dimtz Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Καλησπέρα στην παρέα, μετά από φορμάτ του κινητού η εφαρμογή eMail outlook στα εισερχόμενα με βγάζει διαφήμιση, χρόνια τώρα δεν είχα θέμα, τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 1 hour ago, dimtz said: Καλησπέρα στην παρέα, μετά από φορμάτ του κινητού η εφαρμογή eMail outlook στα εισερχόμενα με βγάζει διαφήμιση, χρόνια τώρα δεν είχα θέμα, τι κάνω λάθος; Μήπως έβαλες κάποια "περίεργη" εφαρμογή ή μπήκες κάπου και τον "τσίμπησες" τον ιο? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Λες; Λίγο δύσκολο μιας και έχω βάλει μόνο τις απαραίτητες, τι λύση υπάρχει; 15 minutes ago, coulis said: Μήπως έβαλες κάποια "περίεργη" εφαρμογή ή μπήκες κάπου και τον "τσίμπησες" τον ιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Λες; Λίγο δύσκολο μιας και έχω βάλει μόνο τις απαραίτητες, τι λύση υπάρχει; Αν είσαι ακόμα στην αρχή του στησίματος, κάνε ένα 2ο φόρματ να φύγουν ολαTapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, dimtz said: Καλησπέρα στην παρέα, μετά από φορμάτ του κινητού η εφαρμογή eMail outlook στα εισερχόμενα με βγάζει διαφήμιση, χρόνια τώρα δεν είχα θέμα, τι κάνω λάθος; Κι εμένα βγάζει διαφήμιση πάνω πάνω. Πάτα τις 3 τελίτσες και μετά "γιατί βλέπω αυτή τη διαφήμιση", ίσως καταφέρεις να την βγάλεις. Edited November 25, 2022 by _dimdim_ 1 Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Την έσβησα και την εγκατεστησα ξανά και προς το παρών δεν έχω θέμα, για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Την έσβησα και την εγκατεστησα ξανά και προς το παρών δεν έχω θέμα, για να δούμε Ποια έσβησες? Την εφαρμογή του αουτλοοκ κ την ξαναέβαλες? . Ρωταω για να ξέρουμε Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Ναι , την εφαρμογή outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Κ ολα οκ? Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Μήπως έβαλες κάποια "περίεργη" εφαρμογή ή μπήκες κάπου και τον "τσίμπησες" τον ιο?Τι ιο γράφεις;Διαφημίσεις βλέπει, δεν του έκλεψαν προσωπικά δεδομένα.Ίσως είχε κάποια προστασία για διαφημίσεις που σταμάτησε να δουλεύει.Μην γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν.Sent from my LE2123 using Tapatalk 2 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 τελικά έκανα πάλι φορματ για την ιδέα και μόνο και με απεγκατασταση της εφαρμογής outlook δεν είχε λυθεί το θέμα , τώρα μια υποψία έχω για το ποια εφαρμογή έκανε την ζημιά, νομίζω πως είναι η zedge χωρίς να είμαι σίγουρος, τέλος πάντων, μιας και το στήνω πάλι το κινητό από την αρχή για keyboard τι να επιλέξω; χρησιμοποιώ της Google, προτείνεται κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 On 16/11/2022 at 7:57 ΜΜ, brutus said: Δεν το υποστηρίζει, δεν κατάφερα να βρω τέτοια ρύθμιση 😞 Chomp sms νομίζω και το textra... Είναι του ίδιου προγραμματιστή. Εγώ χρησιμοποιώ το 1ο ,απλά ότι καλύτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 On 26/11/2022 at 12:36 ΜΜ, dimtz said: τελικά έκανα πάλι φορματ για την ιδέα και μόνο και με απεγκατασταση της εφαρμογής outlook δεν είχε λυθεί το θέμα , τώρα μια υποψία έχω για το ποια εφαρμογή έκανε την ζημιά, νομίζω πως είναι η zedge χωρίς να είμαι σίγουρος, τέλος πάντων, μιας και το στήνω πάλι το κινητό από την αρχή για keyboard τι να επιλέξω; χρησιμοποιώ της Google, προτείνεται κάτι καλύτερο; Αυτές οι εφαρμογές των mp3 φέρνουν την καταστροφή στην πλοήγηση! Το ίδιο έπαθα κι εγώ με το SnapTube. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 22 minutes ago, evris2013 said: Αυτές οι εφαρμογές των mp3 φέρνουν την καταστροφή στην πλοήγηση! Το ίδιο έπαθα κι εγώ με το SnapTube. Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τον NRG player και έχω βρει την υγεία μου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 15 minutes ago, DeathAngel said: Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τον NRG player και έχω βρει την υγεία μου. Από πού το κατέβασες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 On 1/12/2022 at 7:47 ΜΜ, DeathAngel said: Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τον NRG player και έχω βρει την υγεία μου. αυτό έχει να κάνει αναβάθμιση 4,5 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 On 3/2/2022 at 9:12 ΜΜ, tsiv said: Δοκίμασε τον XPlayer και θα αναθεωρήσεις! Παίζει όλα τα φορμά βίντεο... και DTS χωρίς να κατεβάζεις codec και χαζομάρες κάθε φορά που κάνει update!!! Kαι εγώ με τον mxplayer έπαιζα αλλά μόλις δοκίμασα τον παραπάνω εξεπλάγην ευχάριστα και ο mx διαγράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες σε ποιο mode τα παιζεις τα video; κατω δεξια-μεγεθος οθονης; fit;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 58 minutes ago, patrickdrd said: σε ποιο mode τα παιζεις τα video; κατω δεξια-μεγεθος οθονης; fit;;; Ούτε και ξέρω αδερφέ . Δεν το έχω πειράξει ποτέ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Η καλύτερη επιλογή για scanner ποια είναι; να μπορούμε να κάνουμε το αρχείο και pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Η καλύτερη επιλογή για scanner ποια είναι; να μπορούμε να κάνουμε το αρχείο και pdfΕγώ χρησιμοποιώ Adobe scan. Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Η καλύτερη επιλογή για scanner ποια είναι; να μπορούμε να κάνουμε το αρχείο και pdfέχω χρησιμοποιώ το CAMSCANNER 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Δες επίσης και το mobile doc scanner, το χρησιμοποιώ χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 9 ώρες πριν, sgatzo said: Δες επίσης και το mobile doc scanner, το χρησιμοποιώ χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω αυτό χρησιμοποίησα 2-3 φορές και έκανα την δουλειά μου πανεύκολα 1 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 (edited) On 1/12/2022 at 7:47 ΜΜ, DeathAngel said: Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια τον NRG player και έχω βρει την υγεία μου. Βγάζει πολλά NRG player. Ποιό απ' όλα; Edited December 10, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Τελευταιες μερες δεν μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες της samsung οπως galaxy buds live manager σε καμμια συσκευη πλην samsung, τις κλειδωσε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts