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα περιμένω λίγο να δω αν ξαναυπάρξουν παράπονα και αν δεν, θα του δώσω μια ευκαιρία ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 πηρα backup εφαρμογες και data με το backup pro αλλα μετα απο αλαγη ρομ και επανεγκατασταση της εφαρμογης,δεν μου εμφανιζει στις επιλογες το παλιο backup.(αν ψαξω στην καρτα μνημης βλεπω οτι υπαρχει).εκανα και νεο backup οπου περασα χειροκινητα τις εφαρμογες του προηγουμενου αλλα παλι τιποτα....καμια ιδεα να το επαναφερω;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts