NickName98 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παιδιά έχω πρόβλημα με το νέο ταπα, όταν το ανοίγω με πηγαίνει μόνο στις ρυθμίσεις δεν ανοίγει το φόρουμ.Τι παίζει; Απλώς κάνε swipe στα αριστερά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Απλώς κάνε swipe στα αριστερά ;) Δεν ξέρω πώς αλλά έβγαλα άκρη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπλοκάρει προσωρινά κλήσεις και μηνύματα την ώρα που τραβάω βίντεο; Τραβούσα ένα βίντεο και πάνω στο καλό μου ήρθε μήνυμα και σταμάτησε η βιντεοσκόπηση. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Γιατί πλην επίσημης εφαρμογής Facebook η αναζήτηση φίλων δεν δίνει αποτελέσματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπλοκάρει προσωρινά κλήσεις και μηνύματα την ώρα που τραβάω βίντεο; Τραβούσα ένα βίντεο και πάνω στο καλό μου ήρθε μήνυμα και σταμάτησε η βιντεοσκόπηση. Ισως με καποιο προγραμμα για Automation. Σαν αυτο για παραδειγμα MacroDroid. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Φοβάμει ότι και κλήση να 'σου ρθει, πάλι το ίδιο θα συμβεί. Βάλε το σε λειτουργία πτήσης. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ με το tasker. Δεν ξέρω τι συσκευή έχει ο φίλος, αλλά στο nexus 4 η επιλογή αυτή είναι απενεργοποιημένη και μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής. Ποια έκδοση android έχεις; Edited August 15, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπλοκάρει προσωρινά κλήσεις και μηνύματα την ώρα που τραβάω βίντεο; Τραβούσα ένα βίντεο και πάνω στο καλό μου ήρθε μήνυμα και σταμάτησε η βιντεοσκόπηση. Εδώ και κάνα μήνα περίπου οι δημοφιλέστερες ROM έχουν επιλογή Incoming call in background και εμφανίζεται η κλήση στη notification bar όταν έχεις ανοιχτή την οθόνη για να μην σε διακόψει απ οτιδήποτε κάνεις. http://img.tapatalk.com/d/13/08/15/apaqugyq.jpg Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Φοβάμει ότι και κλήση να 'σου ρθει, πάλι το ίδιο θα συμβεί. Βάλε το σε λειτουργία πτήσης. Mπορώ να το κάνω να μπαίνει σε λειτουργία πτήσης αυτόματα όταν αρχίζει η εγγραφή του βίντεο, ή έστω όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας και να απενεργοποιείται όταν επιστρέφω στην αρχική; Δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ με το tasker. Δεν ξέρω τι συσκευή έχει ο φίλος, αλλά στο nexus 4 η επιλογή αυτή είναι απενεργοποιημένη και μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής. Ποια έκδοση android έχεις; Τα έχω και στην υπογραφή μου. Είμαι με Sony XPERIA S , JB 4.1 (CM10) Εδώ και κάνα μήνα περίπου οι δημοφιλέστερες ROM έχουν επιλογή Incoming call in background και εμφανίζεται η κλήση στη notification bar όταν έχεις ανοιχτή την οθόνη για να μην σε διακόψει απ οτιδήποτε κάνεις. Εκτός του ότι δεν βρίσκω καν στις ρυθμίσεις τις ρυθμίσεις κλήσεων, απ'ότι βλέπω από το screenshot που έστειλες και πάλι θα χτυπήσει το ringtone και φαντάζομαι και αυτό θα επηρεάσει. Επίσης αυτό δεν με βοηθάει στα μηνύματα (όπως είπα αρχικά από μήνυμα την έπαθα οπότε θέλω και τα 2 να απενεργοποιούνται). Ίσως όπως είπαν οι φίλοι πιο πάνω xsol και cb600f με automation ή tasker, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστώ κάποια καθοδήγηση καθώς δεν έχω δουλέψει τέτοια προγράμματα ακόμα! Edited August 15, 2013 by Jokerman54 Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ίσως όπως είπαν οι φίλοι πιο πάνω xsol και cb600f με automation ή tasker, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστώ κάποια καθοδήγηση καθώς δεν έχω δουλέψει τέτοια προγράμματα ακόμα! Ο καλυτερος τροπος για να μαθεις ενα προγραμμα ειναι να το κατεβασεις και να το ψαξεις μονος σου, αλλα θα σου πω δυο πραγματα για αρχη. Η φιλοσοφια αυτων των προγραμματων ειναι οτι θετουμε μια ενεργεια που ενεργοποιει μια δραση. Αυτα που θα σου πω ειναι για το MacroDroid, το οποιο χρησιμοποιω και εγω, αλλα ολες αυτες οι εφαρμογες ειναι πανω κατω ιδιες. Παταμε λοιπον "Add Macro" και ψαχνουμε το trigger που θελουμε, στην περιπτωση σου το "Application Launched". Μας βγαζει τη λιστα με τις εφαρμογες, διαλεγουμε την εφαρμογη "Camera" ή οποια αλλη εχεις για φωτο/βιντεο. Μετα επιλεγουμε τι "Action" θα κανει οταν θα ανοιγουμε την "Camera" και αυτο που θελουμε τωρα ειναι το "Set Airplane Mode". Το επιλεγουμε και τικαρουμε το "Airplane Mode On" και τικαρουμε εαν θελουμε και το "Keep Wifi On". Παταμε το βελακι πανω δεξια για να παμε στην επομενη οθονη. Εδω ειναι οι περιορισμοι, δηλαδη να μην ισχυει αυτο ο κανονας που φτιαξαμε, σε καποια περιπτωση. Μπορουμε να μην βαλουμε και τιποτα, παταμε παλι το βελακι πανω δεξια, βαζουμε ονομα στον κανονα μας και ειμαστε ετοιμοι. Τωρα ομως πρεπει να φτιαξουμε αλλον ενα κανονα, αντιστροφο, για να βγαινει απο το "Airplane Mode" οταν θα κλεινουμε την εφαρμογη. Τα βηματα ειναι αντιστοιχα, μονο που επιλεγουμε "Application Closed", "Airplane Mode Off". Ελπιζω να βγαλεις ακρη, θα δεις οτι ειναι κατι πολυ ευκολο και θα σε βοηθησει και σε αλλα πραγματα.:) Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ο καλυτερος τροπος για να μαθεις ενα προγραμμα ειναι να το κατεβασεις και να το ψαξεις μονος σου, αλλα θα σου πω δυο πραγματα για αρχη. Η φιλοσοφια αυτων των προγραμματων ειναι οτι θετουμε μια ενεργεια που ενεργοποιει μια δραση. Αυτα που θα σου πω ειναι για το MacroDroid, το οποιο χρησιμοποιω και εγω, αλλα ολες αυτες οι εφαρμογες ειναι πανω κατω ιδιες. Παταμε λοιπον "Add Macro" και ψαχνουμε το trigger που θελουμε, στην περιπτωση σου το "Application Launched". Μας βγαζει τη λιστα με τις εφαρμογες, διαλεγουμε την εφαρμογη "Camera" ή οποια αλλη εχεις για φωτο/βιντεο. Μετα επιλεγουμε τι "Action" θα κανει οταν θα ανοιγουμε την "Camera" και αυτο που θελουμε τωρα ειναι το "Set Airplane Mode". Το επιλεγουμε και τικαρουμε το "Airplane Mode On" και τικαρουμε εαν θελουμε και το "Keep Wifi On". Παταμε το βελακι πανω δεξια για να παμε στην επομενη οθονη. Εδω ειναι οι περιορισμοι, δηλαδη να μην ισχυει αυτο ο κανονας που φτιαξαμε, σε καποια περιπτωση. Μπορουμε να μην βαλουμε και τιποτα, παταμε παλι το βελακι πανω δεξια, βαζουμε ονομα στον κανονα μας και ειμαστε ετοιμοι. Τωρα ομως πρεπει να φτιαξουμε αλλον ενα κανονα, αντιστροφο, για να βγαινει απο το "Airplane Mode" οταν θα κλεινουμε την εφαρμογη. Τα βηματα ειναι αντιστοιχα, μονο που επιλεγουμε "Application Closed", "Airplane Mode Off". Ελπιζω να βγαλεις ακρη, θα δεις οτι ειναι κατι πολυ ευκολο και θα σε βοηθησει και σε αλλα πραγματα.:) Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει την Κάμερα στην λίστα με τις εφαρμογές. Μου εμφανίζει για παράδειγμα το Camera 2 και το Camera FV5 αλλά όχι την κανονική την οποία και χρησιμοποιώ. Κοίταξα όλη την λίστα μήπως την έχει κάπου άλλου ή με ελληνικά αλλά τίποτα. Γι'αυτό και ρώτησα για οδηγίες. Μήπως και παίζει κάτι περίεργο με την εφαρμογή της κάμερας! Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τα notifications του tapatalk. Ωραίο το twisty launcher στο μεταξύ. Στο galaxy nexus μου λειτουργεί μια χαρά με μοναδικό πρόβλημα τη σχετικά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Είναι βολικό όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Kατεβασα το eye in the sky αλλα προσπαθω να κανω το φοντο το λευκο να μη φενεται..και ενω το αλλαζω δε μου το κανει save..ξερει κανεις τιποτα ? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει την Κάμερα στην λίστα με τις εφαρμογές. Μου εμφανίζει για παράδειγμα το Camera 2 και το Camera FV5 αλλά όχι την κανονική την οποία και χρησιμοποιώ. Κοίταξα όλη την λίστα μήπως την έχει κάπου άλλου ή με ελληνικά αλλά τίποτα. Γι'αυτό και ρώτησα για οδηγίες. Μήπως και παίζει κάτι περίεργο με την εφαρμογή της κάμερας! Xμμμ, δεν ξερω τι μπορει να παιζει. :confused: Εμενα μου την εμφανιζει κανονικα, χωρις να εχω κανει κατι αλλο. Edited August 15, 2013 by xsol Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τα notifications του tapatalk. Ωραίο το twisty launcher στο μεταξύ. Στο galaxy nexus μου λειτουργεί μια χαρά με μοναδικό πρόβλημα τη σχετικά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Είναι βολικό όμως. Εγώ το έσβησα γι αυτόν τον λόγο. Δε νομίζω ότι την αξίζει για μια στους τοοοσες(για μένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ειμαι σε 2.3.6 καμια εφαρμογη για καλη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ρε παιδιά έβαλα το Swype αλλά πολλές φορές κολλάει και ενώ σέρνω το δάκτυλο από το σύμβολο της εφαρμογής στο πλήκτρο του κενού Η γλώσσα δεν αλλάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ρε παιδιά έβαλα το Swype αλλά πολλές φορές κολλάει και ενώ σέρνω το δάκτυλο από το σύμβολο της εφαρμογής στο πλήκτρο του κενού Η γλώσσα δεν αλλάζει! Uninstall απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Uninstall απλα Εννοείς να το ξανα περάσω από την αρχή εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ρε παιδιά έβαλα το Swype αλλά πολλές φορές κολλάει και ενώ σέρνω το δάκτυλο από το σύμβολο της εφαρμογής στο πλήκτρο του κενού Η γλώσσα δεν αλλάζει! Εαν λογο της γλωσσας εννοεις οτι κολλαει....Αυτο δεν ειναι κολλημα....ειναι φυσιολογικο. Οποτε σταματαει απο τα τρεχοντα....(δηλαδη αν κανεις εκκαθαριση ραμ-ή επανεκκινηση)..τοτε δεν δεχεταιτην αλλαγη γλωσσας....Ετσι δουλευει. Μολις ομως την αλλαξεις απο το space τοτε ενεργοποιειται και παλι η επιλογη ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Εαν λογο της γλωσσας εννοεις οτι κολλαει....Αυτο δεν ειναι κολλημα....ειναι φυσιολογικο. Οποτε σταματαει απο τα τρεχοντα....(δηλαδη αν κανεις εκκαθαριση ραμ-ή επανεκκινηση)..τοτε δεν δεχεταιτην αλλαγη γλωσσας....Ετσι δουλευει. Μολις ομως την αλλαξεις απο το space τοτε ενεργοποιειται και παλι η επιλογη ..... Ναι αλλά δεν έκανα εκκαθάριση ραμ η επανεκκίνηση που λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Και σε μένα το κάνει αυτό. Κάποιες φορές με Swype αδυνατεί να αλλάξει γλώσσα και αναγκάζομαι να την αλλάξω πατώντας παρατεταμένα το space. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Και σε μένα το κάνει αυτό. Κάποιες φορές με Swype αδυνατεί να αλλάξει γλώσσα και αναγκάζομαι να την αλλάξω πατώντας παρατεταμένα το space. SwiftKey και καθαρίσατε. Το έχω 2 χρόνια σε διάφορες συσκευές και είμαι 100% ευχαριστιμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 SwiftKey και καθαρίσατε. Το έχω 2 χρόνια σε διάφορες συσκευές και είμαι 100% ευχαριστιμενος Και μένα η ψήφος μου στο SwiftKey. Με 1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Αυτο μπορεί επίσης να συμβαίνει σε περίπτωση που έχετε κάνει Greenify το Swype μιας και τερματίζει τη διεργασία του. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts