Pavlos1908 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αν εννοεις να κανει tethering αυτο υπαρχει απο μονο του στις ρυθμισεις αν δεν κανω λαθος.. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καπου στις επιλογες εχει το wifi hot spot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καμια εφαρμογή για backup των sms? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καμια εφαρμογή για backup των sms? Sms backup and restore... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Κάποια εφαρμογή για ebook reading που να μου επιτρέπει να κάνω εισαγωγή τα δικά μου βιβλία, epub ή pdf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αν εννοεις να κανει tethering αυτο υπαρχει απο μονο του στις ρυθμισεις αν δεν κανω λαθος.. Καπου στις επιλογες εχει το wifi hot spot. Ναι ρε παιδιά αλλά tethering δεν γίνεται απο wifi σε wifi σωστά; Μόνο να παίρνει απο data και να κάνει tether μέσω wifi. Γιατί αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε και εμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ναι ρε παιδιά αλλά tethering δεν γίνεται απο wifi σε wifi σωστά; Μόνο να παίρνει απο data και να κάνει tether μέσω wifi. Γιατί αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε και εμένα. Σορυ αλλα εάν δύο συσκευές βλέπουν το ίδιο ρουτερ γιατί η ΚΑΘΕΜΊΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ νά μήν συνδεθεί μόνη της;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ποιο θεωρείτε καλο αυτη την στιγμη για απομακρυνση διαφημίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Σορυ αλλα εάν δύο συσκευές βλέπουν το ίδιο ρουτερ γιατί η ΚΑΘΕΜΊΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ νά μήν συνδεθεί μόνη της;;; Εγώ προσωπικά θα ήθελα κάτι τέτοιο για να αυξήσω την εμβέλεια του wifi στο σπίτι μου, χρησιμοποιώντας το προηγούμενο android κινητό μου, που πλέον ουσιαστικά κάθετε. Μέσα από τις απλές ρυθμίσεις για tethering όμως δεν γίνεται κάτι τέτοιο, για αυτό και θα με ενδιέφερε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Σορυ αλλα εάν δύο συσκευές βλέπουν το ίδιο ρουτερ γιατί η ΚΑΘΕΜΊΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ νά μήν συνδεθεί μόνη της;;; Ίσως η μια να έχει ασθενές Wi-Fi και να μην βλέπει το modem ειδικά αν είναι κανένα κινέζικο ταμπλετ, αν υπάρχει θα είναι χρήσιμη εφαρμογή Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ποιο θεωρείτε καλο αυτη την στιγμη για απομακρυνση διαφημίσεων? Lucky Patcher και εφυγες. Στην κάτω μπάρα τέρμα δεξιά, με λίγο συρσιμο. Καλύτερα να βγάλεις ότι άλλο έχεις βάλει για διαφημίσεις. Ίσως η μια να έχει ασθενές Wi-Fi και να μην βλέπει το modem ειδικά αν είναι κανένα κινέζικο ταμπλετ, αν υπάρχει θα είναι χρήσιμη εφαρμογή Δεν είναι θέμα εφαρμογής αλλά θέμα hardware. πρακτικά πήγαινε πιο κοντά στο ρούτερ. η βάλε ένα 2ο ρούτερ η μεγαλύτερη κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κάποια εφαρμογή για ebook reading που να μου επιτρέπει να κάνω εισαγωγή τα δικά μου βιβλία, epub ή pdf? EBookDroid, την θεωρώ πολύ καλή. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλημερα στην ομορφη παρεα,ποια ρυθμιση πρεπει να κανω για να βλεπω τα κτηρια ετσι στο google maps? http://cdn.recombu.com/mobile/images/news/M12951/1292578804_w670.jpghttp://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/postimages/684/google-maps-3d-barcelona.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι στο σωστό section γι' αυτό που θα ρωτήσω. Έχω περάσει δύο λογαριασμούς στο Hangouts και θέλω να καταργήσω τον έναν (απ' το Hangouts). Πώς το κάνω; Δεν μπορώ να βρω τίποτα απ' το μενού του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλημερα στην ομορφη παρεα,ποια ρυθμιση πρεπει να κανω για να βλεπω τα κτηρια ετσι στο google maps?] Αν η περιοχή έχει, τα δείχνει αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ψηνομαι να αγορασω το link bubble pro ρε ****το αλλα μου φαινονται πολλα 3.70 για εφαρμογη.παρολα αυτα ειναι τρομερα ευχρηστη και σου δινει δυνατοτητα να γλιτωσεις απο πολυυυυυυυυυυυ χρονο περιμενοντας να ανοιξει ο chrome η να κανεις μια ωρα redirect στο youtube. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αν η περιοχή έχει, τα δείχνει αυτόματα. Ειναι σαν να μου λες "στην Ελλαδα ζουμε,πολλα ζητας" :lol: Παντος στην θεσσαλονικη δεν εχω δει κανενα κτηριο να ανυψωνετε στον χαρτη μου :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 EBookDroid, την θεωρώ πολύ καλή. Ευχαριστώ θα τη δοκιμάσω κ θα επανέλθω αν έχω απορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ειναι σαν να μου λες "στην Ελλαδα ζουμε,πολλα ζητας" :lol: Παντος στην θεσσαλονικη δεν εχω δει κανενα κτηριο να ανυψωνετε στον χαρτη μου :worry: Για πήγαινε Αθήνα. Έχει σίγουρα στο κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή που να μου δίνει widget για switches? Δλδ...θέλω να βάλω στη home screen ένα widget με επιλογές on / off για wifi, bluetooth, κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παρατηρώ οτι ο Nova Launcher Prime έχει να πάρει update απο τον Αύγουστο του 2013 και παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι στο Top 5 εδώ και μήνες. Τι παίζει; Έχει σταματήσει η ανάπτυξη του ή απλά οι devs έχουν τη φιλοσοφία "ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή που να μου δίνει widget για switches? Δλδ...θέλω να βάλω στη home screen ένα widget με επιλογές on / off για wifi, bluetooth, κτλ... τσεκαρε αυτην εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.doodleapp.superwidget&hl=el Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για τις κλήσεις με απόκρυψη όπως στα σταθερά,δηλαδή να καλείς με απόκρυψη και να σου λέει ότι είναι ενεργοποιημένη η φραγή κλήσεων με απόκρυψη ή κάτι παρόμοιο; Όσα έχω δοκιμάσει όταν καλείς με απόκρυψη καλούν μία ή δύο φορές και μετά το ακούς σαν κατειλημμένο,και είναι σαν να στο κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Υπάρχει ειδική υπηρεσία στην εταιρεία που είσαι. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11626 Wind *254# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ρε παιδιά βρέθηκε καμια λύση για Tapatalk + adfree για τα προβλήματα τελευταια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts