makis206 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm Σήμερα βγήκε αυτό; Το δοκίμασε κανείς;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 που πηγαινεις στην εφαρμογη? στην επιλογη system apps μου δινει μονο τις εφαρμογες του συστηματος. Eγω θελω για παραδειγμα να αποκλεισω απο τις ενημερωσεις το go sms pro. Δοκίμασα με το Titanium pro να την κάνω detach απο το market αλλα δεν μου το κανει. Δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω? Πήγαινε ρυθμίσεις>εφαρμογές>στην εφαρμογή που θες κ ξετικαρεις την "εμφ. ειδοποιησεων " κ πλέον δεν θα έχεις ενημερώσεις για την συγκεκριμένη εφαρμογή Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πείτε μια εφαρμογή που με widget να δείχνει τρέχουσα ραμ, εσωτερική μνήμη ελεύθερη. Μια όσο πιο απλή εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πείτε μια εφαρμογή που με widget να δείχνει τρέχουσα ραμ, εσωτερική μνήμη ελεύθερη. Μια όσο πιο απλή εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay&hl=el αν θες βοηθεια με τις ρυθμισεις πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Από την εφαρμογή 500px πως αποθήκευω φώτο παιδιά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Από την εφαρμογή 500px πως αποθήκευω φώτο παιδιά? Δεν μπορείς να αποθηκεύσεις αν δεν κάνω λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να κλειδώνει άλλες εφαρμογές και να ζητάει pin όταν πάει να τις ανοίξει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πείτε μια εφαρμογή που με widget να δείχνει τρέχουσα ραμ, εσωτερική μνήμη ελεύθερη. Μια όσο πιο απλή εφαρμογή Elixir 2 widgets το καλύτερο! Εύκολο configuration και όμορφα θέματα! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) παιδια καμια ελαφρια εφαρμογη για alarm clock και email? Edited December 12, 2013 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Πείτε μια εφαρμογή που με widget να δείχνει τρέχουσα ραμ, εσωτερική μνήμη ελεύθερη. Μια όσο πιο απλή εφαρμογή Mini info classic Υπάρχει εφαρμογή που να κλειδώνει άλλες εφαρμογές και να ζητάει pin όταν πάει να τις ανοίξει κάποιος; AppLock Πολύ καλές και οι δύο, τις χρησιμοποιώ πάνω από ένα χρόνο και δεν έχω κανένα παράπονο. Ειδικά η δεύτερη, έδωσε δωρεάν και όλα τα προνόμια της έκδοσης επί πληρωμή και έχει γίνει φανταστική. :) Edited December 12, 2013 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Mini info classic AppLock Πολύ καλές και οι δύο, τις χρησιμοποιώ πάνω από ένα χρόνο και δεν έχω κανένα παράπονο. Ειδικά η δεύτερη, έδωσε δωρεάν και όλα τα προνόμια της έκδοσης επί πληρωμή και έχει γίνει φανταστική. :) Τα προνομια που αναφερεις τα εδωσε ως προσφoρα καποιο διαστημα ή και τωρα οποιος κατεβασει την εφαρμογη αυτοματως παιρνει και τα προνομια; Εγω την κατεβασα και εκανα και την συνδρομη για εναν χρονο....βλακεια μου; :) Edited December 12, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Κάποιο γουτζετ που να σου εμφανίζει την οθόνη με τα πρόσφατα χρησιμοποιείμενα αρχεία Δλδ αυτό που βγάζει όταν πατάς παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί υπάρχει. Έβαλα τον next launcher 3d και δεν έχει καμία συντόμευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Κάποιο γουτζετ που να σου εμφανίζει την οθόνη με τα πρόσφατα χρησιμοποιείμενα αρχεία Δλδ αυτό που βγάζει όταν πατάς παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί υπάρχει. Έβαλα τον next launcher 3d και δεν έχει καμία συντόμευση. Για κοίτα στο play αν σου κάνει το "next task manager widget"..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πόσο με εκνευρίζει που σε ένα κινητό σαν το Note 2 δεν υπάρχει το ποσοστό (%) στο calculator.... Έχετε υπόψιν σας κάποια απλή, όχι scientific, εφαρμογή για calculator? Ιδανικά σαν την stock αλλά με την προσθήκη % Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πόσο με εκνευρίζει που σε ένα κινητό σαν το Note 2 δεν υπάρχει το ποσοστό (%) στο calculator.... Έχετε υπόψιν σας κάποια απλή, όχι scientific, εφαρμογή για calculator? Ιδανικά σαν την stock αλλά με την προσθήκη % Έχεις δοκιμάσει να γυρίσεις το τηλέφωνο οριζόντια?Στο S3 και στο S2 τουλάχιστον όταν το γυρίζεις αλλάζει και το calculator. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Τα προνομια που αναφερεις τα εδωσε ως προσφoρα καποιο διαστημα ή και τωρα οποιος κατεβασει την εφαρμογη αυτοματως παιρνει και τα προνομια; Εγω την κατεβασα και εκανα και την συνδρομη για εναν χρονο....βλακεια μου; :) Τα δίνει αλλά με διαφημίσεις για την free έκδοση οπότε όχι, δεν έκανες βλακεία. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παλιά που είχα δοκιμάσει μόνο ο exdialer με κράτησε γιατί ήταν ο πιο απλός χωρίς να του λείπουν λειτουργίες και από τους πιο γρήγορους. Υπάρχει κανένας Dialer που να του λες στα ελληνικά πάρε τον τάδε, και να στον παίρνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Το ποσό είναι αστείο. 2,29€ ανά έτος. Την χρησιμοποιώ μήνες τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πόσο με εκνευρίζει που σε ένα κινητό σαν το Note 2 δεν υπάρχει το ποσοστό (%) στο calculator.... Έχετε υπόψιν σας κάποια απλή, όχι scientific, εφαρμογή για calculator? Ιδανικά σαν την stock αλλά με την προσθήκη % Mobicalc. Το χρησιμοποιώ καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα δίνει αλλά με διαφημίσεις για την free έκδοση οπότε όχι, δεν έκανες βλακεία. Έχει διαφημίσεις που δεν μπορούν να τις κρύψουν οι εφαρμογές τύπου adfree. Το ποσό είναι αστείο. 2,29€ ανά έτος. Την χρησιμοποιώ μήνες τώρα. Κακώς έχει ετήσια συνδρομή. Γνώμη μου είναι πως αξίζει να πληρώσεις συνδρομή μόνο για εφαρμογές που δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Φαντάζεσαι να ήταν έτσι όλες οι εφαρμογές? Ειδικά εγώ που την είχα αγοράσει πριν γίνει συνδρομητική, αισθάνομαι αδικημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εφαρμογές που αξίζουν και έχουν υποστήριξη και όχι διαφημίσεις, φυσικά και θα τις πληρώσω. Υπάρχουν πολλές δωρεάν, αρκετές όμως είναι άχρηστες. Οι δημιουργοί κάπως πρέπει να πληρωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πόσο με εκνευρίζει που σε ένα κινητό σαν το Note 2 δεν υπάρχει το ποσοστό (%) στο calculator.... Έχετε υπόψιν σας κάποια απλή, όχι scientific, εφαρμογή για calculator? Ιδανικά σαν την stock αλλά με την προσθήκη % Εγώ χρησιμοποιώ αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Εφαρμογές που αξίζουν και έχουν υποστήριξη και όχι διαφημίσεις, φυσικά και θα τις πληρώσω. Υπάρχουν πολλές δωρεάν, αρκετές όμως είναι άχρηστες. Οι δημιουργοί κάπως πρέπει να πληρωθούν. Συμφωνώ, έχω αγοράσει πολλές εφαρμογές, όπως και τη συγκεκριμένη. Διαφωνώ όμως με τη λογική της συνδρομής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πόσο με εκνευρίζει που σε ένα κινητό σαν το Note 2 δεν υπάρχει το ποσοστό (%) στο calculator.... Έχετε υπόψιν σας κάποια απλή, όχι scientific, εφαρμογή για calculator? Ιδανικά σαν την stock αλλά με την προσθήκη % Δες κι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=my.giniuscalc.com .Πολύ καλή δουλειά από έλληνα developer.Κατά την γνώμη μου το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πείτε μου μια καλή εφαρμογή να βλέπω μέσω του κινητού μου τι δείχνει η κάμερα του σταθερού υπολογιστή στο σπίτι. Είχα κάποτε μια αλλά δεν θυμάμαι ποια. Δούλευε καλά όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πόσο με εκνευρίζει που σε ένα κινητό σαν το Note 2 δεν υπάρχει το ποσοστό (%) στο calculator.... Έχετε υπόψιν σας κάποια απλή, όχι scientific, εφαρμογή για calculator? Ιδανικά σαν την stock αλλά με την προσθήκη % Αν το γυρισεις landscape θα σου βγαλει ενα καρο συμβολα στην αριστερη πλευρα και μεσα σε αυτα ειναι και το %. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts