NickName98 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά κανένα καλό ξυπνητήρι ξέρετε σαν αυτο που εχει το κινητο σου απο μονο του δεν νομιζω να βρεις πιο αξιοπιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 μεταφερεις απο την μια στην αλλη.. στην ουσια titanium backup χωρις να χρειαζεται root αλλα pc. εχω την εντυπωση πως το Google Play Games κανει κατι τετοιο που θες... αλλα δεν ειμαι βεβαιος. Το Google play games είναι απλά ένας τρόπος να συγκρίνεις τις επιδόσεις σου σε ένα παιχνίδι, που υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία, σε σχέση με άλλους παίχτες. Δεν νομίζω πως σώζει την πρόοδο σε ένα παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Το Google play games είναι απλά ένας τρόπος να συγκρίνεις τις επιδόσεις σου σε ένα παιχνίδι, που υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία, σε σχέση με άλλους παίχτες. Δεν νομίζω πως σώζει την πρόοδο σε ένα παιχνίδι. βασικα με το helium μπορεσα να κανω restore την προοδο ενος παιχνιδιου αλλα για το παιχνιδι που με ενδιαφερει για ξεκιναει να το κανει και μετα απο λιγο κολλαει και γραφει : an error occurred while performing your app restore a log of the error has been sent to clockworkmod. εχει κανεις ιδεα τι να κανω για να κανει το restore? Edited December 30, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Clean Master Παιδιά κάνει δουλειά η συγκεκριμένη και γενικότερα αυτού του είδους οι εφαρμογές ; Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Clean Master Παιδιά κάνει δουλειά η συγκεκριμένη και γενικότερα αυτού του είδους οι εφαρμογές ; Το καλύτερο κατ εμέ για καθάρισμα άχρηστων αρχείων που μένουν μετά από διαγραφές εφαρμογών άλλα και για σβήσιμο προσωρινών αρχείων και εκκαθάριση μνήμης. Θέλει προσοχή στο τι θα διαγράφεις για να μη σβήσεις από λάθος αρχεία που χρειάζεσαι, μόλις "μπεις" όμως στη λογική του δεν θα το αλλάξεις με κανένα (για όσο τουλάχιστον θα λειτουργεί τόσο καλά όσο σήμερα)..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Το καλύτερο κατ εμέ για καθάρισμα άχρηστων αρχείων που μένουν μετά από διαγραφές εφαρμογών άλλα και για σβήσιμο προσωρινών αρχείων και εκκαθάριση μνήμης. Θέλει προσοχή στο τι θα διαγράφεις για να μη σβήσεις από λάθος αρχεία που χρειάζεσαι, μόλις "μπεις" όμως στη λογική του δεν θα το αλλάξεις με κανένα (για όσο τουλάχιστον θα λειτουργεί τόσο καλά όσο σήμερα)..:) Δεν είναι αυτοματοποιημένο ; είμαι καινούργιος στα smartphone μην κάνω καμιά πατάτα. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τα τελευταία 2 χρόνια με ξυπνάει αυτό το ξυπνητήρι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free Αξιόπιστο, ποτέ δεν με απογοήτευσε. Μπορείς να βάλεις και μαθηματικές πράξεις για να ξυπνήσεις σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δεν είναι αυτοματοποιημένο ; είμαι καινούργιος στα smartphone μην κάνω καμιά πατάτα. Όχι, το λειτουργείς εσύ όποτε κρίνεις ότι η συσκευή σου άρχισε να "βαραίνει" από τη χρήση. Με ένα ψάξιμο στο youtube θα πάρεις μια ιδέα για το πως περίπου λειτουργεί..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τα τελευταία 2 χρόνια με ξυπνάει αυτό το ξυπνητήρι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free Αξιόπιστο, ποτέ δεν με απογοήτευσε. Μπορείς να βάλεις και μαθηματικές πράξεις για να ξυπνήσεις σίγουρα. εγω χρησιμοποιω παντα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου με κινητο android με το alarmdroid.πολυ καλο και παραμετροποιησιμο.μια δοκιμη θα σας πεισει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τα τελευταία 2 χρόνια με ξυπνάει αυτό το ξυπνητήρι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free Αξιόπιστο, ποτέ δεν με απογοήτευσε. Μπορείς να βάλεις και μαθηματικές πράξεις για να ξυπνήσεις σίγουρα. και εγω αυτο χρησιμοποιω αλλα θελω κατι για αλλαγη (εχω βαλει και μαθηματικη πραξη σε αυτο) Θα δοκιμασω το Timely και Sleepbot https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lslk.sleepbot&hl=el για ενα βραδυ το καθενα. Το δευτερο λογικα θα καταναλωνει πολυ μπαταρια Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Το καλύτερο κατ εμέ για καθάρισμα άχρηστων αρχείων που μένουν μετά από διαγραφές εφαρμογών άλλα και για σβήσιμο προσωρινών αρχείων και εκκαθάριση μνήμης. Θέλει προσοχή στο τι θα διαγράφεις για να μη σβήσεις από λάθος αρχεία που χρειάζεσαι, μόλις "μπεις" όμως στη λογική του δεν θα το αλλάξεις με κανένα (για όσο τουλάχιστον θα λειτουργεί τόσο καλά όσο σήμερα)..:) Μπορείς να πεις πως ακριβώς δουλεύει; Το έχω κι΄ εγώ αλλά μόνο το ανοίγω και βλέπω δύο ενδείξεις ram και αποθηκευτικός χώρος. Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής: Ο γιός μου πήρε ένα tamplet και φυσικά όταν πάει να κατεβάσει εφαρμογές του ζητά λογαριασμό. Μπορεί να γράψει το δικό μου; Δηλαδή από λογαριασμό μπορούν να κατεβάζουν δύο διαφορετικές συσκευές; Μήπως μετά δεν αναγνωρίζει τη δική μου; Edited December 30, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής: Ο γιός μου πήρε ένα tamplet και φυσικά όταν πάει να κατεβάσει εφαρμογές του ζητά λογαριασμό. Μπορεί να γράψει το δικό μου; Δηλαδή από λογαριασμό μπορούν να κατεβάζουν δύο διαφορετικές συσκευές; Μήπως μετά δεν αναγνωρίζει τη δική μου; Όχι κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Μπορείς να έχεις πολλαπλές συσκευές συνδεδεμένες στο google account σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Επίσης θέλω να ρωτήσω το εξής: Ο γιός μου πήρε ένα tamplet και φυσικά όταν πάει να κατεβάσει εφαρμογές του ζητά λογαριασμό. Μπορεί να γράψει το δικό μου; Δηλαδή από λογαριασμό μπορούν να κατεβάζουν δύο διαφορετικές συσκευές; Μήπως μετά δεν αναγνωρίζει τη δική μου; φτιάξε του ένα gmail, απλό είναι και πιο πρακτικό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Θα δοκιμάσω ίσως και για g-mail έτσι για να μαθαίνω, αν δεν τα καταφέρω θα σας ρωτήσω.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Θα δοκιμάσω ίσως και για g-mail έτσι για να μαθαίνω, αν δεν τα καταφέρω θα σας ρωτήσω.!! Όταν λες "Θα δοκιμάσω ίσως και για g-mail " . Εννοείται οτι μπορείς να βάλεις μόνο gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Όταν λες "Θα δοκιμάσω ίσως και για g-mail " . Εννοείται οτι μπορείς να βάλεις μόνο gmail. Πρίν λίγο το κατάφερα. Γλύτωσα, με είχε ζαλίσει ο μικρός!!! Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει εκτος απο τη φωτεινοτητα τη θερμοτητα λευκου της οθονης ευχαριστω! Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει εκτος απο τη φωτεινοτητα τη θερμοτητα λευκου της οθονης ευχαριστω! αν το θες για να ειναι πιο ξεκούραστη η οθόνη τα βράδια, τότε δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.lux&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 βασικα θελω μια εφαρμογη να κανει την οθονη μου πιο λευκη κατι που στην 4.2.2 που ειχα γινοτανε με μια ρυθμιση αλλα σε αυτη τη ρομ δεν υπαρχει Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ψάχνω μια εφαρμογή για SMS που να έχει ειδοποίηση στην αναφορά (όπως το handset sms) αλλά να είναι ελαφριά. Τα 8sms, textra κλπ. που κοίταξα απλά δείχνουν αθόρυβα ότι το μήνυμα παραδόθηκε και πρέπει να το ελέγχεις κάθε λίγο και λιγάκι. Υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 εβαλα σημερα ninja sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninja.sms&hl=el και ειναι παρα πολυ ωραιο! ομορφο γρηγορο !! δοκιμαστε εχει και free εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδια εφαρμογή παρομοια με αυτη που εχει το σ4 μινι που αλλάζεις καναλια στην τηλεόραση για το σ3 μινι υπάρχει? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδια εφαρμογή παρομοια με αυτη που εχει το σ4 μινι που αλλάζεις καναλια στην τηλεόραση για το σ3 μινι υπάρχει? Φίλε μου και εφαρμογή να υπάρχει, το S3mini δεν έχει θύρα υπέρυθρων, οπότε εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να αλλάζεις κανάλια στην TV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδια εφαρμογή παρομοια με αυτη που εχει το σ4 μινι που αλλάζεις καναλια στην τηλεόραση για το σ3 μινι υπάρχει? Δεν νομιζω το ς3 μίνι να έχει υπέρυθρες οπότε προφανώς δεν γίνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ψάχνω εφαρμογή που σε κάθε πρόγραμμα να μπορώ να μεταφράζω λέξεις από κείμενο που διαβάζω. Πχ από browser h flipboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts