SkyHi Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Στο YouTube downloader τι πρέπει να ρυθμίσω για να κατεβάζω τα αρχεία σαν mp3; μου δίνει επιλογές μόνο για βίντεο. Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για κατέβασμα mp3. Αν την επιλέξεις σε ρωτάει για να κατεβάσει το πρόσθετο ffmpeg για να κάνει τις απαραίτητες μετατροπές. Από κει και πέρα θα σου βγάζει επιλογή και για mp3. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μετά το talk σε hangouts, ήρθε το Google maps με τεράστιες αλλαγές! Νομίζω σε αυτή την έκδοση μετά από χρόνια, δεν τρέχουν στο παρασκήνιο από μόνοι τους :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Μετά το talk σε hangouts, ήρθε το Google maps με τεράστιες αλλαγές! Νομίζω σε αυτή την έκδοση μετά από χρόνια, δεν τρέχουν στο παρασκήνιο από μόνοι τους :-P Που είναι αυτή η ρύθμιση;να μην τρέχουν στο παρασκήνιο;ακόμα τους βλέπω να τρέχουν Ποιά έκδοση λες; Edited July 11, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μετά το talk σε hangouts, ήρθε το Google maps με τεράστιες αλλαγές! Νομίζω σε αυτή την έκδοση μετά από χρόνια, δεν τρέχουν στο παρασκήνιο από μόνοι τους :-P Κατσε! Πηρε αναβάθμιση το google maps; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Κατσε! Πηρε αναβάθμιση το google maps; 4.1.X: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2106480&d=1373469951 4.2.X: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2106481&d=1373469971 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 4.1.X: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2106480&d=1373469951 4.2.X: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2106481&d=1373469971 Η έκδοση αυτή θα βγει να την περιμένουμε ή ειναι beta; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Η έκδοση αυτή θα βγει να την περιμένουμε ή ειναι beta; Απο Play store (δεν είναι beta): Τι περιλαμβάνεται σε αυτήν την έκδοση: * Η ενημέρωση αυτή θα γίνει διεθέσιμη σταδιακά σε χρήστες Android 4.0.3 + τις προσεχείς εβδομάδες. Οι χρήστες με Android εκδόσεων προήγουμενων του 4.0.3 πρέπει να επισκεφθείτε το http://goo.gl/5AMJS για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή Χάρτες Google που είναι διαθέσιμη για εσάς. - Νέα σχεδίαση για τηλέφωνα Android και συσκευές tablet - Ενισχυμένη πλοήγηση με ζωντανές ενημερώσεις, αναφορές περιστατικών και δυναμική επαναδρομολόγηση Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μόλις τους κατέβασα τους maps,άλλη εμφάνιση,swipe για τις ρυθμίσεις.Το μόνο που μένει να δοκιμάσω πορεία:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 που ειναι η ρυθμιση να μην τρεχουν στο παρασκηνιο που αναφερθηκε παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 που ειναι η ρυθμιση να μην τρεχουν στο παρασκηνιο που αναφερθηκε παραπανω? Δε νομίζω ο φίλος πιο πίσω να εννοούσε ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση.Και δεν υπάρχει απο το λίγο που κοίταξα...Τώρα αν δε ''τρέχουν'' απο μόνοι τους στο παρασκήνιο συνέχεια, δε το γνωρίζω. Υπάρχει όμως πάντα η λύση root + Greenify app για να μη ''τρέχουν'' θέλουν δε θέλουν...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ναι αλλα ο sofo 5 αναφερει οτι επιτελους δινεται η δυνατοτητα να μην τρεχει στο παρασκηνιο.ας μας το διευκρινησει ο ιδιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ναι αλλα ο sofo 5 αναφερει οτι επιτελους δινεται η δυνατοτητα να μην τρεχει στο παρασκηνιο.ας μας το διευκρινησει ο ιδιος Δε νομίζω να λέει αυτο ακριβώς....: Μετά το talk σε hangouts, ήρθε το Google maps με τεράστιες αλλαγές! Νομίζω σε αυτή την έκδοση μετά από χρόνια, δεν τρέχουν στο παρασκήνιο από μόνοι τους :-P Anyway, δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Εχω την Samsung ES8000 που ειναι smart tv, θελω να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση σαν ποντικι και πληκτρολογιο. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δε νομίζω ο φίλος πιο πίσω να εννοούσε ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση.Και δεν υπάρχει απο το λίγο που κοίταξα...Τώρα αν δε ''τρέχουν'' απο μόνοι τους στο παρασκήνιο συνέχεια, δε το γνωρίζω. Υπάρχει όμως πάντα η λύση root + Greenify app για να μη ''τρέχουν'' θέλουν δε θέλουν...:) Είμαι root έχω το greenify αλλά πως σταματάω τους χάρτες ; πρέπει να γίνουν εφαρμογή χρήστη μόνο με το επί πληρωμή titanium back up? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δεν υπάρχει ρύθμιση, απλά σε μένα τουλάχιστον μέχρι και χωρίς το greenify, εάν δεν τους ανοίξω ή τους κλείσω μέσω σύστημα-εφαρμογές κτλ δεν φαίνεται να ανοίγουν ξανά. Αυτό εννοούσα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις να ανοιγεις mobi & epub αρχεια και να μπορει να εγκατασταθει και σε android 2.x.x? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Έχει βρει κανείς πως μπορείς να ψάχνεις διάφορα σημεία ενδιαφέροντος μετά την αναβάθμιση στους χάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δεν υπάρχει ρύθμιση, απλά σε μένα τουλάχιστον μέχρι και χωρίς το greenify, εάν δεν τους ανοίξω ή τους κλείσω μέσω σύστημα-εφαρμογές κτλ δεν φαίνεται να ανοίγουν ξανά. Αυτό εννοούσα. Κι εγώ αυτό βλέπω. Πρώτη φορά στα χρονικά δεν τρέχουν στο παρασκήνιο από μόνοι τους. Ελπίζω πως το διόρθωσαν πράγματι. Τα έκαναν λίγο θάλασσα με το offline available αλλά διάβασα θα το διορθώσουν άμεσα. Πάντως αν στο search bar γράψεις 'Ok maps' ξεκινάει να αποθηκεύει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Για ποια έκδοση μιλάτε ότι μάλλον δεν τρέχουν στο παρασκήνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Είμαι root έχω το greenify αλλά πως σταματάω τους χάρτες ; πρέπει να γίνουν εφαρμογή χρήστη μόνο με το επί πληρωμή titanium back up? Σβήσε τους χάρτες με τη δωρεάν έκδοση του titanium, και στη συνέχεια κατέβασέ τους ξανά από το store. Έτσι, θα είναι πλέον σαν εφαρμογή χρήστη, και μπορείς να τους σταματήσεις με το greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Σβήσε τους χάρτες με τη δωρεάν έκδοση του titanium, και στη συνέχεια κατέβασέ τους ξανά από το store. Έτσι, θα είναι πλέον σαν εφαρμογή χρήστη, και μπορείς να τους σταματήσεις με το greenify. Όλα καλά. Σβήστε αν θέλετε το μήνυμα. .. Edited July 12, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Για ποια έκδοση μιλάτε ότι μάλλον δεν τρέχουν στο παρασκήνιο; Την 7. Για την ακρίβεια η 7.0.1 είναι η τρέχουσα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδιά ισχύει έτσι! Πέρασα και εγω την αναβάθμιση και δεν υπάρχει πουθενά στο παρασκήνιο. Χωρίς ρύθμιση. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Εγώ έκανα αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω. Την απεγκατέστησα με titanium, την εγκατέστησα σαν απλή εφαρμογή και την έβαλα στο greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μπορούμε να επιλέξουμε να μην τους εγκαταστήσουμε ξανά?η θα έχουμε θέμα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts