m4rvel Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως λειτουργει και τι δειχνει τι σημαινουν αυτα που δειχνει το betterbatterystats γιατι δεν μπορω να το δουλεψω-"διαβασω" καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Βασικά το πιο σημαντικό που πρέπει να ελέγχεις είναι το partial wakelock. Αυτό μας λέει ποια εφαρμογή κρατάει την συσκευή "ξύπνια ". Τα υπόλοιπα είναι ψιλολεπτομερειες. Για πληροφορίες εδώhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή Seeder (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lcis.seeder&hl=el); Είναι για root συσκευές και λένε ότι μειώνει τα lags και βελτιώνει την ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών. Στο κυρίως menu τι έχετε τσεκάρει και πιο προφίλ χρησιμοποιήτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή Seeder (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lcis.seeder&hl=el); Είναι για root συσκευές και λένε ότι μειώνει τα lags και βελτιώνει την ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών. Στο κυρίως menu τι έχετε τσεκάρει και πιο προφίλ χρησιμοποιήτε; Πώς λειτουργεί δηλαδή ακριβώς? Τί κάνει και μειώνει τα lags? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Για όσους το BetterBatteryStats φαίνεται λίγο περίπλοκο, μπορείτε να δοκιμάσετε το Wake lock detector. Νέα εφαρμογή, απλό ui και εύκολο στη χρήση έτσι ώστε να εντοπίζουμε ποιες εφαρμογές ''ξυπνάνε'' τον επεξεργαστή στο παρασκήνιο . Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Για όσους το BetterBatteryStats φαίνεται λίγο περίπλοκο, μπορείτε να δοκιμάσετε το Wake lock detector. Νέα εφαρμογή, απλό ui και εύκολο στη χρήση έτσι ώστε να εντοπίζουμε ποιες εφαρμογές ''ξυπνάνε'' τον επεξεργαστή στο παρασκήνιο . Σε μήνα γράφει κάτι για 1013 που τρέχει για 35 περίπου λεπτά. Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Σε μήνα γράφει κάτι για 1013 που τρέχει για 35 περίπου λεπτά. Τι είναι αυτό; Δε γράφει λεπτομέρειες.Και σε μένα τρέχει αυτό.Κάτι με τον kernel (audioout2) πιθανόν.Θα ρωτήσω τον δημιουργό και αν έχω νέα θα επανέλθω. Είναι η 1η έκδοση της εφαρμογής και ελπίζω ότι θα εμπλουτιστεί. Edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38854970 Edited March 7, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Βασικά το πιο σημαντικό που πρέπει να ελέγχεις είναι το partial wakelock. Αυτό μας λέει ποια εφαρμογή κρατάει την συσκευή "ξύπνια ". Τα υπόλοιπα είναι ψιλολεπτομερειες. Για πληροφορίες εδώhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809. ολα αυτα που γραφει στο μενου partial wakelocks ειναι οι εφαρμογες που κρατανε"ξυπνιο" το κινητο? εμενα πχ μου λεει : ALARM MANAGER(android system) 9.3% ALARM MANAGER(Accouweather 1.2%) Audio_out 2(1013 0.7%) .. ... ... δλδ τι εννοει ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Πώς λειτουργεί δηλαδή ακριβώς? Τί κάνει και μειώνει τα lags? Το δοκιμασα το seeder στο Desire HD με JB 4.2.1 και δεν είδα καμιά διαφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Ρε παιδιά στον Maxton έχει βρει κανείς το share button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 ολα αυτα που γραφει στο μενου partial wakelocks ειναι οι εφαρμογες που κρατανε"ξυπνιο" το κινητο? εμενα πχ μου λεει : ALARM MANAGER(android system) 9.3% ALARM MANAGER(Accouweather 1.2%) Audio_out 2(1013 0.7%) .. ... ... δλδ τι εννοει ακριβως? Μπορείς πάντα να κάνεις μια αναζήτηση στο google για λεπτομέρειες. πχ. για το alarm manager. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1684932 Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Ρε παιδιά στον Maxton έχει βρει κανείς το share button? Δεν στο βγάζει; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Η επίσημη εφαρμογη youtube γιατι οταν ειναι σε καθετη θεση το κινητο ΔΕΝ μπορω να προχωρησω το οποιοδηποτε βιντεο στη χρονικη στιγμη που θελω εγω κατι που μπορω να κανω αν εχω το κινητο σε οριζοντια θεση. Edited March 7, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Μπορείς πάντα να κάνεις μια αναζήτηση στο google για λεπτομέρειες. πχ. για το alarm manager. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1684932 Και τι πρεπει να κανω δλδ δεν καταλαβαινω καν τι λεει στο λινκ που μου εδωσες το ειχα βρει και εγω γιαυτο ρωτησα εδω περα μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Δεν στο βγάζει; Όχι! Εκτός και αν είναι μπροστά μου και δεν το βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Audio_out 2 τι ειναι αυτο στο betterbatterystats? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Φίλε μου μην περιμένεις να τα μάθεις όλα έτοιμα. Το audio out έχει να κάνει προφανώς με τον ήχο. πχ. εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792081 λένε για τους ήχους από παιχνίδια, πληκτρολόγια κτλ. που δεν έχουν κλείσει σωστά. Πιο πάνω που ρώτησες το alarm manager έχει να κάνει με ανανεώσεις-συγχρονισμους εφαρμογών κτλ. Οτιδήποτε απορία έχεις με μια αναζήτηση στο google την λυνεις. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Σημερα βρήκα επιτέλους ένα widget επαφών που κάνει τη δουλειά του γρήγορα,απλά και χωρίς lags και bugs.Λέγεται Contact Simple Widget.Διατίθεται προς το παρόν σε 1Χ1 για κάθε αγαπημένη σας επαφή και σε 2Χ2.Όταν πατάς τη φωτό μιας από τις αγαπημένες επαφές σου σου δίνεται η επιλογή είτε να ανοίξει ο dialer του τηλεφώνου είτε να ανοίξει ο ταχύς dialer της εφαρμογής για call/sms/email είτε 2 άλλες επιλογές dialer που υπάρχουν στις ρυθμίσεις του widget.Ξέρω ότι κάποιοι θα θέλατε να μην υπάρχει ένα widget ανά επαφή αλλά να να ξέρετε ότι είναι ελαφρύ και πολύ γρήγορο.Το προηγούμενο widget που χρησιμοποιούσα "το contacts widget" του Milani ήταν κακογραμμένο.Το contacts+ πάλι πιο αργό ( αλλά με πολλές επιλογές επικοινωνίας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Η επίσημη εφαρμογη youtube γιατι οταν ειναι σε καθετη θεση το κινητο ΔΕΝ μπορω να προχωρησω το οποιοδηποτε βιντεο στη χρονικη στιγμη που θελω εγω κατι που μπορω να κανω αν εχω το κινητο σε οριζοντια θεση. Κανεις ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε κανένα βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καλησπέρα. Ψάχνω κάποια καλή εφαρμογή, η οποία να συνεργάζεται με κάποια από τις photouploading υπηρεσίες τύπου imageshack, από την οποία να μπορώ να κάνω upload κάποια εικόνα από το κινητό μου, και στη συνέχεια αυτό να μου βγάλει αυτόματα μέσα από το app τα sharing links για forums κλπ. Γνωρίζετε τίποτα; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 ξερει κανεις καποια εφαρμογη,που να ειναι σαν το activator του iphone? (δλδ... να μπορεις να διαχειρηστης εφαρμογες η οτι θες εσυ μεσω των κουμπιων,εντασης,home button,κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καλησπέρα. Ψάχνω κάποια καλή εφαρμογή, η οποία να συνεργάζεται με κάποια από τις photouploading υπηρεσίες τύπου imageshack, από την οποία να μπορώ να κάνω upload κάποια εικόνα από το κινητό μου, και στη συνέχεια αυτό να μου βγάλει αυτόματα μέσα από το app τα sharing links για forums κλπ. Γνωρίζετε τίποτα; Δύσκολος είσαι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Δύσκολος είσαι Βολεύομαι και με upload σε Google account. Οπουδήποτε βασικά, απλά μετά θέλω να έχω κάποιο sharing link στο app. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καλησπέρα. Ψάχνω κάποια καλή εφαρμογή, η οποία να συνεργάζεται με κάποια από τις photouploading υπηρεσίες τύπου imageshack, από την οποία να μπορώ να κάνω upload κάποια εικόνα από το κινητό μου, και στη συνέχεια αυτό να μου βγάλει αυτόματα μέσα από το app τα sharing links για forums κλπ. Γνωρίζετε τίποτα; Από Dropbox έχεις απευθείας το link που θες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts