Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λεβέντες μία απορία, κατέβασα όταν ήταν προσφορά για ένα χρόνο δωρεάν το adguard , έκανα επαναφορά τηλεφώνου και τώρα δεν μου δέχεται το κλειδί διότι έχει χρησιμοποιηθεί, υπάρχει τρόπος να το δεχτεί;

Δεν νομίζω να γίνεται εφόσον δεν καταλάβει ότι είσαι ο ίδιος που το έβαλες και παλιά.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Έχει κάποιο θέμα το Facebook σήμερα και κολλάει συνέχεια ή μόνο σε μένα συμβαίνει;;;

Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι...

Δεν νομίζω να γίνεται εφόσον δεν καταλάβει ότι είσαι ο ίδιος που το έβαλες και παλιά.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ok φίλε, άρα μάπα το καρπούζι, υπάρχει κάποιος που δεν θα κάνει restore μέσα σε μία χρονιά; μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί, τεσπα, ευχαριστώ

Σε γενικές γραμμές το Facebook app έχει αλλάξει πάρα πολύ με τις τελευταίες ενημερώσεις, αλλά με την σημερινή η Γη των ειδοποιήσεων έγινε καμπανάκι.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Σε γενικές γραμμές το Facebook app έχει αλλάξει πάρα πολύ με τις τελευταίες ενημερώσεις, αλλά με την σημερινή η Γη των ειδοποιήσεων έγινε καμπανάκι.

Κάτι τέτοιες μικροεμφανισιακες αλλαγές (που δεν υπάρχει λόγος να γίνουν) ξέρουν να κάνουν.... Να την φτιάξουν να μην είναι τόσο άθλια δεν ξέρουν.

Εγώ πάντως παιδιά σήμερα δεν μπορώ να μπω σχεδόν καθόλου μετά τη σημερινή ενημέρωση.κολλάει συνέχεια

Εγώ πάντως παιδιά σήμερα δεν μπορώ να μπω σχεδόν καθόλου μετά τη σημερινή ενημέρωση.κολλάει συνέχεια

Δοκίμασες clear data της εφαρμογής ;

Δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα.

Την κατεβασα τώρα για να δω τις αλλαγές που λέτε. Facebook μπαίνω πάντα από τον Chrome η τον Samsung browser. Αλλά δεν μου κολλάει καθόλου η εφαρμογή βλέπω. Λόγω χώρου όμως θα φύγει πάλι.

Βλέπω αρκετές μικρές αλλαγές 92d7a5a20d312ece7d8674a6f2365872.jpg1fb92e1a783c6e209b79efd8833668af.jpg

Edited by lek88

Λεβέντες μία απορία, κατέβασα όταν ήταν προσφορά για ένα χρόνο δωρεάν το adguard , έκανα επαναφορά τηλεφώνου και τώρα δεν μου δέχεται το κλειδί διότι έχει χρησιμοποιηθεί, υπάρχει τρόπος να το δεχτεί;

Πάντως εγώ που την εχω αγορασμένη άλλαξα κινητό τη κατέβασα έβαλα του κωδικούς και έτρεξε κανονικά. Στείλε κάνα μνμ μπας και...

Έχει κάποιο θέμα το Facebook σήμερα και κολλάει συνέχεια ή μόνο σε μένα συμβαίνει;;;

Μια χαρά και σε εμένα. Κάνε επανεκινηση και το κινητο σου μπας και στρώσει.

Πάντως εγώ που την εχω αγορασμένη άλλαξα κινητό τη κατέβασα έβαλα του κωδικούς και έτρεξε κανονικά. Στείλε κάνα μνμ μπας και...

δε βαριεσαι φιλε ,τι ειχαμε ,τι χασαμε, θα τους στειλω μνμ, καποια αλλη επιλογη σαν αυτην την εφαρμογη εχουμε ;

Κάτι τέτοιες μικροεμφανισιακες αλλαγές (που δεν υπάρχει λόγος να γίνουν) ξέρουν να κάνουν.... Να την φτιάξουν να μην είναι τόσο άθλια δεν ξέρουν.

Σωστοτατος ο φίλος.

Σωστοτατος ο φίλος.

Φίλη :p

Ήθελα να 'ξερα δεν βλέπουν τα σχόλια από κάτω; τι να πω... Το 90% των σχολίων από κάτω είναι του στιλ "χάλια η εφαρμογή όλο κολλαει" και το άλλο 10% λέει "ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται αλλά δεν έχω καταλάβει πως παίζεται". Τουλάχιστον ας φτιάξουν έστω και λίγο καλύτερη την εφαρμογή για αυτό το 90% του ποσοστού που ξέρει τι είναι και θέλει να την χρησιμοποιήσει χωρίς να κολλάει όλη η συσκευή όταν είναι ανοιχτό το Facebook

Φίλη :p

Ήθελα να 'ξερα δεν βλέπουν τα σχόλια από κάτω; τι να πω... Το 90% των σχολίων από κάτω είναι του στιλ "χάλια η εφαρμογή όλο κολλαει" και το άλλο 10% λέει "ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται αλλά δεν έχω καταλάβει πως παίζεται". Τουλάχιστον ας φτιάξουν έστω και λίγο καλύτερη την εφαρμογή για αυτό το 90% του ποσοστού που ξέρει τι είναι και θέλει να την χρησιμοποιήσει χωρίς να κολλάει όλη η συσκευή όταν είναι ανοιχτό το Facebook

Χαχα μια χαρα τοτε!!

Το φβ ειναι εσκεμμενα η πιο χαλια εφαρμογη, γεματη μπαγκζ.

Χαχα μια χαρα τοτε!!

Το φβ ειναι εσκεμμενα η πιο χαλια εφαρμογη, γεματη μπαγκζ.

Γι αυτό και οι περισσότεροι χρήστες ψάχνουν άλλες λύσεις πλέον

Γι αυτό και οι περισσότεροι χρήστες ψάχνουν άλλες λύσεις πλέον

Το fb lite ,που εχω περασει σε υποδεεστερης δυναμικης συσκευες, ειναι καλη αλλα πετσοκομμενη λυση.

ΥΓ Αντε ...θελεις ακομα 4 ποστς για να γινεις HSUPA απο HSDPA member!!

Τυχερη!!

Το fb lite ,που εχω περασει σε υποδεεστερης δυναμικης συσκευες, ειναι καλη αλλα πετσοκομμενη λυση.

ΥΓ Αντε ...θελεις ακομα 4 ποστς για να γινεις HSUPA απο HSDPA member!!

Τυχερη!!

Το ειχα δοκιμάσει και το lite αλλά δεν μου άρεσε. Πλέον είμαι με messenger lite https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.mlite

Και αντί για την εφαρμογή του Facebook έχω τον Samsung browser που έχει και notifications στην οθόνη για οτιδήποτε νέο. Μέχρι και για τα inbox έχει notifications

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser

ΥΓ: Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται.

Ok φίλε, άρα μάπα το καρπούζι, υπάρχει κάποιος που δεν θα κάνει restore μέσα σε μία χρονιά; μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί, τεσπα, ευχαριστώ

Εκεί στην αρχή που έχει τρεις επιλογές μπες εκεί που λέει κάπως manage license η κάπως έτσι, κάνε αποσύνδεση του κλειδιού από τη συσκευή και δοκίμασε ξανά μετά να περάσεις το κλειδι. Ίσως πιάσει.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παιδιά επειδή αλλάζω τηλέφωνο και έχω πολλά αποθηκευμένα wi-fi θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να μεταφερθούν στο νέο τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να ξαναπεράσω τους κωδικούς αυτών. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδιά επειδή αλλάζω τηλέφωνο και έχω πολλά αποθηκευμένα wi-fi θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να μεταφερθούν στο νέο τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να ξαναπεράσω τους κωδικούς αυτών. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέποντας το άβαταρ σου (S6) και υποθέτωντας ότι πας πάλι σε αντρόιντ, αν έχεις ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, όταν βάλεις το gmail στην καινούρια συσκευή θα έρθουν και οι κωδικοί wifi μαζί με τις επαφές, εφαρμογές κ.λ.π.

Βλέποντας το άβαταρ σου (S6) και υποθέτωντας ότι πας πάλι σε αντρόιντ, αν έχεις ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, όταν βάλεις το gmail στην καινούρια συσκευή θα έρθουν και οι κωδικοί wifi μαζί με τις επαφές, εφαρμογές κ.λ.π.

Καλημερα

Μιας και αναφερθηκε η"δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας" (που την εχω ενεργοποιημενη και εγω φυσικα στο δικο τηλ καθε ποτε δημιουργει αντιγραφα και επισης δημιουργει και αντιγραφα των δεδομενων τους ή μονο εφαρμογες στυλ titaniun το κανουν αυτο?

ευχαριστω

Καλημερα

Μιας και αναφερθηκε η"δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας" (που την εχω ενεργοποιημενη και εγω φυσικα στο δικο τηλ καθε ποτε δημιουργει αντιγραφα και επισης δημιουργει και αντιγραφα των δεδομενων τους ή μονο εφαρμογες στυλ titaniun το κανουν αυτο?

ευχαριστω

Όποτε κάνεις μια αλλαγή σε πράγματα που παίρνει backup. Π.χ. Έβαλες καινούριο κωδικό wifi.

Δεν κρατάει δεδομένα.

Όποτε κάνεις μια αλλαγή σε πράγματα που παίρνει backup. Π.χ. Έβαλες καινούριο κωδικό wifi.

Δεν κρατάει δεδομένα.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

υπαρχει τροπος ομως να σωζονται στην καρτα και οχι στη συσκευη γιατι δεν θα εχει νοημα αν παθει κατι το τηλ και χρειαστει να περαστουν ξανα οι εφαρμογες που θα εχουν χαθει.

ευχαριστω και παλι

υπαρχει τροπος ομως να σωζονται στην καρτα και οχι στη συσκευη γιατι δεν θα εχει νοημα αν παθει κατι το τηλ και χρειαστει να περαστουν ξανα οι εφαρμογες που θα εχουν χαθει.

H google κάνει backup στους δικούς της server, δεν έχει σχέση με τις μνήμες του τηλεφώνου σου

H google κάνει backup στους δικούς της server, δεν έχει σχέση με τις μνήμες του τηλεφώνου σου

Αααα μαλιστα.Και ο φακελος Android που δημιουργειται στη συσκευη και περιλαμβανει ολα τα apk των εφαρμογων τι ειναι?

Βοηθηστε βρε παιδιά αν μπορείτε. Δεν μπορεί να ειναι τοσο δύσκολο, απλα δεν το βρίσκω.

Στο gmail app του κινητου, πρεπει κατα λαθος να εχω απενεργοποιήσει την αυτοματη συμπλήρωση οταν παω να προσθέσω επαφές. Πχ παλιά οταν παταγα το "p" μου εβγαζε ολα τα email που ξεκινουσαν απο "p" και εγω διαλεγα. Τωρα δεν κανει τίποτα και προφανώς δεν θυμάμαι ολα τα email μου απεξω.

Αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω τη ρύθμιση, θα σας ημουν υποχρεος.

EDIT: Ηθελε να ΄δωσω δικαιώματα στο gmail για τα contacts/επαφες. Λυθηκε :)

Edited by vadergr

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II