xristos350 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μου ειπαν οτι υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να βλεπεις π βρισκεται η συσκευη που θες,ισχυει?γνωριζει κανεις πως λεγεται αυτο το προγραμμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 @nicolas193 Microsoft Office Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μου ειπαν οτι υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να βλεπεις π βρισκεται η συσκευη που θες,ισχυει?γνωριζει κανεις πως λεγεται αυτο το προγραμμα??? Πολλές.. Μια από αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm αρκεί να ξέρεις το Gmail και το κωδικό αν θες να δεις άλλο κινητό. Υπάρχουν πολλές ανάλογα τι ψάχνεις Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Κατ' αρχήν το κάνει η ίδια η google (μπαίνεις στο google play από το PC σου, πατάς το κουτάκι με το γραναζάκι, και επιλέγεις ''διαχείριση συσκευής android''). Κατά δεύτερον αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που κυκλοφορούν! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μου ειπαν οτι υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να βλεπεις π βρισκεται η συσκευη που θες,ισχυει?γνωριζει κανεις πως λεγεται αυτο το προγραμμα??? Πολλές.. Μια από αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm αρκεί να ξέρεις το Gmail και το κωδικό αν θες να δεις άλλο κινητό. Υπάρχουν πολλές ανάλογα τι ψάχνεις Κατ' αρχήν το κάνει η ίδια η google (μπαίνεις στο google play από το PC σου, πατάς το κουτάκι με το γραναζάκι, και επιλέγεις ''διαχείριση συσκευής android''). Κατά δεύτερον αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που κυκλοφορούν! Της Google όμως δεν κάνει την ίδια δουλειά με το Cerberus που παίρνεις φωτογραφίες, σου λέει αν άλλαξε η σιμ και ποιος είναι ο νέος αριθμός, δεν σβήνεται με factory reset, και άλλα..! Για περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις στο Android - προτάσεις: Security εφαρμογές και anti-virus (ειδικά στις τελευταίες σελίδες που είναι τα πιο πρόσφατα νέα...) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Μου ειπαν οτι υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να βλεπεις π βρισκεται η συσκευη που θες,ισχυει?γνωριζει κανεις πως λεγεται αυτο το προγραμμα??? Όπως είπε ο προλαλήσαντας το καλύτερο είναι το Cerberus. Αξίζει να δώσεις τα 2 ή 3 ευρώ για να το έχεις. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εσύ έχεις κινητό με αποσπώμενη μπαταρία. Την βγάζει ο άλλος και τέλος. Anyway, πάλι από το τίποτα καλό είναι και το εντικλεπτικό. Σκέψου εγώ έχω πάρει επίτηδες κινητό με μη-αποσπώμενη μπαταρία, αγόρασα το cerberus, έχω ρουτάρει το κινητό για να μην απενεργοποιείται χωρίς κωδικό και για να φτιάξω καλύτερη μπαταρία, έχω φροντίσει να μην είναι ποτέ offline η συσκευή, πάντα ON το GPS, έχω ρυθμίσει το screen lock, έχω πάντα φορτισμένη μπαταρία όταν βγαίνω από το σπίτι και φορτιστή μαζί μου αλλά πάλι ολα αυτά μου δίνουν απλά λίγα λεπτά παραπάνω για να την εντοπίσω αν χαθεί. Με αποσπώμενη μπαταρία απλά ελπίζεις αυτός που θα το βρει να θέλει να το επιστρέψει ή να είναι τόσο χαζός και άσχετος και να το κρατήσει ενεργοποιημένο. Συμπέρασμα; Το κινητό και τα μάτια σου. Edited November 5, 2014 by Citizen88gr Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Το cerberus το εχω και ειμαι τρομερα ευχαριστημενος!για την συσκευη του αλλου θελω να δω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ε βάλτης το cerberus για να την παρακολουθείς, σε 3 συσκευές μπορείς να το βάλεις :P Αλλιώς μάθε κωδικούς gmail και μπες στη διαχείριση συσκευής android όπως σου είπαν πιο πάνω. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Δν θελω να βαλω εγω,να μου βαλουν θελουν...χαχααχαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Δν θελω να βαλω εγω,να μου βαλουν θελουν...χαχααχαχα!!! Το ίδιο πράγμα είναι. Αν έχει ο άλλος τους κωδικούς του gmail σου, μπαίνει και βλέπει. Ή αν έχει το "Πρόγραμμα cerberus" όχι το "Αντικλεπτικό Cerberus", μπαίνει με τους κωδικούς σου και βλέπει που είσαι. Σε κάλυψα ή να σταματήσω να μιλάω; :P Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 έχω ρουτάρει το κινητό για να μην απενεργοποιείται χωρίς κωδικό και για να φτιάξω καλύτερη μπαταρία, έχω φροντίσει να μην είναι ποτέ offline η συσκευή Φίλε Citizen88gr που είναι αυτές οι ρυθμίσεις...??? είμαι Root και έχω το Cerberus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Δν θελω να βαλω εγω,να μου βαλουν θελουν...χαχααχαχα!!! Location sharing μέσω του Google+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Φίλε Citizen88gr που είναι αυτές οι ρυθμίσεις...??? είμαι Root και έχω το Cerberus. Απενεργοποίηση με κωδικό: APM+ (Xposed) (Δεν θύμαμαι αν γίνεται με το Cerberus αλλά το APM+ κάνει πολλά. Σχετικά με τη μπαταρία: Πειραματίζομαι με τα Wakecloks. Έχω απενεργοποιήσει πολλά χωρίς προβλήματα. Πάντα Online:Τasker ή Llama ή Automatelt ή απλά κρατάς πάντα on τα Data και ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το WiFi έχοντας και το no lock home. Edited November 5, 2014 by Citizen88gr Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 κάποια εφαρμογή επεξεργασίας για φωτογραφίες με περισσότερες επιλογές από το PicsArt, αλλά παρόμοιας ευκολίας υπάρχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Photo Studio Pro είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Για κλείδωμα εφαρμογών, απο τα πλήκτρα έντασης. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keybotivated.applock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ποιο app προτείνετε για live scores εκτός από το ομώνυμο και το bet scores που έχω ήδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ποιο app προτείνετε για live scores εκτός από το ομώνυμο και το bet scores που έχω ήδη; Μόνο το espn... Αλλιώς το live score είναι πολύ καλό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 κάποια εφαρμογή επεξεργασίας για φωτογραφίες με περισσότερες επιλογές από το PicsArt, αλλά παρόμοιας ευκολίας υπάρχει ; Και το pixlr είναι ωραίο να δοκιμάσεις Δωρεάν και εύκολο στη χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ποιο app προτείνετε για live scores εκτός από το ομώνυμο και το bet scores που έχω ήδη; Το ποιο γρήγορο και μεγάλη γκάμα αγώνων είναι το futbol24. Πολύ καλό και με ανακοίνωση με ομιλία των σκορ στα ματς που έχεις επιλέξει είναι το sofascore. Το σόφα έχει και στατιστικά, συνθέσεις, κλπ κλπ Καλό είναι να έχεις και τα δύο. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Futbol24 μακραν και μετα το escore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Το ποιο γρήγορο και μεγάλη γκάμα αγώνων είναι το futbol24. Πολύ καλό και με ανακοίνωση με ομιλία των σκορ στα ματς που έχεις επιλέξει είναι το sofascore. Το σόφα έχει και στατιστικά, συνθέσεις, κλπ κλπ Καλό είναι να έχεις και τα δύο. ;) και μια που το πιασαμε το θεμα bet365 & stoiximan δεν εχουν εφαρμογες στο playstore βρηκα μια bet365.apk αλλα δε μου ανοιγει υπαρχει τπτ τετοιο , ωστε να μην ειμαι συνεχεια μεσω browser? και mobile sites? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 και μια που το πιασαμε το θεμα bet365 & stoiximan δεν εχουν εφαρμογες στο playstore βρηκα μια bet365.apk αλλα δε μου ανοιγει υπαρχει τπτ τετοιο , ωστε να μην ειμαι συνεχεια μεσω browser? και mobile sites? Από ότι ξέρω δεν έχουν. Ο stoiximan σίγουρα δεν έχει. Για την 365 είχα βρει πιο παλιά μια εφαρμογή, αλλά δεν θυμάμαι που, και όταν άλλαξα κινητό δεν την ξαναέψαξα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδιά καλημέρα το παρακάτω το έβαλα και στο θέμα της συσκευής μου εδώ και ημέρες αλλά δε πήρα απάντηση. Έχω το thl100s και με βγάζει (τα com.google.process.gapps διαδικασία έχει σταματήσει) διάβασα στο google τι πρέπει να κάνω όπως ρυθμίσεις, εφαρμογές,όλα,επαναφορά προτιμ.εφαρμογων αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλημέρα Ήθελα να ρωτήσω αν η εφαρμογή ΒΒΜ επιτρέπει βιντεοκλησεις μεταξύ android κινητών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts