taliban Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 εχει καταφέρει κάποιος να πάρει backup σε 2ο viber account εφόσον χρησιμοποιεί την parallel space εφαρμογή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 εχει καταφέρει κάποιος να πάρει backup σε 2ο viber account εφόσον χρησιμοποιεί την parallel space εφαρμογή ? Οχι. Μονο ισως σε δευτερο google account στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Γεια σε όλους,υπάρχει καμμία εφαρμογή για free ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Γεια σε όλους,υπάρχει καμμία εφαρμογή για free ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Εδώ είσαι με λίγο ψάξιμο έχεις τα πάντα Δείτε το "Kodi" - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.kodi Βέβαια για να ρυθμιστεί θέλει τον τρόπο του ψάξε youtube. Kodi greek και θα βρεις τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Οχι. Μονο ισως σε δευτερο google account στο τηλεφωνο.Δεν το σκέφτηκα αυτό, θα το προσπαθήσω αύριο λοιπόν :) Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Γεια σε όλους,υπάρχει καμμία εφαρμογή για free ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Θα προτιμούσα το terrarium Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 terrarium δαγκωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 +1 για το Terrarium HTC 10 Black leather Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Εδώ είσαι με λίγο ψάξιμο έχεις τα πάντα Δείτε το "Kodi" - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.kodi Βέβαια για να ρυθμιστεί θέλει τον τρόπο του ψάξε youtube. Kodi greek και θα βρεις τα πάντα Ευχαριστώ πολυ Επίσης ευχαριστώ πολυ, tigreos ,cb600f,Johnnyman25. Edited June 17, 2017 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Δοκιμάζω το terrarium,υπάρχει τρόπος να μπουν και υπότιτλοι? Ή και στο Kodi ? Ύ.Γ.Απο ότι είδα στο kodi πρέπει να έχεις κατεβάσει την ταινία. Edited June 17, 2017 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλημέρα στη παρέα. Θέλω το εξής να μου πειτε αν γίνεται : για συγκεκριμένο αριθμό που με καλεί να φαίνεται όταν με παίρνει τηλέφωνο οτι είναι κλειστό ή κατηλειμμένο και μετά να μου έρχεται μήνυμα ή κάποια ειδοποίηση για την ώρα που με κάλεσε. Help ! Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Δοκιμάζω το terrarium,υπάρχει τρόπος να μπουν και υπότιτλοι? Ή και στο Kodi ? Ύ.Γ.Απο ότι είδα στο kodi πρέπει να έχεις κατεβάσει την ταινία. Στο terrarium όταν επιλέξεις από ποια πηγή θες να δεις την ταινία σου βγάζει επιλογή play with subtitles. Στο kodi γίνεται και να στριμάρεις. Δε χρειάζεται να την κατεβάσεις αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα. Ρίξε μια ματιά στο νήμα του kodi εδώ στο myphone για να καταλάβεις. Πάντως για απλή χρήση το terrarium είναι ό,τι χρειάζεσαι. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Στο terrarium όταν επιλέξεις από ποια πηγή θες να δεις την ταινία σου βγάζει επιλογή play with subtitles. Στο kodi γίνεται και να στριμάρεις. Δε χρειάζεται να την κατεβάσεις αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα. Ρίξε μια ματιά στο νήμα του kodi εδώ στο myphone για να καταλάβεις. Πάντως για απλή χρήση το terrarium είναι ό,τι χρειάζεσαι. οκ ευχαριστώ, Αλλά με τους υπότιτλους δεν βγάζω άκρη,σόρυ για την ταλαιπωρία,αλλά δεν το'χω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 οκ ευχαριστώ, Αλλά με τους υπότιτλους δεν βγάζω άκρη,σόρυ για την ταλαιπωρία,αλλά δεν το'χω. Πανεύκολο είναι. Με το Kodi θα είχες δυσκολίες σίγουρα αλλά το terrarium τα κάνει σχεδόν όλα μόνο του. Προσπάθησε... Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Πανεύκολο είναι. Με το Kodi θα είχες δυσκολίες σίγουρα αλλά το terrarium τα κάνει σχεδόν όλα μόνο του. Προσπάθησε... Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έβαλα μια ταινία,τυχαία,στους υπότιτλους γράφει ,no data.Αν μπορούσες να μου πεις λίγο τα βήματα,Θα σου ήμουν ευγνώμων. Ύ.Γ.Πρωτη φορά ασχολούμαι με ταινίες. Μου ζήτησε να κατεβάσω και το mx player. Τελικά όλα καλά και με τους υπότιτλους.Φαινεται ότι η ταινία που είχα διαλέξει δεν είχε υποτιτλους.Ευχαριστω πολύ όλους σας για την βοήθεια. Edited June 17, 2017 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Επέλεξε ταινία πάτα πάνω δεξιά το play και άνοιξε την επιλογή open with subtittletle και μέρα έχει διάφορες πηγές επέλεξε HD και μετά βγάζει υπότιτλους επέλεξε τους κατάλληλους για HD και έτοιμος. Κατέβασε τον player φυσικά Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Επέλεξε ταινία πάτα πάνω δεξιά το play και άνοιξε την επιλογή open with subtittletle και μέρα έχει διάφορες πηγές επέλεξε HD και μετά βγάζει υπότιτλους επέλεξε τους κατάλληλους για HD και έτοιμος. Κατέβασε τον player φυσικά Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Θέμα με τον συγχρονισμό των υποτίτλων έχει κανείς; Εμένα άλλοτε είναι πιο πριν και άλλοτε πιο μετά από την σκηνή που παίζει. Πώς διορθώνεται αυτό; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Τα πάντα ρυθμίζονται. Είτε είσαι στο Kodi, είτε στο terrarium. Βλέπεις την ταινία στο τηλέφωνο ή στέλνεις την εικόνα στην τηλεόραση; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Στην τηλεόραση με την εφαρμογή BubbleUPnp Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 (edited) Εγώ στέλνω στην "χαζή" τηλεόραση μου με Chromecast. Χρησιμοποιώ αντίστοιχη εφαρμογή, το LocalCast και πρόσφατα μια νέα το web video caster. Και στα δύο υπάρχει επιλογή, εφόσον δεν βρω τους κατάλληλους υπότιτλους, να τους συγχρονίσω. Πιάνει αρκετά καλά και γίνεται δουλειά. Κατεβάζεις και live net TV, UKTVNOW και είσαι σχεδόν καλυμμένος και στα αθλητικά, αν σε ενδιαφέρουν. Off topic, αυτό το Chromecast, πρέπει να είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited June 17, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Στην τηλεόραση με την εφαρμογή BubbleUPnp Ενω καταφερα να παιξει στην τηλεοραση με το BubbleUPnp δν μου παιζουν οι υποτιτλοι? Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στην εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Off topic, αυτό το Chromecast, πρέπει να είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Συμφωνώ και επαυξάνω. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Εχω ενα THL T9 plus, με αισθητηρα δαχτυλ.αποτυπωματος στο πισω μερος. επισης δεν εχει λεντάκι ειδοποιησεων εμπρός το κινητο. θα ηθελα μια εφαρμογη, με συτνομευση οθονης που ακουμπότας την να κλειδωνει το κινητο, και ιδανικα, με διπλό πατημα οθόνης να ξεκλειδώνει(ξυπναει) ωστε να εισαγω μοτιβο. επισης, να υποκαθιστα την λειτουργια λεντ. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Εχω ενα THL T9 plus, με αισθητηρα δαχτυλ.αποτυπωματος στο πισω μερος. επισης δεν εχει λεντάκι ειδοποιησεων εμπρός το κινητο. θα ηθελα μια εφαρμογη, με συτνομευση οθονης που ακουμπότας την να κλειδωνει το κινητο, και ιδανικα, με διπλό πατημα οθόνης να ξεκλειδώνει(ξυπναει) ωστε να εισαγω μοτιβο. επισης, να υποκαθιστα την λειτουργια λεντ. Για να σβήνει η οθόνη ψάξε στο play store για screen off. (Αλλά να ξέρεις ότι γίνεται και με nova launcher χωρίς έξτρα εφαρμογή) Για led κοίτα αν σου κάνει το no led. Για άναμμα οθόνης πρέπει να το υποστηρίζει το τηλέφωνο.Ψάξε στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts