Darkpurple Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=george.android.eortologioAlpha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Κάποιο καλό και δοκιμασμένο εορτολόγιο (με widget) που να λέει σωστά τις γιορτές;;; Εχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 και λέει ότι του έρθει Μπορείς να δοκιμάσεις και το 'Ατζέντα - Ημερολόγιο, Ορθόδοξο Εορτολόγιο'. Έχει και widget που θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά!! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα για να γράψω αυτό που θέλω! Αν είμαι λάθος παρακαλώ να με συγχωρέσετε! Θέλω να ρωτήσω, αν κάποιος κατέχει την εφαρμογή Tasker, να με βοηθήσει λίγο πως μπορώ να "δώσω" μια εντολή! Διάβασα στο xda από κάποιον ότι έδωσε μια εντολή μέσω tasker όταν σβήνει η οθόνη του κινητού η φωτεινότητα της οθόνης να πέφτει στο 0. Το έγραψε έτσι: I managed it with tasker: State>ScreenOff = Task>AutoBrightness Off and Brightness 0 Δεν έχω δουλέψει καθόλου το Tasker και δεν κατέχω καθόλου πως μπορώ να το κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά!! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα για να γράψω αυτό που θέλω! Αν είμαι λάθος παρακαλώ να με συγχωρέσετε! Θέλω να ρωτήσω, αν κάποιος κατέχει την εφαρμογή Tasker, να με βοηθήσει λίγο πως μπορώ να "δώσω" μια εντολή! Διάβασα στο xda από κάποιον ότι έδωσε μια εντολή μέσω tasker όταν σβήνει η οθόνη του κινητού η φωτεινότητα της οθόνης να πέφτει στο 0. Το έγραψε έτσι: I managed it with tasker: State>ScreenOff = Task>AutoBrightness Off and Brightness 0 Δεν έχω δουλέψει καθόλου το Tasker και δεν κατέχω καθόλου πως μπορώ να το κάνω!Γιατί ταλαιπωρείσαι με το Tasker και δεν το κάνεις με το macrodroid που είναι πολύ πιο εύκολο στην χρήση; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Γιατί ταλαιπωρείσαι με το Tasker και δεν το κάνεις με το macrodroid που είναι πολύ πιο εύκολο στην χρήση; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Δυστυχώς δεν έτυχε να δουλέψω καμμιά εφαρμογή τέτοιου είδους και δεν έχω ιδέα πως ρυθμίζονται! Απλά έγραψα το Tasker γιατί αυτό αναφέρθηκε στο xda. Γνωρίζεις πως μπορώ να το κάνω με το macrodroid; Θέλει την pro έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Όταν η οθόνη σβήνει ποιός ο λόγος να πηγαίνει η φωτεινότητα στο 0?:confused::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά!! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα για να γράψω αυτό που θέλω! Αν είμαι λάθος παρακαλώ να με συγχωρέσετε! Θέλω να ρωτήσω, αν κάποιος κατέχει την εφαρμογή Tasker, να με βοηθήσει λίγο πως μπορώ να "δώσω" μια εντολή! Διάβασα στο xda από κάποιον ότι έδωσε μια εντολή μέσω tasker όταν σβήνει η οθόνη του κινητού η φωτεινότητα της οθόνης να πέφτει στο 0. Το έγραψε έτσι: I managed it with tasker: State>ScreenOff = Task>AutoBrightness Off and Brightness 0 Δεν έχω δουλέψει καθόλου το Tasker και δεν κατέχω καθόλου πως μπορώ να το κάνω!Γιατί όταν σβήνει η οθόνη να πέφτει η φωτεινότητα στο 0? Αφού έτσι κι αλλιώς θα σβήνει. Θα το ρυθμίσεις μετά όταν ανάβεις την οθόνη να επανέρχεται η φωτεινότητα? Αν είσαι κάπου έξω με ήλιο και είναι η φωτεινότητα στο 0, θα τρομαξεις να χρησιμοποιήσεις την συσκευή. Θα βλέπεις μόνο μια οθόνη μαύρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 (edited) Όταν η οθόνη σβήνει ποιός ο λόγος να πηγαίνει η φωτεινότητα στο 0?:confused::wacko: Γιατί όταν σβήνει η οθόνη να πέφτει η φωτεινότητα στο 0? Αφού έτσι κι αλλιώς θα σβήνει. Θα το ρυθμίσεις μετά όταν ανάβεις την οθόνη να επανέρχεται η φωτεινότητα? Αν είσαι κάπου έξω με ήλιο και είναι η φωτεινότητα στο 0, θα τρομαξεις να χρησιμοποιήσεις την συσκευή. Θα σας λύσω την απορία!! Έβαλα σε ρουτατισμένο OnePlus 5T ένα zip αρχείο μέσω custom recovery το οποίο ενεργοποιεί το Always on display! Τα OnePlus έχουν το Ambient display, να ανάβει δηλαδή η aod μόνο όταν σηκώσεις το κινητό και αμέσως ξανασβήνει! Εγώ όμως είναι στιγμές που θέλω την aod συνέχεια (συνήθεια από Samsung :p ). Η φωτεινότητα όμως της aod πάει σύμφωνα με τη μπάρα φωτεινότητας της οθόνης, άρα όταν η μπάρα είναι ανεβασμένη φέγγει πολύ και η aod, κάτι το οποίο έχει επιπλέον επιβάρυνση στη μπαταρία! Ακόμη και με 0 φωτεινότητα η aod όμως φαίνεται πολύ καλά άρα θέλω όταν σβήνει να πηγαίνει στο μηδέν! Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα περισσότερο! Edited May 28, 2018 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παιδια καλημερα. Προσπαθω εδω και μερες να εγκαταστησω σε ενα -μη ρουτ- τηλεφωνο μια εφαρμογη alarm αλλα οσες εγκατεστησα ειτε δεν λειτουργουν ειτε δεν εχουν ρυθμιση του χρονου κουδουνισματος, που οπωσδηποτε με ενδιαφερει (να σταματαει να χτυπαει δηλαδη απο μονο του μετα απο ορισμενο χρονο, χωρις να χρειαζεται να το κλεισω εγω). Εχετε καμμια προταση? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axen Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παιδια καλημερα. Προσπαθω εδω και μερες να εγκαταστησω σε ενα -μη ρουτ- τηλεφωνο μια εφαρμογη alarm αλλα οσες εγκατεστησα ειτε δεν λειτουργουν ειτε δεν εχουν ρυθμιση του χρονου κουδουνισματος, που οπωσδηποτε με ενδιαφερει (να σταματαει να χτυπαει δηλαδη απο μονο του μετα απο ορισμενο χρονο, χωρις να χρειαζεται να το κλεισω εγω). Εχετε καμμια προταση? AlarmDroid. Το χρησιμοποιώ χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 AlarmDroid. Το χρησιμοποιώ χρόνια.Συμφωνώ. Μακράν το καλύτερο ξυπνητήρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Παιδια τελειο. Δουλευει αψογα και εχει ολες τις ρυθμισεις. Thanks Υ.Γ. Τωρα πρεπει να βρουμε και μια εφαρμογη που να ανοιγοκλεινει προγραμματισμενα τη συσκευη. Χρησιμοποιω το schedule power on-off που εχει η συσκευη αλλα ειναι μονο για μια φορα τη μερα (βραδυ). Χρειαζομαι να ανοιγοκλεινει και το μεσημερι..:p Edited May 30, 2018 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Δυστυχώς δεν έτυχε να δουλέψω καμμιά εφαρμογή τέτοιου είδους και δεν έχω ιδέα πως ρυθμίζονται! Απλά έγραψα το Tasker γιατί αυτό αναφέρθηκε στο xda. Γνωρίζεις πως μπορώ να το κάνω με το macrodroid; Θέλει την pro έκδοση;Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει συγκεκριμένο αριθμό σεναρίων. Βάλτη να δεις πώς δουλεύει και θα δεις ότι είναι πολύ απλή. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για κλησεις voip κ απο αποψη χρεωσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 απο αποψη χρεωσεων viber, γενικα ομως καλυτερα skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για κλησεις voip κ απο αποψη χρεωσεων?Ψαξου στο mobile VoIP την εφαρμογή και βρες κάποιον που δίνει κλήσεις για κινητά Ελλάδα 1 σεντ ανά λεπτό... Προσωπικά έχω μηδενικό πάγιο και μόνο ιντερνέτ στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 θυμάμαι υπήρχε εφαρμογή που σε ειδοποιούσε όταν κάποιες εφαρμογές έβγαιναν σε προσφορά ή δωρεάν. αλλά πλέον δεν την έχω. ξέρετε κάποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 θυμάμαι υπήρχε εφαρμογή που σε ειδοποιούσε όταν κάποιες εφαρμογές έβγαιναν σε προσφορά ή δωρεάν. αλλά πλέον δεν την έχω. ξέρετε κάποια? Εγώ αυτήν έχω και είναι πολύ καλή. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chikisoftworks.pagf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ευχαριστώ πολυ παιδες. Τις εγκατεστησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ψαξου στο mobile VoIP την εφαρμογή και βρες κάποιον που δίνει κλήσεις για κινητά Ελλάδα 1 σεντ ανά λεπτό... Προσωπικά έχω μηδενικό πάγιο και μόνο ιντερνέτ στο κινητό.Νομίζω είναι 0.012/λεπτό για Ελλάδα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Καλημέρα παιδιά ψάχνω εφαρμογή για κατέβασμα MP3 από το YouTube με την καλύτερη δυνατή ποιότητα π .χ. 320 kbps ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Καλημέρα παιδιά ψάχνω εφαρμογή για κατέβασμα MP3 από το YouTube με την καλύτερη δυνατή ποιότητα π .χ. 320 kbps ευχαριστώYouTube downloader Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Το γνωρίζω αυτό υπάρχει μήπως κάτι καλύτερο? αυτό έχει μέχρι 256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Το γνωρίζω αυτό υπάρχει μήπως κάτι καλύτερο? αυτό έχει μέχρι 256 Googlare το tubemate Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts