panosz75 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εγώ πάντως έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το Send Anywhere. Λειτουργεί και ως αυτόνομη εφαρμογή, αλλά υπάρχει και ως plugin στον X-Plore που χρησιμοποιώ συνεχώς ως κύριο file manager. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Θέλω να φτιάξω έναν φάκελο να βάζω κάποιες φωτογραφίες και να τον κλειδώσω μετά οχι όμως οι φωτογραφίες στον φάκελλο να είναι online. Ξέρετε πως μπορώ να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Θελω μια εφαρμογη με καποιο on-off διακοπτη - wiget, που να κοβει τα δεδομενα και τη συνδεση απο προεπιλεγμενες εφαρμογες χωρις να κλεινω τα δεδομενα της συσκευης. Θελω να εχω πχ χαρτες on line η ιντερνετικο ραδιοφωνο χωρις να ερχονται ειδοποιησεις απο τα social apps. Υπαρχει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Σήμερα δεν μου δείχνει στην εφαρμογή Gmail το αριθμητικό (1,2,3 κτλ) με τα μη αναγνωσμένα μηνύματα που έχω. Μέχρι χθες έδειχνε κανονικά! Χρησιμοποιω γι αυτή την δουλειά το tesla unread γιατί έχω Nova launcher prime. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Μήπως αν κάνω απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση το Gmail να στρώσει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Για μπλοκαρισμα διαφημισεων σε κινητο χωρις root μονο το adguard υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Block this Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Θέλω να φτιάξω έναν φάκελο να βάζω κάποιες φωτογραφίες και να τον κλειδώσω μετά οχι όμως οι φωτογραφίες στον φάκελλο να είναι online. Ξέρετε πως μπορώ να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέσα στο φάκελο θα κανεις ενα αρχείο .nomedia και οι φωτός που βρίσκονται εκεί δεν θα φαίνονται πουθενα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Για μπλοκαρισμα διαφημισεων σε κινητο χωρις root μονο το adguard υπαρχει? Υπάρχουν και άλλες απλά αυτή κατεμε είναι η καλύτερη. Δες εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μέσα στο φάκελο θα κανεις ενα αρχείο .nomedia και οι φωτός που βρίσκονται εκεί δεν θα φαίνονται πουθενα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ πως θα φτιάξω αυτό το αρχείο? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μέσα στο φάκελο θα κανεις ενα αρχείο .nomedia και οι φωτός που βρίσκονται εκεί δεν θα φαίνονται πουθενα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σωστό αυτό , με την διαφορά ότι έτσι, απλά δεν φαίνονται από Media Viewer, δεν κλειδώνονται ομως. Μπορείς να τις δεις με οποιοδήποτε file explorer. Για κλείδωμα,μια καλή λύση είναι με την επιλογή encrypt του es ή του solid explorer στην pro ver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ πως θα φτιάξω αυτό το αρχείο? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω εχω τον es explorer κάνε τον φάκελο που θέλεις πας πανω δεξια στις 3 τελείες και επιλεγεις το + μετα σε βγάζει μια λίστα με τι θέλεις να προσθέσεις πατάς αρχείο και το ονομαζεις .nomedia με την τέλεια μαζί, οτι βάλεις μέσα δεν θα φαίνεται πουθενά αν θέλεις μετα κλειδωνεις και τον φάκελο και τελος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Εγω εχω τον es explorer κάνε τον φάκελο που θέλεις πας πανω δεξια στις 3 τελείες και επιλεγεις το + μετα σε βγάζει μια λίστα με τι θέλεις να προσθέσεις πατάς αρχείο και το ονομαζεις .nomedia με την τέλεια μαζί, οτι βάλεις μέσα δεν θα φαίνεται πουθενά αν θέλεις μετα κλειδωνεις και τον φάκελο και τελος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κάνω αυτό όπως λες αλλά δεν μου το φτιάχνει το αρχείο. Μήπως θέλει κάποιο γράμα μπροστά από την τελεία? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κάνω αυτό όπως λες αλλά δεν μου το φτιάχνει το αρχείο. Μήπως θέλει κάποιο γράμα μπροστά από την τελεία? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επέλεξε εμφάνιση κρυφών αρχείων. Αν πάλι δεν στο φτιάχνει, ψάξε μέσα στους φακέλους της συσκευής σου και σίγουρα κάπου θα το βρεις (στο viber/user photos υπάρχει). Το κάνεις αντιγραφή, επικόλληση στο φάκελο που θέλεις και είσαι έτοιμος. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Το αρχείο, το φτιάχνει αλλα δεν το βλεπεις. Για να το δεις πας (es χρησιμοποιω) στις 3 οριζόντιες γραμμες επανω αριστερά κ στο menu που ανοιγει, πατας "εμφανιση κρυφων αρχειων", κ βλεπεις το αρχείο .nomedia που εφτιαξες ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Παιδιά στο Google drive όταν κάνω πχ μια φωτογραφία δημόσια και στέλνω το λινκ της σε κάποιον, αυτός εκτός από την φωτογραφία τι άλλο μπορεί να δει;;; Την φωτογραφία χρήστη που έχω και το Mail που έχω δώσει στο drive η το όνομα χρήστη που έχω τα βλέπει από κάπου με κάποιο τρόπο;; Με ενδιαφέρει από τα στοιχεία μου τι μπορεί να δει Edited July 12, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Παιδιά στο Google drive όταν κάνω πχ μια φωτογραφία δημόσια και στέλνω το λινκ της σε κάποιον, αυτός εκτός από την φωτογραφία τι άλλο μπορεί να δει;;; Την φωτογραφία χρήστη που έχω και το Mail που έχω δώσει στο drive η το όνομα χρήστη που έχω τα βλέπει από κάπου με κάποιο τρόπο;; Με ενδιαφέρει από τα στοιχεία μου τι μπορεί να δει Γιατί δεν στέλνεις το λινκ σε ένα δεύτερο mail σου? θα σου λυθούν όλες οι απορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Από τη στιγμή που είσαι συνδεδεμένη στο ίντερνετ ο καθένας (που θέλει) μπορεί να δει ότι θέλει. Βάλτο στο μυαλό σου αυτό και μη ρωτάς ανά καιρούς τι και πως. Αν θέλεις ιδιωτικότητα κόβεις το ίντερνετ από παντού. Ή είσαι συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι παρακολουθείσαι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 σωστος! μεγαλυτερη πλακα εχει παντως οταν συμβει οτιδηποτε διαφορετικο απ τα συνηθισμενα, ε, παει... τις χακεψαν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Σε φίλους στέλνω τα λινκ από βίντεο και φωτογραφίες που βγάζουμε μαζί. Τι χακαρισματα και εξυπναδες; :p Δεν στέλνω τίποτα άκρως απόρρητο. Σιγά! Απλά έχω βάλει το Mail της Google που δεν είναι το βασικό μου και θέλω να ξέρω αν μπορούν να δουν οι φίλοι το χαζο-προχειρο-mail που έχω μέσα που τους στέλνω τα λινκ/φωτογραφίες. Δεν ρωτάω για την ιδιωτικότητα του ίντερνετ γεννικα. Για το Mail του drive ρωτάω συγκεκριμένα :p Edited July 12, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Από τη στιγμή που είσαι συνδεδεμένη στο ίντερνετ ο καθένας (που θέλει) μπορεί να δει ότι θέλει. Βάλτο στο μυαλό σου αυτό και μη ρωτάς ανά καιρούς τι και πως. Αν θέλεις ιδιωτικότητα κόβεις το ίντερνετ από παντού. Ή είσαι συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι παρακολουθείσαι;) Μονο και μόνο με την χρήση του τηλεφώνου...........μας παρακολουθουν, όποιων θελουν, και οτι ώρα θελουν. Σημασία έχει αυτός που θα το κάνει, σε τι μπορεί να του χρησιμεύσει...! Όλες μας η κινήσεις και η συνομιλίες μας καταγράφονται για μια πενταετία. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το πιο απλό πράγμα που μπορεί να κάνει και κάνει η Google είναι να παρακολουθεί τις διαδικτυακές σου συνήθειες και να σου στέλνει στοχευμένες διαφημίσεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή στηρίζεται στο Google ads. Εν ολίγοις, μπορεί να ψάχνεις για ένα power bank και μετά από λίγη ώρα, σε ένα παιχνίδι ή άλλη εφαρμογή, να σου ανοίξει διαφήμιση με το power bank που έψαχνες πριν λίγο. Τι άλλους τρόπους παρακολούθησης και αξιοποίησης των ευρημάτων τους μπορεί να έχουν, ούτε να φανταστώ δε μπορώ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Εγώ δοκίμασα και έστειλα μια φωτό απο το ένα mail στο άλλο και δε φαίνεται τίποτα από τα στοιχεία του mail παρά μόνο το link. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Γεννικα στο ίντερνετ έχουμε φακελωθει όλοι από όλες τις μεριές! Το ξέρουμε χρόνια αυτό. Πάντα θα ήμαστε φακελωμενοι! Μέχρι και που μένουμε ξέρουν. Αλλά δεν ήταν τόσο γενική η ερώτηση μου περί Google drive! Το θέμα μου δεν είναι τι βλέπει η Google και τι αποθηκεύει αλλού από αυτά που έχω στο drive μου αλλά τι βλέπουν οι φίλοι μου από το λινκ που θα τους δώσω για μια φωτογραφία που έχω στο drive. Το ότι η Google μπορεί να πάρει ίσως αρχεία και φωτογραφίες και στοιχεία που έχω μέσα στο drive μου και να τα χρησιμοποιήσει οπουδήποτε είναι αλλού παπά εβαγγελιο που σηκώνει μεγάλη συζήτηση! Δεν ρωτάω όμως αυτο.... :D :D ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ δοκίμασα και έστειλα μια φωτό απο το ένα mail στο άλλο και δε φαίνεται τίποτα από τα στοιχεία του mail παρά μόνο το link.Δοκίμασα κ εγώ τώρα. Έβαλα ανώνυμη περιήγηση γιατί στην κανονική τα βλέπω όλα λόγω του ότι έχω συνδέσει τον λογαριασμό drive. Βγάζει πάνω αριστερά το όνομα της φωτογραφίας, πάνω δεξιά το Download και κάτω την φωτογραφία. Τελικά μάλλον δεν φαίνεται κάτι άλλο σε αυτόν που έχει το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Δοκίμασα κ εγώ τώρα. Έβαλα ανώνυμη περιήγηση γιατί στην κανονική τα βλέπω όλα λόγω του ότι έχω συνδέσει τον λογαριασμό drive. Βγάζει πάνω αριστερά το όνομα της φωτογραφίας, πάνω δεξιά το Download και κάτω την φωτογραφία. Τελικά μάλλον δεν φαίνεται κάτι άλλο σε αυτόν που έχει το λινκ. Tώρα μάλλον; κατάλαβες το νόημα της απάντησής μου :D:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Tώρα μάλλον; κατάλαβες το νόημα της απάντησής μου :D:cool:Να με πεθάνεις θες;;;! Πες το!! Χαχαχαχα Δεν έχουν πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα για να δουν περισσότερα. Edited July 12, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts