Inevar Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Ευχαριστώ όπως και να έχει, παρεμεινα εδώ. Πλέον οι κλωνοποιημενες έχουν συγχωνευτει Για να δω... θα πετύχει τελικά; Edited December 28, 2017 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Παιδιά έχω μια Mastercard Πειραιώς prepaid. Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπω από το κινητό το υπόλοιπο της κάρτας και τις συναλλαγές μου αναλυτικά; Ωρα αγοράς, πόσο που πλήρωσα και πόσα απομένουν κτλ; _________________________________________________ Edit : τελικά γίνεται αυτό αλλά όχι μέσω εφαρμογης αλλά μέσω Web. Και ζητάει κωδικούς τους οποίους πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα να μου τους δώσουν με κόστος 5€ για να μπορώ να βλέπω όλα αυτά που ζητάω μέσω Internet. Edited December 29, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εφαρμογή να μπορώ να ελέγχω πχ ένα android box από το android κινητό μου υπάρχει; Γιατί από ότι βλέπω με team viewer δεν γίνεται Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο με το droidmote έκανα δουλειά. Θέλει όμως root και είναι με πληρωμή. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπερα παιδες! Υπαρχει εφαρμογη που να ενεργοποιει την οθονη για μερικα δευτερολεπτα καθε φορα που ερχεται μια ειδοποιηση? πχ μειλ, μηνυμα κλπ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπερα παιδες! Υπαρχει εφαρμογη που να ενεργοποιει την οθονη για μερικα δευτερολεπτα καθε φορα που ερχεται μια ειδοποιηση? πχ μειλ, μηνυμα κλπ Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος και επιλέγεις να Ανάβει η οθόνη, για τις ειδοποιήσεις. Πιστεύω και στον Touchwiz παραμένει αυτή η επιλογή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος και επιλέγεις να Ανάβει η οθόνη, για τις ειδοποιήσεις. Πιστεύω και στον Touchwiz παραμένει αυτή η επιλογή.Ούτε στην δικιά μου συσκευη δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Θα με ενδιέφερε κ εμένα αυτο!! Είμαι με Samsung Galaxy A5 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Παιδιά έχω μια Mastercard Πειραιώς prepaid. Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπω από το κινητό το υπόλοιπο της κάρτας και τις συναλλαγές μου αναλυτικά; Ωρα αγοράς, πόσο που πλήρωσα και πόσα απομένουν κτλ; _________________________________________________ Edit : τελικά γίνεται αυτό αλλά όχι μέσω εφαρμογης αλλά μέσω Web. Και ζητάει κωδικούς τους οποίους πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα να μου τους δώσουν με κόστος 5€ για να μπορώ να βλέπω όλα αυτά που ζητάω μέσω Internet. Και μεσω της εφαρμογης της Πειραιως τα βλεπεις αυτα, απλα στο site ειναι πιο αναλυτικα. Τα βασικα ομως τα βλεπεις και στην εφαρμογη τους. Αρκει να εχεις τους κωδικους. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Δεν είναι κάποια ρύθμιση. Έτσι δουλεύει το spotify. Όταν συνδεθεί μέσω bluetooth σε οποιοδήποτε ηχείο, ξεκινάει αυτόματα την αναπαραγωγή. Μα δε λειτουργεί το Spotify έτσι όπως λες. Και στο σπίτι που συνδέω το κινητό με bluetooth ηχείο αλλά και στο αμάξι ποτέ δε ξεκινά να παίζει αυτόματα όταν συνδέεται με bluetooth (και θα ήταν και τραγικό να συνέβαινε). Αφού συνδεθείς με όποια συσκευή bluetooth θέλεις, πας στην εφαρμογή και πατάς play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος και επιλέγεις να Ανάβει η οθόνη, για τις ειδοποιήσεις. Πιστεύω και στον Touchwiz παραμένει αυτή η επιλογή. Δεν το θέλω για σάμσουγκ. :) Στο στοκ ανδροιδ δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Ίσως όμως γίνεται με κάποια εφαρμογή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Δεν το θέλω για σάμσουγκ. :) Στο στοκ ανδροιδ δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Ίσως όμως γίνεται με κάποια εφαρμογή.Και στο Oxygen Os των ONEPLUS υπάρχει κανονικά αυτή η ρύθμιση. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Στο LG G4 δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Επόμενος...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 floatify για ειδοποιησεις, τοπ, ακομα και lolipop που εβαλα στο moto μου και ειχε την ρυθμιση που λετε, χωρια που μαλλον μπορουσα να το κανω και με gravitybox, το floatify κρατησα για τον απλουστατο λογο οτι ειναι οτι πιο πληρες, παραδειγμα; το οριζω ετσι ωστε οταν κανω swipe αριστερα μια ειδοποιηση να σβησουν ολες και πολλα πολλα αλλα (και heads up εννοειται, δεν το συζηταμε) πολυ ευχαριστημενος απο τοτε που το εβαλα, δεν θυμαμαι κιολας που το βρηκα, μπορει κι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά! Έχω άλλη μια ερώτηση σχετικά με τις κάρτες στο κινητό. Αν πατήσω το nfc παρατεταμένα με βγάζει στην ενότητα "nfc και πληρωμή" αν πατήσω εκεί που λέει "πατήστε και πληρώστε" με βγάζει εδώ... Πως βάζω την κάρτα μου;; Ποια εδαρμογη θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά! Έχω άλλη μια ερώτηση σχετικά με τις κάρτες στο κινητό. Αν πατήσω το nfc παρατεταμένα με βγάζει στην ενότητα "nfc και πληρωμή" αν πατήσω εκεί που λέει "πατήστε και πληρώστε" με βγάζει εδώ... Πως βάζω την κάρτα μου;; Ποια εδαρμογη θέλει; Νομίζω Ελλάδα λειτουργούν μόνο η εφαρμογή winbank wallet και το my alpha wallet. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ούτε στην δικιά μου συσκευη δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Θα με ενδιέφερε κ εμένα αυτο!! Είμαι με Samsung Galaxy A5 2016Ούτε το δικό μου έχει s7 edge floatify για ειδοποιησεις, τοπ, ακομα και lolipop που εβαλα στο moto μου και ειχε την ρυθμιση που λετε, χωρια που μαλλον μπορουσα να το κανω και με gravitybox, το floatify κρατησα για τον απλουστατο λογο οτι ειναι οτι πιο πληρες, παραδειγμα; το οριζω ετσι ωστε οταν κανω swipe αριστερα μια ειδοποιηση να σβησουν ολες και πολλα πολλα αλλα (και heads up εννοειται, δεν το συζηταμε) πολυ ευχαριστημενος απο τοτε που το εβαλα, δεν θυμαμαι κιολας που το βρηκα, μπορει κι εδωΤο δοκίμασα αλλά στα email δεν ανάβει, θέλει κάποια άλλη ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Το θέμα λύθηκε με το glimpse notification από το Playstore. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Μα δε λειτουργεί το Spotify έτσι όπως λες. Και στο σπίτι που συνδέω το κινητό με bluetooth ηχείο αλλά και στο αμάξι ποτέ δε ξεκινά να παίζει αυτόματα όταν συνδέεται με bluetooth (και θα ήταν και τραγικό να συνέβαινε). Αφού συνδεθείς με όποια συσκευή bluetooth θέλεις, πας στην εφαρμογή και πατάς play.Τι να σου πω. Σε εμένα αυτό συμβαίνει. Ίσως έχει να κάνει και με τη συσκευή ή το bluetooth ηχείο. Μόλις πάτησα το κουμπί του ηχείου και χωρίς να πατήσω τίποτα στο κινητό, ακούγεται ο Καρράς να τραγουδάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Το δοκίμασα αλλά στα email δεν ανάβει, θέλει κάποια άλλη ρύθμιση; παραξενο, ποια εφαρμογη email εχεις; εμενα με aqua μου αναβει μια χαρα (και με typemail παλιοτερα), και στις δυο περιπτωσεις ειχα/εχω και "action buttons" απ την ειδοποιηση κανονικα, να διαγραψω δηλαδη το email, να το κανω "mark as read" κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 παραξενο, ποια εφαρμογη email εχεις; εμενα με aqua μου αναβει μια χαρα (και με typemail παλιοτερα), και στις δυο περιπτωσεις ειχα/εχω και "action buttons" απ την ειδοποιηση κανονικα, να διαγραψω δηλαδη το email, να το κανω "mark as read" κλπ για το gmail αναφερομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Έχω τον true phone dialer και θα ήθελα μετά την ολοκλήρωση της κλήσης να μην ανάβει η οθόνη αλλά να μένει σβηστεί και κλειδωμένη. Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να βρω τη ρύθμιση αλλά δεν μπορώ να τη βρω αν Ξέρει κάποιος Ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ και καλή μας χρονιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά! Έχω άλλη μια ερώτηση σχετικά με τις κάρτες στο κινητό. Αν πατήσω το nfc παρατεταμένα με βγάζει στην ενότητα "nfc και πληρωμή" αν πατήσω εκεί που λέει "πατήστε και πληρώστε" με βγάζει εδώ... Πως βάζω την κάρτα μου;; Ποια εδαρμογη θέλει; Εγώ χρησιμοποιώ το winbank wallet της Πειραιώς. Δουλεύει άψογα. Αλλά χωρίς κωδικούς δεν κάνεις τίποτα. Έχει μια μικρή διαδικασία, δεν είναι τίποτα αλλά θες κωδικούς και την εφαρμογή winbank εκτός από το wallet. Επίσης πρέπει να έχεις υπόψη σου πως μπορείς να συνδέσεις μόνο χρεωστική κάρτα. Κανενός άλλου είδους προς το παρόν, ούτε πιστωτικές, ούτε προπληρωμένες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ το winbank wallet της Πειραιώς. Δουλεύει άψογα. Αλλά χωρίς κωδικούς δεν κάνεις τίποτα. Έχει μια μικρή διαδικασία, δεν είναι τίποτα αλλά θες κωδικούς και την εφαρμογή winbank εκτός από το wallet. Επίσης πρέπει να έχεις υπόψη σου πως μπορείς να συνδέσεις μόνο χρεωστική κάρτα. Κανενός άλλου είδους προς το παρόν, ούτε πιστωτικές, ούτε προπληρωμένες.Α ναι; νόμιζα ότι δεχόταν και προπληρωμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Α ναι; νόμιζα ότι δεχόταν και προπληρωμενη. Όχι, μόνο χρεωστική προς το παρόν. Εδώ και λίγο καιρό έχει και η alpha αντίστοιχο wallet με την Πειραιώς για ανέπαφες με NFC. Δεν γνωρίζω εκεί τι παίζει και τι είδους κάρτες μπορείς να συνδέσεις. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Όχι, μόνο χρεωστική προς το παρόν. Εδώ και λίγο καιρό έχει και η alpha αντίστοιχο wallet με την Πειραιώς για ανέπαφες με NFC. Δεν γνωρίζω εκεί τι παίζει και τι είδους κάρτες μπορείς να συνδέσεις.Θέλει να πάρω κωδικούς από την τράπεζα δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Αν μπορείς άνοιξε ένα λογαριασμό, πάρε κωδικούς, πάρε και μια χρεωστική και μετά κάνεις ότι θες. Φορτίζει την προπληρωμένη, συνδέεις την χρεωστική με το wallet κτλ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts