geoav Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Έκανα και αρνητική αξιολόγηση στο playstore και τους έστειλα χ...τήριο mail στο contact@keyringapp.com Sent from my SM-N950F using Tapatalk Τα ιδια κι εγω. Ζητησα να μου πουνε ASAP τροπο να σβησω τα δεδομενα μου. Ακομα και αν αυριο επιστρεψουν δε θα το ξαναχρησιμοποιησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) Sure universal Αυτήν εδώ εννοείς; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities πάντως το galaxy σε καινούργια Turbo X τηλεόραση δεν δούλεψε τζάμπα το αγόρασα. μη αυτόματο τρόπο να βρίσκει την συσκευή δεν υπάρχει; Άνοιξε την εφαρμογή και πάτα πάνω δεξιά στις 3 τελείες > "Scan mode" > "Type - TV Brand" και κοιτάζοντας την τηλεόραση πάτα Start να ανιχνεύσει πιθανό άλλο μοντέλο που να ταιριάζει. Αν σου ανοίξει ή κλείσει η τηλεόρασή σου, πάτα Pause να δεις ποιο μοντέλο ήταν στο τρέχον πινακάκι. Αν δεν βρει τίποτα στέλνεις email να το προσθέσουνε. Σε περίπτωση που δεν μείνεις ευχαριστημένος από την εφαρμογή, γράφει στο Playstore... "Επιπλέον, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εφαρμογή ή αν η εφαρμογή δε λειτουργεί με το κινητό σας απλά στείλτε μας τα στοιχεία της παραγγελίας σας και θα σας επιστρέψουμε αμέσως τα χρήματά σας πίσω. Εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων εφ' όρου ζωής." Edited May 26, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Galaxy Universal remote Sure universal Αυτά τα 2 χρησιμοποιώ χρόνια τώρα με καλύπτουν στα πάντα. Τηλεόραση OTE TV air condition ενισχυτή γενικά τα πάντα από συσκευές με υπέρυθρες εκτός crystal audio δέκτες. Μόνο για εκεί δεν βρήκα. Να πηγαίνεις σε ταβερνα και αντί α φωνάξεις να αλλάξουν κανάλι βγάζεις κινητό το αλλάζεις και δίνεις και φωνή. Άφωνοι οι περισσότεροι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε βέβαια και είναι άφωνοι, αφού είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι. Αυτά γίνονται εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον, αλλά που να ξέρουν. Αν τους ρωτήσεις όμως τι κάνει ο Μπάμπης από #poweroflove ξέρουν απέξω και ανακατωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ε βέβαια και είναι άφωνοι, αφού είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι. Αυτά γίνονται εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον, αλλά που να ξέρουν. Αν τους ρωτήσεις όμως τι κάνει ο Μπάμπης από #poweroflove ξέρουν απέξω και ανακατωτα. Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει πιο ακυρο σχολιο... Οποιος δεν ξερει απο τεχνολογια ή να αλλαζει καναλια απο το κινητο του,ειναι μανουλα στο power of love; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει πιο ακυρο σχολιο... Οποιος δεν ξερει απο τεχνολογια ή να αλλαζει καναλια απο το κινητο του,ειναι μανουλα στο power of love; Θέλεις και εσύ μια βελτίωση στην ανάγνωση. Δεν είπα ότι επειδή είναι τεχνολογικά άσχετοι ξέρουν από τηλεόραση. Αλλά οτι συμβαίνουν και τα 2 ταυτόχρονα. Η μόνη τεχνολογία που έχει αγκαλιάσει ο Έλληνας είναι η τηλεόραση, και αυτή επιδερμικά. 8/10 τηλεοράσεις είναι 32" για θέαση από τα 5 μέτρα και ρυθμισμένες στο dynamic κλπ Ο ίδιος Έλληνας που όταν τα κανάλια εκπεμπανε σε 4:3 και είχε 16:9 τηλεόραση, έβλεπε την τηλεόραση του stretched. Και αυτό γινόταν 8/10 φορές. Μπλιαχ.... Μια χαρά εγκυροτατο σχόλιο, αν θες απάντησε αλλά μην κρίνεις και μην σχολιάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Θέλεις και εσύ μια βελτίωση στην ανάγνωση. Δεν είπα ότι επειδή είναι τεχνολογικά άσχετοι ξέρουν από τηλεόραση. Αλλά οτι συμβαίνουν και τα 2 ταυτόχρονα. Η μόνη τεχνολογία που έχει αγκαλιάσει ο Έλληνας είναι η τηλεόραση, και αυτή επιδερμικά. 8/10 τηλεοράσεις είναι 32" για θέαση από τα 5 μέτρα και ρυθμισμένες στο dynamic κλπ Ο ίδιος Έλληνας που όταν τα κανάλια εκπεμπανε σε 4:3 και είχε 16:9 τηλεόραση, έβλεπε την τηλεόραση του stretched. Και αυτό γινόταν 8/10 φορές. Μπλιαχ.... Μια χαρά εγκυροτατο σχόλιο, αν θες απάντησε αλλά μην κρίνεις και μην σχολιάζεις. Εχεις δικιο και συγνωμη.Μαλλον ηταν πρωι και το διαβασα στραβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Έβαλα το telegram, με ζητά όμως στην αρχή να βάλω το νούμερο μου για να με στείλουν μνμ.έτσι είναι ή θα φάω καμία φόλα; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Έβαλα το telegram, με ζητά όμως στην αρχή να βάλω το νούμερο μου για να με στείλουν μνμ.έτσι είναι ή θα φάω καμία φόλα; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι είναι ναι. Και στο viber το ίδιο κάνει. Βάλε το plus messenger που βασίζεται στο telegram και είναι πολύ ανώτερο. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Ψάχνω μια εφαρμογή παραγγελειοληψίας. Θέλω να μπορώ να κάνω καταχώρηση προϊόντων και πελατών. Να μπορώ δλδ στο άνοιγμα της καρτέλας του πελάτη να καταχωρήσω παραγγελία. Εάν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Έτσι είναι ναι. Και στο viber το ίδιο κάνει. Βάλε το plus messenger που βασίζεται στο telegram και είναι πολύ ανώτερο. Mate the 10 pro be with youΈχω βάλει ένα telegramX.,αυτό που λες είναι καλύτερο λειτουργικά; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Έχω βάλει ένα telegramX.,αυτό που λες είναι καλύτερο λειτουργικά; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι πολύ καλύτερο ναι! Δοκιμάσετο! Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Γιατί όμως να μην χρησιμοποιήσει το ίδιο το telegram, αλλά ένα άλλο που βασίζεται σε αυτό; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Το telegram είναι σαν το viber? Με δωρεάν μηνύματα η τα χρεώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Αυτήν εδώ εννοείς; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities Άνοιξε την εφαρμογή και πάτα πάνω δεξιά στις 3 τελείες > "Scan mode" > "Type - TV Brand" και κοιτάζοντας την τηλεόραση πάτα Start να ανιχνεύσει πιθανό άλλο μοντέλο που να ταιριάζει. Αν σου ανοίξει ή κλείσει η τηλεόρασή σου, πάτα Pause να δεις ποιο μοντέλο ήταν στο τρέχον πινακάκι. Αν δεν βρει τίποτα στέλνεις email να το προσθέσουνε. Σε περίπτωση που δεν μείνεις ευχαριστημένος από την εφαρμογή, γράφει στο Playstore... "Επιπλέον, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εφαρμογή ή αν η εφαρμογή δε λειτουργεί με το κινητό σας απλά στείλτε μας τα στοιχεία της παραγγελίας σας και θα σας επιστρέψουμε αμέσως τα χρήματά σας πίσω. Εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων εφ' όρου ζωής." Ναι φίλε μου αυτή λέω την δουλεύω χρόνια Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε βέβαια και είναι άφωνοι, αφού είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι. Αυτά γίνονται εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον, αλλά που να ξέρουν. Αν τους ρωτήσεις όμως τι κάνει ο Μπάμπης από #poweroflove ξέρουν απέξω και ανακατωτα. Εγω τα ξέρω ακόμα από τότε με το 6600 και 7650 τα κάναμε αυτά. Γενικά επειδή ασχολουμαι οι περισσότεροι λένε τι κάνει αυτός. Το ίδιο θα εντυπωσιαστω και εγώ με κάτι που δεν γνωρίζω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Υπάρχει εφαρμογή που να μου δείχνει πόσες ώρες την ημέρα χρησιμοποιώ το κινητό συνολικά? Φαντάζομαι ότι αυτό θα το βρίσκει με βάση το πόση ώρα είναι η οθόνη αναμμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Προσωπικά χρησιμοποιώ το gsam battery monitor Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Κάτι για επεξεργασία φωτογραφίας? Όχι απαραίτητα δωρεάν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Snapseed Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Κάτι για επεξεργασία φωτογραφίας? Όχι απαραίτητα δωρεάν.Κορυφή για μένα είναι το mix by camera 360 Μετά το snapseed. Αλλά είναι ανάλογα τι θες να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ευχαριστώ. Κατεβάζω και βλέπουμε.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Υπάρχει εφαρμογή που να μου δείχνει πόσες ώρες την ημέρα χρησιμοποιώ το κινητό συνολικά? Φαντάζομαι ότι αυτό θα το βρίσκει με βάση το πόση ώρα είναι η οθόνη αναμμένη.Upp usage Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ευχαριστώ. Κατεβάζω και βλέπουμε....Για οποιαδήποτε απορία μας ρωτάς. Τις χρησιμοποιω πολύ και τις δύο ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Upp usage Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροσωπικά χρησιμοποιώ το gsam battery monitorΕυχαριστώ θα τα κοιτάξω!!!...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Κάποιο καλό και δοκιμασμένο εορτολόγιο (με widget) που να λέει σωστά τις γιορτές;;; Εχω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 και λέει ότι του έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio Λέει και τις Παγκόσμιες μέρες, έχει ειδοποιήσεις για τις επαφές που γιορτάζουν, το widget γίνεται όσο transparent θες κ.λ.π κ.λ.π ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio Λέει και τις Παγκόσμιες μέρες, έχει ειδοποιήσεις για τις επαφές που γιορτάζουν, το widget γίνεται όσο transparent θες κ.λ.π κ.λ.π ;)Ευχαριστώ!!!! Edited May 28, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts