Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το tapatalk πλέον διατίθεται δωρεάν.Και το παλιό και το καινούριο...Ότι να ναι πραγματικά...

Δεν πάνε καθόλου καλά καθώς ζητάνε πάλι να πληρώσεις για τη νέα pro έκδοση. Ευτυχώς έχει γεμίσει το playstore reviews με 1 αστέρι.

Πληρωσαμε και μας κοροιδευουν :mad: ? απο ενα αστερι στο καθε ενα :rocket:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τι έγινε ρε παιδιά με αυτό το tapatalk τελικά; Τώρα πάω να τα χώσω κι εγώ για την κοροϊδία και βλέπω ότι το play έχει μόνο τη δωρεάν έκδοση ενώ η 4 η αγορασμένη που έχω δεν φαίνεται καν στις εγκατεστημένες μου εφαρμογές! Μόνο η δωρεάν έκδοση απέμεινε τελικά; Όντως, εντελώς απαράδεκτοι κι είναι κρίμα για μια ομάδα που έβγαλε μια τέτοια εφαρμογή.. απ'αυτούς που αγόρασαν και το 2 αλλά και το 4 κι εγώ.. :mad:

Καλησπερα σε ολους..εδο και 3 μερες το google talk συνεχεια βγαινει offline και ξαναμπαινει online μετα απο περιπου 10 δευτερολεπτα

με αποτελεσμα να με παιρνει καποιος τηλ..η να στελνει μηνυμα και να μην ερχετε..δεν εχω κανει την αναβαθμιση σε hangouts

γιατι ακουσα πως εχει πολλα προβληματα..μηπος ξερει κανενας γιατι το κανει??

σας συμβαινει και σε εσας?? Ευχαριστω!!!

Εμένα πάντως κάτι τέτοιο με βολεύει...

Αλλά σίγουρα πολύ άδικο για αυτούς που το έχουν αγοράσει

Εμένα πάντως κάτι τέτοιο με βολεύει...

Αλλά σίγουρα πολύ άδικο για αυτούς που το έχουν αγοράσει

Μέχρι να ξαναβάλουν με πληρωμή θα είναι...Εγώ είχα βάλει το tapatalk από samsung apps δωρεάν όταν στο play ήταν επί πληρωμή (πολύ καιρό πριν) όπου ξαφνικά μια μέρα έφαγα άκυρο μετά από πόσο καιρό που το είχα. Ευτυχώς όμως μετά από λίγο βγήκε η mobile εκδοχη του myphone και δεν με απασχόλησε μιας και δεν με βόλεψε πλήρως στο forum το tapatalk.

Καλησπεριζω την ομορφη παρεα,εφαρμογες για να κατεβαζουμε απευθειας βιντεο απο το youtube?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

καλησπερα σε ολους υπηρχε μια εφαρμογη και συγκεκριμενα η on call end η οποια μετα απο καθε κληση σε πηγαινε στην αρχικη οθονη αντι του call log η οποια πλεον δε δουλευει ξερει κανεις καποια παρομοια η καποιο τροπο να γινεται αυτο? ειχα την εντυπωση οτι γινοταν απο το nova αλλα δε το βρισκω ευχαριστω

Καλησπεριζω την ομορφη παρεα,εφαρμογες για να κατεβαζουμε απευθειας βιντεο απο το youtube?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743

Παιδιά έχει κανείς την προηγούμενη έκδοση του 8sms να την ανεβάσει εδώ. Την έκδοση πριν το τελευταίο update εννοώ...

καλησπερα σε ολους υπηρχε μια εφαρμογη και συγκεκριμενα η on call end η οποια μετα απο καθε κληση σε πηγαινε στην αρχικη οθονη αντι του call log η οποια πλεον δε δουλευει ξερει κανεις καποια παρομοια η καποιο τροπο να γινεται αυτο? ειχα την εντυπωση οτι γινοταν απο το nova αλλα δε το βρισκω ευχαριστω

Σε εμένα δουλεύει κανονικά πάντως.

Παιδιά έχει κανείς την προηγούμενη έκδοση του 8sms να την ανεβάσει εδώ. Την έκδοση πριν το τελευταίο update εννοώ...

Σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με το update? Σε εμένα δουλεύει κανονικά.

χανει συνεχεια τα settings παλιοτερα δουλευε απο οτι ειδα και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα

χανει συνεχεια τα settings παλιοτερα δουλευε απο οτι ειδα και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα

Για δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visicor.nolog

γιατι δεν βαζεις ενα dialer πχ rocket που η επιλογη που θες υπαρχει και λειτουργει.συν οτι εχει τσαμπα full screen caller id με επιλογη απλης φωτο δικια σου που την κανει και καλα hd σε πληρη οθονη?

Σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με το update? Σε εμένα δουλεύει κανονικά.

Όταν με καλούν δεν έχω πλέον την επιλογή να απορρίψω την κλήση στέλνοντας ταυτόχρονα ένα από τα μηνύματα που είναι προαποθηκευμένα γι αυτό το σκοπό, του τύπου "θα σε καλέσω αργότερα"...

θα το δοκιμασω ευχαριστω

δεν ειχα λογο να δοκιμασω καποιον dialer πλην αυτου του ζητηματος ας ειναι καλα το gravity box και τα εχω ολα τα υπολοιπα ειχα διαφορους dialer σε παλιοτερες συσκευες και ολοι ψιλο ειχαν θεματα γι αυτο τους αποφευγω δεν το αποκλειω ομως να δοκιμασω ευχαριστω.

Edited by xsaviola28

καλησπερα

ειχα το noled στο προηγουμενο κινητο μου με εκδοση 4.0 και δουλευε μια χαρα

τωρα με εκδοση 4.2.1 δε δουλευει

ξερει κανεις το λογο και αν οχι καποια αλλη εφαρμογη να δειχνει τις κλησεις σε μας που δεν εχουμε led

Απ' ότι φαίνεται τελικά όσοι είχαμε πληρώσει για το tapatalk HD τώρα έχουμε το tapatalk Pro που εξακολουθεί να είναι υπό πληρωμή (2,27€).

Όσοι επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν από το Playstore το σκέτο tapatalk* που παλιά δεν υπήρχε ούτε δωρεάν.

Το τελευταίο είναι σίγουρα μια καλή εξέλιξη.

* το οποίο φαντάζομαι θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του και όταν ψηθούν κάποιοι χρήστες,

θα τους δώσουν προσφορά με 1 ευρώ να γίνουν Pro.

καλησπερα

ειχα το noled στο προηγουμενο κινητο μου με εκδοση 4.0 και δουλευε μια χαρα

τωρα με εκδοση 4.2.1 δε δουλευει

ξερει κανεις το λογο και αν οχι καποια αλλη εφαρμογη να δειχνει τις κλησεις σε μας που δεν εχουμε led

Εγώ χρησιμοποιω το GravityBox (http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070), που μεταξύ άλλων, αναβοσβήνει τα led των πλήκτρων όταν υπάρχει ειδοποίηση.

Απλά τσέκαρε αν είναι συμβατό με τη rom που χρησιμοποιείς.

Εσείς που λέτε οτι tapatalk είναι αργό, έχει lag κλπ έχετε καθαρίσει ποτέ την cache του;

Μέσα από τις ρυθμίσεις του για πατήστε την τελευταία επιλογή και δείτε μήπως τρέχει καλύτερα μετά.

Ξέρετε σε κινητό με fhd οθόνη ποια η διαφορά του TouchPal του απλού από το HD?

Το HD είναι για tablets :)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II