patrickdrd Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Μόνο με ρουτ. δεν θελει ρουτ αυτο, γινεται και με το sd maid (unrooted) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Υπάρχει τρόπος να κάνω extract το apk μιας εφαρμογής που ήδη έχω; θέλω να τη περάσω σε άλλη συσκευή αλλά δε τη βρίσκω πλέον στο Google playΜπορείς και με τον Es Explorer και με τον Solid Explorer να βρεις το apk που θέλεις και να το χρησιποποιήσεις σε όποια συσκευή θέλεις. Sent from my SM-P605 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Υπάρχει τρόπος να κάνω extract το apk μιας εφαρμογής που ήδη έχω; θέλω να τη περάσω σε άλλη συσκευή αλλά δε τη βρίσκω πλέον στο Google play Ή αλλιως, την κατεβαζεις από εδω apkmirror.com Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 (edited) Υπάρχει τρόπος να κάνω extract το apk μιας εφαρμογής που ήδη έχω; θέλω να τη περάσω σε άλλη συσκευή αλλά δε τη βρίσκω πλέον στο Google play δεν θελει ρουτ αυτο, γινεται και με το sd maid (unrooted) Εξαγωγή αρχείου apk μέσω SD Maid (δεν θέλει root) ================================= Ανοίγεις SD Maid. Swipe από το αριστερό άκρο της οθόνης, προς τα δεξιά, για να εμφανιστεί το μενού. Επιλέγεις AppControl και επιλέγεις το κυκλικό πράσινο βελάκι, κάτω δεξιά, για να κάνει scan στις εφαρμογές σου. Επιλέγεις όποια εφαρμογή θέλεις και σου εμφανίζει επιλογές για: α. να κάνεις kill τη διαδικασία του app (αν τρέχει ήδη), β. να τρέξεις την εφαρμογή (αν δεν τρέχει ήδη), γ. να κάνεις extract το apk. Επιλέγεις το Extract και το αρχείο πηγαίνει σε όποιο φάκελο ορίσεις εσύ. Μπορείς και με τον Es Explorer και με τον Solid Explorer να βρεις το apk που θέλεις και να το χρησιποποιήσεις σε όποια συσκευή θέλεις. Εξαγωγή αρχείου apk μέσω ES File Explorer (δεν θέλει root) ====================================== Πάτα τις 3 γραμμές πάνω αριστερά και πήγαινε Library > APP ή κάνε swipe προς τα αριστερά για να μπεις στο "User Apps" και να σου εμφανίσει όλες τις εφαρμογές που έχεις ήδη εγκατεστημένες στο κινητό σου. Πάτα παρατεταμένα στην εφαρμογή-ές που θες να εξαγάγεις το αρχείο .apk επιλέγοντας το Backup (τρίτο εικονίδιο από πάνω δίπλα στο κάδο) και θα το βρεις εξ'ορισμού στον φάκελο /sdcard/backups/apps/ (πηγαίνοντας Settings > TOOLS SETTINGS > APP, μπορείς να αλλάξεις αυτή την διαδρομή στο "App backup directory"). Edited May 20, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Εχω μερικα αρχεια pdf στο κινητο και ολα βαινουν καλως με το copy paste οταν θελω να αποθηκευσω κατι στις σημειωσεις. Ψαχνω μια εφαρμογη(κατι σαν snapshot) που να κανω το παραπανω για μερικες γραμμες κειμενου,παραγραφο κτλ, γιατι μερικες φορες το κειμενο μετατρεπεται σε ιερογλυφικα στην επικολληση.Η λειτουργια copy paste εδω ειναι αχρηστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Lightroom δωρεάν ξέρει κανείς τίποτα?? :D :D Δέχομαι μηνύματα :D :D Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Lightroom δωρεάν ξέρει κανείς τίποτα?? :D :D Δέχομαι μηνύματα :D :D Yπαρχουν πολλα tutorials στο google. Ψαξε,βρες και ξεκινα διαβασμα κτλ. Σε μυνηματα δεν θα βοηθηθεις... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Παιδια καλημερα. Καμμια εφαρμογη για Android 7 που να ανοιγοκλεινει αυτοματα (δυο φορες τη μερα τουλαχιστον) το τηλ (power on-off) η airplane mode? Φανταζομαι οτι το δευτερο δεν γινεται, αφου η συσκευη δεν ειναι root. Δοκιμασα μερικες εφαρμογες απο playstore αλλα δεν δουλεψε καμμια. Στα settings του τηλεφωνου υπαρχει ενα schedule power on-off αλλα ειναι για μια φορα τη μερα μονο. Ευχαριστω. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Παιδια καλημερα. Καμμια εφαρμογη για Android 7 που να ανοιγοκλεινει αυτοματα (δυο φορες τη μερα τουλαχιστον) το τηλ (power on-off) η airplane mode? Φανταζομαι οτι το δευτερο δεν γινεται, αφου η συσκευη δεν ειναι root. Δοκιμασα μερικες εφαρμογες απο playstore αλλα δεν δουλεψε καμμια. Στα settings του τηλεφωνου υπαρχει ενα schedule power on-off αλλα ειναι για μια φορα τη μερα μονο. Ευχαριστω.Τσεκαρε με Macrodroid Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Yπαρχουν πολλα tutorials στο google. Ψαξε,βρες και ξεκινα διαβασμα κτλ. Σε μυνηματα δεν θα βοηθηθεις... Τουτόριαλς για το .apk?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Τσεκαρε με Macrodroid Θα το δοκιμασω, σ ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Χρησιμοποιώ την προεγκατεστημενη εφαρμογή για email που έχουν τα Samsung. Πως γίνεται να κλειδώσω ένα εισερχόμενο email για να μη το σβήνω συνέχεια κατά λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Φτιάξε ένα φάκελο με την ονομασία "ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ" και βάλτο εκεί...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) Φτιάξε ένα φάκελο με την ονομασία "ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ" και βάλτο εκεί...;)Σωστό! Δεν βλέπω να γίνεται αυτό από κινητό όμως... Και έχω συνδέσει στην εφαρμογή δύο λογαριασμούς email Edit : πήγα να ανοίξω νέο φάκελο αλλά δεν τον άνοιγε με τίποτα. Δεν ξέρω γιατί... Τελικά Έκανα μεταφορά του σημαντικόυ Mail σε έναν παλιό φάκελο που είχα ανοίξει παλιά για να βάζω τα Mail της σχολής μου. Ακόμα κ έτσι έγινε η δουλειά μου!! Σκοπός ήταν να μη σβήνω συνέχεια το Mail κατά λάθος και το γυρίζω πίσω από τον κάδο απορριμμάτων. Σ ευχαριστώ!! Edited May 22, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 σε μια από τις τελευταίες εκδόσεις του whatsapp έχουν ενοποιήσει τους ήχους των εισερχομένων με αυτούς των εξερχομένων μηνυμάτων;; δεν μπορώ να απενεργοποιησω των εξερχομένων την βλ@κεια που έχουν βάλει;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παλιότερα υπήρχε μια εφαρμογή ( cyberon voice commander) που όχι μονο ακουγε ελληνικά αλλά επιβεβαίωνε στα ελληνικά την εντολή. Το χρησιμοποιούσα για να κάνω κλήσεις φωνητικά . Επειδή στις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν λειτουργεί υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ακούει ελληνικά ώστε να αναγνωρίζει τις καταχωρημένες επαφές; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παλιότερα υπήρχε μια εφαρμογή ( cyberon voice commander) που όχι μονο ακουγε ελληνικά αλλά επιβεβαίωνε στα ελληνικά την εντολή. Το χρησιμοποιούσα για να κάνω κλήσεις φωνητικά . Επειδή στις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν λειτουργεί υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ακούει ελληνικά ώστε να αναγνωρίζει τις καταχωρημένες επαφές; Αυτό έχω, και λειτουργεί κανονικά. ένα πρόβλημα που είχα με το να μην αναγνωρίζει κάποια κινητά, διορθώθηκε όταν διόρθωσα την ετικέτα αυτών των κινητών από 'κινητό τηλέφωνο' σε 'κινητό'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Αυτό έχω, και λειτουργεί κανονικά. ένα πρόβλημα που είχα με το να μην αναγνωρίζει κάποια κινητά, διορθώθηκε όταν διόρθωσα την ετικέτα αυτών των κινητών από 'κινητό τηλέφωνο' σε 'κινητό'. Εγώ που το δοκίμασα σε tablet αλλά και στο multimedia του αυτοκινήτου ( Android) δεν μου δίνει δυνατότητα εγκατάστασης. Σημείωση, στην οθόνη του αυτοκινήτου με Android 6 δεν ειχα πρόβλημα ,δούλευε μια χαρά Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Κάποιο καλό τηλεχειριστήριο για το mi a1 έστω και με πληρωμή; Θα ήθελα αν με κάποιο τρόπο να μπορώ να συνδυάσω 2-3 σε μια οθόνη. Πχ τηλεόραση και αποκωδικοποιητή Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) Καλημέρα. Το Key Ring που είχα περάσει τις κάρτες μου από καταστήματα κλπ. δεν είναι πια διαθέσιμο στην Ευρώπη λόγω GDPR. Και το χειρότερο χωρίς να σε αφήνει να διαγράψεις τον λογαριασμό σου... Υπάρχει καμμία άλλη αντίστοιχη εφαρμογή; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Edited May 26, 2018 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Κάποιο καλό τηλεχειριστήριο για το mi a1 έστω και με πληρωμή; Θα ήθελα αν με κάποιο τρόπο να μπορώ να συνδυάσω 2-3 σε μια οθόνη. Πχ τηλεόραση και αποκωδικοποιητή Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Galaxy Universal remote Sure universal Αυτά τα 2 χρησιμοποιώ χρόνια τώρα με καλύπτουν στα πάντα. Τηλεόραση OTE TV air condition ενισχυτή γενικά τα πάντα από συσκευές με υπέρυθρες εκτός crystal audio δέκτες. Μόνο για εκεί δεν βρήκα. Να πηγαίνεις σε ταβερνα και αντί α φωνάξεις να αλλάξουν κανάλι βγάζεις κινητό το αλλάζεις και δίνεις και φωνή. Άφωνοι οι περισσότεροι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Galaxy Universal remote Sure universal Αυτά τα 2 χρησιμοποιώ χρόνια τώρα με καλύπτουν στα πάντα. Τηλεόραση OTE TV air condition ενισχυτή γενικά τα πάντα από συσκευές με υπέρυθρες εκτός crystal audio δέκτες. Μόνο για εκεί δεν βρήκα. Να πηγαίνεις σε ταβερνα και αντί α φωνάξεις να αλλάξουν κανάλι βγάζεις κινητό το αλλάζεις και δίνεις και φωνή. Άφωνοι οι περισσότεροι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπάντως το galaxy σε καινούργια Turbo X τηλεόραση δεν δούλεψε τζάμπα το αγόρασα. μη αυτόματο τρόπο να βρίσκει την συσκευή δεν υπάρχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 πάντως το galaxy σε καινούργια Turbo X τηλεόραση δεν δούλεψε τζάμπα το αγόρασα. μη αυτόματο τρόπο να βρίσκει την συσκευή δεν υπάρχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σε turbox το δωρεάν su δουλεύει κανονικά αλλά και πάλι δεν είναι τα κουμπιά όπως πρέπει. Πχ πατάς πάνω φωνή και μπορεί να αλλάξει κανάλι. Αν ξέρεις τον κωδικό του τηλεκοντρόλ γίνεται Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Καλημέρα. Το Key Ring που είχα περάσει τις κάρτες μου από καταστήματα κλπ. δεν είναι πια διαθέσιμο στην Ευρώπη λόγω GDPR. Και το χειρότερο χωρίς να σε αφήνει να διαγράψεις τον λογαριασμό σου... Υπάρχει καμμία άλλη αντίστοιχη εφαρμογή; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Απαραδεκτη πρακτικη εκ μερους τους. Και δεν μπορω να τους βρω και να γραψω και σχολια ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Απαραδεκτη πρακτικη εκ μερους τους. Και δεν μπορω να τους βρω και να γραψω και σχολια ρε γμτΈκανα και αρνητική αξιολόγηση στο playstore και τους έστειλα χ...τήριο mail στο contact@keyringapp.com Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts