Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πρόγραμμα το εχω βαλει αλλα δεν βρηκα την περιπτωση να ανεβασω το αρχειο με τα μηνυματα στο gmail παρα μονο να μου κανει backup το αρχειο μεσα στην καρτα μνημης ,μηπως μπορεις να με βοηθήσεις;

Βάζεις το addon https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestoreNetworkAddon

Παιδια καλησπερα θελω να ρωτησω κατι στο fb messanger δεν μπορω να κανω logout?για το ειχα βαλει εμπαινα πχ και μετα δεν υπηρχε επιλογη για logout μπορει καποιος να βοηθησει?

Παιδια καλησπερα θελω να ρωτησω κατι στο fb messanger δεν μπορω να κανω logout?για το ειχα βαλει εμπαινα πχ και μετα δεν υπηρχε επιλογη για logout μπορει καποιος να βοηθησει?

καλησπερα η καινουργια εκδοση δεν εχει logout βαλε μια πιο παλια αυτο εκανα και εγω..... :)

καλησπερα η καινουργια εκδοση δεν εχει logout βαλε μια πιο παλια αυτο εκανα και εγω..... :)

Φιλε στειλε μου καποιο λινκ αν μπορεις για να κατεβασω την ιδια με σενα που λες οτι εχει logout :-)

Έχω ένα πρόβλημα με τον tasker. Κάθε φορά που πάω να χρησιμοποιήσω την επιλογή των shortcuts (πχ πάω να βάλω μια task σε ένα geasture του nova) μου πετάει το μήνυμα που φαίνεται στο screenshot. To περίεργο είναι οτι παλιά λειτουργούσε κανονικά και μάλιστα σε ένα απ τα gesture είχα ορίσει παλιά ένα shortcut του tasker το οποίο τρέχει κανονικά τώρα. Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν έγινε τίποτα.

Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? Καμιά ιδέα πως το λύνουμε?

Φιλε στειλε μου καποιο λινκ αν μπορεις για να κατεβασω την ιδια με σενα που λες οτι εχει logout :-)

στειλε μου το εμαιλ σου να σου την στειλω εκει!!!

Έχω ένα πρόβλημα με τον tasker. Κάθε φορά που πάω να χρησιμοποιήσω την επιλογή των shortcuts (πχ πάω να βάλω μια task σε ένα geasture του nova) μου πετάει το μήνυμα που φαίνεται στο screenshot. To περίεργο είναι οτι παλιά λειτουργούσε κανονικά και μάλιστα σε ένα απ τα gesture είχα ορίσει παλιά ένα shortcut του tasker το οποίο τρέχει κανονικά τώρα. Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν έγινε τίποτα.

Don't clean cache it's used to speed up apps.

Don't clean ram too there is stored app cache too.

Protip: http://www.linuxatemyram.com/

:)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

στειλε μου το εμαιλ σου να σου την στειλω εκει!!!

Εχεις pm

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ενεργοποιεί το bluetooth του κινητού; ώστε μόλις βάζω εμπρός το αμάξι να συνδέεται με το ηχοσύστημα;

Υπόψιν ότι είμαι root

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cygnus.profilewidget

συμφωνω πως ειναι γουστα.. εχει κατι το διαφορετικο ομως. βασικα μαρεσει πολυ η γραμματοσειρα (κατι που αλλαζει και με αλλους τροπους)

εσεις ομως το λετε επειδη iphonιζει, ε; :P

μαζι με το tinted status bar στο xposed κανει ωραιο συνδιασμο :happy:

τα screenshots που εχει εκει ειναι καπως παλια και υπαρχουν βελτιωσεις αλλα η αληθεια ειναι πως και εγω θα του αλλαζα καποια πραγματακια :D ας πουμε δεν μαρεσει αυτο το πρασινο στο on/off

μιας και πιασαμε την συζητηση, εσεις χρησιμοποιειτε καποιο θεμα; :)

Εγώ έχω να ασχοληθώ με θέματα του Theme Engine από πέρυσι γιατί είμαι εδώ και καιρό stock + xposed αλλά θυμάμαι ότι χρησιμοποιούσα μόνο θέματα του kroz (Hue + SlimHue) λόγω της AMOLED του S2 που είχα προηγουμένως. Τον θεωρώ πολύ καλό themer και γι' αυτό είναι πλέον και ο themer της Slim.

Πάντως εμένα, που δεν είμαι hater των Apple, iPhone, iOS, μου άρεσε πάρα πολύ. Το δοκίμασα με το HKTheme Manager του Xposed αλλά υπήρχαν αρκετές "συγκρούσεις" με κάποιες επιλογές του GravityBox που δεν ήθελα να απενεργοποιήσω και φαινόταν άσχημα ορισμένα μενού. Προς το παρόν, έβαλα μόνο τις γραμματοσειρές.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Απαντάω στον εαυτό μου στην περίπτωση που κάποιος μελλοντικά αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο μιας και βρήκα τι δημιουργεί το πρόβλημα. Κάποιο απο τα modules του xposed προκαλεί το πρόβλημα. Με απενεργοποίηση του framework κάνει κανονικά αντιστοίχηση των shorcut στην ενέργεια που θέλω.

Σημερα εβαλα τον Nova Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher και εχω το εξης προβλημα. Καθε φορα που κανω επανεκκινηση δεν επανερχονται οι ρυθμησεις που εχω κανει στο Power Toggles https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc ,ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?

Το HD Widgets https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets και το Καιρός & ρολόι Widget- Αndroid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather επανερχονται κανονικα

Σημερα εβαλα τον Nova Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher και εχω το εξης προβλημα. Καθε φορα που κανω επανεκκινηση δεν επανερχονται οι ρυθμησεις που εχω κανει στο Power Toggles https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc ,ξερει καποιος τι μπορει να φταιει

Δεν ξέρω αλλά γιατί δεν βάζεις το power toggles στο notification κι όχι σε home screen; Εκεί ανήκει περισσότερο.

Ψάχνω για μια εφαρμογή ώστε να μετατρέπει τα video από το YouTube σε mp3.

Δηλαδή να παίρνω τον ήχο.

Στο pc το έχω αλλά το έχω παρατηρήσει εδώ και λίγο καιρό.

Το θέλω για Android να το δουλέψω σε μια ταμπλέτα.

Ευχαριστώ..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Ευχαριστώ..

fullrip μια δυο φορες το δοκιμασα και ολα οκ

Ευχαριστώ..

http://galaxyyoungdev.blogspot.gr/2013/05/youtube-latest-with-download-option.html

Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Όταν πατάς το κουμπί download σου εμφανίζει διάφορες επιλογές, όπως και mp3.

Όταν ανοίξεις την εφαρμογή απλά μην κάνεις σύνδεση με τον λογαριασμό σου στο Gmail.

http://galaxyyoungdev.blogspot.gr/2013/05/youtube-latest-with-download-option.html

Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Όταν πατάς το κουμπί download σου εμφανίζει διάφορες επιλογές, όπως και mp3.

Όταν ανοίξεις την εφαρμογή απλά μην κάνεις σύνδεση με τον λογαριασμό σου στο Gmail.

Κατέβασα την βερσιόν 1 Επειδή έχω και την μαμά εφαρμογή youtube αλλά τώρα τι κάνω; αυτήν η εφαρμογή δεν έχει αναζήτηση βίντεο;

EDIT τελικα απεγκατεστησα τηυν μαμα εφαρμογη και βλεπω οταν ανοιγω την αλλη εφαρμογη το download.εγω ΕΚΑΝΑ SIGN IN κρασαρε την πρωτη φορα αλλα μετα δουλευει κανονικα!γιατι ειπες να μην κανει sign in?

Edited by fuorigioco1981

Κατέβασα την βερσιόν 1 Επειδή έχω και την μαμά εφαρμογή youtube αλλά τώρα τι κάνω; αυτήν η εφαρμογή δεν έχει αναζήτηση βίντεο;

EDIT τελικα απεγκατεστησα τηυν μαμα εφαρμογη και βλεπω οταν ανοιγω την αλλη εφαρμογη το download.εγω ΕΚΑΝΑ SIGN IN κρασαρε την πρωτη φορα αλλα μετα δουλευει κανονικα!γιατι ειπες να μην κανει sign in?

Όταν έκανα sign in δεν μου εμφανιζε το download. Δεν ξέρω γιατί. Πάντως εγώ έχω το version 1 και δουλεύει απροβληματιστα.

Όταν έκανα sign in δεν μου εμφανιζε το download. Δεν ξέρω γιατί. Πάντως εγώ έχω το version 1 και δουλεύει απροβληματιστα.
με την 1 βερσιον ανοιγεις την μαμα εφαρμογη?και εκει επρεπε να λεει το download?νομιζω και εμενα και χωρις sign in δεν το εδειχνε γιαυτο εσβησα την μαμα και περασα την βερσιον 2!

με την 1 βερσιον ανοιγεις την μαμα εφαρμογη?και εκει επρεπε να λεει το download?νομιζω και εμενα και χωρις sign in δεν το εδειχνε γιαυτο εσβησα την μαμα και περασα την βερσιον 2!

Όχι, δεν ανοίγεις την μαμά εφαρμογή. Σου εγκαθιστά δύο νέες εφαρμογές. Μια που μοιάζει με την μαμά (και αυτή ανοίγεις OG YOUTUBE με λευκό εικονιδιο) και μια άλλη με κόκκινο εικονίδιο που γράφει YouTube OG. Αυτό το og (κοκκινο) στην ουσία δουλεύει όταν κατεβαζεις ένα αρχείο, να σου δείχνει την πρόοδο του.

Το μαμά YouTube δεν το ανοίγεις καθόλου.

Edited by nassosp

Όχι, δεν ανοίγεις την μαμά εφαρμογή. Σου εγκαθιστά δύο νέες εφαρμογές. Μια που μοιάζει με την μαμά (και αυτή ανοίγεις OG YOUTUBE με λευκό εικονιδιο) και μια άλλη με κόκκινο εικονίδιο που γράφει YouTube OG. Αυτό το og (κοκκινο) στην ουσία δουλεύει όταν κατεβαζεις ένα αρχείο, να σου δείχνει την πρόοδο του.

Το μαμά YouTube δεν το ανοίγεις καθόλου.

Μάλιστα.πάντως δοκίμασε και την βερσιόν 2 σβήνοντας την μαμά youtube δουλεύει μια χαρά και με sign in!

Ευχαριστώ..

Tubemate

Και τέλος!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχει κανείς καμια ιδεα γιατι δε μου κανει πληρωμες το Play store? Χρειαζεται κανενα update?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II