Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ειπαν οτι υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να βλεπεις π βρισκεται η συσκευη που θες,ισχυει?γνωριζει κανεις πως λεγεται αυτο το προγραμμα???

Μου ειπαν οτι υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να βλεπεις π βρισκεται η συσκευη που θες,ισχυει?γνωριζει κανεις πως λεγεται αυτο το προγραμμα???

Πολλές.. Μια από αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm αρκεί να ξέρεις το Gmail και το κωδικό αν θες να δεις άλλο κινητό.

Υπάρχουν πολλές ανάλογα τι ψάχνεις

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Κατ' αρχήν το κάνει η ίδια η google (μπαίνεις στο google play από το PC σου, πατάς το κουτάκι με το γραναζάκι, και επιλέγεις ''διαχείριση συσκευής android'').

Κατά δεύτερον αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που κυκλοφορούν!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Πολλές.. Μια από αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm αρκεί να ξέρεις το Gmail και το κωδικό αν θες να δεις άλλο κινητό.

Υπάρχουν πολλές ανάλογα τι ψάχνεις

Κατ' αρχήν το κάνει η ίδια η google (μπαίνεις στο google play από το PC σου, πατάς το κουτάκι με το γραναζάκι, και επιλέγεις ''διαχείριση συσκευής android'').

Κατά δεύτερον αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που κυκλοφορούν!

Της Google όμως δεν κάνει την ίδια δουλειά με το Cerberus που παίρνεις φωτογραφίες, σου λέει αν άλλαξε η σιμ και ποιος είναι ο νέος αριθμός, δεν σβήνεται με factory reset, και άλλα..!

Για περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις στο Android - προτάσεις: Security εφαρμογές και anti-virus (ειδικά στις τελευταίες σελίδες που είναι τα πιο πρόσφατα νέα...)

Όπως είπε ο προλαλήσαντας το καλύτερο είναι το Cerberus. Αξίζει να δώσεις τα 2 ή 3 ευρώ για να το έχεις. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εσύ έχεις κινητό με αποσπώμενη μπαταρία. Την βγάζει ο άλλος και τέλος. Anyway, πάλι από το τίποτα καλό είναι και το εντικλεπτικό.

Σκέψου εγώ έχω πάρει επίτηδες κινητό με μη-αποσπώμενη μπαταρία, αγόρασα το cerberus, έχω ρουτάρει το κινητό για να μην απενεργοποιείται χωρίς κωδικό και για να φτιάξω καλύτερη μπαταρία, έχω φροντίσει να μην είναι ποτέ offline η συσκευή, πάντα ON το GPS, έχω ρυθμίσει το screen lock, έχω πάντα φορτισμένη μπαταρία όταν βγαίνω από το σπίτι και φορτιστή μαζί μου αλλά πάλι ολα αυτά μου δίνουν απλά λίγα λεπτά παραπάνω για να την εντοπίσω αν χαθεί. Με αποσπώμενη μπαταρία απλά ελπίζεις αυτός που θα το βρει να θέλει να το επιστρέψει ή να είναι τόσο χαζός και άσχετος και να το κρατήσει ενεργοποιημένο.

Συμπέρασμα; Το κινητό και τα μάτια σου.

Edited by Citizen88gr
Unrooted :mad:

Ε βάλτης το cerberus για να την παρακολουθείς, σε 3 συσκευές μπορείς να το βάλεις :P Αλλιώς μάθε κωδικούς gmail και μπες στη διαχείριση συσκευής android όπως σου είπαν πιο πάνω.

Δν θελω να βαλω εγω,να μου βαλουν θελουν...χαχααχαχα!!!

Το ίδιο πράγμα είναι. Αν έχει ο άλλος τους κωδικούς του gmail σου, μπαίνει και βλέπει. Ή αν έχει το "Πρόγραμμα cerberus" όχι το "Αντικλεπτικό Cerberus", μπαίνει με τους κωδικούς σου και βλέπει που είσαι. Σε κάλυψα ή να σταματήσω να μιλάω; :P

έχω ρουτάρει το κινητό για να μην απενεργοποιείται χωρίς κωδικό και για να φτιάξω καλύτερη μπαταρία, έχω φροντίσει να μην είναι ποτέ offline η συσκευή

Φίλε Citizen88gr που είναι αυτές οι ρυθμίσεις...??? είμαι Root και έχω το Cerberus.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Φίλε Citizen88gr που είναι αυτές οι ρυθμίσεις...??? είμαι Root και έχω το Cerberus.

Απενεργοποίηση με κωδικό: APM+ (Xposed) (Δεν θύμαμαι αν γίνεται με το Cerberus αλλά το APM+ κάνει πολλά.

Σχετικά με τη μπαταρία: Πειραματίζομαι με τα Wakecloks. Έχω απενεργοποιήσει πολλά χωρίς προβλήματα.

Πάντα Online:Τasker ή Llama ή Automatelt ή απλά κρατάς πάντα on τα Data και ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το WiFi έχοντας και το no lock home.

Edited by Citizen88gr

κάποια εφαρμογή επεξεργασίας για φωτογραφίες με περισσότερες επιλογές από το PicsArt, αλλά παρόμοιας ευκολίας υπάρχει ;

Ποιο app προτείνετε για live scores εκτός από το ομώνυμο και το bet scores που έχω ήδη;

Μόνο το espn... Αλλιώς το live score είναι πολύ καλό.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

κάποια εφαρμογή επεξεργασίας για φωτογραφίες με περισσότερες επιλογές από το PicsArt, αλλά παρόμοιας ευκολίας υπάρχει ;

Και το pixlr είναι ωραίο να δοκιμάσεις

Δωρεάν και εύκολο στη χρήση

Ποιο app προτείνετε για live scores εκτός από το ομώνυμο και το bet scores που έχω ήδη;

Το ποιο γρήγορο και μεγάλη γκάμα αγώνων είναι το futbol24.

Πολύ καλό και με ανακοίνωση με ομιλία των σκορ στα ματς που έχεις επιλέξει είναι το sofascore.

Το σόφα έχει και στατιστικά, συνθέσεις, κλπ κλπ

Καλό είναι να έχεις και τα δύο. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ποιο γρήγορο και μεγάλη γκάμα αγώνων είναι το futbol24.

Πολύ καλό και με ανακοίνωση με ομιλία των σκορ στα ματς που έχεις επιλέξει είναι το sofascore.

Το σόφα έχει και στατιστικά, συνθέσεις, κλπ κλπ

Καλό είναι να έχεις και τα δύο. ;)

και μια που το πιασαμε το θεμα

bet365 & stoiximan δεν εχουν εφαρμογες στο playstore

βρηκα μια bet365.apk αλλα δε μου ανοιγει

υπαρχει τπτ τετοιο , ωστε να μην ειμαι συνεχεια μεσω browser? και mobile sites?

κουκουρουκου

και μια που το πιασαμε το θεμα

bet365 & stoiximan δεν εχουν εφαρμογες στο playstore

βρηκα μια bet365.apk αλλα δε μου ανοιγει

υπαρχει τπτ τετοιο , ωστε να μην ειμαι συνεχεια μεσω browser? και mobile sites?

Από ότι ξέρω δεν έχουν. Ο stoiximan σίγουρα δεν έχει.

Για την 365 είχα βρει πιο παλιά μια εφαρμογή, αλλά δεν θυμάμαι που, και όταν άλλαξα κινητό δεν την ξαναέψαξα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλημέρα το παρακάτω το έβαλα και στο θέμα της συσκευής μου εδώ και ημέρες αλλά δε πήρα απάντηση. Έχω το thl100s και με βγάζει (τα com.google.process.gapps διαδικασία έχει σταματήσει) διάβασα στο google τι πρέπει να κάνω όπως ρυθμίσεις, εφαρμογές,όλα,επαναφορά προτιμ.εφαρμογων αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα καμία λύση;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II